official nosaukums : Kaigan
logo : unknown
nakama reize : tas pats laiks ta pati vieta
Hikaru
Nov 26 2004, 16:53
Varbūt es varu atvest uz nākošo reizi noskatīties anime Elf Princess Rane. Tā ir SUPER komēdija.
Pavisam ir 2 sērijas (30 min katra). Kāreiz der, kad nav daudz laika skatīšanai.
o, jā, es par.. comedy ir labi. It sevišķi kad ziemā.. un riebīgs laiks.
Kad buus naakamaa tik6anaas???? Es netiku (SLimoju)
Hikaru
Nov 29 2004, 11:19
QUOTE(Lija @ Nov 25 2004, 17:12)
mūzička gan daudz.... diez vai paspēsim tik daudz noklausīties..??
Hehe... ja tu runāji par manu mūziku, tad ir vajadzīgas vairākas diennaktis, lai to visu noklausītos.
Piemēram, tikai no
J-Pop/Rock man ir:
Ayumi Hamasaki - 95 dziesmas
Dream - 23 dziesmas
Hal - 23 dziesmas
Megumi Hayashibara & Masami Okui - ap 40 dziesmām (No seriāla Slayers).
Nanase Aikawa - 50 dziesmas
See-Saw - ap 20 dziesmām
T.M.Revolution - 54 dziesmas
Two-Mix - 75 dziesmas
No rietumiem:
Rammstein - 17 dziesmas
Nightwish - 39 dziesmas
un vēl šis tas...
...piemēram, Novaspace - 15 dziesmas (super patīk)
Un vēl vairāki OSTi...
Vieni Dragon Ball/Z/GT ir ap 150 trackiem (sākot no original BGM beidzot ar itālijas Openingiem). Itālijas openingi man patīk visvairāk.
No visas mūzikas es tikai atstāju tās dziesmas un mūziku, kuras man daudzmaz patīk... vai patika...
(Ups.. sanāca neliels offtopics)
Seven_of_zero
Dec 2 2004, 09:33
tikai kur?
Un, vai vajadzees tumbinjas?
Pagaidām noprotu, ka šodien nekā nebūs...
Bet, ja telpas būs, kur varēs kaut ko skatīties, tad es būšu, ja par to paziņos dažas stundas iepriekš pirms kaut kādai normālai būšanai.
Shinobi-sama
Dec 2 2004, 14:15
tik tieshaam svariigi pateikt vai buus , jo man tas jaazina liidz 16.00 savaadaak manis nebuus un es noteikti gribu tur buut
vai atkal vaacamies pie stacias 18.00 , shoreiz man nav meeneshbiletes, taakaa pa liekam pirkt bileti man nav steiga tobish nomest 1.18Ls
iesaku paarcelt uz briivdienaam.
mmmm, un kur tad brīvdienās, telpa nekur neuzpeldēs.. *lai kā to arī gribētos*
nu kaut vai aiziet un paseedeet kaadaa kafuuzii.
mm, a ir vērts? Ko tad tur darīt?
Nu, peec "lielaas" atsauciibas, laikam jau nav veerts. Skatieties pashi...
Daboniet kaads Tadoru rokaa, vaig jau kravaat mantas uz naakamo sanaaksmi, kura, cerams, notiks, un notiks ceturtdien tamaa skolaa, vai-kaa-vinju-tur...
Shinobi-sama
Dec 7 2004, 13:13
nu tad kaa buus ar to sanaaksmi, vaig ieviest kaadu skaidriibu... lai zin ko ieplaanot uz ceturtdienu
+Chibi+
Dec 7 2004, 23:57
exactly.
bljin! aman ir laba ideja!
koroche yume, parunaa ar mazo miiljo meitinju no japaanjiem lai vinja izveido kaut kaadu... *debashu klubu* un pagjeeree uz taam pashaam telpaam kas bija mums. domaaju ka idejan nav taa sliktaakaa.
+Chibi+
Dec 8 2004, 02:48
QUOTE(Tador @ Dec 8 2004, 02:02)
bljin! aman ir laba ideja!
koroche yume, parunaa ar mazo miiljo meitinju no japaanjiem lai vinja izveido kaut kaadu... *debashu klubu* un pagjeeree uz taam pashaam telpaam kas bija mums. domaaju ka idejan nav taa sliktaakaa.
es vienmeer esmu maniijusi genjialitaates dzirxti tavaas aciis!
~ Shitie divi labi saprotaas...
mmmmm, es ļoti šaubos ka Shu kautko izdarīs. bet nuzprasīt jau var. Kas tad man, grūti vai? * nē, grūti man nav, man ir linkums līdz telefonam aiziet, bet tas ir sīkums*
Shinobi-sama
Dec 9 2004, 12:12
oke nu tad vajag man dzelžainu skaidrību., šodien mēs vācamies? tas ir pie stacijas pulksten 18.00 kaut kas notiks? man līdz 15.30 jāzin.. vai ir vērts uz Rīgu braukt
ufff...
jau atkal nekā... žēl gan... diemžēl arī es nevaru palīdzēt ar telpām, jo vienīgās,kas man būtu pieejamas itkā ir krietnu gabaliņu ārpus Rīgas un diezgan dziļi mežā.. bet telpas ir rihtiš lielas..
