Sērfijs
Jul 26 2005, 22:50
Iesakiet, ko es varētu cosplayot, galvenais ar gariem, melniem matiem.
Saki gari melni mati? cik gari? Emm, kā būtu ja tu bildi tiksim profila ieliktu?
Un aigarius.... emm... es teicu SPAIKS IR SVĒTS un svēta cospley'ošana ir zaimošana. Un runājot par perosnību..tiktiešām nav gluži tā līdzība. Kautgan man ar Annu (Shaman King) arī ne, bet es vizuāli esmu labi līdzīgāka.
Sērfijs
Jul 26 2005, 23:50
Tikai pasaki, ka bilde nav profilā, ir jābūt un jau sen.
wups, sorry, my bad... kautkas ar exploreru, tas nerādīja.
hmmmm.... tad cits jautājums-cik daudz tu gatavs šūt?
Sērfijs
Jul 27 2005, 00:27
Pacensties jau varu, kā nekā mēnesis, ko strādāt priekšā.
Lūdzu apspriedi par chariem pārnest uz
šejieni bet šo topikub atstāt vietas, laika utt. apspriedei.
Man ir jautājums..
kādi ir piedāvājumi par vietu? Kur šo tev pasākumu vispār varētu tiaisīt?
Jāņem vērā ka tauta nebūs maz, un tērpi būs ne gliži rāpošanai pa pludmali piemēroti.
Man pašlaik kautkā nekas nenāk prātā... hmmm.. Mežparks?
Pie maniim salaspilii.....liela maaja, labs zemes gabals, purvs un Daugava blakus....driizaak pa nakti ar varees palikt (un tie kas negrib dabaa, seezh iekshaa(jaa Hana, es runaaju par tevi!
))
Un veel daavanas no jums sakaraa ar dzimeni un vaarda dienu
(esmu issts austrumnieks (ebrejs))
aigarius
Jul 27 2005, 23:46
QUOTE(za4peedinja @ Jul 27 2005, 22:44)
šitais pasākums man sāk patikt arvien vairāk
za4pēdiņa rullē
Jei, mums ir vieta. Applausi Zaķim!!!
Tātad mums ir vieta, tagd jānoskaidro laiku, kad kas tieši var!
veeelams laikaa no 3.08 liid 21.08 jo tas ir oficiaali atljauts...tomeer skatoties par peedeejo nedeelju...nu iipashi savelkot jostas vietu un pieklusinot lepnumu ar var.....
lastguru
Jul 28 2005, 00:27
salaspils ir taalu... kaut kur pie riigas nevar?
ReD_FoXy
Jul 28 2005, 10:41
Ja taisam pie Zakja tad es vereetu meegjinaat palikt pa nakti... kaut vai skapiii ieliist apsegties ar dzemperi un guleet... C'mon visi vilcienaa un uz salaspili!!!
anishuara
Jul 28 2005, 15:54
jup piekritu tas butu jauki.....bet kura datuma tiesham??? gribetos zinat...
GunMetaL
Jul 28 2005, 18:39
QUOTE(lastguru @ Jul 28 2005, 00:27)
salaspils ir taalu... kaut kur pie riigas nevar?
nu man gan nešķier ka salaspils būtu pārāk tālu pacik braucu garāk katru rītu šajā vasarā.
aigarius
Jul 28 2005, 21:33
Tātad, paņemam par bāzi 20. augustu ar turpinājumu 21. augustā.
Kas var(un grib) ierasties šajā laikā?
Kas grib, bet tieši šajā laikā nevar? (šajā gadījumā lūdzu uzskaitīt, kad var)
Tad, kad visi atsauksies, varēs pieņemt lēmumu.
P.S. Es 20-21. varu.
Gribu un būšu.
ReD_FoXy
Jul 29 2005, 10:00
gribeeshu un buushu
hmmmmmmmmmmmmmmmm...piesakaas briivpraatiigi man paliidzeet pirms un peec? ar paiku utt, ak jaa un veel.......hmmmm, man nav datora uz kura baudiit anime.....anybody?
