Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Animefest 3
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Church
> 21:00 - Nākotnes police
hrm. dereetu tikai vienu valodu. vai nu future police, vai naakotnes policija.
Hikaru
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 30 2005, 13:21)
Jautaajums? Kaa ar subtitriem, vai buus dubi?
*

Papildinājums pie šī paša jautājuma..... vai būs pa virsu runājošas balsis, ka neko nevarēs dzirdēt (ne skaņu, ne to ko runā), kas visu sabojā vēl vairāk nekā dubi ???
deleted-ray
Nu šī programma izskatās stipri pievilcīgāka par iepriekšējā festa programmu smile.gif Visi gaidam 11. novembri!
Ghoul
Njaa programma ir labaaka, par paagaajishaa festa, bet viss ko gribeetu redzeet jau redzeets, taa ka laikam buushu tikai peedeejaa dienaa uz maakslinieku konkursu.
Kad ir jaaiesniedz ziimeejumi maakslinieku konkursam, ja shogad buus iesniegto ziimeejumu konkurs ??????
Tigra2
Izskatās, ka iešu uz visu, ko tur rāda, izņemot Hellsing(emu jau redzējusi) Laikam sanāks kādi 20 Ls, interesanti, cik maksā tas abonaments. Un vai par atklāšanu arī jāmaksā? Ja jā, tad cik, un kas tieši notiek animefestā, izņemot, anime skatīšanos. Vai kosplejotājiem nebūs kādas atlaides?
Ghoul
QUOTE(Tigra2 @ Sep 30 2005, 17:31)
Izskatās, ka iešu uz visu, ko tur rāda, izņemot Hellsing(emu jau redzējusi) Laikam sanāks kādi 20 Ls, interesanti, cik maksā tas abonaments. Un vai par atklāšanu arī jāmaksā? Ja jā, tad cik, un kas tieši notiek animefestā, izņemot, anime skatīšanos. Vai kosplejotājiem nebūs kādas atlaides?
*

notiks daudz visaadu speelju, ziimeeshanas konkurs skanees muuzika. Buus visaadi jautri pasaakumi starp seansiem!!!! smile.gif
Tigra2
Vai visur varēšu piedalīies? Un cik tas viss kopā man izmaksās.
Isabel Carmin fon Edelhain
Kā sastāvēs tur ar kospleju?

Un Viens ieteikums - šoreiz biļetēs varetu atvēlēt laukumu ne tikai laikam un vietai, bet arī rindai atsevišķi.
sipps
QUOTE(Hikaru @ Sep 30 2005, 15:05)
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 30 2005, 13:21)
Jautaajums? Kaa ar subtitriem, vai buus dubi?
*

Papildinājums pie šī paša jautājuma..... vai būs pa virsu runājošas balsis, ka neko nevarēs dzirdēt (ne skaņu, ne to ko runā), kas visu sabojā vēl vairāk nekā dubi ???
*

taka pasakums notiek kino riga tad ir tikai diva iespejas vai nu bus sub vai ari pa virsu ierunatas LV UN RU valodas taka vaidzes samierinaties ar neizteiksmigu kludainu tulkojumu jo filmas netiek ieskanotas bet tulks nolasa savu tekstu vienkarsi n lapas kas vinam prieksa. un ja tulkosana bus sudiga tad varesiet vainot tikai festa organizetajus kas ir atbildigi un atlasa tukus konkretajam festam.
X_Kamui
QUOTE(Nuin @ Sep 30 2005, 13:01)
Būs iespēja nopirkt abonimentu, kas dod iespēju aiziet uz visiem seansiem izņemot festa atklāšanu un noslēgšanu. Katrs cilvēks kas iegādāsies abonimentu dabūs kādu dāvaniņu.
Atlaide minimum 20%, ja pērk abonimentu
*

Gigi es to abonimentu to4 pirkšu hehe biggrin.gif

QUOTE(Tigra2 @ Sep 30 2005, 16:41)
Vai visur varēšu piedalīies? Un cik tas viss kopā man izmaksās.
*

