Shaisuke
Aug 29 2005, 14:16
QUOTE(pinksakura @ Aug 29 2005, 11:43)
tā atzīstas kurš mani bildēja ar arbūzu bļodu rokās????(nodomā Dam! tagat viņi zin kad es apēdu arbūzu )gaidiet bildes no manis...
Haha, taa biju es... Man skiet ka visas bildes galerijaa ir vai nu no manis vai Saki Hanajima...
~BN~
ShinChan
Aug 29 2005, 14:34
Priecājos, ka jums jauki gāja (arī bez manis). Diemžēl 40 grādu temperatūra un drudzis ir kas tāds, kas cilvēkam nosit jebkādu vēlēšanos doties izklaidēties. Un kā smejies drudzim mani labpatikās kratīt tieši tad, kad jūs, kā secinu no pasākuma bildēm, kratījāt viens otru. Bet nekas, man neskauž. Katram savs.
Ceru, ka uzcelsiet Zaķim pieminekli par šo varoņdarbu, domāju retais uzņemtos pie sevis izmitināt baru neaprēķināmu otaku.
es au ljoti gribeeju teikt publisko FUI tiem kas neieraadaas, bet nu glaimi un attaisnojoshs iemesls...(vismaz vienam) ehhhhhhhhhhh...lai notiek
Un veel...ko juus darijaat vanaas?Man taas tagad jaaaaaaaaberzh ><
un ku paareejaas bildes?tik daudzi focheeja....
Nu tad....ko lai sakA.....Tieshaam FORSHI!!!....Taa kaa es 1.reizi biju ar otakukaut kur....tad varu teikt, ka tieshaam izdevies.....varetu patieshaam atkaartot!!!!
+Chibi+
Aug 29 2005, 19:26
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 12:37)
nee! Es te tomeer nedziivoju viens. Naakamaa pasaakumaa...
Es tagda pati to šņabi dzeršu.. Nav ko pielipināt citiem cilvēkiem flu... >.< Man jau likās aizdomīgi, ka tu ar mani daudz runā, bet re, tavs eeebil plan ir atmaskots! Atzīsties, tu gribēji, lai es arī saslimtu!!!
Es tagad sķaudu pēc katra otrā vārda, kā tāda idiote..
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 29 2005, 19:26)
Es tagda pati to šņabi dzeršu.. Nav ko pielipināt citiem cilvēkiem flu... >.< Man jau likās aizdomīgi, ka tu ar mani daudz runā, bet re, tavs eeebil plan ir atmaskots! Atzīsties, tu gribēji, lai es arī saslimtu!!!
Will you go out with me?
+Chibi+
Aug 29 2005, 19:33
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 19:30)
Will you go out with me?
Excuse me?
heh, nu moš nākamajā tusā es ar mēģināšu piedalīties. moš tad darbs visu neizjauks..
izskatās jau jautri.
Church
Aug 29 2005, 19:57
QUOTE(anti @ Aug 29 2005, 18:45)
heh, nu moš nākamajā tusā es ar mēģināšu piedalīties. moš tad darbs visu neizjauks..
izskatās jau jautri.
HrHr, meegjinu vizualizeet tevi kosplejaa ;>
Church
Aug 29 2005, 19:59
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 29 2005, 18:33)
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 19:30)
Es tagda pati to šņabi dzeršu..
...
Will you go out with me?
Excuse me?
kaanu. normaals algoritms. chiks tiek piedzirdiits / ar ceriibu uz .. hrmm. 8))
QUOTE(Church @ Aug 29 2005, 19:57)
QUOTE(anti @ Aug 29 2005, 18:45)
izskatās jau jautri.
HrHr, meegjinu vizualizeet tevi kosplejaa ;>
es zinu, ko kosplejotu - L no Death Note ;)
viņš ir kawaii :>
anyway, kosplejs jau nebij obligāts anyway.
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 29 2005, 19:33)
Excuse me?
ehh, un es jau cereeju, ka tev pieleks
Suns bija tur kur Church noraada.
Cosplay bija tikai pashaa saakumaa, tad aizgaaja ciinjas un par cosplay visi aizmirsa
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 20:08)
Excuse me?
