Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Animefest 3
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Hikaru
Vai ir zināms, kurā laikā būs papildus seanss un ko galu galā tajā rādīs?
X_Kamui
QUOTE(Hikaru @ Nov 9 2005, 17:35)
*

X...........lab joks... laugh.gif

Varu sadereet, ka to radis peec noslegšanas.....
misty_moonlight
Laikam man ar buus jaaiziet... Gribaas beidzot Hotaru no Haka noskatiities rolleyes.gif
Par citaam gan nez nez tongue.gif
X_Kamui
Hahaha šodien iekš Leo....
a kur tas Leo atrodas laugh.gif
aigarius
QUOTE(-Kai- @ Nov 11 2005, 15:58)
Hahaha šodien iekš Leo....
a kur tas Leo atrodas  laugh.gif
*

Kr. Valdemāra 17a. Es tur arī būšu (vismaz sākumā), tā kā var mēģināt zvanīt man, ja apmaldās (lai gan es nezinu, kā var ar adresi Rīgas centrā apmaldīties).
alt
Man ir triis abonamenti :DDDD

tiekamies festivaalaa
X_Kamui
QUOTE(aigarius @ Nov 11 2005, 16:24)
Kr. Valdemāra 17a. Es tur arī būšu (vismaz sākumā), tā kā var mēģināt zvanīt man, ja apmaldās (lai gan es nezinu, kā var ar adresi Rīgas centrā apmaldīties).
*

biggrin.gif Man pateica ka pretii maakslas muzejam, laikam....
Un es uzreiz atradu, pat sanaaca, ka es agraak atnaacu wink.gif
hehe un nopirku to abonementu!!!
Taka
*

Vari tikai spekulēt, bet domāju, ka rādīs Howl's Moving Castle, jo tās pirmizrāde ir K.Sunī, kur ir daudz mazāk vietu nekā Rīgā. Tāpēc visticamāk ka Howl's tiks atkārtoti rādīts kaut kad vēlāk kino Rīga, kur vietu ir daudz vairāk.
+Chibi+
QUOTE(Taka @ Nov 12 2005, 11:11)
*

Vari tikai spekulēt, bet domāju, ka rādīs Howl's Moving Castle, jo tās pirmizrāde ir K.Sunī, kur ir daudz mazāk vietu nekā Rīgā. Tāpēc visticamāk ka Howl's tiks atkārtoti rādīts kaut kad vēlāk kino Rīga, kur vietu ir daudz vairāk.
*

kāda jēga rādīt kaut ko divas reizes.. ja jau tu esi tik trax, lai pirktu abonementu, tad jau uz atklāšanu 99.9% arī nāksi
Taka
Ne visi tiks uz atklāšanu - K. Suns ir mazāks par Rīgu. Līdz ar to ir iemesls Howl's rādīt vēl. Iesp. ka pat palaidīs normālā kinonomā ka Spirited Away.
lastguru
QUOTE("Ha-san")
ВНИМАНИЕ!

Открытие фестиваля состоится на 23 ноября в большом зале кинотеатра "Рига"!

kas nesaprata, atklaashana tiek paarcelta uz 23. novembri (paareejaa programa paliek kaa bija), un notiks kino "Rīga" lielajaa zaalee.
X_Kamui
Jup... šito jau lasiju....

Un es 23 netikšu laikam.... >_< pat ne laikam, bet to4....
jurc
Biļetes cenas:
Atklāšana - 3Ls
Noslēgums - 3Ls
Hellsing - 3Ls uz vienu daļu vai 5Ls uz abām daļām.
Visi pārējie seansi - 2.50Ls

Pirmie 50 pircēji dabūs kalendārīšus.
Kikyou
QUOTE(lastguru @ Nov 12 2005, 21:35)
QUOTE("Ha-san")
ВНИМАНИЕ!

Открытие фестиваля состоится на 23 ноября в большом зале кинотеатра "Рига"!

kas nesaprata, atklaashana tiek paarcelta uz 23. novembri (paareejaa programa paliek kaa bija), un notiks kino "Rīga" lielajaa zaalee.
*

KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOA!?

Velns parāvis... Par tiem, kas dzīvo ārpus Rīgas laikam vispār viņi nedomā, ne... =_=
Ehh nu tad man atkrīt tā atklāšana... un visdrīzāk no 24. ar nekas daudz nesanāks, par cik es tikai vakara pusē būšu Rīgā. =/

A kā - ja tagad vienu dienu agrāk tomēr viss notiek, kā var programa nemainīties? o_O
Nuin
Ceturtdiena izkriit, jo aiznjemta.
Kenshin
nu ta i taa, ka 23 atklaashana, bez kospleyiem, un tad 25, 26 un 27 ar visiem kospleyiem uttt???

nesaprotu vairs nekaa.....
jurc
24 novembris ir pārcelts uz 23 novembri. Tātad animefests notiek trešdien, piektdien, sestdien un svētdien. Ceturdien vari sēdēt mājās un kūleņus mētāt, nekas nenotiek! Tā es saprotu un tā arī laikam ir!
Kenshin
skumji...baac. 3dien hamlets nespiid><
zenofex
http://notikumi.delfi.lv/news/movies/article.php?id=12797172
Lūdzu komentējam - cik brīnišķīgs notikums utt smile.gif