Visi pasaakumi starp animem ir bezmaksas.... ka pagajušajaa festaa rolleyes.gif

wink.gif Mde programma man patiik iešu gandriiz uz visaam animem rolleyes.gif
kaarleens
mmm Howls mowing castle ljoti fascinee rolleyes.gif
zenofex
Esmu sajūsmā, jo programma ir labākā kādu nācies līdz šim skatīt Animefestā. Vienīgi nedaudz satrauc tulkojuma kavlitāte. Bet tas ir otršķirīgi. Man arī ļoti gribētos dabūt abonementu.
Hikaru
Tikai nebūs nevienas komēdijas. sad.gif 1. festā Ah. My Goddess OVA parādīja un viss. Visas tikai nopietnās Drama, Sci-fi pārsvarā.
Kagome
uz sho anime festu tieshaam ir veerts iet, jo programma izskataas interesanta smile.gif
+Chibi+
Un tagad katrs cilveeks raxtiis, ka programma ir interesanta... ak dies, vai tik tas nav spams? O.o

Q1: No kura datuma buus iespeejamsiegaadaaties biljetes?
Q2: Vai cosplayeriem buus atlaides?
Kagome
QUOTE(Nuin @ Sep 30 2005, 14:01)
Būs iespēja nopirkt abonimentu, kas dod iespēju aiziet uz visiem seansiem izņemot festa atklāšanu un noslēgšanu. Katrs cilvēks kas iegādāsies abonimentu dabūs kādu dāvaniņu.
Atlaide minimum 20%, ja pērk abonimentu
*

man arii r viens jautaajums, cik makasaas tas aboniments?
Nuin
Aboniments maksās 20ls, katrs kas iegādāsies saņems 2 bonusus.
X_Kamui
QUOTE(Nuin @ Oct 3 2005, 14:26)
*

Kaadus bonusus???? rolleyes.gif nezini...
aigarius
*

Un cik maksās parastās biļetes?

Ņemot tik lielo mērogu, PR kampaņai būtu patiešām jāizvēršas - noteikti vajadzētu dabūt šonedēļ stāstu Panorāmā, TVNETā, Delfos, LNT Ziņās, tajās TV3 trakajās ziņās, Dienā, Latvijas Avīzē, visos tīņu žurnālos, Klubā, Kapitālā ( laugh.gif ), ...
Visur vajag sazvanīties ar attiecīgajiem žurnālistiem un pasniegt to kā stāstu par to, kas ir anime un/vai interviju, lai par to nav reklāmas nauda jamaksā.
ShinChan
QUOTE(aigarius @ Oct 3 2005, 14:41)
*

Un cik maksās parastās biļetes?

Ņemot tik lielo mērogu, PR kampaņai būtu patiešām jāizvēršas - noteikti vajadzētu dabūt šonedēļ stāstu Panorāmā, TVNETā, Delfos, LNT Ziņās, tajās TV3 trakajās ziņās, Dienā, Latvijas Avīzē, visos tīņu žurnālos, Klubā, Kapitālā ( laugh.gif ), ...
Visur vajag sazvanīties ar attiecīgajiem žurnālistiem un pasniegt to kā stāstu par to, kas ir anime un/vai interviju, lai par to nav reklāmas nauda jamaksā.
*

Tad vajag aktīvu rīcību no organizētāju puses, it īpaši pēdējā pusotrā nedēlā pirms festa, jo pats no sevis nekas nenotiks
Pāris ierosmes no manis, kā diferencēt šo lietu katram mēdijam atsevišķi

Bērnu žurnāliem to vajag uzdot kā kaut ko jaunu stilīgu, kas nāk iekšā Latvijā, nevajag baidīties no bērnu seriālu pieminēšanas.

Panorāmai, Dienai u.c. nopietnajiem mēdijiem vajadzētu iebarot infu par otaku comunity Latvijā, ar ko nodarbojas, kāpēc anime ir nopietna lieta, nevis bērnu sviests, tagad tam starp citu ir pateicīga augsne, jo salīdzinoši nesen notika multiplikācijas filmu festivāls un jau tur izskanēja atziņa, ka animācija tas ir arī priekš pieaugušajiem. Cik vien spēka, vajag uzrakņāt visu infu par Howls m.c. GitS2 un Hotaru no haka, jo pieaugušo auditorijai vajadzēs spiest uz šiem darbiem. Citējiet Ībertu, no kura vārda pieminēšanas vien dažs labs kritiķis slapina biksēs, vienvārd sakot "anime is a serious stuff" smile.gif

To pašu tikai mazliet koncentrētākā un apjomīgākā veidā jāmēģina iebarot i-neta portāliem. Piemēram Delfiem, sūtiet to Versijām, un dariet to ceturtdienas vakarā, jo tad būs liela iespēja, ka jūsu materiāls nostāvēs 2 ar pus dienas.

