Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Animefest 3
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
zeloco
Hmm.. man ir neliels jautaajums uz kuru es nevaru atrast atbildi sad.gif Kad iisti notiek cosplay (no cikiem liidz cikiem) un kuraa laikaa notiek visi tie konkursi... Par animeem info ir visur, bet cosplay & konkursiem nevaru atrast.. sad.gif
Ghoul
QUOTE(zeloco @ Nov 22 2005, 16:18)
Hmm.. man ir neliels jautaajums uz kuru es nevaru atrast atbildi sad.gif Kad iisti notiek cosplay (no cikiem liidz cikiem) un kuraa laikaa notiek visi tie konkursi... Par animeem info ir visur, bet cosplay & konkursiem nevaru atrast.. sad.gif
*

tas viss notiekk starp anime seansiem, taa teikt briivajaa laikaa... smile.gif
zeloco
QUOTE(Ghoul @ Nov 22 2005, 15:21)
*

tas viss notiekk starp anime seansiem, taa teikt briivajaa laikaa... smile.gif
*

sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif Baac... Man vnk ir apcirpushi finanses un es nez vai ieshu uz pashaam animeem, bet streipuljot uz katru ''starpbriidi'' arii nebuus nelkaads prieks sad.gif
Spectre
Varu pateikt droši, visi uz visām animēm neies wink.gif
Būs kas tusējās starp seansiem utt.... katrā ziņā cikt atceros jautrība tur valdij all the time. =)) Sestdien es domaju tur vispār būs zvērīgs pūlis un būs jautri ne tikai "Stapr anime brīžos" =)

Katrā ziņā sestdien es iešu tikai uz 1 anime, bet būšu jau vērojam kopš tā laika kā būšu pamodies pēc nogeimotas piektdienas Ragnarok naktis laugh.gif laugh.gif laugh.gif 87 levels sniperam jaiekačā ph34r.gif
zeloco
QUOTE(Spectre @ Nov 22 2005, 15:27)
Varu pateikt droši, visi uz visām animēm neies wink.gif
Būs kas tusējās starp seansiem utt.... katrā ziņā cikt atceros jautrība tur valdij all the time. =)) Sestdien es domaju tur vispār būs zvērīgs pūlis un būs jautri ne tikai "Stapr anime brīžos" =)
*

Hmm... juutams, ka 5dien nebuutu dizhas jeegas iet >_>
bypass
Uz atklāšanu vēl vietas ir? unsure.gif
Rīt, braucot uz darbu, ieskriešu, cerams, ka vēl ir pieejams kāds normāls pozišn. biggrin.gif
Taka
QUOTE(bypass @ Nov 22 2005, 15:32)
Uz atklāšanu vēl vietas ir? unsure.gif
Rīt, braucot uz darbu, ieskriešu, cerams, ka vēl ir pieejams kāds normāls pozišn. biggrin.gif
*

Es ņēmu biļetes sestdien un jau tad ar normālām vietām jau bija tā kā bija.
Skaties ka vispār gribot nepaliec...
Sushi
Nu nez... man ir jeega iet riit, ja neieshu uz animi? It kaa jau gribaas aiziet... bet ko es tur dariishu?
bypass
Hm, pirmajā festā es pirku tāpat že - no rīta pirms seansa.
Dabūju teiksim, ka ne perfektu vietu, bet ~ labu. smile.gif
Es ņēmu biļetes sestdien un jau tad ar normālām vietām jau bija tā kā bija.
Skaties ka vispār gribot nepaliec...

Duh, neticās, ka paņems visas.
archaxyz
Es jums ieteiktu kādu info arī pašā kincī ielikt. Vakar tur biju un nekādu info par Animefestu neredzēju.
Aven
ir tur infa, jau kaadu needeelju kaa minimums!
Taka
Ja tas debīlais plakāts ārpusē ir "infa" nu tad es nezinu...
Drīzāk antireklāma sad.gif
Aven
dazhkaart arii iekshaa jaaieiet, vot tur gan ir viss kau kas! tongue.gif
archaxyz
QUOTE(Aven @ Nov 22 2005, 18:22)
dazhkaart arii iekshaa jaaieiet, vot tur gan ir viss kau kas! tongue.gif
*

Ejot uz kafejnīcu man nekas acīs nekrita.
HVZ moš pie acuārsta jāaiziet biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(bypass @ Nov 22 2005, 17:18)
Hm, pirmajā festā es pirku tāpat že - no rīta pirms seansa.
Dabūju teiksim, ka ne perfektu vietu, bet ~ labu. smile.gif

