Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cosplay something
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nuin
Katrā gadījumā es nesu Stemboy.
Shaisuke
QUOTE(ShinChan @ Aug 23 2005, 15:37)
QUOTE(Shaisuke @ Aug 18 2005, 09:55)
Ar Lolitas uzvediibu man nav probleemu biggrin.gif
*

Vai ar Nabokova Lolitas uzvedību? tongue.gif

*

Kopsh kura laika Nabokova Lolita ir kkaadaa veidaa saistiita ar japaanu un veel vairaak ar anime? Samaitaatais cilveek tongue.gif

Atbilde - Nee... Domaata bija Gothic Lolita ja pats veel nesaprati.

~BN~
ShinChan
QUOTE(Shaisuke @ Aug 24 2005, 10:15)
Kopsh kura laika Nabokova Lolita ir kkaadaa veidaa saistiita ar japaanu un veel vairaak ar anime? Samaitaatais cilveek tongue.gif
Atbilde - Nee... Domaata bija Gothic Lolita ja pats veel nesaprati.
*

Sapratu jau sapratu, vienīgi lolita kā sugas vārds ieviesās tiešā Nabokova "Lolitas" iespaidā. Un kur tad japāņi līdz roritām varētu paši aizdomāties.
Bet tu kosplejo droši, thumbs up smile.gif
Hikaru
Man ir AMV cool.gif kā vienmēr.
Pēc lielas ģenerāltīrīšanas man pieejamas dažas animes:
* visiem pazīstamais Full Metal Panic
* Hikaru no Go - kurš ļoti gribēja šo skatīties? biggrin.gif
* Vandread - tauta ļoti gribēja šito redzēt. Tāpat atnesīšu un iedošu, kas to gribēja. biggrin.gif
* Excel Saga - Kas to gribēja? Varu tev iedot, ja būsi. smile.gif
* A nu vēl ir Labyrinth of Flames - tas tāds echi oioioi.
* Elf Princess Rane - Super komēdija. Var vēlreiz paskatīties. biggrin.gif
* Inuyashu man saukt? biggrin.gif
* eee.... pārējās nesaukšu.

Varbūt kāds no jums būs, kam es biju iedevis anime, un gribēs man atgriezt atpakaļ Slayers OVAs, Slayers Perfect, Those Who Hunt Elves, Fruits Basket, Dragon Ball Z, DNAngel, Maburaho, Inuyashu, ja jūs jau to paskatījaties un vairāk nav vajadzīgs? rolleyes.gif

QUOTE(EliminatoR @ Aug 24 2005, 02:52)
moš vel maburaho reali labs ecchyinfo
*

Jā Maburaho labs.
lastguru
Nu jaa, un GO deelis arii laikam buus pieejams visiem interesentiem ja kaads gribees pameegjinaat paspeeleet...
Ghoul
QUOTE(lastguru @ Aug 24 2005, 16:40)
Nu jaa, un GO deelis arii laikam buus pieejams visiem interesentiem ja kaads gribees pameegjinaat paspeeleet...
*

Oooo jaa to gan panjem, nezinu kapeec, bet gribas pameegjinaat sho speeli!!!!!!!
Iori Yagami
Tā mēs ar alt laikam būsim. Hikaru, es tev DBZ tad tur atdošu biggrin.gif biggrin.gif
Kima
Lūdzu uzmanību!
sakarā...hm ar ļoti daudz ko, cienījamie otaku, man nāksies Cosplay Party, bik pārcelt...Tāpēc lūdzu, neierodaties pie manis āgrāk kā 19.00 (izņemot tos, kuri palīdzēs (ja tādi ir))
Paldies! Un atvainojos, par sagādātajam neērtībām!
ReD_FoXy
huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif
*nesaprashanaa nokriit no kreesla nemainot kjermenja pozu un sejas izteiksmi*
Sērfijs
O!! Es pat varēšu izgulēties, YEAH!!
Piedodiet par spamu.
aigarius
QUOTE(za4peedinja @ Aug 24 2005, 21:33)
Lūdzu uzmanību!
nāksies Cosplay Party, bik pārcelt...Tāpēc lūdzu, neierodaties pie manis āgrāk kā 19.00
*

