Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Animefest 3
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
lastguru
... un naakamgad riikojam savu, ar saviem noteikumiem... smile.gif

bet vispaar jau tomeer naakas piekrist ETM - lielaakaa dalja latvijas iedziivotaaju maak lasiit krieviski ljoti labi, parasti pat labaak kaa angliski.
Kenshin
neee, krievu val gan nevaig!!! taksh galiigi nerullle ph34r.gif , it iipashi ja ir lv austinjaas blink.gif (vsimaz taadaa kvalitaatee kaadaa , cik nu to var nosaukt par kvalitaati, bija paagajshaas reizes sad.gif ....) ><, kapeec nevar otradaaak???? huh.gif
lai visiem labi???
es piem no krievu val nezinu pat tik cik zirgam aiz 5aa naga( nu vinjam taada nav, logjiski, ) tapeec spriediet pashi,cik tas ir daudz... un domaaju ka neesmu vieniigaa...... huh.gif
taas bij` tikai ierosinaajums ph34r.gif
ETM
un kaa tev skjiet kursh to visu materiaalu subos latviski? negribi pieteikties? labaakajaa gadiijumaa buus pieejami anglju subi.
X_Kamui
Lab, taa, protams ka subi nebusus angļu valodaa tas ir slikti jo man nepatiik subi citaas valodaas... nezinu kapeec happy.gif
bet no 2-as puses rus subi man patiik, jo krievu ir mana dzimtaa valoda un man buus vieglaak lasiit un saprast - johohoimage
HELDON
Uz Howls Moving Castle varētu aiziet. tikai man ir smaga aizdoma, kad līdz 24.nov. jau viņu būšu sen noskatījies (DVD sola iznākt kaut kad pavisam drīz)
Church
QUOTE(HELDON @ Oct 23 2005, 14:10)
Uz Howls Moving Castle varētu aiziet. tikai man ir smaga aizdoma, kad līdz 24.nov. jau viņu būšu sen noskatījies (DVD sola iznākt kaut kad pavisam drīz)
*

dvdscreeners itkaa jau esmot reliizots
not_alone
nju,man teiksim,ļoti patīk,kad subi ir saprotamā valodā un anime runa tā,kā ir uztaisīts<tobi6 japāniski>.
tas piedod visam tādu vēl labāku garšu..
nesaprotu,kāpēc vēl kādas ausis būtu jāliek..ja pastāv iespēja,būtu labi likt subus angliski vai pat latviski<kā neka taču Latvijā dzīvojam>
Church
QUOTE(not_alone @ Oct 23 2005, 15:07)
nesaprotu,kāpēc vēl kādas ausis būtu jāliek..ja pastāv iespēja,būtu labi likt subus angliski vai pat latviski<kā neka taču Latvijā dzīvojam>
*

latvija = maza meerkjauditorija. finansiaali neizdeviigi. jo iipashi specifiskas lietas / ne masveida produkciju. lielaa cilveeku skaitaa (piem. angliski runaajoshie world-wide, vai krievija kaut vai), arii specifiska meerkjauditorija var sastaadiit pietiekoshi daudz lai attaisnotu ieguldiito darbu (ne mazu. ne leetu. it sevishkji kvalitatiiviem tulkojumiem.)
Dero
QUOTE(Church @ Oct 23 2005, 15:30)
QUOTE(not_alone @ Oct 23 2005, 15:07)
*

latvija = maza meerkjauditorija. finansiaali neizdeviigi. jo iipashi specifiskas lietas / ne masveida produkciju. lielaa cilveeku skaitaa (piem. angliski runaajoshie world-wide, vai krievija kaut vai), arii specifiska meerkjauditorija var sastaadiit pietiekoshi daudz lai attaisnotu ieguldiito darbu (ne mazu. ne leetu. it sevishkji kvalitatiiviem tulkojumiem.)
*

Šī ir visai sāpīga tēma, jo esmu gandrīz 100% pārliecināts, ka vēl kādu laiku nebūs norm. dublētas animes, ko rādīs vainu festā vai kur citur LV, jo izmaksas ir pārāk lielais, lai kāds uz to parakstītos, tas ir tāpēc, ka Latvijā mērķauditorija animēm ir pārāk maza (cilvēku skaita ziņā).

