A: Kad notiks festivāls?
B: No 23 līdz 27 novembrim.
A: Kur tiks rīkots festivāls?
B: K/T Rīga.
Programma
23.11.2005
19:00 - Festa atklāšana (Howls moving castle)
25.11.2005
15:30 - Darkside
17:00 - Armitage III
20:00 - Grave of the fireflies
26.11.2005
14:00 - Shin Angyo Onshi
16:00 - Hellsing (1-7)
19:00 - Armitage III: Dubult matrica
21:00 - Nākotnes police
27.11.2005
14:00 - Hammerboy
15:00 - Mākslinieku konkurss
15:30 - Hellsing (8-13)
18:30 - Tūkstošgades aktrise
20:30 - Festa noslēgšana (Ghost in the shell 2: innocence )
Komentāri un ieteikumi tiek laipni gaidīti. JA kāds gribēs palīdzēt ar festa rīkošnu
mēs dosim tādu iespēju.
Festivālā - kosplejs, konkursi, koncerts un DVD, mangas, plakātu un suvenīru pārdošana.
Subtitri kā vienmēr RUS valodā, austiņās LV valodas tulkojums.
Biļetes cena: 2.50 Ls, izņemot:
Hellsing - 3 Lati, ja iesiet tikai uz daļu no divdaļīgās demonstrācijas, 2.50 - ja uz abām daļām;
Ghost in the Shell 2: 3 Ls;
Howl's Moving Castle - 3 Ls.
Iespējams, ka festivāla laikā cenas par biļetem paaugstināsies.Biļetes sāks pārdot k/t Rīga kasēs no 15. novembra. Pirmajiem 50 pircējiem bonusā kalendārīši ar anime tēmām. Pieejami abonementi (cena - Ls 20), kuriem bonusā paredzēts papildus seanss un suvenīrs. Par abonementiem interesēties pie
Ha-sana Ja būsiet nopirkuši abonementus, tad seanss jums izmaksās tikai 1.80 Ls (ja iesiet uz visiem seansiem).
Vēl pieejami 4 abonementi!Majas lapa
www.animefest.lv
Opā... jau 3 animefests. Un es domāju ka viņš notiek 1x gadā. Patīkami tomēr kaa biežāk.
Novēlēšu organizātoriem šoreiz izvēlēties, cik nu tas viņiem būs iespējams, labu programmu, jo iepriekšējā festā daudziem par iemeslu bija tieši festa programma kas lika palikt labāk mājās.
Gaidam novembri...
JurCHix pareizi saka - festa programmai jābūt labākai. Otrajam festam bija vājš repertuārs...
Bet jebkurā gadījumā - jau TREŠAIS!
Super! jau atkal!
Tas priecee..
Nja, varu vien pievienoties ceriibaas, ka programma buus labaaka..
Church
Sep 21 2005, 10:11
Man atkal vairaakas lietas AF2 programmaa likaas baudaamas, un tieshi FF advent children, ko nesen noskatiijos, izraisiitu riebumu. Gaumes i dazhaadas .. no vienas puses var meegjinaat izdabaat vairumam, cits variants - izdabaat kaadam subsetam, cerot mainiit populaaro vairuma viedokli. Nekad nebuus visi apmierinaati / jeb kas ir labaaks par neko.
INHO animefestaa pati galvenaa sastaavdalja bija nevis programma, bet gan atmosfeera kas valdiija sameeraa plashaa raadiusaa ap kinoteaatri. Un nav jau taa ka visa otraa festa programma nerulleeja. neviens tak nespiezh skatiities to kas nepatiik. daudzi tur vienkaarshi groziijaas apkaart, nevis gaaja uz seansiem.
Lai festivāls izdzīvotu (nestu kaut kādu peļņu, līdz ar to nākošie fest utt.) tas ir jāmērķē uz masām.
Izdabāt vienam mazam otaku subsetam pie Latvijas jau tā mazās otaku populācijas ir pašnāvība.
Tāpēc nāksies vien pieciest, ka tiks rādītas arī skaistas "vieglās" animes, ne tikai smagie brainfuck gabali.