Ievērojot laika nobīdi - mainām plānoto laiku grafiku:
27. augustā:
17:00 - velobraucēji satiekas pie Kongresa strūklakām un izbrauc no turienes
18:20 - vilcienisti (pārējie) satiekas pie stacijas pulksteņa un izbrauc no turienes
18:50 - abu grupu vadoņi ~10 minūtes pirms ierasšanās gala stacijā sazvanās ar Zaķi
19:00 - Zaķis iznāk pretī līdz gala stacijai vai citam sarunātam orientierim, ņemot vērā abu ceļojošo grupējumu relatīvo laika starpības intervālu
19:10 - oficiālais sākums

nākošās dienas 15.00 - semioficiālās beigas

Lūdzu pieskaņojiet savus plānus atbilstoši.
BTW: lūdzu visus, kas plāno braukt ar velosipēdiem, atsūtīt man PM (lai zinātu, ko gaidīt)
Kima
veel nedaudz uzlabojumu, ES juus satikshu veel pie origo! happy.gif
Un jaa, paldies tiem kas atsaucaas paliidzeet, tomeeer paliidzeesiet tur pat uz vietas, jo manis nebuus maajaas... ><
Sigfa
heh, tusinjsh? Ja buushu dziivs, aizbraukshu.
Rags
QUOTE(Nuin @ Aug 24 2005, 07:46)
*

DVD vai dvd-rip ? ph34r.gif
Lija
Varētu skatīties Pita Ten!!!
nenormāli piemērota anime grupveida skatīšanās.. happy.gif
Drausmīgi rēcīga un mīļa... laugh.gif
Nuin
QUOTE(Rags @ Aug 25 2005, 11:43)
QUOTE(Nuin @ Aug 24 2005, 07:46)
*

DVD vai dvd-rip ? ph34r.gif
*

DVD
ETM
Vareetu neskatiities Pita Ten. Pat ljoti vareetu.
anti
jums būtu derīgi uztaisīt balsošanu par to, ko labāk skatīties, lai pēc tam strīdi, puņķi un asaras nesanāk :>
aigarius
QUOTE(anti @ Aug 26 2005, 14:17)
jums būtu derīgi uztaisīt balsošanu par to, ko labāk skatīties, lai pēc tam strīdi, puņķi un asaras nesanāk :>
*

Drīzak konkursus, kur balva ir iespēja noteikt, kas būs nākošā anime/epizode biggrin.gif
+Chibi+
Es "Par" Pita Ten. tieši tādam gadījumam man tā anime vispār stāv - viena pati es to nekad nenoskatīšos, bet bariņā pat ar lielāko prieku.

Negribās īsti skrūvēt savu vietni nost, so varūt cien. ETM [kurš man tagad neatbild MSN, goddamnit!!!!!!! >.<] varētu paņemt?
anti
QUOTE(aigarius @ Aug 26 2005, 15:26)
*

Drīzak konkursus, kur balva ir iespēja noteikt, kas būs nākošā anime/epizode :D
*

ar nav slikta doma :)
nu, bet to jau jums pašiem labāk izlemt.
Kima
QUOTE(anti @ Aug 26 2005, 16:58)
QUOTE(aigarius @ Aug 26 2005, 15:26)
*

Drīzak konkursus, kur balva ir iespēja noteikt, kas būs nākošā anime/epizode biggrin.gif
*

ar nav slikta doma smile.gif
nu, bet to jau jums pašiem labāk izlemt.
*

tu nebuusi? unsure.gif
Sigfa
par skataamgabaliem, tusinjiem veel der taada lieta kaa Girls Bravo.
pinksakura
es un Tsukino pakonsultejos un nolēmu nākt bet + me skatīsies visu izņemot to kas kaut kādā veidā saistās ar hentai!!!!!!!!!!!!!!
anti
QUOTE(za4peedinja @ Aug 26 2005, 17:34)
tu nebuusi? :unsure:
*

nebūšu gan, man tā ir darbdiena. kā jau iegājies: kā jums ir kādi tusiņi/tusi/pasākumi, man jāstrādā.
anyway, pat ja es būtu braukusi, tad bez kospleja.
lastguru
QUOTE(anti @ Aug 26 2005, 18:57)
nebūšu gan, man tā ir darbdiena. kā jau iegājies: kā jums ir kādi tusiņi/tusi/pasākumi, man jāstrādā.

