asamashii ritori banpaia
Feb 9 2005, 21:46
un tipa tas būtu kā logo šitam forumam vai kā?
logo buutu anime klubam ar nosaukumu "kaigan".
Atrs vectorgrafikas uzmetiens
Kikyou garadarbam
Nez cik tas viss atbilst origjinaalam?
P.S. Kaadi ieteikumi kraasojumam?
NEEE! 1. vienai acij jaabuut daudz lielaakai par otru. 2. ausiim vaidzeetu buut spalvainaam. 3. cepurei vairaak jaabuut uz vienu saanu. 4. Mati ir paaraak simetriski.
tas nu taa. Un nemaz nesaki, lai pats taisu.
un es domaaju, ka kraasot nevaig, tikai burtus uztaisiit veel tumshaakus.
Aci nevajag lielaaku 8)), bet vienu uzaci gan vareetu pacelt. mati nemaz tik simetriski nav. manupraat oki. Cepure spalvainaaka vareetu buut, bet man atii patika taas shuves, kas bija. vareetu kaadus punktinjus savilkt. Es saprotu vektorgrafikas ierobezhojumus, tomeer biki jaapielabo.
deBUGa
Feb 10 2005, 09:07
QUOTE(Sigfa @ Feb 9 2005, 23:24)
1. vienai acij jaabuut daudz lielaakai par otru.
Ak redz kaads te sakars ar apgaismiibu...
QUOTE(ETM @ Feb 9 2005, 23:51)
Aci nevajag lielaaku 8)), bet vienu uzaci gan vareetu pacelt.
Tad jau pagaidiisim autores viedokli... kaa tas viss bija domaats... nesimetriskas "apgaismotas" vai simetriskas acis...
2. ausiim vaidzeetu buut spalvainaam.
QUOTE(ETM @ Feb 9 2005, 23:51)
Cepure spalvainaaka vareetu buut...
Hmm... 'spalvainaaks' t.i. kaa?
4. Mati ir paaraak simetriski.
t.i. domaatas simetriskas aareejaas shkjipsnas?
4- jaa.
spalvainaaks- taadus kaa durkljus, tikai lai izskatas peec matiem. Paskaties orgjinaalajaa ziimeejumaa. (gruuti paskaidrot) nu, spalvainaakus
Kā Kujai no ff9
.
Kikyou
Feb 10 2005, 23:14
Ee forši! ^_____^ Man jau liekās, ir pavisam okei tagad :3
QUOTE(deBUGa @ Feb 9 2005, 23:49)
Atrs vectorgrafikas uzmetiens
Kikyou garadarbam
Nez cik tas viss atbilst origjinaalam?
P.S. Kaadi ieteikumi kraasojumam?
me padomaaja, ka burtus wareetu nedaudz tumshaakus (nenaak nekaada kraasa galvaa tagad) un tad izmantot Pumas wariantu ar gaismas staru kaut kut burta shkjirbinjaa
aya-angel
Feb 11 2005, 09:25
Vai beidzot būtu atrasts mūsu logo????? Ja tā tad tas ir jānosvin, jo mēs tik ilgi to meklējām!
deBUGa
Feb 11 2005, 11:32
QUOTE(Sigfa @ Feb 10 2005, 19:19)
spalvainaaks- taadus kaa durkljus, tikai lai izskatas peec matiem. Paskaties orgjinaalajaa ziimeejumaa. (gruuti paskaidrot) nu, spalvainaakus
spalvainaaks... durklji... origjinaalajaa ziimeejumaa... [kasa pakausi un uzmaniigi peeta origjinaalo ziimeejumu]... hmm... laikam esmu galiigi stulbs palicis uz "vecumdienaam"... Labi pameegjinaashu naakoshnedeelj pielabot... tumshaakus burtus, mazaak simetriskas ausis, cepuri un matu shkjipsnas... par "spalvainumu" gan neko nesolu... galu galaa tas tik bija taads 15 minuushu uzmetums... tur veel jaapielabo liiniju biezumi dazhaadaas vietaas un pashas liinijas...
Jautaajumi
Kikyou:
Kaada stila taa cepure tev tur iisti bij domaata?
Vai vienai acij bij jaabuut vairaak "apgaismotai" t.i. lielaakai?
Vai kjepinjas bij domaatas shaadi? Aste? Peedinjas?
Vai Neko-chan bij domaata nesimetriski pret kaigan uzrakstu?
P.S. Nu un laikam galerijaa vajadzees iepeetiit visus kakjus...
deBUGa
Feb 11 2005, 17:26
Mazbishi pielaboju ausis, acis un galvas formu... mazaak muteejoshaa forma
sorre, bet melnbalts variants...