Plus vēl pie vienām sāpēm, kāds varbūt var (ir spējīgs) tikties ar žurnālistiem un pastāstīt kas ir anime un kas ir Animefest, ja kāda latviešu izdevuma žurnālists interesējas?
Kenshin
Es dievinu delfus...

mann itkaa i raksts no skolas aviizes... varu textu piedaavaat....
Tigra2
Nupat biju KT Rīga abonamentu nebija. sad.gif Izskatās, ka uz visiem seansiem tādā gadījumā aiziet nevarēšu. Tikšu tikai uz 9 seansiem.

Es arī ieliku komentāru delfos.Tādu paglupu.
zenofex
Jaunākā informācija ir tāda, ka kinoteātra Rīgā kasēs ir pieejamas biļetes!
Steidzieties pirkt, un aizņemt labākās vietas! smile.gif
Kenshin
HHAHHH! abloms tew zenofex, es gaajup pirkt wakar un mani pasuutiija 5 maajas taalak!!!!><
Nuin
Es vakar ar ap 16:00 biju pirkt, bet iznākums bija letāls. Tomēr dabūju šodien.
ETM
QUOTE(Kenshin @ Nov 17 2005, 14:19)
HHAHHH! abloms tew zenofex, es gaajup pirkt wakar un mani pasuutiija 5 maajas taalak!!!!><
*

redz iznaakums nebuutu bijis letaals, ja tu buutu nopircis no kases kas ir 5 maajas taalaak.
Tigra2
Vai tad tajā kasē kas atrodas iekšā kinoteātrī nevar nopirkt? Vienkārši es šodien taisos biļetes pirkt un nezinu kur tā otra kase atrodas. sad.gif
ETM
ermmm... OK, es ljoti atvainojos, ka radiiju neizpratni.

Cik noprotu biljetes var nopirkt k/t Riiga kasee. un Nuin to jau ir veiksmiigi izdariijis, tapeec neajadzeetu buut probleemaam. Mans ieprieksheejais posts bija domaats kaa joks, bet laikam neveiksmiigi noformuleets.
Spectre
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif sorry bet nu pēdējie 3 posti man izraisija 5 minūšu smieklu lēkmi:P

Šodien arī iegādājos 'biletes, heeehhhhh sorry to say darbs un aizņēmtība liedz apmeklēt visu festu, bet nu nekas =)

Sestdien gan būšu gandrīz visu dienu.

Priecīgus valsts svētkus visiem )
+Chibi+
QUOTE(Tigra2 @ Nov 17 2005, 16:54)
Vai tad tajā kasē kas atrodas iekšā kinoteātrī nevar nopirkt? Vienkārši es šodien taisos biļetes pirkt un nezinu kur tā otra kase atrodas. sad.gif
*

tu tiešām nopiteni šito jautā? ph34r.gif
Sushi
Hahaaa! Zvaniiju uz k/t Riiga kaseem un vinja man teica, ka biljetes varees nopirkt tikai kaadas 2 dienas pirms festa! Tad veersos pie Nuin. Veel es vakar aizgaaju (pa velti, to gaisa gabalu) un, protams, biljetes veel nebija!! SHhodien, beidzot, biljetes ir rokaa! Vieniigais- ieshu tikai uz triis filmaam, 1 kkad piektdien vai sestdien, bet paareejaas abas sveetdien. Hahaa! Tie kalendaariishi gan labie, labaa tantinja sadeva pilnas rokas! laugh.gif
Lija
QUOTE(Sushi @ Nov 17 2005, 22:27)
Tie kalendaariishi gan labie, labaa tantinja sadeva pilnas rokas! laugh.gif
*

a vot tagad es juutos apdaliita... nopirku abonomentu un man neviena kalendaariisa... sad.gif
X_Kamui
QUOTE(Lija @ Nov 18 2005, 00:43)
a vot tagad es juutos apdaliita... nopirku abonomentu un man neviena kalendaariisa... sad.gif
*

A tu perc biļetes uz atklaashanu un noslegšanu... un dabuusi kalendaariti...... laikam rolleyes.gif
Sushi
Mums iedeva katrai pa diviem (bijaam triis). Pirkaam uz nosleegshanu... bet vinjai tur bija vesela kaudze ar tiem kalendaariishiem! Un visi veel noteikti nebija panjemti... unsure.gif
ETM
tas ka tru panjeemi vairaak, noziimee tikai to ka kaadam nebuus, bet buutu vareejis buut.
Kikyou
QUOTE(ETM @ Nov 18 2005, 08:53)
tas ka tru panjeemi vairaak, noziimee tikai to ka kaadam nebuus, bet buutu vareejis buut.
*

