gan jau buus... ja buus telpas...
man jau liekas ka jūs galīgi esiet aizmirsuši par logo....
nu nez.. man vairāk patīk tie spārni.. reku vēl viens variants..
+Chibi+
Jan 25 2005, 23:24
excusez moi, les enfants, bet vai mums logo ir vai nav atrasts?
tieši tā, un kā vaina tā ir?
Kas te nevar izlemt ko mums vajag? Nu nejau es.
Nu ja nekaa tuvāko dienu laikā nebūs ta mož varētu sataisīt pool no šiem labākajiem variantiem kas ir bijis? A to.. klubs bez logo.. tas nav tas... Un ja nu kautkad uzrodās kautkas labāks, ta varēs to logo nomainīt ar... es domāju...
+Chibi+
Jan 26 2005, 04:53
come on, cil°veeki, JurChikam tauisniiba - klubs bez logo nav klubs!
Kikyou
Jan 26 2005, 22:55
MŪUUUĻĶĪBAS! Tas tak ir tikai logo...
Nāks laiki - nāks idejas - nāks logo! ^__^
Idejas bieži vien nāk vienas pašas... *redz tālumā lēkājam logo*
Mans jau zin ka jums nepatiik kaa mans ziimee bet mans tomeer saziimeeja dazjus variantus logo
riit ielik6u aya-chan apsoliija noskaneet
+Chibi+
Jan 28 2005, 13:12
QUOTE(Kikyou @ Jan 26 2005, 22:55)
Idejas bieži vien nāk vienas pašas... *redz tālumā lēkājam logo*
LOL! *skrien pakaļ logo*
QUOTE(Ella @ Jan 27 2005, 21:24)
Mans jau zin ka jums nepatiik kaa mans ziimee bet mans tomeer saziimeeja dazjus variantus logo
riit ielik6u aya-chan apsoliija noskaneet
Hei, kurš teica, ka nepatīk???
pasties pie art sadaljas useru galerijas =[
No tā visa priekš logo der tikai pirmais zīmējums, pārējie jau būtu takā plakāti. Neaizmirsti galveno noteikumu - logo jābūt pēc iespējas vienkāršākam lai to varētu ātri uzzīmēt uz kādas mājas sienas!
+Chibi+
Jan 28 2005, 20:55
QUOTE(Ella @ Jan 28 2005, 15:25)
pasties pie art sadaljas useru galerijas =[
ui cik ļauni.... tāpēc es nekad nevienam neko no saviem darbiem nerādu. Noniecinot darbu, tiek noniecināta daļa no autora personības.
*hugs* Man patīk, kā tu zīmē. Really.
Un pirmais ir ļoti, ļoti labs.
Runaajot par logo tie6i pirmais man arii ir sazimeets kur vien iespeejams, paarsvaraa taa ir Algebras klade jo es to stundu ieniistu un ignoreeju
hmm.. mož vēl varētu tā ka abu a vietā uzzīmē acis... deguns varētu būt g burts... Nu kautkā tā....
Hmm mans taa jau meeginaaja kkaa stulbi sanaaca :-/ Uzziimee pats mees paskatiisimies
hmm, Ella teveejie ir ljoti nepabeigti. Apstraadaa ar datoru un tad liec iekshaa. Pagaidaam vairaaki iepreiksheejie varianti ir labaaki.
Mans var tikai koo paintaa izdariit un tas ir bezjeedziigi, un taas ir tikai idejas nevis gatavi varianti...
Manam naf nevienas kraasoshanas programmas kaa photoshop
[quote=+Chibi+,Dec 21 2004, 17:13]
[quote=+Chibi+,Dec 18 2004, 17:57][quote=Puma,Dec 17 2004, 18:27]
[/quote]
perfekti.
[/quote]
[quote=JurCHiX,Dec 18 2004, 18:00]galīgi garām!!!
ne tur kas no apgaismības ne no animes!
[/quote]
a man liekas ideāli. HA!!!
man ar shkjiet ideaali, dziiwes ironija. Runaajam par apgaismiibu, bet raadam melnu kakji, par ko citi domaa kaa par newixmi!!!Originaali......un uz sienaam puust war...
Varbūt kaķa vietā kādu chibi ielikt, ne?
Lai gan man tas patīk arī šādi!
ok, kaads anime klubam sakars ar kakji?
es vēl jo projām saku ka šis logo ir galīgi garām! Pārāk sarežģits priekš logo! Ta jau labāk tie spārni kas bija!
eu.. ideja... apvienojiet visu vienā... chibi kaķis ar spārniem... un visi ir apmierināti..
Kas gan iekš šī logo ir sarežģīts?
Manuprāt tīri labs priekš kluba logo. Un man iepatikās Lijas ideja!
Chibi neko ar spārniem...
Kakjis taadeelj ka daudzaas anime ir dazhaadi dziivniecinji tai skaitaa arii kakji un tas ir jauki
Ja kaadam interesee mans viedoklis (shaubos ka kaads tomeer atrtadiisies), tad tas kakjis absoluuti nerullee (vai kur izteiksmiigi un skaidrojoshi, ne?).