P.S. Atceraties, kad tika dublēts Shreks, ko teica tie visi, kas to veidoja ''ka tas ir šausmīgi dārgi, un bez sponsoriem tas nav iespējams & un attiecīgām iekārtām''
Church
QUOTE(Dero @ Oct 23 2005, 19:24)
Šī ir visai sāpīga tēma, jo esmu gandrīz 100% pārliecināts, ka vēl kādu laiku nebūs norm. dublētas animes, ko rādīs vainu festā vai kur citur LV, jo izmaksas ir pārāk lielais, lai kāds uz to parakstītos, tas ir tāpēc, ka Latvijā mērķauditorija animēm ir pārāk maza (cilvēku skaita ziņā).

prieks dzirdeet. subs saiko, subs bansai! seyju-s the best! ;>
bet tieshaam. miilu dzirdeet japaanju voice actors, un necieshu dubus. ir protams savaadaakas gaumes cilveeki, bet mana gaume/viedoklis manii jau sen ir izveidojies/ieaudzis.
Dero
prieks dzirdeet. subs saiko, subs bansai! seyju-s the best! ;>
bet tieshaam. miilu dzirdeet japaanju voice actors, un necieshu dubus. ir protams savaadaakas gaumes cilveeki, bet mana gaume/viedoklis manii jau sen ir izveidojies/ieaudzis.

Saprotu. klausīties iedublētu animi LV valodā būtu visai neparasti un ''ērmīgi'', bet festā būs audio-jap., sub-rus., bet austiņās klusu skanēs Latvju mēle, un tad ir visai grūti saprast, ko īsti saka.
HELDON
QUOTE(Church @ Oct 23 2005, 14:35)
dvdscreeners itkaa jau esmot reliizots

Jup - ir, bet DVDSCR mani neinteresē šajā gadījumā. smile.gif
not_alone
nu bet cilvēēēēēkiiiiii!!!lieciet vnk subus angliski,un nekādas ausis [censored] nevajag!!!
man,teiksim,pusi no visa kaifa,skatoties anime,sagādā tieši tas,ka es dzirdu to,kā oriģināli japāņu valodā runā tie,kas pirmie filmu ierunajuši!
neatņemiet taču visus prieciņus sad.gif

pec noteikuma #13 sanjem warnu! lastguru
sipps
QUOTE(not_alone @ Oct 23 2005, 23:38)
nu bet cilvēēēēēkiiiiii!!!lieciet vnk subus angliski,un nekādas ausis na*uj nevajag!!!
man,teiksim,pusi no visa kaifa,skatoties anime,sagādā tieši tas,ka es dzirdu to,kā oriģināli japāņu valodā runā tie,kas pirmie filmu ierunajuši!
neatņemiet taču visus prieciņus  sad.gif
*

bet tiesi ta ari bus anime bus vai nu orginalaja valoda vai ari RU, bet LV austinas tomer būs, savadak tas butu noziegums pret tiem kas nesaprot ne japanu valodu, ne ari prot lasit krieviski. un galu gala ja reiz esi tik ''uber kruts'' svesvalodu zinatajs tad priecajies, un neviens jau ar varu tev nevilks tas austinas virsu. kapec ka tik kaut kas notiek, ta uzreiz tiek radita ažiotaža par to? pienaks Animefests tad ari redzes ka bus un blaustisana foruma par to vai SUB-S***S vai tulkojums bus tads vai sitads. ja kautkas nepatik aizej majas novelc to kas tev patik un skaties kada valoda vien velies. ph34r.gif
Fatalis
Tas ir abonoments, nevis aboniments vai abonaments.
lastguru
huh? abonEments ir pareizais termins. es veel intereses peec ieskatiijos ieksh letonika.lv - shis arii neatrod nekaadus abonomentus, tikai abonementus... mad.gif end of discussion mad.gif
Nuin
Uzmanību mājas lapa ir gatava.^^www.animefest.lv
aigarius
QUOTE(Nuin @ Oct 27 2005, 09:24)
Uzmanību mājas lapa  ir gatava.^^www.animefest.lv
*

"Gatava" ir tad, kad visi linki strādā un visas lapas ir piepildītas ar kontentu mad.gif
Sērfijs
Animefesta lapelē var paspēlēties spiežot Home, uzspiež vienreiz un mazajā lodziņā parādās vēlviens tāds pats kā lielais, uzspiež Home mazajā lodziņā atveras vēl viens utt.
Winry
uuuuuuuuuuuu.......es ar laikam buushu uz sho festu, cool!!!!.....un tieshaam zjeel ka nebuus angliskie subi....laikam man liidz tam festam buus jaamaacaas krieviski lasiit...!!! biggrin.gif
Dero
Izskatās, ka festā nebūs ne hentai, ne ecchi vai kaut kas tāds!!!

