Vektori vektori vektori. Uz krekliem liekamaa/web versija. Nosaukumu var iebaazt kur vien savajagaas, ja kaadam ir veelme- luudzu pachakareejieties. Ne uz ko nepretendee, vnk variaacija par teemu "Anime acs" par kuru visi bija tik vaajpraataa sajuusmaa.
+Chibi+
Mar 5 2005, 22:24
QUOTE(Sigfa @ Mar 5 2005, 20:50)
Kikyou atsūtīja mums sveicienu caur ETM - uz desktopa bija nolikts šitais mazais logo kids are zefīru kasti "no tiek, kas nav ieradušies" - visu laiku bija fonā. Izskatījās lieliski..
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 5 2005, 21:24)
Kikyou atsūtīja mums sveicienu caur ETM - uz desktopa bija nolikts šitais mazais logo kids are zefīru kasti "no tiek, kas nav ieradušies" - visu laiku bija fonā. Izskatījās lieliski..
Eeee... tas desktops tiešām bija laps... Ar visu kaigan logo chibiku... Pēc ši tiešām varētu padomāt par Kikyou izveidoto logo... wiiiii........... ^^
X_Kamui
Mar 6 2005, 11:40
Vai vel ir iespeja to logo,
kaut vai ar vienu actiņu aplukot...
QUOTE(-Kai- @ Mar 6 2005, 10:40)
Vai vel ir iespeja to logo,
kaut vai ar vienu actiņu aplukot...
Ja tu pašķirtu pāris lapas uz atpakaļu tad atrastu
šo te
X_Kamui
Mar 6 2005, 11:47
aaa... es vienkarši domaju ka jus runajat par kadu citu logo
Paintā izkrāsoju... Nebūtu smukāk ka viņs ir šitāds krāsains?
varbuut ne gluzhi *taads* kraasains, bet man kaukur uz riigas kompa meetaajas fireworks izejas fails. tur visu var pakraasot. Riit aizbraukshu maaciites, tad arii pabaxtiishos.
Pasham man patiik melnbaltais, jo uz to neizies 5 veidu liimpleeves, lai uz auto saaniem uzliktu 8))
baseboalbatboy
Mar 7 2005, 19:23
Lūdzu nesist ....
Hmm, ko gan tu ar to biji domājis? Varbūt noņem IMG tagus un tad var skatīties tālāk...
baseboalbatboy
Mar 7 2005, 20:01
A naff es viņu nevarēju uploadēt?
Tas ko Baseballbatboy tur sataisīja ir vāks!
Pozitīvā nozīmē!
Nebūs tik bišķin par grūtu uzdabūt uz audekla? Es tā sapratu, ka Alt taisās izšūt kaut ko...
baseboalbatboy
Mar 7 2005, 22:56
Lūdzu virsū nebļaut un ar sūdainu mietu nesist par autortiesību pārkāpšanu...
- - - - - - -
baseboalbatboy
Mar 7 2005, 23:11
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 7 2005, 16:23)
Lūdzu nesist ....
QUOTE(Kikumi @ Mar 7 2005, 17:03)
Tas ko Baseballbatboy tur sataisīja ir vāks!
Pozitīvā nozīmē!
Nebūs tik bišķin par grūtu uzdabūt uz audekla? Es tā sapratu, ka Alt taisās izšūt kaut ko...
Nu man jau likās ka tur ir pa daudz visa kā
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 7 2005, 21:56)
- - - - - - -
tev shitas lielaaks ir?
es veel pagaidaam plaanoju
QUOTE(alt @ Mar 7 2005, 23:08)
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 7 2005, 21:56)
- - - - - - -
tev shitas lielaaks ir?
es veel pagaidaam plaanoju
Tas ar labs tik vaidzeetu kko klaat kas animi kaucik atgaadina =]
kush kush smejies vai.. shito jau bruuti buus izshuut :/
baseboalbatboy
Mar 8 2005, 12:26
Lielāks bet nav tikk......
baseboalbatboy
Mar 8 2005, 12:46
QUOTE(Ella @ Mar 7 2005, 21:03)
Novaac veel to kakjveidiigo un logo buus perfekts!!!
Šitā
visi šitie pēdējie logo ir galīgi garām!!! Sorry.. pagaidām labākais ir Kikyou logo!!!
pilniigi piekriitu!!!!!!
tas tiik miiljsh!!!!Lai gan shitie arii labi, tomeer naw gluzhi tas ko es labpraat uzziimeetu sev uz somas wai kaut kur citur...
baseboalbatboy
Mar 8 2005, 13:44
Khmmmm...
vispār jau labs nav pārāk vinkāršs un nav pārāk sarežģīts
ed_soprano
Apr 25 2006, 12:07
hmm..neavru izprast kapeec visi logo ar nosaukumu kaigan ?
te mans otaku logo
varbuut taapeec ka te ir piedaavaati KAIGAN logo? un pr taveejo variantu: kaa tu to iedomaajies vektorgrafikaa?
var vektorgrafikaa, un vienkaarshi, tikai eenas buus asaakas.
man ir viena ideja, tagad jaasadabuu rokaa FW.
vektorros tas eenas buus drankjiigas. vai arii nenormaali sarezgjiitas. padoma kaads 4akars (un ceennjiks) taadu plotereet.
Sava taisniiba jau tev ir. Kaa jau ieprieksh tika nolemts, logo vajadzeetu buut maz kraasaam, un manupraat 3 kraasa prieksh logo ir vairaak kaa pietiekoshi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.