*

nu tas bija pirmais fests, tad tas veel nebija populaara dapariishana, tagad anime cieniitaaju ir vairaak un fests ir kljuvis populaaraaks, respektiivi bil;jetes vairaak un aatraak izpeerk.... biggrin.gif
Aven
tur kur ir kase ir dazhi plakaati un milzziiga kartona kaste kura apliimeeta veel visskko saistiitu ar festu smile.gif
archaxyz
QUOTE(Aven @ Nov 22 2005, 18:27)
tur kur ir kase ir dazhi plakaati un milzziiga kartona kaste kura apliimeeta veel visskko saistiitu ar festu smile.gif
*

tad man laikam toč ar acīm k-kas nav kārtībā. Es vēl vakar nobrīnijos kāpēc nekā nav a izrādās ka esmu akls sad.gif
ETM
cenas uz biljeteem arii zveeriigas palikushas saliidzinot ar iepriekshejo festu. labi ka man darba pilnas rokas, ato teerinji buutu nenormlaali. Ja mani paluugs veel seztdien/sveetdien pastraadaat, es laikam neatteikshos.
Sushi
Njaa... es it kaa arii neko citu nepamaniiju, iznjemot to plakaatu, kas aaraa...
A nee! Atceros- iekshaa bija kkas liidziigs! Un veel bukletinji!
archaxyz
Bļaviens man tikai svētdiena brīva un naudas arī nav taču k-kas ir jāizdomā tādu pasākumu nedrīkst laist garām. Pavisam biju aizmirsis ka tas jau ir šajās brīvdienās.
Aven
Jaa bukletinji arii bija
Winry
Šodiem biju...tikko atgrizos vispaar....bet nu reklaama bija gan ārā, gan iekšā...un es nopirku uz Phantom Master un Millennium Actress...un dabuju skaisto kalendārīti!! biggrin.gif biggrin.gif ...un kalendārīši bija palikuši kaut kāda čupiņa...tā kā viss štokos!!! biggrin.gif

Un man viņa lika izvēēties!!!:))
Tigra2
Es nopirku 6 biļetes. Atklāšanu, noslēgšanu. Jāņtārpiņu kapu, Tūkstošgades aktrisi, spoku pavēlnieku un Āmurzēnu. Nosaukumi nelikās tik saistīti ar kautiņiem. Es ar nepacietību gaidu rītdienu. Tas kā nekā pirmais anime fests manā dzīvē!
Kima
hey, tauta happy.gif , gribeeju tikai jums pateikt, ka cilveekiem, kuri dziivo taalu no riigas un buus festaaa...ir iespeeja palikt pa nakti vienaa dziivoklii(avotu ielaa), tikai jaapanjem sev guljammais UN festa laikaa jaaatrod mani (viena no vadiitaajaam)
varees palikt no 5dienas - sveetdienai happy.gif

P.S. var suutiit arii pm, vai zvaniit 9968681 happy.gif
+Chibi+
*

vari neuztraukties, cosplayeriem, kas nenāk uz visām filmām ir iespēja izklaidēt tautu un sevi arī starp seansiem, t.i. gan jau kāds cilvēks, *cough* Kima *cough* sarīkos jums spēles un tāpat ies jautri. Piemēra, iepriekšējā festā tikai daži cosplayeri gāja uz visiem seansiem, pārējie visu laiku izklaidējās ārā/vestibilā. So vienkārši nāc jebkad. happy.gif
Church
Chibi: tu protams saproti, ka daudzi veelas tevi redzeet tradicionaalajaa kosplejaa un ar tradicionaalo 4th mood of Ed? ;>
Spectre
Šodien ceru atrast Čibi un uzjautāt viņai: "Nju kā tad ir ar to 4-th Mood of Ed?" laugh.gif laugh.gif laugh.gif

@me skatas plktst. veel nedaudz japstraadaa un, tad jau pienaks vakars smile.gif
Sushi
gaidat mani 5dien!!! laugh.gif
Shodien netikshu, jo jaaiet uz teaatri un... man taapat nebuutu, ko dariit.
X_Kamui
Ghhh netieku uz atklaašanu... mde... un palaidiišu Howls moving castle... sad.gif

Riit vajadzees tapataas aizlaist uz k/t Riigu, lai paskatiitos uz ziimejumiem... rolleyes.gif

a varbuut ari šodien ,)))))
Iori Yagami
Ja kas, tad mees ar /alt jau kaut kur 18:00 buusim k/t Riiga
Seila
Iespējams, ka pieskriešu apsveicināties ar cilvēkiem, ja atradīsies laiks... unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.