hmm... un tu nevari savu darba grafiku pieskanjot? par sho pasaakumu bija zinaams jau kaadas 2-3 nedeeljas ieprieksh... zheel ka tevis nebuus...

bet varbuut tomeer atbrauksi sveetdien?
anti
QUOTE(lastguru @ Aug 26 2005, 19:02)
QUOTE(anti @ Aug 26 2005, 18:57)

hmm... un tu nevari savu darba grafiku pieskanjot? par sho pasaakumu bija zinaams jau kaadas 2-3 nedeeljas ieprieksh... zheel ka tevis nebuus...

bet varbuut tomeer atbrauksi sveetdien?
*

nu, zināms bija, bet tie datumi pilnīgi skaidri nebija labu laiku. un pašlaik mums viena meitene ir atvaļinājumā, tapēc tas grafiks jau ta ir tāds samērā saspiests un diezcik pieskaņot šamo nesanāk.
7dien diezvai braukšu, es ij nezinātu, kur. + pēc 12 h darbadienas man parasti gribās mājās gulēt, jo nogurums tomēr jau ir diezgan manāms..

tā nu ir sanācis, jā. da lab, jums tak tapat ies jautri :) neesmu jau es nekāda pārtiju dvēsele anyway, drīzāk malā sēdētāja.
aigarius
QUOTE(pinksakura @ Aug 26 2005, 17:48)
es un Tsukino pakonsultejos un nolēmu nākt bet + me skatīsies visu izņemot to kas kaut kādā veidā saistās ar hentai!!!!!!!!!!!!!!
*

Hmm, kā šajā kontekstā klasificējas echi?
Un kā šajā kontekstā iederās/neiederās Ebichu? laugh.gif
Saki Hanajima
man ir vieglāk. sanāk kostplejot gandrīz vai sevi pašu. wink.gif
ja būšu būšu Hanna. varbūt citreiz ko oriģinālāku...
Sigfa
nu, ecchi+ comedy ir tas labaakais ko var otaku paartijaa skatiities smile.gif
GunMetaL
QUOTE(Sigfa @ Aug 26 2005, 22:58)
nu, ecchi+ comedy ir tas labaakais ko var otaku paartijaa skatiities smile.gif
*

pilnībā piekrītu...

btw, cik daudziem otaku būs cosplejs? negribētos ka mani vienīgo areste...
Sigfa
beidz, mees tur buusim bars tuseetaaju un neliels barinjsh kosplejistu biggrin.gif

Un jautaajums Hikaru, guru, cik liels Go deelis tiks staipiits uz tusinju? Hikaru 13x13? Gribeetos kaadu nopietnaaku partiju uz lielaa 19x19 deelja.
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(EliminatoR @ Aug 26 2005, 23:14)
btw, cik daudziem otaku būs cosplejs? negribētos ka mani vienīgo areste...
*

Padomā no gaišās puses - tu būsi individuālists. Persona ar oriģinalu stilu.

Btv es būšu random (Kaguru atstāšu citai reizei) un ja mani pa ceļam nesavāks noteikti būšu. *atkal smieklu lēkme*
lastguru
QUOTE(Sigfa @ Aug 26 2005, 23:30)
Un jautaajums Hikaru, guru, cik liels Go deelis tiks staipiits uz tusinju? Hikaru 13x13? Gribeetos kaadu nopietnaaku partiju uz lielaa 19x19 deelja.