Klubam, FHM utml. droši var iebarot hentaju, zinot šo žurnālu lasītāju loku.

LAuku avīzē kaut ko konservatīvu..cik labi ka mums ir asaru spiežamais Hotaru no Haka..uz priekšu.

To visu varat škaidīt ar intervijām, taču nopietni izvēlaties cilvēkus kurus ļausiet intervēt, lai nesanāk nūģisks iespaids par visu šo padarīšanu.

Ārišķības, kosplejus un citas atraktīvas lietas atstājiet jauniešu izdevumiem, vai arī veidojat atseviškus tematiskus rakstus, taču nevajadzētu piedāvāt nopietnu galu kopā ar nenopietno un jo īpaši lielajiem mēdijiem.

Lai veicas!
Kenshin
man var iedot kko skolas aviizei...ja nav zheelll....
Nuin
Biļešu cena būs 2.50Ls

Abonimentus varēs iegādāties divdesmitajos oktobra datumos. Abonimentu skaits būs salīdzinoši mazs. Ja kāds vēlas rezervēt abonimentus, tad griežaties pie Ha - san'a.
Rags
tas abonements uz visiem seansiem visas tās dienas sākot no atklāšanas ja? huh.gif
Nuin
QUOTE(Rags @ Oct 4 2005, 05:26)
tas abonements uz visiem seansiem visas tās dienas sākot no atklāšanas ja? huh.gif
*

Atklāšana un noslēgšana nav iekļauti abonimentā.
Taka
QUOTE(-Kai- @ Oct 3 2005, 14:31)
*

Kaadus bonusus???? rolleyes.gif nezini...
*

Hentai mangu tongue.gif
Tigra2
QUOTE(Nuin @ Oct 4 2005, 07:14)
*

*

cik maksā tā atklāšana un noslēgšana, ja nezini cik būs šoreiz, tad pasaki cik bija pagājušoreiz. tā lai es zinu vismaz apmēram
X_Kamui
maksaas ne dargaak ka 3.00 var buut pat 2.50.... wink.gif
Rags
QUOTE(Nuin @ Oct 4 2005, 07:14)
*

*

ook, nu tā vai tā jau rezervēju, ta kā būšu visur biggrin.gif
Spectre
Piedalos garšo spārda moči kuul rax0rz utt... <- spams wink.gif

Karoče peidalīšos visā pasākumā,
P.s. ja abonē slinkākajiem izsniegs segas, ko pārnakšņot k/t ??? hahahaaaaa biggrin.gif biggrin.gif

Oki whatrever gribu abonementu. Būšu no pietkdienas līdz (nedod Dievs kadu iemslu dēļ neapmeklēt) līdz pašam Noslēguma noslēgšanas brīdim.
Yume
Важная официальная информация: фестиваль переносится на 24 ноября

Tad nu tādi pīrādziņi.

Starp citu, ir baumas, ka abonamentu īpašniekiem būs papildus seans kura tiks rādīts vai nu Steamboy, vai nu FinalFantasy..abi varianti diezgan iekārojami. Fatiski, ta kā infa ir visai ticama, tad domāju ir stimuls ķert abonamentus.
aigarius
Vajag uztaisīt topiku ar visu oficiālo informāciju par pasakuma norisi, filmām (ar linkiem uz aprakstiem), cenām, pasakumiem, atlaidiem, abonementiem, bonusiem, ... Tad tas topiks ir jānopinno un jāaizslēdz, lai linku uz viņu varētu dalīt visiem, kas grib uzzināt info par pasakumu. lai uz turieni varētu linkot no TVNET/DELFI, lai to linku varētu Panorāmā pateikt, ...
Velam arī būtu uztaisīt alternatīvo tā topika adresi, piemēram, http://www.otaku.lv/af3/
xikes
Jaunaa festa programma arii man iet pie sirds daudz vairaak, nekaa ieprieksheejaa. smile.gif
Mm..mans cer, ka paarcels veel vismaz vienu reizi, jo 24.11 un sestdeinaa/sveetdienaa peec taa es vareetu arii netikt.
gramozeks
fests3 buus 24.novembrii??? kaapeec??? vai kautkas nopietns??? happy.gif ???
zenofex
Vairāk nepārcels. Pārcēla, jo cilvēki ar biezākiem maciņiem norezervēja sestdienu, kad paredzēts bija festivāls.
Chufanzo
Jaa, man ar gribaas piedaliities festaa, jaaredz ta beidzot otaku cilveeki dziivee smile.gif
Ieguut jaunus kontaktus un noskatiities forshas animes - to vienkaarshi nevar laist garaam...
Kikyou
Nedaudz dumji, ka ceturtdienā tagad... >=/ Bet mēģināšu mammu pielauzt, lai ļauj man uz atklāšanu braukt.

