LOL! nu, var jau naakamnedeelj. Nebuus par biezhu, ko?
Es te jau vienā vietā uzrakstīu, bet nu atkārtoties nav tik slikti.
Tā kā visiem "srelkas" sagādā tādu prieku.
Tad man ir piedāvājums šo laiku un vietu padarīt par regulāro. Tas ir, sestdien, teiksim 16:00 pie pulkstens, un tad pie Sigfas ( ja situācija nemaisīs) un nu, ja jau šis pasākums varētu palikt regulārs, tad nu, mans par katur nedēļu domā.
Vieniigais, maniem senchiem vareetu nepatikt, ka katru nedeelju, taakaa ik pa laikam naaksies izmaajot kautkur citur.
To es varu saprast... heh mana muteriite man uzbrauca augumaa par to ka pie manis aya-chan 2 dienas peec kaartas atnaaca =[[[ (vecaa kaaza neko vinja nesaprot)
Mēs varētu laiku pa laikam Chibi apmeklēt, teiksim vienu nedēļu tur, otru tur?
Nē, tagad tik Chibi komentārs jāsagaida.
aya-angel
Jan 16 2005, 22:49
QUOTE(Sigfa @ Jan 16 2005, 21:10)
Vieniigais, maniem senchiem vareetu nepatikt, ka katru nedeelju, taakaa ik pa laikam naaksies izmaajot kautkur citur.
Tā ir
Tu neesi vienīgais, kam tādi papa-chans un mamma-chans. Tieši tāpēc piedāvāju strelkas rīkot katru otro nedēļu.
+Chibi+
Jan 16 2005, 23:19
es par strelkaam katru nedeelju un man pilniigi vienlalga, vai juus naakat pie manis vai nee...
BET VEELREIZ. DZIIVOKLIS IR MAZS. But always welcome.
aya-angel
Jan 16 2005, 23:32
THANX A LOT!!!!!!! Tavs mīļš!!!!!! *^____^*
aya-angel
Jan 16 2005, 23:47
Ha, ha, ha!!
U read my mind!
Nu tad ko? Varbūt daramtā: 1 nedēļu ejam pie Chibi, tad nākamo-pie Sigfas?
QUOTE(Ella @ Jan 16 2005, 23:35)
XD *drops dead*
aya-angel
Jan 16 2005, 23:50
izskatās, ka Sigfam arī patīk tava ideja, Ella-chan!!!!!
P.S. Don't worry, Sigfa-es izlaboju zemāk minēto kļūdu. Nu ko lai dara, ka neesu pienācīgi izglītota?
Sigfam, sigfam. Patikt jau patiik, bet veel vairaak mani fascinee juusu domaashanas virziens
aya-angel
Jan 17 2005, 09:06
no comments..........
*rrrrrrrrr...rrrrr* Не развадите тут базар!
OK, tā kā Chibi piekrīt, tanu mans domā ka mēs tiekamies katru sestdienu, pie pulkstens, 16:00 ( tas vēl ir uz variācijas robežas).
aya-angel
Jan 17 2005, 19:26
Nē! Davaj ap 14.00 vai 15.00!!!!!
Jaa jo gribas patuseet ilgaak bet dazjiem ir taadi vecaaki (kaa manam piemeeram) kur veelas lai es buutu maajaas veelaakais 21:15
Ja neieveerojaat man jaanes atbildiiba par siiko maasu "Sidela" kurai ar jaabuut maajaas un nenjemot arii to veeraa es esu jaunaakaa no meiteneem tanii baraa
aya-angel
Jan 17 2005, 22:13
Vo,vo! Tāpē es arī ierosināju pamainīt laiku, jo esu pārliecināta, ka mēs visi esam ieinteresēti ilgāk patusēt
Emm, nu ja visi piekrīt tad var pārmest stundu ātrāk, teiksim uz 15:00
Nez, mans tāpat mājās sestdienās nebrauc, vienīgā problēma ka svētdien uz darbu. Tad nu lēmums šoreiz paliek jums. Vai nu vismaz mēģinājums mani pārliecināt ka vajag tieši tā.
