Seven_of_zero
Jan 5 2005, 03:53
Tresdiena butu ok.
aya-angel
Jan 5 2005, 09:45
Nu tad tā- es tieku piektdienās un sestdienās. Sestdien mums ar Yume mēģinājums, so mēs tiekam ap plkst. 16.00 Darbadienās es diemžēl netieku, jo skolā daudz stundu+ dažnedažādi pasākumi pēc tās....... Piektiediena vienīgā diena, kad varu ap plkst. 16.00 būt centrā. Man pēdējā stunda ir veselības mācība(galīgākais sviests), so varu atļauties to nobastot:D
izskataas, ka buus jaataisa aptauja. Shoreiz visiem neizdabaasi.
aya-angel
Jan 5 2005, 17:24
Esu gatava arī svētdien atnākt, ja kas:)
Es, laikam, varu tikt jebkurā laikā.
Es itkaa wareetu piekriist darbadienu timshajiem wakariem, bet tomeer kaut kaa man labaak patiik 5,6dienas....Wisi tagad pret mani baigi nezheeliigi!!!!!!Baigi daudz kas jaadara.....
+Chibi+
Jan 6 2005, 15:36
Ziniet, problemas rodas tikai tagad, kad sakam megjinat izdabat visu velmem... Ieprieksh neviens nejautaja, kad ir laix - vienkarshi bija ceturdien 18.00 un viss! Un neca tachu tauta, ne? Bet tikko mums ljaut demokratiski apspriesties, uzreiz chakars...
Secinajums - nost ar demokratiju, uz priekshu tiranija!!!!
Njemsim piemeru no 6.gs. BC Ateenaam - Peistitratids radiija paradiizi zemes virsuu! <- nenjemiet vera - profesionalais debilismas...
lol... nu es domaaju, ka tomeer labaakais risinaajums buutu ljaut tautai nobalsot. Ja buus vienaadi rezultaati vai uzvarees "vienlaga" tad paliks 4 dien (nebija 3 dien).
+Chibi+
Jan 6 2005, 18:12
varu deret, ka bus vienalga!
Nebūs, ja būs "vienalga" tad būs piektdienās, jo ja visiem vienalga, tad man nav. un nu... man patīk piektdienas variants daudz labak.
lol, tu sevi uzskati paaraaku par citiem?
ja piektdiena dabuus otro vietu tad buus piektdiena...
aya-angel
Jan 6 2005, 20:56
Yap, mēs ar Yumi egoistes!!
egoisms ir pilniigi cilveeciiga (taapat kaa lieliities ar to par ko nevajadzeetu lieliities) iipashiiba, bet nedaudz logjikas ar vaig.
aya-angel
Jan 6 2005, 22:28
sievietes..........
Seven_of_zero
Jan 8 2005, 05:26
Ka butu ja sestdien 16.00 pie stacijas satiktos visi interesenti, katrs izveletos vienu dienu un tad vilktu salminus. kuram isakais tas ari winee
aya-angel
Jan 8 2005, 09:50
Tu domā šodien???
taa nevar... sveetdien(tb. riit) apkoposim balsojuma rezultaatus un tad arii redzeesim kuraa dienaa notiks.
asamashii ritori banpaia
Jan 9 2005, 17:33
nu jā, ja būtu unikāla vieta varētu jau pa nakti uztaisīt
teiksim no piektdienas uz 6dienu. skolā izguļamies un darbā un tad anime ALL NIGHT LONG!
+Chibi+
Jan 10 2005, 22:06
man ir vienlaga, really. Man darbs ir 24/7,m tadeelj diena nav prioritaate.
ak tu skaade, aizmirsu vakar apkopot rezultaatus
eniiveij, te nu buus:
Uzvar
SESTDIENA tb. 15.01.05 ar 5 balsiim. (aciimredzams paaraakums) Taatad vajadzeetu izzinjot cilveekiem. (kur ir tas zinju deelis?!)
kopaa sestdien vareetu tikt 16 cilveeki (9- vienalga kad + 2- tikai briivdienaas + 5- sestdien) kas ir nomaacosh paaraakums - otro vietu dala trshdiena, ceturdiena un piektdiena, katra ar 11 cilveekiem kas vareetu ierasties (9- vienalga kad + 1- tikai darbadienaas + 1- attieciigaa diena).
aya-angel
Jan 10 2005, 23:37
Mūsejie uzvarēja!!! 6diena rullē!! Yeah!!!! Khm, sorry, aizrāvos
Njā, tev taisnība Sigfa, where is that ziņojumu dēlis when we need it????? Vai kāds augstāk stāvošais spēks varētu par mums, nabaga forumiešiem, apžēloties un tādu uztaisīt??
Tatad vēl tikai laiku palika noskaidrot? Esmu par plkst. 16.00 Vieta?? Pie Stacijas pulksteņa.
nu jā.. tad jau tā arī laikam nekad netikšu ne uz vienu sapulci!
Dafa.. turās!
aya-angel
Jan 11 2005, 00:09
Kāpē netiksi??? Laix neder??? Pa vēlu??? Uj, biju pavisam piemirsusi, ka tev ilgi un tālu jābrauc
Man šo 6dien koncis, tāpēc agrāk par 13.00 netikšu...... A varbūt plkst 13.00 taisam to sapulci?? Kā ir, JurCHiX, tiksi uz sapulci vai nē?