Nu no otras puses - varēšu ilgāk dauzīt gurķi pie kospleja nestrādājot. XD
Kazuki
baac!!!! es jau to 11. nevareeju sagaidiit, bet tagad jaagaida liidz 24.
sad.gif
Nuin
Jautājums tiem kas pērk abonimentus. Ko rādīt spec seansā (tikai tiem kas iegādājās abonimetus)?
Church
QUOTE(Nuin @ Oct 14 2005, 13:24)
Jautājums tiem kas pērk abonimentus. Ko rādīt spec seansā (tikai tiem kas iegādājās abonimetus)?
*

nau veerts uztaisiit pollu? + lai cilveeki izsakaas postos priekshlikumus (no lista pirmajaa postaa ar papildus entrijiem)
aigarius
QUOTE(Nuin @ Oct 14 2005, 13:24)
*

Es domāju, ka ja tev izdosies dabūt FMA filmu normāla kvalitātē, tad abonentu pircēju skaits staji palielināsies biggrin.gif
Tigra2
QUOTE(Nuin @ Oct 14 2005, 14:24)
*

Es domāju, ka vajag kaut ko mīļu un jauku un nedaudz bērnišķīgu
Lai būtu kaut kas nenopietns
Kagome
QUOTE(Tigra2 @ Oct 16 2005, 23:28)
QUOTE(Nuin @ Oct 14 2005, 14:24)
*

Es domāju, ka vajag kaut ko mīļu un jauku un nedaudz bērnišķīgu
Lai būtu kaut kas nenopietns
*

shaubos vai taa buus....
bt5w, sheit ir polls kur var nobalsot kaadu animi raadiis tiem kas pirks abonimentus
jurc
QUOTE(Ha-san)
Анимэ будет на японском языке с русскими субтитрами и переводом на латышский язык в наушниках.

Ja kāds nesaprata - animi rādīs japāņu valodā ar subtitriem krievu valodā un austiņās tulkos latviski.....
lastguru
nu ko, skatiisimies, cik ljoti esmu aizmirsis dzimto valodu, huh biggrin.gif
Yanka_ronin
Zinu shitaas [zushu...] austinjas... pamatojoties uz japaanju kino k-sunii... tongue.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(JurCHiX @ Oct 19 2005, 11:04)
QUOTE(Ha-san)
Анимэ будет на японском языке с русскими субтитрами и переводом на латышский язык в наушниках.

Ja kāds nesaprata - animi rādīs japāņu valodā ar subtitriem krievu valodā un austiņās tulkos latviski.....
*

Cerams ka tulkojums latviski būs daudz maz sakarīgs, citādi nav vērtstām austiņām pat klāt ķerties.
Uhh.. jāatsvaidzna krievalodas zinašanas lasīšanā.
bypass
Iepriekšējos festos gadījumā nebija eng. subi?
Ar eng subiem ir daudzkārt labāk, bet rus subi - pēē, imo.

Ideālais būtu eng dub + rus sub un/vai lv dub angļu valodas nezinātājiem. ~

Cerams ka tulkojums latviski būs daudz maz sakarīgs, citādi nav vērtstām austiņām pat klāt ķerties.
Nebūs.
ETM
aaaaaa... nomeetaat zaimotaaju ar akmenjiem!!!! kas ideaals var buut eng dubaa ar krievu subiem? ideaalakais imho buutu originaalvaloda ar man viegli lasaamiem subiem (nu labi, varbuut vaairaakumam normaali lasaamiem subiem), kas shobriid taa gaandriiz ir (krieviski maak lasiit liela dalja).
Tigra2
hi cik labi ka es tāpat subus nelasu, tapēc man vienalga kādā valodā tie būs smile.gif , austiņas nezinu, varbūt uz kādu seansu...lai redzētu kāds tad ir tas tulkojums.
ETM
Nu es nezinu kaa ar shii festa programmu, bet lielai daljai taa ko skatos es ar "nedaudz apjeegt" biezhi vien pamatiigi nepietiek, lai kaartiigi izbaudiitu sizhetu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.