Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cosplay something
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Seila
Hmmm...nu jā tik daudz dzirdēts un kā jau pirms pāris dien;am teicu varbūt, tad tagad es labprāt pievienošos
Justy
Potenciaalais otaku happy.gif
Ghoul
QUOTE(Naktspukjiite @ Aug 27 2005, 15:37)
Jushiro Sakaki?  laugh.gif
*

Tas jau ir iists Otaku, kuram ir apnikushas anime un cilveeki, kuri safanojushies par Japaanu utt. Vinjsh diemzeel nebuus jo brauc pie kaut kaa uz dzimeni........... sad.gif
Yume
Tā, es skrienu no darbā ārā, lai paspētu kaķi pabarot, un braukt uz centru.
Tagad svarīgs jautajums- cikos satiekās tauta pie pulkstens?
aigarius
QUOTE(Yume @ Aug 27 2005, 15:24)
Tā, es skrienu no darbā ārā, lai paspētu kaķi pabarot, un braukt uz centru.
Tagad svarīgs jautajums- cikos satiekās tauta pie pulkstens?
*

18.00-18.20
Yume
OK, tauta tā kā man ir tedence kavēt, lūdzu sagaidīt vai sazvanīt... Ja nu es līdz 18:20 vēl neierodos.
Seila
hmmm tad es arī laikam būšu 18 vai nedaudz pāri tikai lūdzu es nevienu no jums nezinu tā kā nesitiet pārāk mani sad.gif
lastguru
QUOTE(Yume @ Aug 27 2005, 16:28)
OK, tauta tā kā man ir tedence kavēt, lūdzu sagaidīt vai sazvanīt... Ja nu es līdz 18:20 vēl neierodos.
*

Sho tendenci I share smile.gif
Sigfa
18:20? bljaaviens, nebuutu izlasiijis buutu ieradies 19:00
Seila
ak jā gribēju pajautāt kurš pulkstens? unsure.gif
Ghoul
QUOTE(Sigfa @ Aug 27 2005, 16:46)
18:20? bljaaviens, nebuutu izlasiijis buutu ieradies 19:00
*

heh 19 viss jau saakas!!! laugh.gif Ok tagad zinu, 99% ka buushu !!!!!!!!!!!!!!!!
Satiekas pie Origo pulkstenja........... ( laikam )
Seila
Paldies, tad es centīšos paspēt laicīgi smile.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Adar @ Aug 27 2005, 16:42)
hmmm tad es arī laikam būšu 18 vai nedaudz pāri tikai lūdzu es nevienu no jums nezinu tā kā nesitiet pārāk mani sad.gif
*

Mēs esam mīļi un pūkaini (nosacīti) , tapēc nāc droši klāt un jautā pēc otakiešim.

Origo pulkstenis bez laikam.
Sigfa
nu, neliela atskaite- mums te iet varen jautri, pashlaik ar ETM seezham kabinetaa un piipeejam piipi. Tikko veel slidinaaju ledu cauri bikseem, tusons tikai saacies biggrin.gif
aigarius
tadaima!
P.S. Viss bija hypergeniāli, tikai kāpēc tik maz tautas ar velospēdiem sad.gif
alt
TAAA smile.gif
BIJA SUPER!!!!
Sigfa
par velosipeediem- man nebija ne mazaakaas veelmes to gaisa gabalu dziities.

uff, bet tagad jaapaeed un tomeer laikam jaaiet guleet, acis nezheeliigi saap, nevar tomeer 24+ stundas vienaa raavienaa visu laiku nomodaa, bez ieprieksheejiem trenninjiem smile.gif
ReD_FoXy
Pasaakums godam!!!
Aplausi Za4ukam!!!! happy.gif wub.gif

P.S. - tieshaam gribas bildes... ja nekluudos bija apmeeram 5 cilveeki ar knipseejamiem aparaateim... sametas sametas... XDDD
Naktspukjiite
Bija labi. ^^ Tagad tikai jāsagaida bildes.
Seila
Pasākums bija kolosls smile.gif Man ļoti patika ^^
Ghoul
Bija superiigi!!!!!! tagad esmu kljuvis par Hikaru no Go atkariigo, sapratis, ka nemuuzam neskatiishos Pita Ten!!!!!! Tagad laikam jaaiet guleet, to diivaino gariigo, fizisko staavokli, kuraa ik pa laikam tur atrados, nevar nosaukt par miegu laugh.gif !!!!!
ReD_FoXy
Atljaushos piebilst ka es neesmu guleejusi ne sekundiiti... Taa kafija velns paraavis nostraadaaja laugh.gif ( atvainojos par khem... zhargonu happy.gif )
Justy
Briineschekliigs pasaakums image Laikam naaksies iet guleet. vai arii pacietiishos liidz vakaram un tad ph34r.gif
GunMetaL
nu tad jau man atliek pateikt ka arī bija sugoi! smile.gif ,un simboliski nolūzt pie kompja rakstot ps2 geimus biggrin.gif
maakoniitis
Nee nu man patika! Liels paldies Zakjpeedinjai, bija jautri... Tikko uzinaaju, ka seedeeju aaraa +7 graados, nav briinums, ka auksts bija.
Shaisuke
Bija vnk superduperuberideaali ^________^ Za4ux forever... Bildes buus peec 15 min biggrin.gif
~BN~
Sigfa
jaa, viena piebilde- Zakjis teicaas peec meenesha vai diviem riikot veelvienu shitaadu biggrin.gif (pashnaavniece) Nu, es par smile.gif