ReD_FoXy
Jul 29 2005, 10:29
Za4peed es vareetu atbraukt ar Zuzix'u pie tevis paaris stundas aatraak un paliidzeet sagatavot!!!
anishuara
Jul 29 2005, 10:29
njus ja jau ta tad meiginashu un cerams bushu.....
aigarius
Jul 29 2005, 12:10
QUOTE(za4peedinja @ Jul 29 2005, 09:27)
hmmmmmmmmmmmmmmmm...piesakaas briivpraatiigi man paliidzeet pirms un peec? ar paiku utt, ak jaa un veel.......hmmmm, man nav datora uz kura baudiit anime.....anybody?
es savejo datoru paņemšu līdzi.
BTW: kurš grib kopā ar mani uz pasākumu ar velosipēdu braukt? Ņemot vērā iepriekšējo pieredzi, ir paredzams, ka ceļš aizņmems ~2 stundas, tāpēc izbraucot 3 stundas pirms pasākuma sākuma visi velosipēdisti varētu vēl spēt arī sagatavoties palīdzēt.
Note: lūdzu pārbaudiet savu velosipēdu tehnisko stāvokli pirms braukšanas un veiciet nepieciešamos remontdarbus
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 29 2005, 12:21
Sarpcitu jāpadoma par tiem kuri gribētu aizbraukt, bet nezina kur za4pēdiņa dzīvo. Piemēram iepriekšēja satikšanās iepriekš norunata vietā.
emm, paceļ roku kas zin kur Zaķis dzīvo. *skatās apkārt*
Un satikties vajadzēs noteikti, pieņemu ka tā būs ierastāsrelaku vieta.
aigarius
Jul 29 2005, 14:03
QUOTE(Yume @ Jul 29 2005, 12:44)
emm, paceļ roku kas zin kur Zaķis dzīvo. *skatās apkārt*
Un satikties vajadzēs noteikti, pieņemu ka tā būs ierastā strelaku vieta.
Es pieņemu, ka mēs varētu sarunāt tādu variantu:
13:00 - velobraucēji satiekas pie Kongresa strūklakām un izbrauc no turienes
15:00 - vilcienisti (pārējie) satiekas pie stacijas pulksteņa un izbrauc no turienes
15:30 - abu grupu vadoņi ~10 minūtes pirms ierasšanās gala stacijā sazvanās ar Zaķi
15:40 - Zaķis iznāk pretī līdz gala stacijai vai citam sarunātam orientierim, ņemot vērā abu ceļojošo grupējumu relatīvo laika starpības intervālu
16:00 - semioficiālais sākums
nākošās dienas 12.00 - semioficiālās beigas
Vai kādu skaitli vajag pielabot? Zaķi, cik minūtes kājām ejot ir no dzelzsceļa stacijas līdz tavām mājām?
Man no Lielvaardes nav iipashi gruuti tikt uz Salaspili, un pagaidaam 20.-21. ir briivi, taapeec pienjemu, ka buushu!!!! Tas nekas, ja ieradiishos cosplay'ojot sevi???
GunMetaL
Jul 29 2005, 21:35
btw, vai kāds kādreiz ir gājis ar metāla zonebu(uzasinātu) es speciāli šim gadijumām tādu gatavošu ko?? ja ir vai neviens nav ķēris roka nu piem pogaini ??
aigarius
Jul 29 2005, 22:03
QUOTE(EliminatoR @ Jul 29 2005, 20:35)
btw, vai kāds kādreiz ir gājis ar metāla zonebu(uzasinātu) es speciāli šim gadijumām tādu gatavošu ko?? ja ir vai neviens nav ķēris roka nu piem pogaini ??