Church
Sep 21 2005, 10:46
QUOTE(Taka @ Sep 21 2005, 09:33)
Lai festivāls izdzīvotu (nestu kaut kādu peļņu, līdz ar to nākošie fest utt.) tas ir jāmērķē uz masām.
Izdabāt vienam mazam otaku subsetam pie Latvijas jau tā mazās otaku populācijas ir pašnāvība.
Tāpēc nāksies vien pieciest, ka tiks rādītas arī skaistas "vieglās" animes, ne tikai smagie brainfuck gabali.
nenoliedzu "vieglaas"/klishejiskaas animes, kameer vinjas nau domineejoshaas programmaa. tomeer gruuti iet uz pasaakumu, ja tikai viens gabals, vai vispaar ne viens nau skataams. bet, kaa jau teicu .. visiem izdabaat - gruuti. iisto kompromisu atrast - arii.
repetuāram ir jābūt noteikti labākam+ atkarīgs no cilvēka(-iem), kas to veidos, cerams, ka viņiem ir laba gaume
, bet jāaizbrauc tik un tā būs
One winged angel
Sep 21 2005, 11:49
Tikai Advent Children raadiis???
Mees jau visi to esam redzeejushi... Nu bet PO, tas ir superiigs un var noskatities atkal, vairs nekas no programmas nav zinaams?
Kenshin
Sep 21 2005, 12:29
YEEEEEEYYY!!!!!
i can`t wait... i`m gonna ... i`m gonnna.... uuuuuu... es ceru ka izdziivoshu liidz 11.10....
tas tik buus labs^^
* es neesmu redzeejusi FF advent children
*
njaaa. programma nebija paaraak laba un varbuut vajga sataisiit taa lai kospleiyeri arii kaadreiz tiek uz filmu.... : huh: un tos gaajienus vaijga taa lai pietiekami daudz laika nevis jaamociii....^^
bet eniivei, galvenais ka BUUUS!!!!!^^ un driiiz...
btw, 3 lietas labas lietas, shis buus labaaks mosh ^^
anishuara
Sep 21 2005, 12:35
Nju ja pagajushaja festivala bija bikit boaring no repertuara viedoklja...
Bet no cilveku viedoklja man patika viss bija super man patika ka otakieshi izpriecajas...
Domaju ka vajadzetu ielikt programma kadu tadu animi kuru zin visi kadu popularu un tadu kura visiem patiktu, jo ta mes varetu piesaistit vairak cilvekus,
galu gala shada veida varetu tiesham atnakt vairak cilveku...
windhover
Sep 21 2005, 13:32
He he.. Anime fests jau atkal tuvojas
Varētu kāds atkal kalendārīšus padāvināt
Tie vismaz pirmajā festā bija super
Es jau ar piederu pie tiem, kas saka, ka 1. festā bija labāks, man tīkamāks repertuārs.. Bet ārā skanošais muzons bija labāks nekā 1. festā..
Shaisuke
Sep 21 2005, 14:23
O
MFG!!!!!!!! YEEEEY! 3.animefests.... Vislabaakaa lieta ko sodien esmu dzirdeejusi... YAY! Just can't wait... Akdies... Cerams ka veel kosplejus dabuushu gatavu uz to laiku.
~BN~
Church
Sep 21 2005, 16:19
runaajot par programmu .. nezinu kaa citiem, bet man laikam komuniceeshana ar cilveekiem ar liidziigu gaumi shajos pasaacienos ir svariigaakaa dalja, nekaa iepriekshredzeetas animes skatiishanaas (aatrs siets paliidz redzeet sameeraa daudz showus ;> ) . vismaz personiigi man vislabaak patiik skatiities vienam pie piisha ar austinjaam galvaa / pelnu trauku blakus. lai cik nebuutu labaaka surround akustika / cik nebuutu lielaaks screens, nevar patiit garaam boring momentus / skatiities tikai un vieniigi vadoties peec savas gaumes / pauzeet garaaku aatri runaatu subu vai kaadu lieto skaidrojuma lasiishanai utml. pavisam cita lieta - pie alus kausa karsti striideeties par redzeeto / lasiito ;> attieciigi .. imho buutu gliiti redzeet bik palielinaatu sabiedriskaas koposhanaas dalju, kaut vai taas pashas dazhaadu anime/manga related lietu tirdznieciibu u.c. lietas
Tigra2
Sep 21 2005, 16:27
Nekad neesmu bijusi animefestā, lieliska iespēja lai aizietu.Esmu sajūsmā!
