Tātad, mēs te ar Yuki sākām plānot cosplay, pieņemu ka tas būs kautkas līdzīks piknikam - izbraukumam. Tas ir, viss action's būs brīva daba.
Ka tauta uz kautko tādu skatās?
Mēs personīgi gribam kautkā zīmīgi atzīmēt to ka iestājāiem japānoloģijā. Bet nu, vai tad pārējiem vaja g iemeslu?
kas par?
UPDT:
27. augustā:
17:00 - velobraucēji satiekas pie Kongresa strūklakām un izbrauc no turienes
18:20 - vilcienisti (pārējie) satiekas pie stacijas pulksteņa un izbrauc no turienes
18:50 - abu grupu vadoņi ~10 minūtes pirms ierasšanās gala stacijā sazvanās ar Zaķi
19:00 - Zaķis iznāk pretī līdz gala stacijai vai citam sarunātam orientierim, ņemot vērā abu ceļojošo grupējumu relatīvo laika starpības intervālu
19:10 - oficiālais sākums
nākošās dienas 15.00 - semioficiālās beigas
Sērfijs
Jul 24 2005, 20:28
Ja tad, kad viss notiks es nestrādāšu, tad par.
Kagome
Jul 24 2005, 21:18
ja tas notiktu biski veelaak, tad es arii buutu par.
Kagome
Jul 24 2005, 21:22
a cosplay jaabuut obligaati?
ReD_FoXy
Jul 24 2005, 21:36
Kapeec nevar taisiit kko augusta treshajaa nedeeljaa?? es vienk augusta saakumaa neesmu riigaa bet ljooooooooti gribas uz kkaadu cosplay! Yume - apzheelojies... teerps arii jaauzmeistaro
emm, saproties, es taču aigstāk uzrakstīju ka tas ir itkā par godi tiem, kas ir tikui universitātēs. bet OK... labi, sarunāts... lai ir.. augusta pēdējā nedēļa. OK. Jo trešājā nedēļā es baidos ka man būs jastrādā. Tagad kautrs godīgi pasaka kurā diena viņš var, jaņem pretī pēējo nedēļu.
ideja neslikta
ReD_FoXy
Jul 24 2005, 22:44
piekriitu!!! izdomaajam datumu lai es sev kostiimu vareetu sagatavot uz to laiku!
Piekrītu.
Esmu jau izdomājis sev cosplay.
lastguru
Jul 24 2005, 23:17
em... par cosplay runaajot... varbuut ir kaads anime chars kas ir liidziigs man? tad tas skaitiitos cosplays
lastguru
Jul 25 2005, 00:12
QUOTE(Shumins @ Jul 25 2005, 00:03)
Bet ja taad nopietni, tad varbuut teelo Dark elfu no Lodoss wars....Ideologjija cita,vairaak kaa man, tachu ausis liidziigas...
LOL! man nava garas ausis (ja nu vieniigi kaads izstieps esoshaas
) paskaties tachu fotograafijaas - es dziivee izskatos daudz vairaak peec tava avatara nekaa peec saveejaa, jo vienmeer esmu melnaa (dzhinsi, t-krekls)... ar normaalaam ausiim... un ar lielu melnu gredzenu... vai taads chars ir?
Kikyou
Jul 25 2005, 00:34
Ideja neslikta...
Es gribētu piedalīties, ja zinātu ko kosplejot... >.< (Un vai vispār mani laistu, tas jau atkal cits jautājums. *sigh*)
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 25 2005, 02:07
Es tadai domai piekritu. Ceru tik ka tas būs nedēļas nogalē, citādi darbs. Vēl tik čars jaizdomā. Vai ari kosplejs ir obligāts?
cosplay kā parasti ir optional. es pateikšu noslēpumu. Cosplay ir tāpēc ka es beidzot gribu fotossesiju Yoh X Anna ( Shaman King) jo chari ir a bildes nav. Bet ja vēl kāds būs copslay'ā, tas tak tikai jautrak.
*izlasa visu un aiziet nošauties*
Yume tu tiki Japanoloģijā!!!! whaaaa to vajaga atzīmēt!!!!!
Ātrāk atzīmēt!!! ^-^
Cosplay!!!! sugoii sugoii!!!!! (he,he,he man tieši bija doma kaut ko sākt darīt šajā jomā)
es ar labpraat, cereesim, ka uz to laiku wiis buus nopirkts un skolai buushu gatawa (apsolos nedariit wisu peedeejaa mirklii...hahahaha, juus tak man ticiet?), tomeer es ar nezinu ko kospejot...ir piedaawaajumi? ja buus kosplejoshu, ja nee, tad taapaat wazaashos un juus ar speeleem mociishu....