Ir dzirdēts, ka nekādas problēmas nav pat pilnā plate mail ar zobenu un morinig star rokās
GunMetaL
Jul 29 2005, 22:28
manējais par laimi būs tikai katana tips ja nesabeigšu making laikā
emm, nē, zobenus labāk nenēsāt atvērtā veidā. Ir bijuši gadījumi kad menti sienās klāt, un ja tekstalītam teiksim var atrunāties ".. siltais irocis..koks taču.." tad metāls ta vai tā skaitās aukstais, es savējo cītīgi nēsāju aptītu ar kautkādu lupatu.
Taisam iesildiishanos
pirms 16taa datuma
viens jauks anime/manga cieniitaajs ciitiigi jaapavada prom
luudzu luudzu, cilveeki
paliidziet!
Shaisuke
Jul 29 2005, 23:56
QUOTE(Sephiroth @ Jul 26 2005, 21:50)
Mana no Malice Mizer XD
Hmmm... Mees te kaadi padsmit cilveeki no draugiem.lv gribeejaam riikot EGL tea party... Mosh ssos abus pasaakumus var apvienot, kaa nekaa GL tachu arii itkaa skaitaas kosplejs?
~BN~
Naktspukjiite
Jul 30 2005, 00:31
QUOTE(za4peedinja @ Jul 29 2005, 09:27)
Es varu palīdzēt!!!
Slinkums man burties caur 6 lapām, bet liekas, ka pasākuma vadlīnijas sapraru ^^
Wiii... stimuls turpināt taisīt Nadeshiko tērpu, kas jau kādu laiku tika nobēdzināts stūrītī.
+Chibi+
Jul 30 2005, 12:39
Wow, es arī varbūt tikšu. Really. Es varu pacensties tikt un tikt galu galā.
Unbelievable.
not_alone
Jul 31 2005, 03:12
QUOTE(Shaisuke @ Jul 29 2005, 22:56)
QUOTE(Sephiroth @ Jul 26 2005, 21:50)
Mana no Malice Mizer XD
Hmmm... Mees te kaadi padsmit cilveeki no draugiem.lv gribeejaam riikot EGL tea party... Mosh ssos abus pasaakumus var apvienot, kaa nekaa GL tachu arii itkaa skaitaas kosplejs?
~BN~ taa taa..kas tur par tea party?kapee mani neviens nauv informeejis?es vareetu celjot atpakalj laikaa un,mjaa...
maybe.
un vispaar..es vareetu cosplayot miyavi,tikai ar piirsu otraa pusee
sorry,nav ohota durt pareizajaa vietaa,paaraak daudz mociibu,un vispaar..
not_alone
Jul 31 2005, 16:53
QUOTE(Shaisuke @ Jul 31 2005, 12:41)
Droshi cosplejo Miyavi... Vislabaak tieshi joushou gaidou jo tev taada matu kraasa
Un btw, ja tu regulaari buutu uztureejusies draugiem.lv domubiedru grupaas (halloweentown, gothic, gothic lolita un malice mizer, kaa arii +++GOTHIC+++) kuraas esi pieteikusies tad mosh tu buutu informeeta par sso pasaakumu... Visur pazinjojumi izlikti hehe euw..tas bija rude
man nav pēdējā laikā īpaši dauc laika
tā kā būtu jādomā,kur mācīties
mja,klausīšu taviem ieteikumiem
-->nu,lai nesanāk spamot,bik editoju postu-taga izlasīju domubiedros ideju,ziniet,baik jauki,tikai bus tā kā no rozā tilla jāatarda visi lolitu svārciņi
tāds brītiņš ir pagājis,Danī,tu jau zini,par ko es taga no kokona pārvēršos
Shkjiet esmu ieliidojusi vairaak nekaa biju domaajusi....
aigarius
Aug 1 2005, 14:48
QUOTE(za4peedinja @ Aug 1 2005, 12:48)
Shkjiet esmu ieliidojusi vairaak nekaa biju domaajusi....
vai tad kādreiz kāds ir ielidojis mazāk nekā bija iedomājies?
nebaidies - viss būs štokos, bet pēc tam mēs visi draudzīgi to visu no tiem štokiem celsim lejā
gramozeks
Aug 1 2005, 18:00
lai piedaliitos ir jaaizdomaaa teerps!!! un kad juus taisaties riikot 6o cosplay???