P.S. operaacijas ar spalvainiibas palielinaashanu beidzaas neveiksmiigi
Sorre, bet izskataas, ka IPB konvertee uploadojamaas bildes un taapeec visa vectoru buushana no ieprieksheejaa varianta tika pazudinaata...
Ja kaadam vajag izejas failu ar vectoriem Macromedia Fireworksam suutiet PM uz/ar meilu.
waiiii.... Labi jau izskataas, bet taas ausis bija labaakas pirms tam. Cepureas sagaazhana, laikam bija domaata, ka taa jaapagriezh pret pulkstenjraadiitaaja virzienu, pa asi kas iet no aciim uz bildi.
Vienu uzaci vareetu pacelt.
A taa vispaar labi, mati normaali.
Un Bidle ir grayscale nevis melnbalta. 8)
Shas paproveeshu uzskiceet, kaa es to visu iedomaajos.
deBUGa
Feb 11 2005, 17:48
QUOTE(ETM @ Feb 11 2005, 16:37)
taas ausis bija labaakas pirms tam.
Varbuut arii... man gan liekas, ka ieprieksheejaa jamaas bija paaraak simetriskas vairaak liidziigas 'tlusim' nevis kakjim (shis tach bij domaats kajis vai ne?)...
Un Bidle ir grayscale nevis melnbalta. 8)
Agraak bija taa saucamais "chorna-belij tjelevizor"... tas no taas pashas operas
Shas paproveeshu uzskiceet, kaa es to visu iedomaajos.
Nu taa jau i pavisam cita lieta... uzreiz taa vajdzeeja...
Man personiigi pretenzijas pret: cepuri, kjepaam, matiem, augshluupu nu un "rokaam/pleciem" cik nu jamie tur ir redzami...
P.S. Hmm... galva laikam paaraak apalja tomeer sanaaca...
QUOTE(deBUGa @ Feb 11 2005, 16:26)
Šis logo jau tiešām ir ok, tikai pāris lietas kāds varētu pielabot:
1) Ausis atstāt tādas kādas tās bija sākotnējā variantā
2) Varbūt uz cepures varētu uzzīmēt kaigan kanjus
3) Cepuri nokrāsot mazliet tumšākā krāsā
4) Acis izskatās nedabīgas... Bet nu tur laikam neko nevar padarīt...
Pārējais tiešām ir ok!
Dzonis
Feb 13 2005, 15:27
nu nez..man atkal viss liekas.ausis labas, cepuri nevaig aiztikt,tad būs paarāk raibi,bet acis gan vaig pielabot.ovālākas uztaisīt
[edited]ok..par acim ņemu atpakaļ.nav tik traki,bet tai pašā laikā kaut kas īsti nav.lielāks tās?hm..
Shis te ir izejejas fails ar visiem vektoriem:
Ja kaadam ir liela veeleeshanaas var mainiit kraasojumu un "spalvainiibu" peec saviem ieskatiem...
P.P.P.S. Ja kaadam vajag varu nosuutiit izexporteetu Photoshop PSD vai citu variantu (100% atbilstiibu negaranteeju
)... pats saviem "nedarbiem" lietoju Macromedia Fireworks, taapeec attieciigi izejas fails ir PNG formaataa...
[/quote]
Kawaii, kawaii!!!! bet wai tu newareetu pameegjinaat tomeer to spiidumiinju kaa puma? Plzzz
MAan patiesham shkjiet ka taa buutu smukaak
Nēēē!!! Nekādus spīdumiņus nevajag, tad tas nebūs logo un būs grūtāk zīmēt uz mājas sienām! Logo galvenais noteikums ir - pēc iespējas vienkāršāks!! Takā nekādus sīdumus nevajag!!
Dzonis
Feb 13 2005, 19:08
pilnīgi piekrītu, jo vienkāršāk, jo labāk,bez jebkādiem liekiem pribumbasiems.
QUOTE(Ella @ Feb 13 2005, 18:11)
Manupraat shis logo ir tizls
un nu nemaz neizskataas peec anime driizaak jau peec beernudaarza plakaata
Ok... lūdzu.. gaidam labākus variantus.. nav jau tekts ka šis ir gala variants. Un nav jau tā ka logo ir viegli izdomāt, kā nekā tas paliks uz visu laiku...