Pārlasi. o.o

Mums iedeva katrai pa diviem
ETM
jaa, es domaaju ka tantuks noteikti buutu brutaali piekaavis vismaz 15 mazus beernus ja tos kalendaarus nebuutu panjeemushi. Vot tauta. Nem visu ko dod, vienalga vajag vai nevajag un uzskata ka viss ir kaartiibaa.
Kenshin
es ar dabuju nakaamajaa dienaa... ^^ un man ar vairaakus sadeva^^ ta bij labi ap sirdi( tas nekas ka iepriekshdienaa nesadeva.....)
Sushi
Re? Ta kaa nevajag ETM!!! Tantiite iedeva un viss, nebuutu jaw devusi atpakalj.
Un nav taa, ka man tos kalendaariishus nevajadzeetu.
lastguru
biju, nopirku uz Hellsing, Millenium Actress un nosleegumu. Paardeveeja nu nekaadi negribeeja ticeet ka par abiem hellsingiem jaanjem 5 Ls, nevis 6... oh well, izteereeju latu vairaak, 11.50Ls un veel kalendaariishus man nedeva mad.gif (pasuudzeeshos Ha-sanam... tikliidz anime.lv forums buus paceelies, izskataas ka tagad tas nestraadaa...)
Nuin
QUOTE(lastguru @ Nov 19 2005, 22:41)
biju, nopirku uz Hellsing, Millenium Actress un nosleegumu. Paardeveeja nu nekaadi negribeeja ticeet ka par abiem hellsingiem jaanjem 5 Ls, nevis 6... oh well, izteereeju latu vairaak, 11.50Ls un veel kalendaariishus man nedeva mad.gif (pasuudzeeshos Ha-sanam... tikliidz anime.lv forums buus paceelies, izskataas ka tagad tas nestraadaa...)
*

Dīvaini, es nopirku uz Hellsing abiem seansiem pa 5Ls + kalendārītis.
Sushi
Taas vechinjas laikam izveelaas, kuri cilveeki patiik un kuri nee.
Pag, ja man tikai uz 2 dienaam sanaak animes, uz paareejajaam tachu ir jaaga naakt, vai ne?
Isabel Carmin fon Edelhain
Nu tad man laikam ir paveicies ar to patikšanu tantīņu acīs.
Trīs biļetes un kalendārīts.
X_Kamui
QUOTE(lastguru @ Nov 19 2005, 22:41)
Paardeveeja nu nekaadi negribeeja ticeet ka par abiem hellsingiem jaanjem 5 Ls, nevis 6... oh well, izteereeju latu vairaak, 11.50Ls un veel kalendaariishus man nedeva mad.gif

Iesuudzi viņu tiesaa, lai viņa tev maksaa par moraalo kaitejumu >_<
lab nesuudzi tas bija joks, a to mums festa nebuus

Kaa viņa nevareeja noticeet, ja blakus kasei ir uzrakstiitas visas festa biļešu cenas....

rolleyes.gif Hmmm... vajaga man atraak aiziet un nopirkt biļetiiti uz nosleegšanu...
Taka
Starp citu - kā ir ar tiem atribūtiem?
Pirku 3 biļetes uz atklāšanu un man nekādas ekstras nedeva...
zenofex
Par kalendārīšiem - ja atminos pareizi tad tos deva tikai pirmajiem 50 kas pirka biļetes uz animefesta filmām. So, Taka, esi nokavējis.
ETM
BET ja kaads nebuutu kalendaarus sagraabies (jaa es nekauneeshos no shii vaarda) tad arii Taka buutu ticis pie kaada. tagad visiem kam bija vairaak nekaa vajag kalendaaru jaajuutas slikti jo kaut kaada erkstra suudinja peec atnjeemaat citam prieku par bonusu. apsveicu. lielisks ieguldiijums sabiedriibas labklaajiibaa.
Taka
QUOTE(zenofex @ Nov 20 2005, 12:59)
Par kalendārīšiem - ja atminos pareizi tad tos deva tikai pirmajiem 50 kas pirka biļetes uz animefesta filmām. So, Taka, esi nokavējis.
*

OK skaidrs, tātad Ha-San's izplata dezu. blink.gif
Katrā ziņā, vakar kad pirku biļetes tur kaut kāda anime kalendārīšu kaudze pārdevējas rīcībā bija. Prasīt gan neprasīju.
Man galvenais ir aiziet uz animefestu, nevis tie atribūtiņi. Taču bija infa ka visiem, kas pirks uz atklāšanu kaut kas tiks.
lastguru
Es arii pamaniiju ka kalendaariishi bija... secinaajums: naakoshreiz peec biljeteem jasuuta meitenes...
Kenshin
nop, es visus nepatureeju sev, beigaas atleca tikai 1 pats..... ( saucas, klau, negribi apskatiities animi?)
Spectre
AAaaaa Aaaaa AAaaAA beeeeeeeeeeeeee tongue.gif tongue.gif tongue.gif es pirku man iedeva happy.gif
tiesa pirku pagajš nedēļ ... cilvēki macaties samidīt un laipni runāt tongue.gif (ļoti šaubos, ka biju ticis pirmo 50 biļešu pircēju pulciņā)
Man iedeva 2 kalendārīšus.

P.s. Pieliku pie iepriekšējo festu kalendārīšiem happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.