Vaskatoties uz to logo man tas nu absoluuti ar animi nesaistaas. Tur kaut kas cits vareetu seedeet, tad vispaar viss buutu kedaa. Pats Logo ir diezgan labs, bet tas kakjis.....
asamashii ritori banpaia
Feb 6 2005, 17:54
kas par logo?
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Feb 6 2005, 16:54)
Te runa iet par to kursh ir shis pashas lapas augshaa ko za4peedinja paarieposteeja =]]]]]
Nevajag kaķi! Pie tam tas kaķis izskatās ļoti drūms.. takā tāds devilcat!
Reku kas man sanāca:
+Chibi+
Feb 7 2005, 13:35
Man patīk. Pirmais labāks. Bet Pumas piedāvātais tomēr ir the best. Heh. Sorry.
man lauvas galva iepatikaas
vienkaarshi un aatri ziimeejaas
kas ellee rataa tas par plagjiaatu?!
~__~ Es ar pamēģināju uzmeistarot logo... bleh...
Nez, man personīgi Pumas logo liekās vissmukākais...
Nesaprotu, kas jums visiem pret to kaķi. Proti, kā nekā, vai tad "neko" nav viens no pirmajiem japāņu vārdiem, ko iemācās?
kikyou, tas logo ir labs. Digitaali jaapielabo, bet citaadi pavisam labs (vieniigais, banaals ><).
tas nav plagijaats,taa ir variaacija!
edit: orģinaalu izveidoja Yume
QUOTE(Sigfa @ Feb 7 2005, 22:42)
...banāls? o_0;
Kādā veidā - banāls?
khm. Banaals. Nodraazts. Biezhi(paaraak) izmanots. Klishejisks. Tas viss uz konceptu.
Aha, variaacija kam?
+Chibi+
Feb 8 2005, 00:20
Kikyou logo rullee! Shut up, Sigfa, tu tik proti, kaa cilveekiem visu entuziasmu nosist!
Jaa tas logo ierullee visvairaak. Tik Tie burti baisi baali izskataas uz balta fona, bet ja piestraadaa buus ideaali.
...aizvedu burtus uz solāriju. Man ar likās, ka pa bālu...
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 8 2005, 00:20)
Kikyou logo rullee! Shut up, Sigfa, tu tik proti, kaa cilveekiem visu entuziasmu nosist!
Oh man... juus cilveeki to tik protat, kaa visu to slikto saskatiit manaa tekstaa. Es taksh ar teicu ka labs. Jeez.
Un nupat jau ir pavisam labi.
eee.. tas logo tiešām ir labs! Bet tā pat viņu vajag pielabot - pirmkārt nomainīt krāsas, kautkā galīg nesaderās. Mož pat melnbaltus burtus, bet tam čibi vajadzētu pielabot kreiso aci - nolaist to uzaci zemāk.
Bet tā smuks logo. Vienīgi rodas jautājums kur tajā logo ir kāds sakars ar apgaismību?
Hmm, nu apgaismiibu var saskatiit, tur ka tam (lai kas tas buutu) ir izteikti izbriiniitas acis. Hmm.
Un par kraasaam, man visai patiik taa gaishi zaljaa. Ja tur kautkas ir jaauzlabo, tad taas ir liinijas ziimeejumam. Jaauztaisa vektoros. Aiziet kikyou
He he... vo, vo. Uztaisiet vektorgrafikaa, lai varu izplotereet un uz autinja uzlikt. Sen jau domaaju kauko sev uz saaniem uzmaaleet.
Un jaa taas acis biki jaapielabo, bet nevaig paarcensties, jo taa ir smuki kaa uz aatro uzziimeets.
He, visi saka ka jāpielabo, bet kurš ta ķersies klāt?
*JurCHiX jau redz sevi T-kreklā ar šo logo uz muguras un krūtīm....*
Parasti jau pielabo tas kursh saaka taisiit. Tas kuram izejas fails ir ar visiem layeriem.
Un man kaukaa ne visai padodas vektorgrafika, tapeec, diemzheel, nevaru neko daudz paliidzeet.
A kreklinjam man paliks shis skaistulis:
Nu, ja nu man kikyou laipni iedotu izejas failu, tad es (varbuut) vareetu izpaliidzeet.
asamashii ritori banpaia
Feb 9 2005, 21:30
respektīvi - ko nozīmē tas kaigan? kādā izmērā vajag? vai drīkst pamēģināt?
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Feb 9 2005, 20:30)
respektīvi - ko nozīmē tas kaigan? kādā izmērā vajag? vai drīkst pamēģināt?
kaigan - apgaismība, patiesības apjēgšana, gara pamošanās....
Domāju ka izmēram nav īpaši lielas nozīmes, ja gribēs ta varēs samazināt vai palielināt.
kaigan- apgaismiiba. Izmeera- jo lielaaks jo labaaks, bet labaak centies proporcionaalu. I mean, lai abi izmeeri buutu relatiivi simetriski.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.