zeloco
Nov 22 2005, 16:18
Hmm.. man ir neliels jautaajums uz kuru es nevaru atrast atbildi
Kad iisti notiek cosplay (no cikiem liidz cikiem) un kuraa laikaa notiek visi tie konkursi... Par animeem info ir visur, bet cosplay & konkursiem nevaru atrast..
QUOTE(zeloco @ Nov 22 2005, 16:18)
Kad iisti notiek cosplay (no cikiem liidz cikiem) un kuraa laikaa notiek visi tie konkursi... Par animeem info ir visur, bet cosplay & konkursiem nevaru atrast..
tas viss notiekk starp anime seansiem, taa teikt briivajaa laikaa...
zeloco
Nov 22 2005, 16:24
QUOTE(Ghoul @ Nov 22 2005, 15:21)
tas viss notiekk starp anime seansiem, taa teikt briivajaa laikaa...
Baac... Man vnk ir apcirpushi finanses un es nez vai ieshu uz pashaam animeem, bet streipuljot uz katru ''starpbriidi'' arii nebuus nelkaads prieks
Spectre
Nov 22 2005, 16:27
Varu pateikt droši, visi uz visām animēm neies
Būs kas tusējās starp seansiem utt.... katrā ziņā cikt atceros jautrība tur valdij all the time. =)) Sestdien es domaju tur vispār būs zvērīgs pūlis un būs jautri ne tikai "Stapr anime brīžos" =)
Katrā ziņā sestdien es iešu tikai uz 1 anime, bet būšu jau vērojam kopš tā laika kā būšu pamodies pēc nogeimotas piektdienas Ragnarok naktis
87 levels sniperam jaiekačā
zeloco
Nov 22 2005, 16:29
QUOTE(Spectre @ Nov 22 2005, 15:27)
Varu pateikt droši, visi uz visām animēm neies
Būs kas tusējās starp seansiem utt.... katrā ziņā cikt atceros jautrība tur valdij all the time. =)) Sestdien es domaju tur vispār būs zvērīgs pūlis un būs jautri ne tikai "Stapr anime brīžos" =)
Hmm... juutams, ka 5dien nebuutu dizhas jeegas iet >_>
bypass
Nov 22 2005, 16:32
Uz atklāšanu vēl vietas ir?
Rīt, braucot uz darbu, ieskriešu, cerams, ka vēl ir pieejams kāds normāls pozišn.
QUOTE(bypass @ Nov 22 2005, 15:32)
Uz atklāšanu vēl vietas ir?
Rīt, braucot uz darbu, ieskriešu, cerams, ka vēl ir pieejams kāds normāls pozišn.
Es ņēmu biļetes sestdien un jau tad ar normālām vietām jau bija tā kā bija.
Skaties ka vispār gribot nepaliec...
Nu nez... man ir jeega iet riit, ja neieshu uz animi? It kaa jau gribaas aiziet... bet ko es tur dariishu?
bypass
Nov 22 2005, 17:18
Hm, pirmajā festā es pirku tāpat že - no rīta pirms seansa.
Dabūju teiksim, ka ne perfektu vietu, bet ~ labu.
Es ņēmu biļetes sestdien un jau tad ar normālām vietām jau bija tā kā bija.
Skaties ka vispār gribot nepaliec...
Duh, neticās, ka paņems visas.
archaxyz
Nov 22 2005, 18:06
Es jums ieteiktu kādu info arī pašā kincī ielikt. Vakar tur biju un nekādu info par Animefestu neredzēju.
ir tur infa, jau kaadu needeelju kaa minimums!
Ja tas debīlais plakāts ārpusē ir "infa" nu tad es nezinu...
Drīzāk antireklāma
dazhkaart arii iekshaa jaaieiet, vot tur gan ir viss kau kas!
archaxyz
Nov 22 2005, 18:26
QUOTE(Aven @ Nov 22 2005, 18:22)
dazhkaart arii iekshaa jaaieiet, vot tur gan ir viss kau kas!
Ejot uz kafejnīcu man nekas acīs nekrita.
HVZ moš pie acuārsta jāaiziet
QUOTE(bypass @ Nov 22 2005, 17:18)
Hm, pirmajā festā es pirku tāpat že - no rīta pirms seansa.