Deelis buus tournament size - liels 19x19, ko Hikaru dabuuja dazhas dienas atpakalj.
pinksakura
vienalga kas es būšu savā cosplay tērpā!!!!!!and you can't stop me.... rolleyes.gif ...
Kima
pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss, tauta*čukst*...Yumei 28.dzimenīte!!!!!
Un ak, jā nebaidāties iet tērpos, pie mums ir atbraucis cirks, so neviens jums nepiekasīsies!!! laugh.gif
Saki Hanajima
veselības stāvokļa dēļ laikam tomēr neieradīšos sad.gif(
nu man ļoti gribās un es varētu arī ierasties, lai gan zinu, ka sekas droši vien nebūs labas un prātīgāk palikt mājās, ko es arī domāju darīt, bet tomēr arī ļoti gribu un cita doma bīda uz ierašanos!
Kima
klau nē!Tev vajag ierasties, jo es tev jau atbrīvēju gultu, kur gulēt kad atluzīsi, vai gribēsi atpūsties!!!!!LŪŪŪDZU!!!!
Saki Hanajima
ak kur vii un zeee, man pat buus gulta smile.gif)
labi.
nu labi smile.gif
nu wiii, cik miilji
bet mani luudzu aktiivaas padariishanaas neisaistiit, briidinu, man gruuti ELPOT, kusteeties un kliegt. ja aizriishos, klepot nevaru, taapeec buus vajadziiga glaabsanas misija, kas mani kratiis kaajaam gaisaa ;DDD
nu es maati pabriidinaaju, vinja bik paveekskeeja, bet laikam ir ok. apkrausos ar fastumgeelu un buushu smile.gif
paldies miiljum par ruupeem!
alt
es buushu baac
a kaapee amn neviens nepateica ka yumei dzimshanas diena..
es daavanu neesmu uztaisiijusi :'((((((

man te nav no kaa :'(((
lastguru
kaa var nezinaat Yumes dzimshanas dienu... ir tak kalendaars augshaa smile.gif
Sigfa
man ar veseliibas staavoklis itkaa neljauj, bet man pofig uz paartiju ta gribaas biggrin.gif
ReD_FoXy
Pareiza attieksme... laugh.gif biggrin.gif happy.gif
Ghoul
Well, shkjiet, ka es buushu, tikai es pa taisno uz Salaspili ( No Lielvaardes ), domaaju, ka juus pamaniishu, Salaspilii buushu aptuveni 20 min. paari seshiem !!!!! Vai kaads visu sho lielo baru tur gaidiis?????? Es tak driikstu panjemt liidzi potenciaalo otaku?????
ReD_FoXy
Kas ir potenciaalais otaku? biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 27 2005, 15:31)
Kas ir potenciaalais otaku? biggrin.gif
*

Viens choms kursh redzzeejis dazas animes vinjam patika un vinjsh labpraat piedaliitos muusu izvirtiibu vakaraa!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
ReD_FoXy
eeem... S.U.D - Par to jaajautaa Zakjim... unsure.gif sveshi kaa nekaa... pabriidini vinju un buus oki... jo vinjai tach aptuveni jaazin cilveeku skaits...
Naktspukjiite
Jushiro Sakaki? laugh.gif
Ghoul
QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 27 2005, 15:36)
eeem... S.U.D - Par to jaajautaa Zakjim... unsure.gif sveshi kaa nekaa... pabriidini vinju un buus oki... jo vinjai tach aptuveni jaazin cilveeku skaits...
*

kas tur liels, viens rumpis pa daudz, vai pa maz laugh.gif ( bet buus jaapabriidina ) paldies!!!!!!! Tik vai vakaraa tur negaaziis lietus??????? Pie manis pagaidaam liist, ka aara iziet bail!!!!!!!!!!! ph34r.gif
aigarius
QUOTE(S.U.D @ Aug 27 2005, 14:38)
Tik vai vakaraa tur negaaziis lietus??????? Pie manis pagaidaam liist, ka aara iziet bail!!!!!!!!!!!  ph34r.gif
*

Warning velobraucēju komandai - par spīti maniem pūliņiem, lietus tiek plānots gan turpceļā, gan atpakaļceļā. Vai nu pārdislocējieties uz vilcienu ekspluatētājiem, vai ari apģērbieties atbilstoši.
(Es, protams, izvēlēšos otro variantu ph34r.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.