Cosplay bija tikai pashaa saakumaa, tad aizgaaja ciinjas un par cosplay visi aizmirsa
Jaa ciinjas rulz, gan ar zobeniem, gan anime charu ciinjas speelee!!!!! Chii, pantsu!!!!!!...................
un neaizmirsstamais SoZ 'Mjaaaau ^^'
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 20:18)
un neaizmirsstamais SoZ 'Mjaaaau ^^'
Tas bija vakara nagla, veel joprojaam smejos atceroties, betvinjam ljoti piestaav!!!!! Ahhh viss bija superiigi, arii tas kaa juus izsuucaat manu sulu un kad pamodos vajadzeeja dzert Tarhunu no kura slikti palika!!!!!!!!!!!!!!
Aatraak veel taadu pasaakumu!!!!!!!!!!!!
+Chibi+
Aug 29 2005, 20:33
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 20:08)
Excuse me?
Un es cerēju, ka man ir pielecis nepareizi.
nu, Church noraadija uz blakus apraktu suni, iistais suns saka, ka gribeeja tikai pajokot un vienu vakaru pavadiit patiikamaa kompaanijaa.
lastguru
Aug 29 2005, 21:02
oh cut off this spam...
labaak buutu iepostojis ko jeedziigu, nevis kaarteejo anti-spam aizraadijumu
spamu neviens negrib lasiit, taadu stafu gan visi grib lasiit
par pasaakumu, nedriikst aizmirst to kaa Zakjis centaas apmierinaat visu pamatfunkcijas tendeetas uz eeshanu ar visaadiem pavaarmaakslas briinumiem, es gribeeju iet paliidzet redzot vinjas noruupeejushos sejas iztieksmi, bet slinkums man to neljaava dariit, es gribeetu vinju uzslaveet ar 13 reizeem uzslavu par nopuuleeshanos, ko pasaakumaa pie manis neviens pat necereeja sagadiit
Visdziljaakaa pateiciiba. *noliec galvu*
Iori Yagami
Aug 29 2005, 22:25
Ko redzeju, viss bija super. Diemžēl es biju pirmais kas aizmiga. Ja kadam mani pietruka, tad gomen. Ja nevienam, tad labi ka nekam nesabojaju tusiņu
Church
Aug 30 2005, 00:09
kas ilgaak gulj, tas mazaak dzer. kas mazaak dzer - tas mazaak greeko. ;>
X_Kamui
Aug 30 2005, 05:55
XD Es ta pasktijos uz bildem, un nodomaju:
nakoi ja nepriehal ranse na 1 denj giiiii taadu tusu palaidu garaam...
Un kur tas tuss notika... peec bildeem neizskatijaas ka ta buutu Riga
ReD_FoXy
Aug 30 2005, 09:17
Salaspiliii shis pasaakums notika...
P.S. Sigfa zheel ka lastguru no sava foto aparaata nav ielicis tavas vienreizeejaas bildes...
tas buutu labaak nekaa taa viena kretiiniski briesmiigaa bilde, kas tur ir tagad. Un besides, es vienu no taam bidleem gribeeju profilaa likt.
ReD_FoXy
Aug 30 2005, 10:23
Tad dari taa... Eem galerijaa ir divas tavas bildes... Bet tieshaam pie lastguru ir vislabaakaaas... Viena kur tu ar ETM seedeeji bij riktiigi labaa... Spy bilde...
lastguru
Aug 30 2005, 10:31
jaa, jaa ir man bildes, vakar gribeeju likt, tad shii galerija mani atshuva sakot ka manas bildes ir paaraak lielas. deelj taa atliku likshanu uz shodienu jo bija slinkums bildes samazinaat...
Luudzu luudzu luudzu - neesi shon slinks!!
Saki Hanajima
Aug 30 2005, 10:40
1000x700apm vinja pienjeema. nee, nu var arii stipri mazaakas, bet luudzu ne ljoti mazas, ne tik mazas kaa Shaisuke, ok? lai uzspiezot uz bildes var tomeer dabuut savaa iipashumaa arii lielaaku bildi.
ar nepacietiibu gaidam!!!
