Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kur, kad.
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Sigfa
LOL! nu, var jau naakamnedeelj. Nebuus par biezhu, ko?
Yume
Es te jau vienā vietā uzrakstīu, bet nu atkārtoties nav tik slikti.
Tā kā visiem "srelkas" sagādā tādu prieku. happy.gif Tad man ir piedāvājums šo laiku un vietu padarīt par regulāro. Tas ir, sestdien, teiksim 16:00 pie pulkstens, un tad pie Sigfas ( ja situācija nemaisīs) un nu, ja jau šis pasākums varētu palikt regulārs, tad nu, mans par katur nedēļu domā.
Sigfa
Vieniigais, maniem senchiem vareetu nepatikt, ka katru nedeelju, taakaa ik pa laikam naaksies izmaajot kautkur citur.
Ella
To es varu saprast... heh mana muteriite man uzbrauca augumaa par to ka pie manis aya-chan 2 dienas peec kaartas atnaaca =[[[ (vecaa kaaza neko vinja nesaprot)
Yume
Mēs varētu laiku pa laikam Chibi apmeklēt, teiksim vienu nedēļu tur, otru tur?
Nē, tagad tik Chibi komentārs jāsagaida.
aya-angel
QUOTE(Sigfa @ Jan 16 2005, 21:10)
Vieniigais, maniem senchiem vareetu nepatikt, ka katru nedeelju, taakaa ik pa laikam naaksies izmaajot kautkur citur.
*

Tā ir sad.gif Tu neesi vienīgais, kam tādi papa-chans un mamma-chans. Tieši tāpēc piedāvāju strelkas rīkot katru otro nedēļu.
+Chibi+
es par strelkaam katru nedeelju un man pilniigi vienlalga, vai juus naakat pie manis vai nee... tongue.gif BET VEELREIZ. DZIIVOKLIS IR MAZS. But always welcome. tongue.gif
aya-angel
THANX A LOT!!!!!!! Tavs mīļš!!!!!! *^____^*
Ella
He he aya-chan u thinking what i'm thinking (the smaleer the room the closer the people) tongue.gif rolleyes.gif cool.gif
aya-angel
Ha, ha, ha!! laugh.gif U read my mind!
Nu tad ko? Varbūt daramtā: 1 nedēļu ejam pie Chibi, tad nākamo-pie Sigfas?
Sigfa
QUOTE(Ella @ Jan 16 2005, 23:35)
He he aya-chan u thinking what i'm thinking (the smaleer the room the closer the people)  tongue.gif  rolleyes.gif  cool.gif
*

XD *drops dead*
aya-angel
laugh.gif laugh.gif izskatās, ka Sigfam arī patīk tava ideja, Ella-chan!!!!!