Kagome
Sep 21 2005, 17:09
, jau treshais anime fests klaat? super es ceru ka uz sho festu es tiksu, taa kaa uz pirmajiem diviem netiku
Naktspukjiite
Sep 21 2005, 19:22
Te nu bija mana cerība slinkot ar cosplaya tērpiem līdz pavasarim. lol
Bet nu... GAIDĀM!!!!
Kikyou
Sep 21 2005, 19:41
O_O! FESTS! YAY! Jau atkal varu sākt krist draudzenei uz nerviem, vislaik bļaustoties, ka, OMG! FESTS NOVEMBRĪ! ^___^ Lai gan 2. festā tā īsti neizskatījās, iekšēji es (lielākoties) biju ļoti, ļoti, ĻOTI priecīga. XD
Kosplejot tā kā gribētos, jo tad uzreiz ir iemesls, lai visu dienu festā pavadītu, bet nezinu... =/
Mm... un offopics. Vakarnakt man bija sapnis, ka pēkšņi 3. animefests notiek. No zila gaisa. Bija galīga izgāšanās. x_x
QUOTE(Kikyou @ Sep 21 2005, 19:41)
Mm... un offopics. Vakarnakt man bija sapnis, ka pēkšņi 3. animefests notiek. No zila gaisa. Bija galīga izgāšanās. x_x
Njuf cereesim ka tas bija tikai un wieniigi murgs, kas Nekad Nepiepildiisies
Un awww... me is so happy ka buus fests... *saak domaat ko iisti copslay'ot...*
Taa ja buus laba programma(beztam raadiis advent Children) un viss buus ok, mans noteikti iet!
(hmm vai man kautko cosplayot?)hehehee man jau kaads pacuksteeja ka shogad notiks fests.
Gaidu!
X_Kamui
Sep 21 2005, 21:59
Hehe tagada ko festi notiks 2x gadaa? es domaju ka fests notiks tikai nakošaja gada tb 2006, bet nu pof....
Man nava iebildumu pret festiem - I like them sooooooo much XDDDDDDDDDDD
Nepieciešami atbildīgi cilvēki, kas grib palīdzēt ar festa rīkošanu. 1-2 cilvēki.
Mēbeļu pārnešana, palīdzība māksliniekiem, visādu sīkumainu darbu izpilde.
cosplejeriem:
Ir nepieciešams kāds kas vadīs, kontrolēs cosplejerus. Lūdzu atbildēt tuvākajā laikā
anishuara
Sep 22 2005, 10:10
QUOTE(Nuin @ Sep 22 2005, 10:07)
cosplejeriem:
Ir nepieciešams kāds kas vadīs, kontrolēs cosplejerus. Lūdzu atbildēt tuvākajā laikā
kada zinja kontroles??? vai varetu ta s podrobnastimi... ja nebus parak daudz jadara tad ta varu but es...
QUOTE(anishuara @ Sep 22 2005, 10:10)
ja nebus parak daudz jadara tad ta varu but es...
Tu saproti ka tāda attieksme ne kam neder!
"ja nebūs pārāk daudz jādara..". Tur jābūt cilvēkam kas ir gatavs darīt visu, pilnam ar idejām, tā lai cospleyeriem tiešām būtu ko darīt, nevis sēdēt malā un lupīt vienam uz otru.
anishuara
Sep 22 2005, 11:25
QUOTE(JurCHiX @ Sep 22 2005, 10:23)
QUOTE(anishuara @ Sep 22 2005, 10:10)
ja nebus parak daudz jadara tad ta varu but es...
Tu saproti ka tāda attieksme ne kam neder!