GunMetaL
Aug 30 2005, 11:39
es kā vienmēr bildēs izskatos šausmīgi...
it's a curse...
maakoniitis
Aug 30 2005, 11:52
Esmu gandrizi visaas bildees, foooorshi
Shaisuke
Aug 30 2005, 12:58
QUOTE(Saki Hanajima @ Aug 30 2005, 09:40)
1000x700apm vinja pienjeema. nee, nu var arii stipri mazaakas, bet luudzu ne ljoti mazas, ne tik mazas kaa Shaisuke, ok? lai uzspiezot uz bildes var tomeer dabuut savaa iipashumaa arii lielaaku bildi.
ar nepacietiibu gaidam!!!
Maneejaas ir mazas jo resaizoju vinjas prieksh draugiem a tas debiilais saits lielas nenejm pretii...
~BN~
Nu taa vairs nav joki!!!Lai gan tas ir smiekliigi, tomeer man ieliidoja ne pa jokam!!!!
Man pamatiigi ieliidoja!!!!!
Es pat nezinu kaa to visu paskaidrot, jo manii tagad tik daudz sajuutu un tam visam pa virsu veel nezheeliigi smiekli (par ko man lielaako kaart ieliidoja)
Oki no saakuma, shodien tik ieradaas Zanda (pamaate) un nu man tika zinjots ka vinjai pazuda smarzhas (daargas, tas nav smiekliigi) un ..... (luuk tas jau ir smiekliigi) apakshvelja
Par visu vareetu visai jauki iereekt un apkshvelja tiktu norakstiita par nevisai izdevusho Genshiken joku.
Tomeer pazuda arii smarzhas...
Un nu ir taaa....es proti neticu, ka kaads no jums to nozaga... es vispaar neatceros, lai kaads ietu ieksh taas istabas, tomeer varbuut kaads redzeeja taas smarzhas kaut kur nobaaztas...jo nu paps pagaidaam neko nezin, tomeer kad uzzinaas, man ieliidos veel pamatiigaak un nekaads 2 cosplay tuss nebuus (ka arii es ne uz vienu netikshu laista)!!!!
So luudzu....
geljetiine netiks izpildiita, luudzu izpaliidziet, jo nedomaaju ka shitaadu te bljkaushanu esmu pelniijusi, peec visas shitaas maajas bershanas!!!!!!!
Shaisuke
Aug 30 2005, 14:21
Es personiigi domaaju ka ne vinjas smarzas, ne apaksvelju neviens no otaku nav nedz njeemis ne nobaazis, JO
1) cik zinu vinjas nebija maajaas tikai tad, kad cilveeki gaaja gjeerbties, un bija tak noteikts kuraas istabaas nedriikst iet, un anyway, tur bija daudz cilveeku taa kaa ja kaads tur buutu gaajis tad citi obligaati redzeetu, kaa arii maasa tak bija maajaas...
2) Mees saakaam speeleet speeles tad kad vinja jau bija ieradusies, un speelees piedaliijaas VISI iznj. alt (kura atnaaca veelaak) un Iori Yagami, kursh guleeja.
3) No riita arii neviens tajaa istabaa nevareeja ieiet, jo vinja pati tur bija, un kaa devaas prom taa durvis tikka aizsleegtas...
Tas manaa skatiijumaa...
~BN~
Oh MY, Zaki, a tu visur izmeklējies?
Nu sliktākā gadījumā.. es nezinu var panemt samesties un nopirkt citiem par prieku, jaunas smaržas.
Bet nu, jāmeklē, jāmeklē. A kā izskatījās?
es zinu, man shaumiigs kauns, tas ir ljoti stulbi, bet man jaaatrod, citaadi es buushu pa galam, kad teevs uzzinaas, un ja vinja to teevam pasniegs kaa man, domaaju naakoshaa anime party buus slimniicaa (vismaz man)
es ljoti ceru, ka kaads no jums taas smarzhas redzeeja ><
pinksakura
Aug 30 2005, 14:41
varbūt nav īsats laiks bet es ieliku bildes bet draugos...
