Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Logo
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
edg
Es atbalstu kanji. Tie spaarni man nepatiik. Par lingvistiskaam speejaam runaajot - to logo vispaariigaa tauta vienmeer nesapratiis vai paarpratiis. Taisam logo prieksh pashiem, liidz ar ko kanji der.
jurc
QUOTE(Sigfa @ Dec 16 2004, 22:41)
tu uz kuras progas taisi?
*

Adobe Photoshop 8.0... Kad nav ko dariit, to tik vienu daru kaa ekspirementeeju ar photoshopu... bet nu laikam ka pashmaaciibas celjaa visu nevar iemaaciities, buus jaapameklee kaadi tutoriaalji.
Nu kaa buutu ja njemtu vienkaarshi to kaigan logo ar to loku? Taads vienkaarsh... nu tiiri taa neko!
Jaladin
Nee tas peedeejais ir super!!!! Un kaa logo tas IR pietiekami vienkaarshs(nu es to par banneri nesauktu).
arteck
Es tā sāku domāt un domāju, domāju, bet nevarēju izdomāt. Jūs to logo kur vispār gribiet likt? Mājaslapā? Uz krekliem? Uz plakātiem? Ja gribēsiet viņu redzēt no 1x1cm līdz 1x1m rēķinaties, ka tad logo IR jābūt vektoros. Citādāk varat aizmirst principā. Šie spārni es redzu ir labi, ja no kādas 640x480 bildes, līdz ar to, ja gribēsiet labā kvalitātē uz plakāta, kas ir, piemēram, metrs, tad tur nekā nebūs. Nezinu vai sapratāt, bet ceru, ka vismaz izdomāsiet, kur tieši tas logo būs.
Sigfa
Skaidra bilde. Nu, vispirms jaauztaisa pixeljos, peecaak jau viegli paarziimeet par vektoriem.
Shinobi-sama
QUOTE(Sigfa @ Dec 16 2004, 15:23)
vnk kandzhus buutu galiigi garaam un galvenais iemsls tam ir latvijas zilveeku zemaas lingvistikas speejas, uz ko noraada japaanju valodas nezinaashana.
*

Huh a mees esma kaut kaadi baptisti/krishnaiiti kas staavees uz ielas stuuriem un mediis jebkuru kas izraadiis kaut nelielu interesi par anime.... Tas logo ir preksh mums un tas reprezentees muusu buutiibu... Nah mums par visu vari jaaiegalvo paareejiem ka mees esam galiigi naormaali tikai ar paaris defektiesm kurus var noignoreet.
Es piemeram lepni bridiishu pa ielaam, ja man uz kreklinjam uz muguras buus stiliigi Kanji.... tas izraisiis daudz lielaaku interesi un pieversiis vairaak skatienus tev nekaa ja tev buus kaut kaadi Mistiski spaarni ar Kaigan starp tiem. Rezultaats buus, paareejie sapratiis ka tevi kjeerusi apgaiusmiiba, bet ne taada kaadu centies pasniegt(nodomaas ka tev engjeli smadzenes izsvilpojushi).

Vajag skaidri pasniegt.. ka mums anime ir sadziives nepiecieshamiiba un japaanju valoda mums nav tikkai slimi skriceleejumi ar otu
ShinChan
Man liekas, ka jūs jau saakat skaldīt matus. Nezinu vai logotipa piemērotību būtu jāvērtē, piemēram, pēc tā cik viegli vai grūti to būs uzpūst uz sienas. WTF? Kaigan - street gang, kas iezīmē savu teritoriju sačurātajos Rīgas tuneļos un šķērsielās?
jurc
Nu ta kaut tādu vai? Heh.. cilvēki var padomās ka būsim izskrējuši no kautkāda ķīniešu restorāna, ja staigāsim apkārt ar šo logo uz krekla.. kautgan... po ko citi domā dry.gif

Click to view attachment
Shinobi-sama
huh mums pat buus speciaala poza kaadaa mees kokus/teritoriju "ieziimeesim"
Sigfa
Tas logo ir preksh mums un tas reprezentees muusu buutiibu...

