Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kur, kad.
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Yume
Em, nu cilvēki, sakompaktējās un padomā kas ko varētu saorganizēt sakarā ar telpām.
vajag vēl vienu strelku līdz jaunajam gadam. Man ir svarīgs sakāmais.
MitSuki
ehhh nu tad kaut kada kafene, pox kada vienkarsi saieties uz dazam stundam i vso..
Parunaties ko vajag un viss...
mes taks tur nesedesim tur looti ilgi smile.gif
Davaj sarunajam Trestdien vai Ceturtdien satikties visiem un aiziet uz kadu Piceriju(piemeram)...
Hikaru
Dažas stundas kafenē nav ļoti ilgi? blink.gif Man jau mazāk par 30 min. tur atrasties jau ir pietiekoši ilgi. Kur nu vēl ilgāk.
+Chibi+
QUOTE(JurCHiX @ Dec 18 2004, 18:09)
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 18 2004, 16:53)
nu, mazs dzīvoklītis, kurā tagad beidzot ir portatīvais ar DVD pleijeri... XD HEh, nāciet vien, manas flatmates neiebildīs.  tongue.gif
*

Nu pag pag, tu jau iepriekš teici ka tev dzīvoklis ir ok, mēs tur visi salīstu! Takā nesāc te atrunāties! cool.gif Re, pat tev ir portatīvais ar DVD, ta tik jādabūn kāds liels TV vai projektors un viss būs ok!
*

Nu jā, jā, salīdīsiet... happy.gif Var jau kaut kā sarūmēties.. Dušasistabā arī vieta ir,... tongue.gif Lūdzu - dabūniet projektoru - un - you`re welcome! laugh.gif

QUOTE(Inc @ Dec 18 2004, 18:11)

Flatmates pret anime arī neiebilst?
*

Viņas jau ir pieradušas. happy.gifv

QUOTE(Yume @ Dec 19 2004, 13:22)
heh nu juus kautko vispaar sadomaajaat?
Kas ir cilveekiemar naakamo nedeelju, mums dereetu tomeer satikties un norunaat ko dariit taalaak.
Kaa ir ar kaadu kafeiniicu vecriigaa, juusu piedaavaajums kuraa dienaa un cikos, lai es varu plaanot savu laiku.
*

Lūdzu, lemjiet tā noteikti, man nets nav pieejams un man baigi grūti noskaidrot, ko jūs tur sadomājāt. Vara doties uz kādu kaejnīcu, ja vajag citas telpas, es piedāvāju savu necilo mitekli.
Hikaru
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 21 2004, 16:11)
Lūdzu, lemjiet tā noteikti, man nets nav pieejams un man baigi grūti noskaidrot, ko jūs tur sadomājāt. Vara doties uz kādu kaejnīcu, ja vajag citas telpas, es piedāvāju savu necilo mitekli.
*

Visi ejam pie Chibiusas. biggrin.gif ph34r.gif
+Chibi+
QUOTE(Hikaru @ Dec 21 2004, 17:33)
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 21 2004, 16:11)
*

Visi ejam pie Chibiusas. biggrin.gif ph34r.gif
*

Jūs tikai neaizmirstat man par to paziņot, ja nolemjat. laugh.gif
Shinobi-sama
kaada runa.. caur durviim pabljausim ka "tie esam mees" uz jautaajumu "kas tur ir" cool.gif
Kima
Esu par pat par ielu (proti labaak pie Chibi) tikai izlemjam!!!KUR?
Yume
un kad, jo man vēl darbšā jaierodās būtut. Un tas varētu būt problemātiski ja nesaskanoju laikus.
+Chibi+
dry.gif Tauta, jūs mani fascinējat.
Kima
klausaties kaut wiens cilweecinjsh kuram IR informaacija, wareetu LUUDZU iepostot zinju par to KUR? KAD? UN CIKOS!!!!!!!!
wai arii es atkal kaut ko palaidu garaam?
Yume
em, nu tā, man apnika gaidīšanas proces. Stace, ko tu tur teici par dzīvokli? kā būtu ja mēs tur pārrastos šo trešdien?
Nu cits varianst ir kāda kefeiīca vecrīgā, laikam nekas cits netliek.

Bet tikšanās noteikti būs -
Trešdien, pēc 17:00
Sigfa
Ok, Yumes stingrais vaards ir saciits, tagad gaidam uz Chibi-chan...
Kima
wink.gif hehehe, kur?
zenofex
QUOTE(za4peedinja @ Dec 27 2004, 16:12)
wink.gif hehehe, kur?
*

Es ar buushu, lai kur arii juus nenolemtu. Taa kaa reekinieties.
Sigfa
Treshdiena klaat... kur?
Yume
emmm, Sigfā... nē, nav trešdiena klāt, šodien ir otrdiena.
Sāku domāt kādā stāvoklī jābūt lai dienu uz priekšu dzīvotu.

Nu ok, Kur iesim nezinu bet tiekamies tur pat pie pulksteņa.
Sigfa
e? {._O} WTF? *skrien pie kalendaara..*
Ito no Kazuki
Labāk dienu uz priekšu, nekā dienu atpakaļ ^^ Kaut gan svētdienas rītā ierasties skolā arī būtu nepatīkami laugh.gif

Bars izsalkušu, nosalušu otaku-iešu klīst pa Rīgas ielām, vletot skumjus, izmisušus skatienus pārpildīto kafejnīcu logiem...kawaiii...