QUOTE(za4peedinja @ Aug 30 2005, 14:06)
Nu taa vairs nav joki!!!Lai gan tas ir smiekliigi, tomeer man ieliidoja ne pa jokam!!!!
Man pamatiigi ieliidoja!!!!!
Es pat nezinu kaa to visu paskaidrot, jo manii tagad tik daudz sajuutu un tam visam pa virsu veel nezheeliigi smiekli (par ko man lielaako kaart ieliidoja)
Oki no saakuma, shodien tik ieradaas Zanda (pamaate) un nu man tika zinjots ka vinjai pazuda smarzhas (daargas, tas nav smiekliigi) un ..... (luuk tas jau ir smiekliigi) apakshvelja
Par visu vareetu visai jauki iereekt un apkshvelja tiktu norakstiita par nevisai izdevusho Genshiken joku.
Tomeer pazuda arii smarzhas...
Un nu ir taaa....es proti neticu, ka kaads no jums to nozaga... es vispaar neatceros, lai kaads ietu ieksh taas istabas, tomeer varbuut kaads redzeeja taas smarzhas kaut kur nobaaztas...jo nu paps pagaidaam neko nezin, tomeer kad uzzinaas, man ieliidos veel pamatiigaak un nekaads 2 cosplay tuss nebuus (ka arii es ne uz vienu netikshu laista)!!!!
So luudzu....
geljetiine netiks izpildiita, luudzu izpaliidziet, jo nedomaaju ka shitaadu te bljkaushanu esmu pelniijusi, peec visas shitaas maajas bershanas!!!!!!!
Tas nu gan ir pilniigi debiili. Manaa skatijumaa, vainiiga ir tikai un vieniigi vinja pati. Peec tevis teiktaa, vinja uzvedaas kaa mazs beerns, kas pazaudeejis zekjes un saka, kaads taas noteikti nozadzis. Katram taakaa vajadzeetu atbildeet par savaam mantaam. Un es neticu, ka starp mums, Otaku, ir kaads kleptomaans un apakshveljas fetishists. Es tev iesaku pateikt savai pamaatei, lai vinja pati paarmeklee maaju, jo vinjai nav ne mazaakaa argumenta, lai noraadiitu uz zaadziibu. Un ja neatrod, tad paarmeklee tu, un, ja atrodi, kaartiigi nokaunini to atsaldeeto cilveeku. (ljoti atvainojos par agresivitaati, bet mani kaitina shitaadi izgaajieni)
ha, zini es pilniigi aiz laimes leekaaju!!!!shita mani jau noveda...nu man buus bans uz otaku....
veel pie taa tas noteikti ir deelj shkjirshanaas!!!!esu pagalam, luudzu....kaads ir taas redzeejis, kad kaartojaam to maaju steigaa?
es totaali negribu smadzenjuskaloshanu vakaraa....
GunMetaL
Aug 30 2005, 15:16
man viena stūlba doma, moš tās smaržas parpratuma pēc esat kārtošanas laika iesvieduši pie atkritumiem kopā ar drazu :/ kautgan lielākas iespējas kā jau Sigfa teica ir ka tava tante prosto ir tās nozaudējusi. bet ja tomēr neatrod tad zini ka ja vaig samesties varat rēķināties ar mani ar.
zaķi cik viņas maksāja? Ja kas zini ka varam samesties
Sērfijs
Aug 30 2005, 17:26
Pati teici, ka norītaa viņa staigāja kā zombijs, nu tad tajā stāvoklī smaržas kaut kur pārlika un neatceras kur.
But in the end, ja metīsieties jaunām ar mani ar var rēķināties.
come on! tusaa bijaa paari 40 cilveekiem, taas smarzhas nevareeja buut tik daargas ka nesamestos.
Un es shaubos ka kaads vinjas vareetu buut tik tieshaam panjeemis. tas jau taads standarta variants: ja kaut kas nav vietaa, tad noteikti kaads no cieminjie panjeemis.