Vai tas nozīmē, ka palīdzība festa rīkošanā tika prasīta Japānas vēstniecībai?
Nuin
Abonementus var iegādāties pie Ha-san'a. Viņš gaidīs pirmdien pie LEO no 18:00 - 19:00. Tie kas nopirks tagad varēs izvēlēties vietas, kas pirks vēlāk, tādas priekšrocības vairs nebūs.
jurc
QUOTE(Nuin @ Oct 28 2005, 12:50)
Abonementus var iegādāties pie Ha-san'a. Viņš gaidīs pirmdien pie LEO no 18:00 - 19:00. Tie kas nopirks tagad varēs izvēlēties vietas, kas pirks vēlāk, tādas priekšrocības vairs nebūs.
*

Huh... varbūt vari pateikt kur tāds LEO atrodās?
A drīkst kādu sūtīt pakaļ lai nopērk? Pats jau diezi vai tikšu.....
+Chibi+
Kuru pirmdienu? Vēlams raxtīt datumus un adreses.
Nuin
31. oktobrī no 18:00 - 19:00.

LEO atrodas Kr. Valdemāra 17a, pretī mākslas muzejam.
Yume
Mans piesakās tautu aizvest līdz Leo, teiksim 18:00 varētu satikties pie katedrāles, un es aizvedīšu tālāk. happy.gif man tāpat uz to pusi būtu jāiet.
TRoTiLs
eee kaads no jums negrib kosplejot Tekkenistus, vareetu uztaisiit Tekken grupu... es meeginaashu buut Hwoarang un Sepultura domaa buut Yoshumitsu ph34r.gif
Ghoul
QUOTE(TRoTiLs @ Oct 29 2005, 13:45)
eee kaads no jums negrib kosplejot Tekkenistus, vareetu uztaisiit Tekken grupu... es meeginaashu buut Hwoarang un Sepultura domaa buut Yoshumitsu  ph34r.gif
*

bija mums taada ideja, OMFG Yoshi kosplejos???? blink.gif bljin tur daudz naudas, manuprat, jaaiegulda.........
Elektrauma
sounds like lots of fun tongue.gif
bypass
QUOTE(lastguru @ Oct 20 2005, 01:04)
... un naakamgad riikojam savu, ar saviem noteikumiem... smile.gif

bet vispaar jau tomeer naakas piekrist ETM - lielaakaa dalja latvijas iedziivotaaju maak lasiit krieviski ljoti labi, parasti pat labaak kaa angliski.
*

Ja agrāk lasīju tehnisko literatūru krieviski, tad tagad es to daru angliski.
Un diemžēl nelasu es krieviski tik raiti kā angliski.

Starpcitu, gribēju zināt, vai festā būs kaut kāds merchandise, like manga un stuff?
Yume
QUOTE(TRoTiLs @ Oct 29 2005, 12:45)
eee kaads no jums negrib kosplejot Tekkenistus, ...
*

Yume jau cosplayoja Juliju no Tekkena. Tikai Yumei bail, ka vinja nosals ja to pashu tērpu vilks novebra beigās. Kautgan, visu var sarunāt.
Ayumi
QUOTE(Elektrauma @ Oct 29 2005, 16:39)
sounds like lots of fun tongue.gif
*

ofcourse! me visu shito palasiijaas un konstateeja ka ies uz anime festu. bet cosplay'ot gan mans negrasas. ir viens miisuss- vel jaaagaida!!! DAMN! biggrin.gif
Kikyou
un Sepultura domaa buut Yoshumitsu  ph34r.gif
*

Wow, šito es gribēšu redzēt... o_o;
TRoTiLs
QUOTE(Kikyou @ Oct 30 2005, 03:27)
un Sepultura domaa buut Yoshumitsu  ph34r.gif
*

Wow, šito es gribēšu redzēt... o_o;
*

aahahahaaa es arii biggrin.gif
tostermaize
uz shito varrbuut aizieshu biggrin.gif
jurc
Мы решили всем обладателям абонементов дать не два а четыре бонуса: уникальный значок, комплект "анимэшных" календарей на 2006-й год и кое-что еще. Каждый сеанс, который вы посетите, будет отмечен специальным штампом на внутренней стороне абонемента. Все собравшие 11 штампов получат подарок.

Tātad abonimentiem būs nevis 2 bet 4 bonusi - unikāla nozīmīte, anime kalendāru komplekts uz 2006 gadu un kaut kas vēl. Ja apmeklēsiet visus 11 seansus, tad tiksiet pie dāvanas.
Tā lūk pats Ha-sans runā... happy.gif
Church
QUOTE(JurCHiX @ Nov 1 2005, 10:40)
Мы решили всем обладателям абонементов дать не два а четыре бонуса: уникальный значок, комплект "анимэшных" календарей на 2006-й год и кое-что еще. Каждый сеанс, который вы посетите, будет отмечен специальным штампом на внутренней стороне абонемента. Все собравшие 11 штампов получат подарок.