"ja nebūs pārāk daudz jādara..". Tur jābūt cilvēkam kas ir gatavs darīt visu, pilnam ar idejām, tā lai cospleyeriem tiešām būtu ko darīt, nevis sēdēt malā un lupīt vienam uz otru.
es domaju par laiku jo nezinu vai bushu briva no 8 rita lidz 24 vakara....
mani interese kas tieshi bus jadara un no kada laika lidz kadam man japlano laix, jo animefests nav vienigais rikojamais pasakums... man tehnikuma ari ir dazhadas padaribas un man gribetos zinat kas un ka un vispar konkretak...
SRY JurCHix bet nevajag uzreiz braukt man virsu par nepareizi formuletu teikumu... bet ja negribat lai palidzu tad oki varu ari nepalidzet kaut vai man tas liktos tiri jauki..
Следить за порядком, организовывать косплееров, придумывать занятия для косплееров, чтобы по углам не ныкались.
Vadītājam vajadzēs organizēt (savākt) cosplayerus, izdomāt dažādas nodarbes, lai neslaistītos apkārt, lūrēt, lai viss būtu kārtībā (uzvedība, utt).
Vecuma ierobežojums 18 gadi tiem kas grib strādāt festā.
ES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nezinu iisti uz ko...bet nu cerams ar dazhaam savaam izdariibaam, tomeer esmu pieraadiijusi, ka kaut ko varu un gribu izdariit (tik meebeles gan negibu stiept!!!!)
Kima te!!!Izveeleeties Kimu!!!!KIMA!!KIMA!!!KIMA!!!!
Preatty Please
YAY! jau 3 fests klaaaaaaaat...hmmm....cosplay....hmmmm....laikam neko nekosplejoshu ><
anishuara
Sep 22 2005, 12:05
QUOTE(Nuin @ Sep 22 2005, 11:46)
Vecuma ierobežojums 18 gadi tiem kas grib strādāt festā.
njaaaa psc psc psc man tikai 17 grrrrr +__+ nja bet es ta gribeju... nja T_T TIZLUMS....
Tomoko
Sep 22 2005, 19:59
oo! 3 animefests jau klaat! cerams ka tikshu, - par 2 festu par veelu uzzinaaju... un taa kaa kino Riiga man ir paari ielai...
! Neuzskatiet mani par dum-dum... bet apm. liidz cikiem tuss beidzas?
(apmeeram...) Diemzjeel uz nevienu neesmu bijusi, taapeec neko nezinu... mmm... ko iisti kospleyot..!
eu... bet kaa ta buus ar laikapstaakliem un atrakcijaam cosplepyeriem un vaita nebuus k/t Rīga? vaita ir kaada cita vieta kur vareetu buut?
Shade de Monesko
Sep 24 2005, 21:30
YEY!!!! Animefests!
Count me in! Es saaku taisiit teerpus
Yanka_ronin
Sep 24 2005, 22:28
TradeMAAK
Sep 24 2005, 23:29
Hentučus rādīs?
One winged angel
Sep 24 2005, 23:31
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 24 2005, 23:29)
Buutu kruti, bet man citu klaatbuutnee nav iipashi eerti skatiities...
dzekinj kaads prikols skatiities hentai kinozaalee???? well, mosh tev nav kauna un aispriedumu 'n' stuff?? LOL Gan jau raadiis.............
Bet ja anime festam naak no japaanju veestnieciibas, tad neraadiis.
TradeMAAK
Sep 25 2005, 10:51
Tu to saki cilvēkam, kuru drauga mamma aizveda uz 7 songs vai kā nu tur to filmu sauca. Nu vispār es aizmigu, jā.
anishuara
Sep 25 2005, 12:23
tu to4 esi genijs!!!! Hentai festa... galigais marazms iesaku tev ta: ja gribi redzet hentai tad pie sava datora sedi un lupi (Vai ari ko citu dari)]
Bet festa bus ari nenobriedushie bernu prati, tapec shoreizh bez hentai...
PS: es izklausos pes savas omas...
nu, nez-nez, pagaijušajos festos Hnetai bija.
Bet diez ko labas atsauksmes par to nedzirēdju.
Nu pieņemu ka nav īpaši aizraujosī skatīties uz 4 metus lielu ***, kas ir pa visu ekrānu.