???
Augusta beigās...taisās rīkot!!!
Sērfijs
Aug 2 2005, 23:43
Nezinu vai datums jau ir izdomāts, bet ja kādu interesē, tad 20.08.2005. nekādi netieku, tāpēc pacentieties šo pasākumu neilikt tieši šajā datumā.
Tu ļoti laicīgi pateici, ek, tad es vienkārši paturpināšu tēmu par datumiem.
Es noteikti netieku 17-22 augusts
QUOTE(Yume @ Aug 2 2005, 23:44)
Tu ļoti laicīgi pateici, ek, tad es vienkārši paturpināšu tēmu par datumiem.
Es noteikti netieku 17-22 augusts
njemt veeraa faktu cilveeki straadaa
darbadienas man neder...
un netikai man taakaa luudzu lai taas ir weekends.. nu veel varu pieljaut ka tas ir 5dienas vakars, tip peec darba, jaa un lai nav TN laikaa
ReD_FoXy
Aug 10 2005, 09:26
Eu dzeki un dzekenes apzheelojas! es riigaa buushu tikai sestdienas vakaraa!!!!!! ak jel... MAN IR JAATIEK TAKSH!
un darbadienaas reti kas var... c'mon izdomaajam datumu kas ir pietiekami eerts visiem!!!
lastguru
Aug 10 2005, 10:40
piemeeram, varbuut var riikot 27-28 augustaa?
+Chibi+
Aug 10 2005, 14:05
27. - 28.? *sulk* Izvēle - Pape vai Salaspils, Pape vai Salaspils...... Pape, kur ir JŪRA, kur ir MIERS un BRĪVĪBA vai Salaspils, kur ir.... kultūras nams Enerģētiķis un bars otaku..... Pape vai Salaspils....
kaad atev Pape? kas tur? tu muus pametiisi? T-T
Salaspils, bars otaku, Daugava, purvs, maurinjsh, shashliks (varbuut), triis staavi!!!Un Chii!!!!(lai gan neesi redzeejusi, paprasi lai Lija pastaasta(tik ne pa telefonu, tavas ausis neizturees)) mieru un briiviibu ar saruupeesim(par to mieru zem jaut.ziim. bet luuk briiviiba...)
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 10 2005, 13:05)
27. - 28.? *sulk* Izvēle - Pape vai Salaspils, Pape vai Salaspils...... Pape, kur ir JŪRA, kur ir MIERS un BRĪVĪBA vai Salaspils, kur ir.... kultūras nams Enerģētiķis un bars otaku..... Pape vai Salaspils....
khem, khem... mnjām... ļogti grūta izvēle... tā kā Pape ir tikai viena no iespējām tad nju.. mēs viņu nu tā atmetam un nu paliek tikai viens variants.. Salaspils!!! Nju.. any qestions???
QUOTE(za4peedinja @ Aug 10 2005, 13:12)
kaad atev Pape? kas tur? tu muus pametiisi? T-T
Salaspils, bars otaku, Daugava, purvs, maurinjsh, shashliks (varbuut), triis staavi!!!Un Chii!!!!(lai gan neesi redzeejusi, paprasi lai Lija pastaasta(tik ne pa telefonu, tavas ausis neizturees)) mieru un briiviibu ar saruupeesim(par to mieru zem jaut.ziim. bet luuk briiviiba...)
Emmm.. tik traki jau nav.. Bet viņš bija tik SUPERĪGS.. VISSUPERĪGĀKAIS, superīgākais kaķucītis, kas tobīd tur bija..
baac baac baac 26-27 liepaaja :/
baac baac baac...
jaaskataas aks un kaa...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.