Shinobi-sama
Dec 9 2004, 17:36
QUOTE(Lija @ Dec 9 2004, 16:27)
ufff...
jau atkal nekā... žēl gan... diemžēl arī es nevaru palīdzēt ar telpām, jo vienīgās,kas man būtu pieejamas itkā ir krietnu gabaliņu ārpus Rīgas un diezgan dziļi mežā.. bet telpas ir rihtiš lielas..
you .. vai tik tu muus kaut kaadaas partizaanu transhejaas netaisies ievilkt
+Chibi+
Dec 11 2004, 21:01
mana dzīve strauji zaudē jēgu bez kopīgas anime skatīšanās....
come on! Es esmu savākusies svešu cilvēku diskus, kurus es tikai sanāxmē varētu atdot...
jap jap, davai ljauzhi organizeejamies. kur Tadors? Vaig Tadoru dabuut rokaa.
Hikaru
Dec 13 2004, 15:33
Nu šonedēļ taču kaut kam jānotiek...A?
MM, nu dārgie organizējaties paši, es ceurtdien jau dineā tinos prim uz Igauniju, so.. mans neko nevar palīdzēt uz šo nedēļu.
Shinobi-sama
Dec 13 2004, 17:55
nu jaa "puulja" kuratore uz igaunju saadzhu brauks, bet mums te "jaasaorganizeejas?
anyway kaads dabon Tador pie dziiviibas... kaa ar taam telpaam tad iisti bija buus?
MitSuki
Dec 13 2004, 18:59
Pox vai Tadors dzivs vai nav obligati jadabu telpas hvz kaa, bet jadabu jo tiesi pirms ziemassvetkiem jasatiekas visiem... ta es domaju butu viss normalak
un par telpam tad labak uz kadu kafeni aiziet un pasedet, pofig ka tie cilveki tur domas ka esam tur kaut kadi.... ka runajam par animem utt. xe, bet galvenais ka jasatiekas xe
...
mmm, pirms ziemassvētkiem? kā būtu tomēr ar nākamo nedēļu pēc pirmdienas? es tieši atpakaļ būšu.
un satikties, vajag gan. Nu atdzīstās, kas var sarūpēt kautko? vienalga ko jo kafeinīcā ilgi nepasēdēsi.
Nu kā ejam visi kopīgi pie +Chibi+! Viņa tak teica ka telpas ir, tik jādabūn skatāmais, projektors un nu ko tur vēl vajadzeja...
Shinobi-sama
Dec 14 2004, 15:39
ee nu liidz Treshdienas vakaram veelaakais liidz ceturtdienas riitam vajag skaidriibu... man dien pamatiigi jaaieplaano un tas tusons ir jaareekjina iekshaa
vaita Tadors vai Yume maz ir gatavi uzklausiit tautas balsi?
MitSuki
Dec 17 2004, 17:11
Blaviens davaj sarunajam uz pirmtdienu vai otrdienu satikties...
X_Kamui
Dec 17 2004, 18:57
Kapec jus nevarat sarunat un aiziet jau kadas 2 nedeļas
Hikaru
Dec 17 2004, 19:51
Vai Tadors vēl aizvien slimo? Interesanti, vai viņš vispār pa visu šo laiku anime skatījās?
X_Kamui
Dec 18 2004, 01:08
Nu kapec jus bez organizatira nevarat kaut kur satikties ???
Kaut vai ta pat
Shinobi-sama
Dec 18 2004, 01:46
nu kaa vajag telpas ar 100 garantiju.. un kameer nebuus sasoliits.. tikmeer visi raustaas.
X_Kamui
Dec 18 2004, 04:50
Mdaaa telpas.......................................
Bet tas gan ir problema...........
Nu, par to jau ir runa. Vieniigais kam ir kaada reaala vieta ir Tadors... vaidzeetu vinju sazvaniit.
+Chibi+
Dec 18 2004, 17:53
QUOTE(JurCHiX @ Dec 13 2004, 22:43)
Nu kā ejam visi kopīgi pie
+Chibi+! Viņa tak teica ka telpas ir, tik jādabūn skatāmais, projektors un nu ko tur vēl vajadzeja...
nu, mazs dzīvoklītis, kurā tagad beidzot ir portatīvais ar DVD pleijeri... XD HEh, nāciet vien, manas flatmates neiebildīs.
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 18 2004, 16:53)
nu, mazs dzīvoklītis, kurā tagad beidzot ir portatīvais ar DVD pleijeri... XD HEh, nāciet vien, manas flatmates neiebildīs.
Nu pag pag, tu jau iepriekš teici ka tev dzīvoklis ir ok, mēs tur visi salīstu! Takā nesāc te atrunāties!
Re, pat tev ir portatīvais ar DVD, ta tik jādabūn kāds liels TV vai projektors un viss būs ok!
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 18 2004, 16:53)
QUOTE(JurCHiX @ Dec 13 2004, 22:43)
Nu kā ejam visi kopīgi pie
+Chibi+! Viņa tak teica ka telpas ir, tik jādabūn skatāmais, projektors un nu ko tur vēl vajadzeja...
Flatmates pret anime arī neiebilst?
nju tad kad, kur un cikos
heh nu juus kautko vispaar sadomaajaat?
Kas ir cilveekiemar naakamo nedeelju, mums dereetu tomeer satikties un norunaat ko dariit taalaak.
Kaa ir ar kaadu kafeiniicu vecriigaa, juusu piedaavaajums kuraa dienaa un cikos, lai es varu plaanot savu laiku.
man naakamaa nedeelja gandriiz tiira, taakaa tieku gandriiz jebkuraa laikaa.
Lai naw paarpratumu tas Guest biju es. Esmu itkaa briiwa gandriiz wisu nedeelju, tikai ne 1dienu un daljinju no 2dienas (wakaraa jau gan buusu briiwa). Man naw nekaadu telpu ko piedawaat, lai arii iztaba man liela neko tur paskatiities nesanaax, bet parunaat luudzu, durwis waljaa (tas, ja negribat tupeet kafejniicaa) Un kur palika TADORS??????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.