aya-angel
Jan 17 2005, 22:39
Diemžēl ne visiem ir šajā ziņā tik saprotoši vecāki kā tev:(
Nu ko tauta? Esiet ar mieru sāk tusēt ātrāk?
aya-angel
Jan 18 2005, 08:41
Nē, Ella, ne visi tik agri tiks, jo zinu, ka piem. Sigfa ilgi guļ
aya-angel
Jan 18 2005, 10:45
Un manam kora mēģinājums nav tikai šo sestdien, a pēc tam būs gandrīz katru 6dienu
Nu baac aya-chan es bez tevis nekaa =[[[[[[ Ierosinaajums- Basto kori!!!
Hehe, a Yume arī turpat kur Aya būs, un Yume nebastos, man ja pieitek ar stundu bastošanu.
aya-angel
Jan 18 2005, 18:27
Waaaaa, cik tu esi kļuvusi apzinīga, Yume!!!!!
+Chibi+
Jan 18 2005, 21:05
Ziniet, bērni, ir viena tāda lieta, kā mans nevienāgrafikāneielienošais darbs, kurš pēkšņi var iekrist tieši uz to nelaimīgo sestdienu, kad jūs nākat pie manis, so..... Es tikai brīdinu - ar mani nav droši.
Un par to rūmi..... Ja jau closer - better, tad mana māja ir vislabākā vieta pasaulē!
Man liekas, viss mans dzīvolkis ir tikpat liels, cik Sigfanm viena istaba....
aya-angel
Jan 18 2005, 21:10
Nekas, mēs šosestdien iesim pie Sigfas(ar viņa laipno atļauju), bet nākamajā sestdienā mēs ceram uz tavu atbalstu
+Chibi+
Jan 18 2005, 21:42
Nu, jums vienkārši nāxies pielāgoties manam laikam, is that okay? Nākamreiz pēc Sigfas, i mean [ mēs tagad esam rūmes konkurenti!
]
aya-angel
Jan 18 2005, 22:01
Njā, to konkurentu būšana!
Sure, ka pielagosimies! Neesam tak mežoņi, kuri atnāks nebrīdinot
Emm, a Sigfa teicis ka ņem mūs pretī šo sestdien?
Em, Sigfa tu to teici?
Nu sliktākajā gadījumā var tiešām test pie kāda tālāk, man tagad pavisam bēdīgi, pie manis laikam nebūs vērts, jo būs pilns dzīvoklis. Un vēl pie visa tālu. varbūt sliktākajā gadījumā varēs sarunāt k-ko citu. Taču nu, Chibi un Sigfa paliek kā galvenie varianti.
+Chibi+
Jan 19 2005, 00:52
o jā, es tagad jūtos nenormāli svarīga!
Ano... Vai kādam nebūtu jāatnāk pie manis ārpus laika, lai ievērtētu to platību?
Emm, nu... mans jau var atskriet teiksim piektdien, taču jēgas no tā lielas nebūs jo mans pēcāk nebrauks mājās, no kā seko ka pie datora netiks.
Nozīmē ka ievērtēs tikai mans un cii to nemaz nezinās.
A tiešam vajag? Kā būs tā būs, tāpat būsim pateicīgi.
+Chibi+
Jan 20 2005, 01:49
Būs vienkārši jāsarūmējas!
Tad mans taa saprot ka viss notiek sestdien tas ir 22. janvaarii pie origo pulkstenja vai iek6pusee pie eskalatora pulksten 15:00!!!
Un eee cik ilgi tauta tiks gaidiit?
Tas ka mans buus ir 99,9% bet neko jau nevar zinaat visaadi gadaas ....
+Chibi+
Jan 21 2005, 00:03
pilnīgi pareizi saprati.
aya-angel
Jan 21 2005, 00:04
Es domāju, ka šoreiz pietiks ar 30 min. ilgu gaidīšanu, right?
+Chibi+
Jan 21 2005, 00:05
prolly. dunno. ļaunākā gadījumā Sigfas māju nav grūti atrast...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.