P.S. Vaitad vinjas istaba nebija kaut kaa aizsleedama un vinja nezinaaja ka buus tuss?
tas nu ir totaali, tizli...jums nav jaamaaksaa par manaam tizlaam kljuudaam.... ><
un viss i daudzmaz oki, zanda teica, ka papsam neko neteiks....tomeer ar tusiem buus kaa buuss...un veel es laikam atdoshu savu naudu un dziivoshu uz daavanu karteem , kuras man ir daudz peec sviniibaam!!!! ^^
Sērfijs
Aug 30 2005, 22:21
Nu nav jau gluži, ka tā būtu tava kļūda, bet es domāju, ka labāk būs ja visi sametīsies. Tāpēc jau draugi ir, lai palīdzētu.
ReD_FoXy
Aug 31 2005, 09:13
Varu dereet ka Zanda mums atriebjas par nakts sakljo uzveshanos...
[Maza ideja no manas puses...]
Bet ja kas - sametiisies...
QUOTE(za4peedinja @ Aug 30 2005, 22:18)
tas nu ir totaali, tizli...jums nav jaamaaksaa par manaam tizlaam kljuudaam.... ><
un viss i daudzmaz oki, zanda teica, ka papsam neko neteiks....tomeer ar tusiem buus kaa buuss...un veel es laikam atdoshu savu naudu un dziivoshu uz daavanu karteem , kuras man ir daudz peec sviniibaam!!!! ^^
vot taa jau buutu kljuuda. Mees visi tur bijaam, visiem arii jaarunaa. Un vispaar Zakji, kapeec tu uzreiz noliec galvu vinjas priekshaa, vajag ieskaidrot, ka vinja pati ir vainiiga un tas nav uz tavu atbildiibu.
QUOTE(Sigfa @ Aug 31 2005, 10:23)
QUOTE(za4peedinja @ Aug 30 2005, 22:18)
vot taa jau buutu kljuuda. Mees visi tur bijaam, visiem arii jaarunaa. Un vispaar Zakji, kapeec tu uzreiz noliec galvu vinjas priekshaa, vajag ieskaidrot, ka vinja pati ir vainiiga un tas nav uz tavu atbildiibu.
Kuraa vietaa vinja ir vainiiga?nu gan tu tizlojies. Un tas ir uz manu atbildiibu, tuss bija uz manu atbildiibu, tas ka zanda neazisleedza durvis un man uzticeejas un es vinju piekaasu...tas viss bija uz manu atbildiibu!!!!!!!
es vairs tavaa tekstaa neredzu logjiku. Vai vinja tev pateica "Es tagad ieshu prom un atstaashu savas istabas durvis valjaa." ? Ja nee, tad tas, ka vinja ir pazaudeejusi mantas naak uz tavu atbildiibu? ljoti interesanti secinaajumi. Man liekaas, ka es jau teicu, ka pieaugusham cilveekam kursh uztur gjimeni jau nu buutu jamaak paruupeeties par to lai vinja mantaam nepieaug kaajas. It kaa pirmoreiz pasaakumaa buutu. Sievieshu logjika. Bet protams, es tagad neieshu karot, ja gribi sevi vainot, uz priekshu dari taa. Gribi veeljoprojaam mazu bezatbildiigu beernu, uz priekshu. Es savu viedokli esmu izpaudis.
Saki Hanajima
Aug 31 2005, 16:33
vai nevar būt tā ka viņai nekas nepazuda un tas ir speciāli, lai tu vairs nerīkotu tusus? iesaku pašai visu kārtīgi pārmeklēt. man liekas mūsējie neviens pat tur nelīda, kur nu lai kaut ko ņemt!
nu nee taa gluzhi nebija, taa vinja neteica...un es negribu buut vainiiga....
bet vai tieshaam, ir taa ka neesmu vainiiga, man gan liekaas, ka esmu....man tomeer bija tam jaanoseko utt...bet nu labi.
Un nee Zanda nav taada, ja vinja gribeetu lai tusu vairs nebuutu, tad teevam visu pateiktu, bet vinja, neko neko neteica, pat naudu neprasiija....
ai labi, shii teema sleegta....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.