Par to jau es runaaju. Tam logo vaig izraisiit kautkaadas asociaacijas ar anime. Un pat ja tikai preiksh mums, tad vaig taadu kas patiktu lielaakajai daljai, tamdeelj vispirms vaig sataisiit daudz visaadus loguchus, atlasiit kaadus 15 labaakos (ja buus tik daudz) un tad riikot balsoshanu.
edg
QUOTE(ShinChan @ Dec 17 2004, 10:47)
Man liekas, ka jūs jau saakat skaldīt matus. Nezinu vai logotipa piemērotību būtu jāvērtē, piemēram, pēc tā cik viegli vai grūti to būs uzpūst uz sienas. WTF? Kaigan - street gang, kas iezīmē savu teritoriju sačurātajos Rīgas tuneļos un šķērsielās?
*

Visu varu tuneljiem!!!
Sigfa
ok, shitais nav paaraak labs, bet labaaks par plikiem kanjiem.
Shinobi-sama
Huh ... skats jau par rubli..

Caur tuneli iet kaads nevainiigs tiinis/jaunietis.. pekshnji vinja uzbruuk kaiganisti... nogruuzh zemee ar baloninjiem nokraaso matus koshaa kraasaa.. visas panckas appuush ar "kaigan" logo rokaas iespiezh action figuriinu kabataas sabaazh lappaspuses no mangas un kur kachaat anime
Sigfa
Tas ir viens no veidiem kaa izgliitot publiku laugh.gif tur vareetu nostraadaat, " if you can't beat them- join them" princips laugh.gif
Puma
smile.gif
image
deBUGa
QUOTE(Guest_deBUGa_* @ Dec 17 2004, 18:46)
QUOTE(Shinobi-sama @ Dec 17 2004, 12:49)
Huh ... skats jau par rubli..
Caur tuneli iet kaads nevainiigs tiinis/jaunietis.. pekshnji vinja uzbruuk kaiganisti... nogruuzh zemee ar baloninjiem nokraaso matus koshaa kraasaa.. visas panckas appuush ar "kaigan" logo rokaas iespiezh action figuriinu kabataas sabaazh lappaspuses no mangas un kur kachaat anime
*
*
Nolaapiits... nez kaa tas sanaaca... dry.gif
ko es gribeeju piebilst... aa... un veel uz kakla pakaart plaaksniiti ar uzrakstu OTAKU (tajaa "labaakajaa" shii vaarda noziimee)
aya-angel
Njaa...... JurCHiX un Yumes piedaavaatie varianti(ar sarkano pleķi-kaķi un Kaigan+spārni),manuprāt, ir viss labaakie! Bet par to, kurš no tiem būtu pats labākais pagaidām nevaru spriest..... abi ļoti patīk!! So varbūt balsosim???

P.S. Shinobi-sama, baptistus neaiztiec!!!! mad.gif
jurc
man jau liekas ka vajag veel vairaak variantus, kameer visi pateiks - Vot, tas ir iistais!!!
aya-angel
Njaa, manupraat, nekad nebuus taa, ka pilniigi visi buus apmierinaati ar piedaavaato variantu- vienalga atradiisies kaads, kam tas liksies bulshits! sad.gif
Sigfa
QUOTE(JurCHiX @ Dec 17 2004, 20:23)
man jau liekas ka vajag vēl vairāk variantus, kamēr visi pateiks - Vot, tas ir iistais!!!
*