P.S. Don't worry, Sigfa-es izlaboju zemāk minēto kļūdu. Nu ko lai dara, ka neesu pienācīgi izglītota? laugh.gif
Sigfa
Sigfam, sigfam. Patikt jau patiik, bet veel vairaak mani fascinee juusu domaashanas virziens laugh.gif
Ella
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Viss ir cool cool.gif
aya-angel
no comments..........
Yume
*rrrrrrrrr...rrrrr* Не развадите тут базар!
OK, tā kā Chibi piekrīt, tanu mans domā ka mēs tiekamies katru sestdienu, pie pulkstens, 16:00 ( tas vēl ir uz variācijas robežas).
aya-angel
Nē! Davaj ap 14.00 vai 15.00!!!!!
Ella
Jaa jo gribas patuseet ilgaak bet dazjiem ir taadi vecaaki (kaa manam piemeeram) kur veelas lai es buutu maajaas veelaakais 21:15 sad.gif dry.gif
Ja neieveerojaat man jaanes atbildiiba par siiko maasu "Sidela" kurai ar jaabuut maajaas un nenjemot arii to veeraa es esu jaunaakaa no meiteneem tanii baraa dry.gif
aya-angel
Vo,vo! Tāpē es arī ierosināju pamainīt laiku, jo esu pārliecināta, ka mēs visi esam ieinteresēti ilgāk patusēt smile.gif
Yume
Emm, nu ja visi piekrīt tad var pārmest stundu ātrāk, teiksim uz 15:00
Nez, mans tāpat mājās sestdienās nebrauc, vienīgā problēma ka svētdien uz darbu. Tad nu lēmums šoreiz paliek jums. Vai nu vismaz mēģinājums mani pārliecināt ka vajag tieši tā. tongue.gif
aya-angel
Diemžēl ne visiem ir šajā ziņā tik saprotoši vecāki kā tev:(
Nu ko tauta? Esiet ar mieru sāk tusēt ātrāk?
Ella
Nu es taa saprotu ka visiem sestdiena taa visbriivaakaa diena taakaataa... =] nu mans vismaz tiek arii kaut uz 12:00 laugh.gif biggrin.gif
P.S. verot valjaa 6o topicu aug6aa tas sigfas "XD drops dead" man joprojaam sagaadaa smieklu leekmes laugh.gif laugh.gif laugh.gif cool.gif
aya-angel
Nē, Ella, ne visi tik agri tiks, jo zinu, ka piem. Sigfa ilgi guļ laugh.gif
aya-angel
Un manam kora mēģinājums nav tikai šo sestdien, a pēc tam būs gandrīz katru 6dienu sad.gif
Ella
Nu baac aya-chan es bez tevis nekaa =[[[[[[ Ierosinaajums- Basto kori!!!
Yume
Hehe, a Yume arī turpat kur Aya būs, un Yume nebastos, man ja pieitek ar stundu bastošanu. tongue.gif
aya-angel
Waaaaa, cik tu esi kļuvusi apzinīga, Yume!!!!! rolleyes.gif
+Chibi+
Ziniet, bērni, ir viena tāda lieta, kā mans nevienāgrafikāneielienošais darbs, kurš pēkšņi var iekrist tieši uz to nelaimīgo sestdienu, kad jūs nākat pie manis, so..... Es tikai brīdinu - ar mani nav droši. sad.gif

Un par to rūmi..... Ja jau closer - better, tad mana māja ir vislabākā vieta pasaulē! tongue.gif Man liekas, viss mans dzīvolkis ir tikpat liels, cik Sigfanm viena istaba.... blink.gif
aya-angel
Nekas, mēs šosestdien iesim pie Sigfas(ar viņa laipno atļauju), bet nākamajā sestdienā mēs ceram uz tavu atbalstu wink.gif
+Chibi+
Nu, jums vienkārši nāxies pielāgoties manam laikam, is that okay? Nākamreiz pēc Sigfas, i mean [ mēs tagad esam rūmes konkurenti! laugh.gif ]
aya-angel
Njā, to konkurentu būšana! laugh.gif Sure, ka pielagosimies! Neesam tak mežoņi, kuri atnāks nebrīdinot smile.gif
Yume
Emm, a Sigfa teicis ka ņem mūs pretī šo sestdien?
Em, Sigfa tu to teici?
Nu sliktākajā gadījumā var tiešām test pie kāda tālāk, man tagad pavisam bēdīgi, pie manis laikam nebūs vērts, jo būs pilns dzīvoklis. Un vēl pie visa tālu. varbūt sliktākajā gadījumā varēs sarunāt k-ko citu. Taču nu, Chibi un Sigfa paliek kā galvenie varianti.
+Chibi+
o jā, es tagad jūtos nenormāli svarīga! tongue.gif

Ano... Vai kādam nebūtu jāatnāk pie manis ārpus laika, lai ievērtētu to platību? unsure.gif
Yume
Emm, nu... mans jau var atskriet teiksim piektdien, taču jēgas no tā lielas nebūs jo mans pēcāk nebrauks mājās, no kā seko ka pie datora netiks.
Nozīmē ka ievērtēs tikai mans un cii to nemaz nezinās.
A tiešam vajag? Kā būs tā būs, tāpat būsim pateicīgi.
+Chibi+
sad.gif Būs vienkārši jāsarūmējas! tongue.gif
Ella
Tad mans taa saprot ka viss notiek sestdien tas ir 22. janvaarii pie origo pulkstenja vai iek6pusee pie eskalatora pulksten 15:00!!!
Un eee cik ilgi tauta tiks gaidiit?
Tas ka mans buus ir 99,9% bet neko jau nevar zinaat visaadi gadaas .... unsure.gif
+Chibi+
pilnīgi pareizi saprati. happy.gif
aya-angel
Es domāju, ka šoreiz pietiks ar 30 min. ilgu gaidīšanu, right?
+Chibi+
prolly. dunno. ļaunākā gadījumā Sigfas māju nav grūti atrast...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.