bildes bildes bildes...
Sērfijs
Bija Kruta, paldies Zaķim, ka to visu uzņēmās.
Saki Hanajima
bet patiesībā mēs jau neko neizdemolējām, visi operatīvi visu sakārtojām un izvācāmies smile.gif bet jā, zaķuks malacis, viņai jau vislielākā skraidīšana smile.gif
tomēr mājas izmēri to pieļauj wink.gif
Naktspukjiite
15 min. cauri. ph34r.gif
Saki Hanajima
arī ķēpājos ar bildēm, kā varēja noņemt sarkano acu efektu photoshopā?
Shaisuke
Zinu ka kaveeju lol, bet man ir apmeeram 200 bilzu, taa kaa sprieziet pashi...

~BN~
jurc
Pasākums bija galīgi garām, sliktākā pasākumā neesmu bijis! biggrin.gif biggrin.gif

gribēju tik pateikt ka izveidoju galeriju priekš jūsu tusa - Cosplay tuss 27.08.2005. Vēlams licējiem likt tur bildes.
Isabel Carmin fon Edelhain
I feel good!!!! nanana nanana.
Vajag vajag vajag atkāktot. Ja nebūtu pēc darba nogurusi tad varbūt izviilktu visu nakti.
But any way bij labi.
Hikaru
Ļoti interesants pasākums bija. Un lielāko daļu nakts cilvēki spēlēja dažādas intelektuālas spēles: Go, dambreti, vēl kaut kādu spēli un to tur kāršu spēli. Visiem labi smadzenes strādā pa naktīm. blink.gif biggrin.gif
Ļoti patika spēlēt Go ar Liju no ~2:00 līdz ~5:00 am. biggrin.gif Gara partija bija. Es jau gandrīz sāku vinnēt. Bet uz rīta pusi smadzenes sāk vēl labāk darboties. Kā visiem zināms, no rīta skaidrāks prāts, bet man kaut kā skaidrāk nebija. Bet Lija gan saņēmās, un ar nelielu Sigfas palīdzību panāca neizšķirtu. Apsveicu. laugh.gif

Paldies tautai, kas paņēma gandrīz visus anime diskus no manis (95%). Man bija tik patīkami ar tik vieglu, tukšu somu braukt mājās. happy.gif Tikai neaizmirstat, ka šos diskus jūs ņēmāt no manis, lai nebrīnītos, no kura jūs ņēmāt tos diskus (kā to dara daža tauta).
Shaisuke
Jaa nakts bija interesanta. Tadors, Zuzix, Adar, Red_Foxy uc seedeejaam aaraa kaadas 5 stundas un naacaam pie daudzaam labaam atzinjaam, kaa piemeeram, vienalga lai par ko mees runaatu, beigaas vienmeer sarunu teema nonaak pie hentai XDDDDDDDDDDDDDD