But seriously, ja ņem vērā, ka trešdiena tomēr ir darabdiena, tad visur nevarētu būt tik traki pārpildīc...
Sigfa
QUOTE(Ito no Kazuki @ Dec 28 2004, 16:35)
pārpildīc...
*

ak dies, taga arii tev tas pielipis...
Yume
Tu domā pokemonu transskripciju vai ortogrāfiju?

Tātad, tikšanās ir rīt, 29.12 pie centrālā pulkstens.
Visi tiek laipni gaidīti. happy.gif
Hikaru
Tagad tikai jāpiezvana Chibi un jāpasaka, ka visi iesim ciemos. biggrin.gif huh.gif Ja kāds to izdarīs...
Sigfa
Yume-chan, ku ta iesim?

Shajaa gadiijumaa ortograafiijas kljuuda un pokemonu transkripcija attiecas uz vienu un to pashu, taa kaa nav starpiibas, but you get the idea.
aya-angel
Com' on Yme-chan!!!!!! Atbildi, a to mees esam nesaprashanaa!!!!
Yume
A ko es, es neko.
Zvaniet Chibi un brīdiniet. Man nav īsti ne laika ne līdzekļu. Es būšu pie pulkstens un viss.
Sigfa
._O ok.. mums vaig Chibi-chan tel. ...
Yume
Viņš ir kautkur šajā pašā sadaļā tikai zemāk. Meklējiet.
OK, viss es zūdu lapās, būšu rīt pie pulksteņa, pārējo štukojiet paši.
Sigfa
Ok, shas msg aizsuutiishu...
Ito no Kazuki
*sigh* Kaut mana ortogrāfija tiešām būtu tik neciešama...tad akristu konstantie latviešu olimpiādes draudi >__<

EnīveizzZZZ, liic iistai pokemonu trnskrpcjai man veel taals ceļž, xe xe xe laugh.gif

Nu,ko Chibi saka?
Sigfa
chibi pashlaik skataas sho threadu un ljauni ignoree manus msg...
+Chibi+
Chibi mājā valda demokrātija - mēs apspriedāmies un Chibi izlēma.. Heh, es domāju, nāciet vien pie manis... Es dzīvoju uz Tērbatas un Tallinas ielas stūra, ja kas... Vietas nav daudz. Brīdinu. Dators ir - portatīvais. Viens gab. Cerēsim, manas istabas biedrenes nebūs pārāk šokētas, kad mēs visi ievēlsimies. tongue.gif
Sigfa
es domaaju, ka nevis "naaciet vien", bet ved vien tongue.gif meaning, riit 17.oo pie stacijas pulkstenja. BE THERE...
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Dec 28 2004, 22:36)
chibi pashlaik skataas sho threadu un ljauni ignoree manus msg...
*

Man bija ģimenes fotogrāfēšanās!!!! visu laiku rāva nost no PC!!!!!!!!!!! Un, Sigfa, es neignorēju tavus msgs! Es pat pametu omītes dzimšanas dienas svinības un pieslēdzos svešam PC! Vot tā~! Viss jūsu dēļ!
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Dec 28 2004, 22:41)
es domaaju, ka nevis "naaciet vien", bet ved vien tongue.gif meaning, riit 17.oo pie stacijas pulkstenja. BE THERE...
*

o jā! Atlidošu pēc smagas darba dienas... Viss jūsu dēļ! happy.gif Tiaki neesiet pārāk daudz!!!!!!!!!!
Sigfa
haha, es tevis deelj pametu maates vaardadienas sviniibas (6l karstviina uz kaadiem 10 cilveekiem) tb, uznjemdamies ruupes par tevis sakontakteeshanu tongue.gif
+Chibi+
Ņus, kad būs nākamā kuplā otaku bara sanāxme?
Sigfa
nu, vaidzeetu taakaa naakamnedeelj laikam? Vai arii riit?
Yume
emm, rīt neder man, faktiski, kā jūs skataties uz brīvdienām? Pieņemsim sestdien, man laikam 12 ir mēģinājums, +3 stundas un es būšu brīva. Un manuprāt brīvdienās laiks nav tik ierobežots.
Sigfa
No can do. vieniigi sveetdien var meegjinaat sarunaat.
Yume
Ek, e svētdien strādāju, OK, tad darbadienās, emmm, kas notiek ar piektdienu?
Sigfa
hmm, nu piektdien var skatiities. kaa ir paareejiem?
Ghoul
Nu rit nevajag vot naakosh nedeelj vareetu tikai kur viss notiek??????? wink.gif
Rob_X
piektdien nevaru wacko.gif sencim dzimene...
Sigfa
nu, tad naakamnedeelj. Jaaprasa aiznjemtaakajiem biedriem, kaa vinjiem. Vispaar, kaa tauta juutaas par naakamo 3dienu?
Rob_X
man pagaidaam nav probleemu smile.gif
Yume
emmm, man nepatīk ka tā ir trešdiena.
Kā būtu ar nākamo piektdienu?
Sigfa
kas tev nepatiik treshdienaa?
Yume
tas fakts ka pēc viņas ir ceturtdiena.
Un man ceturtdien jāiet uz darbu. Tāpēc trešdien jāizpilda viss pildāmais uz pārējām dienām. ph34r.gif
Sigfa
LOL tad arii ceturtdien tu nevari... laugh.gif nu i nu...
Rob_X
man piektdien vaarda diena... sorry sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.