(ak, jaa man 24, wai 27 ir jaabuut shucee....neatceros kuraa tieshi....)
ReD_FoXy
Jul 25 2005, 11:55
Sveetiigi varu teikt ka mans teerps ir izdomaats un arii viss itkaa jau vsareetu buut gatavs... uztaisiishu tagad lai augustaa anv jaadomaa... Kr4 tauta reekjinaas ka trakaa Ji arii buus uz cosplay OBLIGAATI
pinksakura
Jul 25 2005, 18:48
pardon.... ja es runaju parvēlu.........es uzdoshu jautajumu....vai visi var piedaliities?
Vajadzēs uztaisīt cosplay uz ātru roku.
Būs kāds būs.
pinksakura
Jul 25 2005, 19:15
ziniet ja buutu tad es arii naaktu jo tas noeikti ir baigi jautri...(+es buushu 1 reizi)
pat ja mani neaicinatu........
Nākt var jebkurš...
Yumeeee... es izdomāju, ka tomērt nošaušos un laikam tik ātri nedabūšu gatavu cosplayu uz Linu... tur ir tik daudz pričendāļi un visādas figņas..
man vien tagad vajadzēs sākt lai uz festu viņu dabūtu gatavu..
man vajadzēs kaut ko piemeklēt uz ziliem matiem,jo matu krāsa jau ir (bailes domāt ko ar mani izdarīs mans frizieris ja uzzinās
)
varbūt pat domāšu par spārnņiem
whāāāā tikko sāku domāt par Yuki Eri un Suichi Shindo...
palika labi..
Savu nākama festa kostīmu es nerādīšu.
Augustā domāju, ka kosplejošu Ishitaka.
pinksakura
Jul 25 2005, 19:49
mhmmm ziniet bet atkal ir 1 probleema es nezinu koo cosplejot....
LUUUDZU dodiet man kaadu ideju.......
Tsukino
Jul 25 2005, 19:55
Kaadas tev teerpu gatavoshanas prasmes?
pinksakura
Jul 25 2005, 20:19
nju taa atkariiba ko gatavo......bet maceet maaku....
Tsukino
Jul 25 2005, 20:29
Nu es iesaku...
Yuzuki. Jo teerpu buus gruuti sajaukt, bet lai piedabuutu to arii taa staaveet buus jaapiestraadaa( can i help? ) nu arii citi Chobitu Chari
Galaxy Angel Chari, jo taas uniformas var arii nesajaukt.
Man ir veel daudzas, bet es labaak tev to aizsuutiishu pa PM, ok?
pinksakura
Jul 25 2005, 20:41
jup......vienmeer esmu gatava uzklausiit...padomus un pienjemt paliidziibu...
Tsukino
Jul 25 2005, 21:03
Ok.... aizsuutiishu visu kas piemeerots...... bet ko tu pati gribeet cosplayot?
Un tavu e- pastu luudzu, jo te ir tikai 10 url bilzju limits.
+Chibi+
Jul 25 2005, 21:08
Ui, es nepaspeeshu.... O.o
pinksakura
Jul 25 2005, 21:09
taaa mans e-mail ligucis@latnet.lv.....
ko es gribētu......
Tsukino
Jul 25 2005, 21:17
Beidzot sapratu........ es dabuushu arii Sango pilnaa augumaa.
pinksakura
Jul 25 2005, 21:48
es ceru kad man iznaaks....
emm, Chibi, tev mēnesis priekšā ko nozīmē -nepaspēšu?
Untauta.... nevajag tā raustīties... ja nav tērpa tad nav... uzmeitero emmm.. hentai cosplay'u.
+Chibi+
Jul 25 2005, 22:13
uhu, uhu, ecchi man vēl sanāx. XD
lastguru
Jul 25 2005, 22:17
Chibi, tev arii ieprieksheejais Elriks der... jaa jau nepaspeej neko jaunu - tas arii buus labs, ne
Un tauta... luudzu paarstaajiet spamot...
emm, faktiski, tas kas te notika nebija spams, ja pieņem ka runa gāja par lietu kas ir saistīa ar topiku, un tas tika izdiskutēts, un nonākts pie risinājuma, tad viss kārtībā.
lastguru
Jul 26 2005, 00:25
emm... 3 vai 4 posti lieki un nav spams... nu nu... tev kakjis paaraak sirdi sasildiija, paaraak laipna shodien esi
P.S. aktiivi mekleeju charu kas man ir liidziigs
Saki Hanajima
Jul 26 2005, 02:15
nē, nē, mīlīši, brīvā dabā jūs mani neizvilksiet, kamēr neuzkritīs pirmais sniegs!!
mēs uzbērsim.... būs pirmais mākslīgaus sniegs. *vārdu mākslīgais aizmirsti*
Un tauta, nu kādas problēmas, paķer tos tērpus kas jau ir, nemocās ja nevar paspēt.