Kaarteejaa variaacija par teemu "logo":
Piepaceelu vienu uzaci, noskjiebu cepuri uz saanu, paarbiidiiju vienu ausi. Manuparaat izskataas biki labaak, bet nu lai forums lemj.
aa un ja uztaisiit pareizas acis, tad buus anime plakaats, bet to juus uz sienas tik viegli neuzziimees 8)
juus veeljoprojaam ar to pashu logo njematies? Nu nav vinjsh iistais. Labs ir, bet neatbilst. Mums vaig jaunas idejas, nevis variaacijas par vecajaam.
+Chibi+
Feb 15 2005, 16:21
*rolls eyes* Te ko, izstāde or smth? Mūsu mērķis ir nevis dalīties idejām, bet beidzot novienoties par vienu konkrētu logo. Tā jaunus piedāvāt var mūžīgi, come on, neesat tik piekasīgi.
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 15 2005, 16:21)
*rolls eyes* Te ko, izstāde or smth? Mūsu mērķis ir nevis dalīties idejām, bet beidzot novienoties par vienu konkrētu logo. Tā jaunus piedāvāt var mūžīgi, come on, neesat tik piekasīgi.
Tieshi otraadi, muusu meerkjis IR daliities idejaam. Un vienoties par logo varees kad buus pilna pakalja logo, starp kuriem izveeleeties. Pagaidaam cilveekiem ir patikushi tikai kaadi 5 (augstaakais) logo, kas nu nav nekaada lielaa izveele. Vai tad tev kautkur tik ljoti jaasteidzaas publiceet to logo? tad kad vinjsh mums, arii tad mees vinju diezko biezhi neizmantosim.
+Chibi+
Feb 15 2005, 16:51
mani vienkārši fascinē jūsu - "a kāda tam saitība ar apgaismību? oi, nē, tas ir pārāk bērnišķīgi! a man nepatīk! un piu piu". Come on, tādos tempos jūs nekur nenonāxiet. Lower your limits, sākat kļūt pārāk piekasīgi.
But, ok, who cares, it's just a logo.
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 15 2005, 16:51)
mani vienkārši fascinē jūsu - "a kāda tam saitība ar apgaismību? oi, nē, tas ir pārāk bērnišķīgi! a man nepatīk! un piu piu". Come on, tādos tempos jūs nekur nenonāxiet. Lower your limits, sākat kļūt pārāk piekasīgi.
But, ok, who cares, it's just a logo.
nezinu kaa tev, bet man gribeetos peec iespeejas vizuaali iespaidiigaaku logo. Ja jau tev ir vienagla kaads buus logo, tad ko tu te vispaar naac un kritizee tos kuriem gribas to labaako?
deBUGa
Feb 15 2005, 17:20
Shim topicam aatri jau triis meeneshi buus... pagaidaam te bijushi max 4 - 5 varianti no kuriem izveeleeties... "pilna pakalja" vareetu buut sasniegta aptuveni peec paaris gadiem...
P.S.
ETM: nja tagad izskataas labaak...
P.S.S. Ar sho logo es "njemamos" taapeec, ka:
1) No visiem liidz shim bijushajiem
Kikyou ideja bija vistuvaakaa...
2) Kaads veeleejaas sho logo vektorgrafikaa.
3) Ja nevienam tas nebuus vajadziigs, es ar
Kikyou atljauju izmantoshu sev kaa avataru
OK. That's it! Kaadaa veidaa tu plaano panaakt, ka logo ir vizuaali iespaidiigs UN to var viegli uzziimeet?
Cik es te ieveeroju, tad tas logo, ap kuru shobriid mokaamies, ir paticies lielaakajai daljai sheit savu viedokli izteikushajiem. Tapeec arii noleemu pie taa piestraadaat.
Un es varbuut esmu maz shajaa dziivee redzeejis, bet spozhas idejas nekur pashas nerodas, vinjas kaadam ir jaapasaka.
Nevienaa vietaa tak nav teikts, ka njemam sho logo un basta. Ja kaadam ir spozhaaka doma, luudzu, kaut vai uzmetumu Paintaa, bet iepostot jau nu vareetu.
<Peace!>
P.S. Labi, ka par izejas faila autors piekriit, ka taa mazdruscinj labaak ir nekaa bija 8)
deBUGa
Feb 15 2005, 17:50
QUOTE(ETM @ Feb 15 2005, 16:41)
Ja kaadam ir spozhaaka doma, luudzu, kaut vai uzmetumu Paintaa, bet iepostot jau nu vareetu.
Un vajadziibas gadiijumaa mees to meegjinaasim paartaisiit vektorgrafikaa...