QUOTE(aya-angel @ Jan 10 2005, 23:09)
Kāpē netiksi??? Laix neder??? Pa vēlu??? Uj, biju pavisam piemirsusi, ka tev ilgi un tālu jābrauc
Man šo 6dien koncis, tāpēc agrāk par 13.00 netikšu...... A varbūt plkst 13.00 taisam to sapulci?? Kā ir, JurCHiX, tiksi uz sapulci vai nē?
man piektdienās, sestdienās un svētdienās ir darbs.. paarējās dienas brīvas! Nu mož kādu reizi mēģināšu sarunāt samainīt darbadienas.. gan jau...
šosestdien netieku, jāsvin sava kanāla 2 gadu dzimene.. uz nākamo reizi varbūt varētu sarunāt, bet nu tikai ar tādu norunu ka skatamies ļooooti daudz anime... vislabāk būtu allnight!!!!!!!!
nu, sorry, visiem nevar izdabaat
Pacenties gan tikt kaadu reizi.
man vaardene ir piektien bet svinu sestdien... nevaru
+Chibi+
Jan 11 2005, 03:30
ziniet, ja tras buus kaut kur no 14.00 - 19.00 buus naaviigi besiigi, jo man bus jaaizveelas starp Kaigan un draugu. ko es jau taa tikai reizi nedeeljaa satieku...
BESIIGI.
Bet neko. Must sort out my priorities.
+Chibi+
Jan 11 2005, 03:36
Retorisks jautaajums - kur ir Tador?
Seven_of_zero
Jan 11 2005, 04:13
Sestdiena ir ok. C&C tiberian sun.
+Chibi+
Jan 11 2005, 04:43
QUOTE(Seven_of_zero @ Jan 11 2005, 04:13)
Sestdiena ir ok. C&C tiberian sun.
Man tev jaatdod diskus...
aya-angel
Jan 11 2005, 10:02
Njā, Chibi-chan...... Ko lai dara?? Zini, ko?? Nāc ar visu draugu!!
Tipa kā uz zoodārzu - pie reizes izskaidrosi kas mēs esam par zvēriem
Nju? Kā būs ar laiku? Cikos? 14.00 vai 16.00?
nee, tomeer vajag atsevishkju laiku ar draugu. es piedaavaaju ar draugu satikties dienas pirmajaa pusee un tad kautkur piecos, kad lasiisimies pie puulkstenja, naac uz kaigan, ja gribi- ar draugu
un otrs, variants- meegjinaat ar draugu sarunaat sveetdien.
aya-angel
Jan 11 2005, 11:07
Sigfa, tatad tu esi par plkst. 16.00??
chetros vai piecos. viens no diviem.
aya-angel
Jan 11 2005, 12:23
Labi, tad lai tauta izvēlās. Varam jau visus no čietriem līdz pieciem pie stacijas pulksteņa klabinādami zobus gaidīt.
mnjaa, nu taa ir neliela probleema. Es ieteiktu satikties kautkur iekshaa stacijaa. Ir idejas kur tieshi? var kautvai pie izejas durviim, tuvaakajaam pulkstenim.
aya-angel
Jan 11 2005, 13:07
oki-doki. Tur, iekšā pa labi ir soliņi, so gaidīsim visus tur.
Luudzu visu izskaidrot vienaa postaa: kur cikos kad? Pie jautaajuma Kur atbildes siikas instrukcijas luudz ... =]
taad kad buus skaidrs viss, tad arii pateiksim.
he,he,he... me būs škiet vienalga 13.00 vai 16.00 (ja pamodīsies) ja neesmu tad plīīīīz modiniet mani augšā vienkārši man gan 13., gan 14. ir nakts tusiņi un dzimeņu svinēšanas+darbs+skola... bet es būšu!!!!
p.s.Zaķpēdiņ ja tu šito lasi plīīīz arī esi, jo man vajag tevi!!! es "iesprūdu" netieku ne no vietas!!!! nezinu ko tālāk...
Tā, lūdzu palabojiet mani, jo es emu biš ārpus tekošās informācijas, bet cik es sapratu tad tā-
Sestdien, 15.01.2005. stacijā, auz pulksteņa, pie soliņiem, 16:00 tiek aidīti visi interesenti uz Kaigana sapulci.
X_Kamui
Jan 11 2005, 20:49
Hmmm..... ja nebušu aizņemts atnakšu obligati
aya-angel
Jan 11 2005, 21:34
That's right,Yume-chan!! visi tiks gaidiiti no plkst. 16.00 liidz plkst. 17.00, kursh atnaaks plkst. 17.01 buus pats vainiigs,jo mees aizlaidiisimies omuliigaakas vietas mekleeshanaa!!!!
Pirmkārt- Nei, nei nei, Mary-chan, mani par -chan saukt nevajag, nu nekādi neatbilst, lūdzu nedari tā.
Un otrkārt- runājot par omulīgu vietiņu, Sigfa kas ir ar omulīgo vietiņu? Vai mums tiešām būs jāmeklē kautkas?
Atkārtoju vēlreiz, tā kā izskatās ka piemēram Aya mani nesaprata.
Kaigana "strelka" ir šo sestdien 15.janvārī, iekšā stacijā, pie eskolātora, 16-17:00 tiek gaidīti interesenti. Mani pāris jautājumi spec Elladorai, Za4ukam, Chibi un visiem kam ir vēlēšanās piedalīties cospleyā, vai iet uz anime party.
Kad buus naakamaa strelka?
+Chibi+
Jan 16 2005, 19:33
es ar' to gribu zinaat, jo man taas sanaaxmes taa drusku iet pie sirds..
nu, es domaaju kaads divas nedeeljas?
+Chibi+
Jan 16 2005, 21:14
es gribu jau naakamnedeelj!
jo aatraak, jo labaak!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.