Dabūju teiksim, ka ne perfektu vietu, bet ~ labu.
nu tas bija pirmais fests, tad tas veel nebija populaara dapariishana, tagad anime cieniitaaju ir vairaak un fests ir kljuvis populaaraaks, respektiivi bil;jetes vairaak un aatraak izpeerk....
tur kur ir kase ir dazhi plakaati un milzziiga kartona kaste kura apliimeeta veel visskko saistiitu ar festu
archaxyz
Nov 22 2005, 18:31
QUOTE(Aven @ Nov 22 2005, 18:27)
tur kur ir kase ir dazhi plakaati un milzziiga kartona kaste kura apliimeeta veel visskko saistiitu ar festu
tad man laikam toč ar acīm k-kas nav kārtībā. Es vēl vakar nobrīnijos kāpēc nekā nav a izrādās ka esmu akls
cenas uz biljeteem arii zveeriigas palikushas saliidzinot ar iepriekshejo festu. labi ka man darba pilnas rokas, ato teerinji buutu nenormlaali. Ja mani paluugs veel seztdien/sveetdien pastraadaat, es laikam neatteikshos.
Njaa... es it kaa arii neko citu nepamaniiju, iznjemot to plakaatu, kas aaraa...
A nee! Atceros- iekshaa bija kkas liidziigs! Un veel bukletinji!
archaxyz
Nov 22 2005, 18:40
Bļaviens man tikai svētdiena brīva un naudas arī nav taču k-kas ir jāizdomā tādu pasākumu nedrīkst laist garām. Pavisam biju aizmirsis ka tas jau ir šajās brīvdienās.
Šodiem biju...tikko atgrizos vispaar....bet nu reklaama bija gan ārā, gan iekšā...un es nopirku uz Phantom Master un Millennium Actress...un dabuju skaisto kalendārīti!!
...un kalendārīši bija palikuši kaut kāda čupiņa...tā kā viss štokos!!!
Un man viņa lika izvēēties!!!:))
Tigra2
Nov 23 2005, 00:43
Es nopirku 6 biļetes. Atklāšanu, noslēgšanu. Jāņtārpiņu kapu, Tūkstošgades aktrisi, spoku pavēlnieku un Āmurzēnu. Nosaukumi nelikās tik saistīti ar kautiņiem. Es ar nepacietību gaidu rītdienu. Tas kā nekā pirmais anime fests manā dzīvē!
hey, tauta
, gribeeju tikai jums pateikt, ka cilveekiem, kuri dziivo taalu no riigas un buus festaaa...ir iespeeja palikt pa nakti vienaa dziivoklii(avotu ielaa), tikai jaapanjem sev guljammais UN festa laikaa jaaatrod mani (viena no vadiitaajaam)
varees palikt no 5dienas - sveetdienai
P.S. var suutiit arii pm, vai zvaniit 9968681
+Chibi+
Nov 23 2005, 12:52
vari neuztraukties, cosplayeriem, kas nenāk uz visām filmām ir iespēja izklaidēt tautu un sevi arī starp seansiem, t.i. gan jau kāds cilvēks, *cough* Kima *cough* sarīkos jums spēles un tāpat ies jautri. Piemēra, iepriekšējā festā tikai daži cosplayeri gāja uz visiem seansiem, pārējie visu laiku izklaidējās ārā/vestibilā. So vienkārši nāc jebkad.
Church
Nov 23 2005, 15:44
Chibi: tu protams saproti, ka daudzi veelas tevi redzeet tradicionaalajaa kosplejaa un ar tradicionaalo 4th mood of Ed? ;>
Spectre
Nov 23 2005, 15:51
gaidat mani 5dien!!!
Shodien netikshu, jo jaaiet uz teaatri un... man taapat nebuutu, ko dariit.
X_Kamui
Nov 23 2005, 17:30
Ghhh netieku uz atklaašanu... mde... un palaidiišu Howls moving castle...
Riit vajadzees tapataas aizlaist uz k/t Riigu, lai paskatiitos uz ziimejumiem...
a varbuut ari šodien ,)))))
Iori Yagami
Nov 23 2005, 17:33
Ja kas, tad mees ar /alt jau kaut kur 18:00 buusim k/t Riiga
Iespējams, ka pieskriešu apsveicināties ar cilvēkiem, ja atradīsies laiks...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.