Un es dabuuju personiigo sildiitaaju XD

~BN~
Rags
tikko pamodies...
Pasākums bija labs.
Protams vienmēr gadās dažādas problēmas, taču šeit viss bija kārtībāimage
Kima
hmmmm, es nu laikaam vieniigaa, kurai pasaakums nepatika tik ljoti kaa paareejiem blink.gif !!!Nav taa, ka maaja izdemuleeta, vai man bija apniciigi ar jums visiem...man liekas, ka bija gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlaiciigi..... unsure.gif tomeer vajadzeeja sagatavoties, bet kaut kaa ar laikiem nesanaaca.
Jebkuraa gadiijumaa, paldies, ka savaacaat visu!!! Biju LJOTI patiikami paarsteigta....Paps ieradaaas, paskatiijaas, piekriita ka pasaakums bija labs, iereeca par Zandu (manu pamaati, kas no riita bija shokeeta un izskatiijaas peec zombija, jo visu nakti bija maajaas ph34r.gif ), buutiiba ne par ko nepieseejaas....neko nepaarmeta un hmmmm neaizliedza riikot veel vienu..... happy.gif
Hmmm, Fanta ar Zuzi, te tip paliidzeet, bet nifiga nedara (griida bija jaaizmazgaa veel 12os) *tish tish*
pinksakura
tā man liekas kad pasākums bija super.. paldies za4peedinjai par rīkošanu viss super!!!Paldies Hikaru par cd!!! rolleyes.gif biggrin.gif
zeloco
*tikko ieradusies maajaas*
Jaa, pasaakums bija patieshaam izdevies <3 Za4peedinjai =^^=
+Chibi+
Utterly happy <- that's bout me. Ja neskaita iesnas un šķaudīšanu, it's a bliss. BRĪNIŠĶĪGS PASĀKUMS!!! Sen man nav bijusi iespēja tik labi atpūsties. Un jā, Zaķi, man NEBIJA garlaicīgi. Īpaši jau nu ne nardu laikā. XD Patika skraidīt ar čemodānu, patika skatīties animes, bēgt no Yumes un S.U.D [ Yume maxas man par nobrāzto pirxtu!!!!], patika arī Excel Saga, spēles, tēja, ābolu kūka, gulēt uz grīdas virtuvē, gulēt uz grīdas [ar saliektiem ceļiem, yay!] rozā istabā, patika viss. happy.gif

Extra pladies cilvēkiem, kas man nopirka vilciena biļetes - naudu atdošu. Tikai... kurš man pirka turpceļā? Zaķis vai Sigfa?

not_alone
*cries loudly now*
jums laikam gājis pa 1. dry.gif
žēl,ka es nebiju spējīga ierasties.
nu ko,maybe next time tongue.gif
lastguru
Iespaidi par pasaakumu: katram bija tik garlaiciigi, cik vinjam bija slinkums to garlaiciibu mazinaat. Ja juus domaajat ka atnaakot uz pasaakumu za4peedinjai maajaas, vinjai buutu juus jaaizklaidee visu nakti, juus manupraat maldaties.

Es braucu uz sho pasaakumu skaidri zinot ko es no taa gribuieguu - mees nodibinaajaam Kaiganu, beidzot! skat pie kaigana topika.
Kima
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 28 2005, 21:20)
Extra pladies cilvēkiem, kas man nopirka vilciena biļetes - naudu atdošu. Tikai... kurš man pirka turpceļā? Zaķis vai Sigfa?
*

tagad seedi, lauz galvu un nonaac pie extra laba secinaajums...nevienam nav jaatdod nauda!!!!So, isn`t that nice?
Sigfa
Chibi, tu man esi paraadaa tikai vienu- 200g taa shnapa ko apsoliiji tongue.gif Zakjis pirka biljeti smile.gif
ReD_FoXy
Bildes gallerijaa izraisa smieklus... muahaha... jautrs pasaakums bija... vienk godam... dereetu atkaartot, ne? unsure.gif ph34r.gif rolleyes.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 11:07)
Chibi, tu man esi paraadaa tikai vienu- 200g taa shnapa ko apsoliiji tongue.gif Zakjis pirka biljeti smile.gif
*

pa pastu drīxt sūtīt?
Sigfa
nee! Es te tomeer nedziivoju viens. Naakamaa pasaakumaa... tongue.gif
pinksakura
tā atzīstas kurš mani bildēja ar arbūzu bļodu rokās????(nodomā Dam! tagat viņi zin kad es apēdu arbūzu )gaidiet bildes no manis... rolleyes.gif biggrin.gif
Lija
Visu cieņu un paldies tautai, kas piedalijās tusā... Bija Sugoii, sugoii!!! happy.gif
Baigi jautri bija spēlēt interesantu go partiju (2.manā dzīvē) uz virtuves grīdas....cik tur stundas bija??? 2? vai 3?... nezinu, īsti to neatceros, taču komentārus dzirdēju daudz no Sigfas un vēl pāris gudriem cilvēkiem, kas šo spēli zināja krietni labāk nekā es! un es zinu ka viņiem bija ļoti jautri...skatoties kā es spēlēju... man jau arī bija ļoti jautri!!! happy.gif
Hikaru neizliecies! Tu uzvarēji!!! Sigfa, mani noveda pie zaudējuma... blink.gif
man gan liekas, ka tagad vairāk neviens ar mani vairāk go nespēlēs.... cool.gif
Za4i... cerams, ka tev nebija drausmīgi lipīga māja??
Yume... paldies,ka izturēji mani...
Es kā drausmīgi uzmācīgs radījums reizēm varu pieriebties.. happy.gif un tad mani var iespundēt tumbočkā...
Paldies par fotosesijām...
un vēl es vēlos pateikties visiem, visiem, kas mūs atbalstīja šajā smagajā un grūtajā darbā...mūsu sponsoriem, mātēm un tēviem, (kā arī Za4a kaķim, kas to visu varēja izturēt), valsts prezidentei.... sleep.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.