SmartGoat
Feb 15 2005, 21:29
Nūūūū...varbūt derētu anime acs? Tipa - acs (vienkāršota) un acī ierakstīts vārds ''kaigan''. Maybe kāc var manu ideju vizualizēt?
Me nemāk uzzīmēt, pat ne uz tām ūberkūlajām programmām. Paudies Dīvam, ka arī neuzzīmēju..(vismaz kritika nav jāuzklausa)
vainu acs buus nenormaali liela, vai uzraksts supermazs. nu nevar acii to ietilpinaat. bet ideja laba.
Šitā ideja tika apspriesta katrā trešājā lapā, un kattreiz atzīta par banālu, nu cik var.
Es uzskicēju pāris logo
, tikai vajag skaneri. Jautājums vai neviens no jums nedzīvo Ķengaragā ar skaneri rokās?
Esi vienmeer laipni gadiits pie mana skenera! tik es jelgavaa dziivoju...
Nu tagad ontopic-> es shito logo uz datora driikstu pameeginaat uztaisiit...?
nejautā, tik taisi un liec iekšā! Tiks izskatīti visi varianti!
Nu tad luudzu - tipisks SheWra braakis no photoshopa
SheWr nu un tagad pamēģini viņu uzpūst uz sienas.. Nedēļas laikā pat nespēsi! Logo ir jābūt maksimāli vienkāršam!
A mosh sienu ielikt printerii un tad uzprinteet...?
Bet ja nopietni - piedod, neizlasiiju ka tas buus jaapuush uz sienas
Nu taadaa gadiijumaa no manis neko varat negaidiit - es labaakajaa gadiijuma stick viirinju uzziimeeshu
es uzskatu ka šis logo ir vislabākais kas ir bijuši!!!! Ja neviens vairāk nekādus variantus nepiedāvās tad takā varētu uztaisīt balsošanu.. Bet nu vajadzētu vēl kādas idejas...
Kikyou
Feb 28 2005, 17:01
QUOTE(Ella @ Feb 28 2005, 14:29)
Kkaads debiils kakjis ar pogu aciim varbuut?
Domo arigato gozaimasu....
Man nav nekas pretī, ka bradā uz logo, kuru es fiksi uztaisīju. Bet te jau runa ir par bradāšanu uz maniem zīmējumiem (faktiski, ķinķēziņiem, bet tas neko daudz nemaina - kāda starpība vai tu nosit mazu odu vai lielu; ods paliek ods).
nevaig veel balsoshanu. Gaidam liidz vasarai
Kikyou
Feb 28 2005, 18:18
[ offtopic. ]
Paga, paga... Tajā postā skaidri, latviski teikts "debīls kaķis ar pogu acīm", NEVIS "tas logo nekam neder"... Vai varbūt es kļūdos?
Tas, ka nav ne mazākā saistība ar anime/apgaismību arī attiecās uz taviem logo (vairāk kliedz PASAULES OPTIKA, PĒRC JAUNĀS BRIĻĻU LĒCAS)... Nu par tiem taviem logo runājot... logo ir jābūt vairāk kā piktogramai... un visai minimālistiskai ar'... Tas ir vismaz, cik es pati esmu dažādus logo redzējusi...
Chick fight
izrunaajiet savas domstarpiibas citiem liidzekljiem, nenoslogojiet publikas nervus ar bezjeedziigiem apvainojumiem.
Kikyou
Feb 28 2005, 19:39
Aaak tu nabaga cietējs.... -.-
Anyway, sorry. Šito es vienmēr par vēlu atceros. *izmet no galvas*
....*cough*Anywayyyy!
Vēl kādi logo?
QUOTE(Kikyou @ Feb 28 2005, 19:39)
Šito es vienmēr par vēlu atceros.
To es redzu.
Man ir viena ideja... pameegjinaashu tuvaakajaas dienas ieteerpt domu .jpg kompresijaa.
kapeec JPG kompresijaa? Es buutu daudz prieciigaaks redzeet nekompreseetu PNG. Nav jau tik traki, ka buutu jauztrauvas par lieku trafiku sho topiku skjirstot.
AA un par taam "pogu aciim" Nu es principaa varu paproveet vinjas ar anime stila aciim aizvietot, bet neko negaranteeju.
QUOTE(ETM @ Mar 1 2005, 11:12)
AA un par taam "pogu aciim" Nu es principaa varu paproveet vinjas ar anime stila aciim aizvietot, bet neko negaranteeju.
Lūdzu, nevajag... ._.;
+Chibi+
Mar 5 2005, 14:02
Pēc pēdējā party ir skaidrs [ vismaz man], ka Kikyou logo ir labākā izvēle....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.