Piekriitu. Nekad nebūs tā, ka 100% patīk visiem, bet var būt tā ka puslīdz patīk visiem. Nav jau nekas steidzams, taču.
edg
Taa ir, piemeeram, man nepatiik tie spaarni vispaar :P
Ito no Kazuki
Idejai par spārniem nav ne vainas (Sigf, otrais logo jau izskatās 100x pieņemamāks, tikai varbūt jāpieslīpē - maybe kanjīšus derētu tikai mazliet vairāk izcelt, vai pamainīt stilu, nez happy.gif). Un spārni zināmā mērā saistās gan ar anime (eņģeļu motīvs, kurš daudzkur figurē utt.), gan arī ar pašu apgaismību (spārni - brīvība, tip, lidojam pretī gaismai, whuteva, you get my drift ^^)
Guest
Yap*aktiivi maaj ar galvu* es pilniibaa piekriitu Ito no Kazuki!!!!
aya-angel
Vot veca galva- aizmirsu ielogoties! tongue.gif
jurc
zelta vaardi skan no Ito no Kazuki mutes...
Shinobi-sama
KANJI vajag... man tie plikie latiinju burti galiig nepievelk. vinjus vareetu kaada stuuriiti ar 4 izmeera shriftu biggrin.gif
edg
Es jau arii ideju nenosodu. Man tikai tie spaarni nepatiik... Nu lai ir spaarni, bet ne tie spaarni :P

Edit: Vaii, no malas paskatoties, pats juutu savu attieksmi, ar kaadu rakstiiju to. Taa iet, ja meegjina rakstiit tuuliit peec All About Lily Chou Chou noskatiishanaas, kad tu veel esi iejuties varonjos un neesi atguvies...
Sigfa
Ito: hmm, saki, jaaizcelj? Es vinjus speciaali pamiikstinaaju, jo savaadaak tie kanji baigi lec aciis- paaraak. Nu, var jau ielikt arii izceltus... Gimme some time.
+Chibi+
QUOTE(Puma @ Dec 17 2004, 18:27)
smile.gif
image
*

perfekti.
jurc
galīgi garām!!! sleep.gif
ne tur kas no apgaismības ne no animes!
Sigfa
Piekriitu Jurchiksam, Tas ir galiigi garaam- leeti effekti, nejeedziigs fonts.
arteck
Varbūt ne tik ļoti par tēmu, bet varbūt kādam tas kaut ko nozīmēs. Par to kā es veidoju logo.
jurc
nu nezinu vai mums vajag tik ruupiigi, it iipashi ja logo buus kanji! bet taa jau tas logo ir ok!
Ito no Kazuki
Jo rūpīgāk, jo labāk happy.gif

Anywhoo, as previously stated, esmu pret jebkādu formu nonivelēšanu un pārspīlētu stilizēšanu - labāk lai ir tāds mākslinieciski rūpīgs (via Sigfas variants), ko tiešām varētu bez kaunēšanās uzdrukāt uz T-krekliņa vai uzlīmju veidā, bet, ja jau tik ļoti svarīgi kaut ko pūst uz sienām un citām virsmām, tad var uztaisīt vienkāršotu logo subvariantu *shrug* rolleyes.gif
arteck
QUOTE(JurCHiX @ Dec 18 2004, 20:53)
nu nezinu vai mums vajag tik ruupiigi...
*

Jā, jā. Tā vieglāk, ne. Tad tur nekas arī nebūs - vien prasta kolāža un viss.

Un esmu arī par to, ka jābūt kanjos nevis "kaigan". Neko neizsakošs vārds. Kanjiem vismaz ir tas, ka tie pēc savas būtības jau ir grafiski smuki elementi. Var ar tiem paspēlēties.
jurc
nu tas ka tur ir jābūt kaņi, tas ir viennozīmīgi! Būtu jau vēl labi ja pieliktu vēl klāt kautkur kaigan, bet nu tas nav svarīgi! Jo kad cilvēki ieraudzīs kaņi, ta uzreiz sapratīs ka tas ir kautkas saistīts ar aziātiem, ja kāds gribēs ta pajautās ko tas nozīmē... ja negribēs tad ar paliks nezinoš! Nu pagaidām tiešām Sigfas variants ir vislabākais, bet nu vajag kautko vairāk, vairāk izdomas, fantāzijas! Mums tak kā otakiešiem es domāju ka tādas netrūkst! wink.gif
Sigfa
Ja man kaads vareetu iedot kanji charekterus tiiraa formaa (vislabaakais- vektoros) tad vareetu meegjinaat vai nu nostilizeet vai ko tml, bet ar jpg bildi taa ir kaa ir.