Vinjai eerces
tas pats kas Lijai prusaki :/
noivāksim, pastaigāsim visi draudzīgi pa pļaviņu ar spainīšiem, savāksim, uzbērsim snieg un gaidīsim.
anishuara
Jul 26 2005, 10:56
QUOTE(Yume @ Jul 25 2005, 21:58)
emm, Chibi, tev mēnesis priekšā ko nozīmē -nepaspēšu?
Untauta.... nevajag tā raustīties... ja nav tērpa tad nav... uzmeitero emmm.. hentai cosplay'u.
mdaaaa hentai atceros savu hentai nju labi tas bija tuvak echi karo4e ta es varetu atnakt man butu priex dievinu cosplay ipashi briva daba...
aigarius
Jul 26 2005, 11:31
Laikam man arī nāksis kaut ko uztaisīt - vajag taču atnākt un Spēli uzspēlēt
QUOTE(aigarius @ Jul 26 2005, 10:31)
Laikam man arī nāksis kaut ko uztaisīt - vajag taču atnākt un Spēli uzspēlēt
jaa jaa jaa.
speeli vajag
kaadi ieteikumi man prieksh teela?
Nez...vari par Mistiju no pokemoniem..(man liekas viens tur par pikachu bija
).....a no speeleem var, jeb tikai no anime?
aigarius
Jul 26 2005, 12:12
Es sev tagad paskatījos - nevaru izšķirties starp Spike no Cowboy Bebop un Rumna no Tokio Underground.
Spaiku nedrīks.. Spaiks svēts.. to pat es neaiztieku.
aigarius
Jul 26 2005, 22:21
QUOTE(Yume @ Jul 26 2005, 21:12)
Spaiku nedrīks.. Spaiks svēts.. to pat es neaiztieku.
Vai tu ar to mēģini apgalvot, ka es neesmu pietiekoši harizmātisks, lai notēlotu Spike? Varam uztaisīt sacensību - es taisu Spike, bet tu ... piemēram, Edu ... un kuram labāk sanāks
Church
Jul 26 2005, 22:30
QUOTE(aigarius @ Jul 26 2005, 21:21)
Vai tu ar to mēģini apgalvot, ka es neesmu pietiekoši harizmātisks, lai notēlotu Spike? Varam uztaisīt sacensību - es taisu Spike, bet tu ... piemēram, Edu ... un kuram labāk sanāks
tiiri imho - tava personiiba paaraak atshkjiriiga. pabiezhi smaidi/nepietiekoshi depresiivs/kluss utml ;>
P.S. to all .. nemaisa ne tikai teerpu sagatavot / bet arii labi iepaziities ar charu / uzvesties liidziigi. kautvai atceraties ne-otaku chiku kosplejaa no genshikena? balvu pieshkjiira kaareiz par 1:1 atbilstoshu personiibu charam no Kujibiki Unbalance ;>
aigarius
Jul 26 2005, 22:49
QUOTE(Church @ Jul 26 2005, 21:30)
tiiri imho - tava personiiba paaraak atshkjiriiga. pabiezhi smaidi/nepietiekoshi depresiivs/kluss utml ;>
P.S. to all .. nemaisa ne tikai teerpu sagatavot / bet arii labi iepaziities ar charu / uzvesties liidziigi. kautvai atceraties ne-otaku chiku kosplejaa no genshikena? balvu pieshkjiira kaareiz par 1:1 atbilstoshu personiibu charam no Kujibiki Unbalance ;>
Ok, sarunājam tā - es uztaisu Spike kostīmu un ierodos cosplayā maksimali pilnīgi iejuties atbisltošajā tēlā. Tu ar Yumi būsiet par tiesnešiem. Ja Jūs vienosieties, ka es esmu pārāk slikts Spike, tad līdz cosplay beigām man nāksies tēlot Eda male versiju.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.