Un par to ka šoreiz Japānas onsulāts ir pielicis pirkstu šai lietai es arī šaubos.
Shaisuke
Sep 26 2005, 11:34
Piekriitu Yumei. Kursh gribeetu skatiities Hentai uz lielaa ekraana. Varbuut vieniigi paargribeejushies veciishi, kuri tur pat uz vietas arii visu vajadziigo dariis.
~BN~
QUOTE(Shaisuke @ Sep 26 2005, 09:34)
Piekriitu Yumei. Kursh gribeetu skatiities Hentai uz lielaa ekraana. Varbuut vieniigi paargribeejushies veciishi, kuri tur pat uz vietas arii visu vajadziigo dariis.
~BN~ nava jau gluzi nav ka nav kas skatas, HENTAI uz liela ekrana,tikai ja tur rada TO ka to dara 3 galvaini monstri ar n-tajiem locekliem. un pec tam sexa objekti uzsprakst. nedomaju ka LATVIJA ir daudz cilveku kuriem patiktu sada veida hentai. bet anime ar nelieliem erotikas piedevam domaju butu pietiekami daudz skatitaju
One winged angel
Sep 28 2005, 16:16
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Nerādīs FF7: AC???
Ai man whatever, to otru gabalu es vismaz neesmu redzeejis, kautgan man kā FF7 superfanam ir žēl par to, ka nerādīs FF.... Es varu kopā ar draugu tos plakātus izlīmēt, tikai vajag zināt laika termiņu.... aaa, jaa un plakātus arī man vajadzēs tad
Programma
10.11.2005
20:00 - Festa atklāšana (Howls moving castle)
11.11.2005
15:00 - Darkside
17:00 - Armitage III
20:00 - Grave of the fireflies
12.11.2005
14:00 - Shin Angyo Onshi
16:00 - Hellsing (1-7)
19:00 - Armitage III: Dubult matrica
21:00 - future police
13.11.2005
14:00 - Hammerboy
15:00 - Mākslinieku konkurs
16:00 - Helsing (8-13)
19:00 - Tūkstošgades aktrise
21:00 - Festa noslēgšana (Ghost in the shell 2: innocence )
ShinChan
Sep 30 2005, 13:17
Jauki, tiešām jauki. Beidzot programma, kur vismaz 50% materiāla atbilst manai gaumei. Šādu festu nav kauns arī personiski pareklamēt. Cerēsim,ka ja būs izmaiņas tad tikai uz labo pusi.
Shinobi-sama
Sep 30 2005, 13:21
Jautaajums? Kaa ar subtitriem, vai buus dubi?
QUOTE(Nuin @ Sep 30 2005, 12:05)
11.11.2005
15:00 - Darkside
12.11.2005
21:00 - Nākotnes police
Un kaadi ir normaalie nosaukumi? Tas ir, officiaalie angliskie nosaukumi, vai japaanju romaji?
Uuu... programma tiešām šoreiz ir kudiš labāka par iepriekšējo. Skatos ka šoreiz neviena Hentai gabala nav...
Huh... jāsāk takā meklēt naktsmājas uz 3 dienām
A kas tas par Nākotnes police? Ne jau 50 sērijas skatīsimies? Iekš anidb.net nekā cita nav :/
Būs iespēja nopirkt abonimentu, kas dod iespēju aiziet uz visiem seansiem izņemot festa atklāšanu un noslēgšanu. Katrs cilvēks kas iegādāsies abonimentu dabūs kādu dāvaniņu.
Atlaide minimum 20%, ja pērk abonimentu
cik tas abonements maksās?
Andiigais
Sep 30 2005, 14:05
QUOTE(Nuin @ Sep 22 2005, 09:52)
Nepieciešami atbildīgi cilvēki, kas grib palīdzēt ar festa rīkošanu. 1-2 cilvēki.
Mēbeļu pārnešana, palīdzība māksliniekiem, visādu sīkumainu darbu izpilde.
Varu piedaavat savu paliidziibu... protams no darba briivajaa laikaa! domaajams darbaa vareeshu sarunat briivu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.