Vieniigais, man nepatiik tie spaarni- shausmiigi nodraazti un banaali... dereetu kautko citu izdomaat. Buutu baigi labi ja cilveeki postotu idejas nevis tikai kritizeetu.
Ito no Kazuki
Gaaaawd...Nodrāzti un banāli, tātad - klasiski un estētiski happy.gif Vai kāds tagad pateiks, ka spārnotā Nīke Luvrā ir nodrāzta? Comon, ppl, nekad jau nebūs variants, kad visi bez izņēmuma kaut ko pieņems - tāpēc jau existē tāds balsojamais aparāts tongue.gif
Sigfa
par to jau ir runa- mees te censhamies piedaavaat peec iespeejas vairaak variantus! Taadi putna spaarni tomeer figuree paaraak daudz kur... come on, pat vienai riepu firmai logo bija putna spaarni. Vareetu kautkaadus sikspaarnja spaarnus vai ko taadu.

Vajag idejas, idejas, idejas.
jurc
QUOTE(Sigfa @ Dec 19 2004, 10:42)
Ja man kaads vareetu iedot kanji charekterus tiiraa formaa (vislabaakais- vektoros) tad vareetu meegjinaat vai nu nostilizeet vai ko tml, bet ar jpg bildi taa ir kaa ir.
*

Luudzu:

開眼
jurc
reku veel viena ideja
Nesanaaca kaa es gribeeju, bet nu tas ir tikai piemeers Nu taas rokas ir jaaiedomaajas kaa zīmētas, takā es zīmēt vēl tik labi neprotu, tad iztiku ar šīm pašām sad.gif
Click to view attachment
Puma
smile.gif
image
image
Ghoul
Shis pirmais man patiik, bet vai tas ir iistais????????????........... unsure.gif
Ito no Kazuki
Puma has been busy happy.gif Mjā, bet atkal jāsāk spriest - kur beidzas robeža starp logo un banneri...Besides, it's a biggie >< Anyways, joprojām pastāvu par idejiskajām (nevis modes) vērtībām! *patiesībā - tenshi-mānija nopietnā stadijā*
jurc
nu tie jau atkal ir baneri!!!!
jurc
he he tongue.gif
Click to view attachment
Shinobi-sama
jaasaka ka diezgan neveiksmiigs meegjinaajums fontu pataisiit kaligraafisku...

Nu bezshuabaam ka mum sarii savs karogs(baneris) par skaadi nenaaks. Tad mees vareetu savaakties bars(mums ir domstapiibas ar kaadu mangas klubinju) un starp saveejiem kaads veecinot karogu izceltu muusu vareniibu happy.gif
+Chibi+
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 18 2004, 17:57)
QUOTE(Puma @ Dec 17 2004, 18:27)
smile.gif
image
*

perfekti.
*

QUOTE(JurCHiX @ Dec 18 2004, 18:00)
galīgi garām!!! sleep.gif
ne tur kas no apgaismības ne no animes!
*

a man liekas ideāli. HA!!! laugh.gif dry.gif
Rob_X
tas i viens liels uzraksts ko var uzlikt pashaa augshaa muusu kluba weblapelee(taada protams buus, ne ? biggrin.gif )
+Chibi+
QUOTE(Rob_X @ Dec 22 2004, 05:57)
tas i viens liels uzraksts ko var uzlikt pashaa augshaa muusu kluba weblapelee(taada protams buus, ne ?  biggrin.gif  )
*

izskatās, ka mums nekā vairs nebūs... *ieslīgst Ziemassvētku pesimismā*
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.