Tātad abonimentiem būs nevis 2 bet 4 bonusi - unikāla nozīmīte, anime kalendāru komplekts uz 2006 gadu un kaut kas vēl. Ja apmeklēsiet visus 11 seansus, tad tiksiet pie dāvanas.
Tā lūk pats Ha-sans runā... happy.gif
*

hrm. par to visu seansu apmekleeshanu tas viss liekas sooo .. garaam? ;> ibo pat pie labas programmas reti gadaas kad _viss_ atbilstosh konkreetai gaumei .. ok, uzreiz jaatreekjina mazaak gadiigos (adult taksh ar buus?) .. da i lai kaada veeleeshanaas nebuutu apmekleet .. vismaz vairumu - kaa ir tiem kam ir skola/darbs/da jeb kas cits neizvairaams?
Ayumi
me varbuut tomeer cosplayos! zinaamu apstaaklu deel(mans profils, s.u.d) es buushu Lucy no Elfen Lied. pilniibaa pietiks ja jau ieradiisos uz festu. S.U.D tev arii jaanaak lai varu tevi nobiedeet.(nju heloviinus nokaveeju) laugh.gif laugh.gif laugh.gif
baac! es gribu buut abonents! BALVAS! LUCY TO PELNIIJUSI!!! laugh.gif
X_Kamui
Mde gribu to abonamentu(patiik man boonusi rolleyes.gif ), vajaga tikai paspeet nopirkt.... un tas jau ir liela probleema.......
lastguru
hasanam vakar kaadi 8 tikai bija palikushi... visiem kas grib to abonementu es ieteiktu to vinjam aatri pateikt:

QUOTE(Ha-san)
У меня осталось всего 8 абонементов! В пятницу я буду проходить мимо Райниса. Учитывая количество проданных абонементов за два дня, можно сказать, что это будет уникальный шанс преобрести абонемент.
gramozeks
QUOTE(lastguru @ Nov 2 2005, 19:23)
hasanam vakar kaadi 8 tikai bija palikushi... visiem kas grib to abonementu es ieteiktu to vinjam aatri pateikt:

QUOTE(Ha-san)
У меня осталось всего 8 абонементов! В пятницу я буду проходить мимо Райниса. Учитывая количество проданных абонементов за два дня, можно сказать, что это будет уникальный шанс преобрести абонемент.

*

u4itovaja 4to segodnja budet briobriten e6o odin aboniment. toropitesj!!!!!!!!
HajakuHajakuHajakuHajaku biggrin.gif
X_Kamui
Es PM hasanam nosutiiju... neatbild m....
aaaaaboniments ggribu, gribu, gribu aaaaaaa
Rags
nopirku abonementu tongue.gif
zenofex
btw, vai kāds zina kur vēl internetā ir infa par animefestu un varbūt ka ir kādi forumi kur vēl var iespamot infu par šo pasākumu?
Sushi
Man obligaati jaatiek. Ja netikshu, vai neieshu- buus sirdsapzinjas paarmetumu. Labpraat arii kko nokosplejotu! Man gan neshkjiet, ka kaads dos 20 ls... sad.gif Labaakajaa gadiijumaa ieshu uz kaadaam 3 animeem!
Bet jaaiet! Vismaz jaaiet!!! (un jaadabuu money!!!)
X_Kamui
QUOTE(zenofex @ Nov 7 2005, 21:17)
un varbūt ka ir kādi forumi kur vēl var iespamot infu par šo pasākumu?
*

šaadu forumu ir daudzzzzzz.... biggrin.gif
es jau dažos iespamoju hehehe... pat viena arzemju, kur pat nezina kur atrodas Latvija laugh.gif

Missy, protams ka jaaiet, tur tak starp animeem bus visaadi pasaakumi XDDD
Sushi
Nu tad pacentiishos (cerams, ka nebuus paaraak daudzi, kas nodomaas, ka starp otakieshiem iemaldiijies kaads 9gadiigs beerns). Jaapameegjina nokosplejot kkas no Chobits (mana maasa grib teelot Chii LOL laugh.gif )
P.S.- Labi, es neko neteikshu, ja sauksiet par Missy. smile.gif
X_Kamui
Hehe mans draugs jau avize izlasija par festu un jau grasaas braukt 300km liidz riigai tikai lai tiktu uz festu biggrin.gif (Viņš kaadu laiku padzivos pie maniim, jo viņš Riigaa bus tikai pirmo reizi hahahah) rolleyes.gif
Nuin

Tie kas vēlas iegādāties abonementus (pēdējais laiks kad var iegādāties) lūdzu 11.11.05 no 18:00 - 19:00 iekš LEO.
zenofex
Atjaunota informācija par pasākumu:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1976&v...indpost&p=54770
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.