Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Emm, atpūta brīvā dabā?
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
sandzi
QUOTE(Sigfa @ Jun 10 2005, 21:47)
QUOTE(sandzi @ Jun 10 2005, 22:45)
vajag atri sarunat kamer vel nav jani pienakusi savadak man netiek
*

Haha, tu ,siikais izvirtuli, labaak nemaz neraadies, es tevi noreekshu no kaajaam liidz galvai laugh.gif

Bet liidz jaanjiem sarunaasim.
*

kapec tev liekas kad esmu sicis un kapec tev liekas kad tu man kautko izdarisi??
SheWr
QUOTE(sandzi @ Jun 10 2005, 23:34)
QUOTE(Sigfa @ Jun 10 2005, 21:47)
QUOTE(sandzi @ Jun 10 2005, 22:45)
vajag atri sarunat kamer vel nav jani pienakusi savadak man netiek
*

Haha, tu ,siikais izvirtuli, labaak nemaz neraadies, es tevi noreekshu no kaajaam liidz galvai laugh.gif

Bet liidz jaanjiem sarunaasim.
*

kapec tev liekas kad esmu sicis un kapec tev liekas kad tu man kautko izdarisi??
*

3 vaardi - sandzi. nesaprast.joki

(protams ja Sigfa to kaa joku vispaar domaaja... unsure.gif )
aigarius
18. jūnijā prognozē lietu. Varētu uz 19. pārcelt - tad sola 21 grādu un sauli.
BTW: es labprāt braukšu ar velosipēdu, it īpaši ņemot vērā to, ka es visu ziemu ar viņu pa Rīgu nobraukāju ph34r.gif
Sigfa
QUOTE(sandzi @ Jun 11 2005, 00:34)
*

1. Tev veel nesen profilaa staaveeja, ka tev ir 12 gadu.
2. Tici man - es vareetu, bet vispaar tas bija joks. Neaizgaaja gan...

__
19. Yumei darbs. Yume, varbuut vari ko sashtelleet? Piezvaniit, ka esi slima?
sandzi
Sigfa es esmu 89 gads tikai par daziem men jaunaks par tevi kur tu tur 12 gadus redzeji???
Sigfa
Kaada shkjirba, varbuut sajaucu. Un vispaar, nav ko spamot.
SheWr
eu nu vispaar runa itkaa bija tikai par to celjojumu...
nu baac - nedriikst buut lietus tajaa 18tajaa! ja buus, tad izraadas ka viss jaapaarcelj uz aiz-naakam-nedeelju

un jebkaadiigi - diez vai normaals ''piedaudzis'' cilveeks vareetu paarprast to joku (tur veel galaa bija smailijs...). Un taada aizsvilshanaas man asocieejas tikai ar maziem/leciigiem siichiem...
X_Kamui
smile.gif Es varu tikai brivdienas.....
Mans divritenis ir uz manas vasarnicas ta ka es braucu ar vilcienu sad.gif

Hihi neesmu baigais profs bet voleibols man patik, ļoti biggrin.gif
+Chibi+
Erm. 18ajā. Tiešām 18ajā? Nu ja pass. Pat, ja man būtu ritenis. Pat, ja es nebūtu sūdīgs, nervozs braucējs. Es par 19o. Ja man nebūs gadsimta pohas.... XP
Yume
beee, kāds ...emmm... sarunas daudz vārdu sakot. Sliknuks lasīt, slinkums pat dzēst. Es tik pamanīju vienā vietā frāzi par 19to. OK, mēģināšu sarunāt sev kādu aivietotāju uz to dienu.
Tad lai nu paliek 19tais.
Sigfa
nu tad 19. sveetdiena. Ceram uz labiem laikapstaakljiem.
SheWr
nu, manis peec jau ar 19tais der... bet es par tiem vilcieniem neko nezinu, tad kaads var painformeet - no jelgavas vilciens iet uz juurmalu? (vai vismaz no riigas)
lastguru
QUOTE(SheWr @ Jun 11 2005, 15:33)
nu, manis peec jau ar 19tais der... bet es par tiem vilcieniem neko nezinu, tad kaads var painformeet - no jelgavas vilciens iet uz juurmalu? (vai vismaz no riigas)
*

Jaa, protams ka iet. viens vilciens Jelgava-Riiga, otrs Riiga-Tukums, sarakstu skat sheit: http://www.ldz.lv/latv_elek.htm
SheWr
nu zheel ka pa taisno nebrauc...

starp citu - kaadas bumbas vaidzees? es varu panjemt - 3 basketbola, 1 futbola un 1 volejbola.
Sigfa
hmm, nu domaaju, ka panjem futbola un volejbola.
Hikaru
A Go dēli (13x13) ar kauliņiem paņemt? laugh.gif
lastguru
QUOTE(Hikaru @ Jun 11 2005, 16:51)

Nu ja panjemsi, tad es arii braucu smile.gif
A 19x19 tev nav?
Sigfa
gah, Go deeli obligaati!!! Hikaru, kur tu vinju dabuji? es pa visu riigu esmu izmekleejies un ne tikai!
lastguru
QUOTE(Sigfa @ Jun 11 2005, 17:36)
gah, Go deeli obligaati!!! Hikaru, kur tu vinju dabuji? es pa visu riigu esmu izmekleejies un ne tikai!
*

Labu deeli var dabuut ieksh ebay. Iespeejams es kaut kad pasuutiishu...
Sigfa
mnjaa, bet uz vietas iegaadaat nevar, tur ir taa lielaakaa probleema.
lastguru
QUOTE(Sigfa @ Jun 11 2005, 18:41)
mnjaa, bet uz vietas iegaadaat nevar, tur ir taa lielaakaa probleema.
*

Neredzu, kaapeec taa vareetu buut probleema.
Hikaru
QUOTE(lastguru @ Jun 11 2005, 18:22)
QUOTE(Hikaru @ Jun 11 2005, 16:51)

Nu ja panjemsi, tad es arii braucu smile.gif
A 19x19 tev nav?
*

Diemžēl ir tikai 13x13. Pirms 20 gadiem tādu varēja nopirkt Latvijas PSR. Kopš tiem laikiem arī ir gulējis plauktā. Bija nopirkta par 9 rubļiem un 30 kapeikām. biggrin.gif
Mūsdienās Latvijā nepārdodas. Atliek tikai pasūtīt. dry.gif
Sigfa
probleema ir tur, ka man piemeeram nav krediitkartes un nav arii uzticiibas aarzemju veikaliem.
Kagome
es arii brauksu, protams, ja nevienam nav iebildumu?
SheWr
eeeem...visi jau aizmirsushi par braucienu pie juuras? vai tad viss jau buutu izspriests? jaatrod vispaar vieta kur tas viss notiks!
Sigfa
taa nebuus probleema. Veel tikai vajag laika zinjas un viss.
SheWr
labi, bet kaa ar pulsktenlaiku...?

un vai tieshaam neviens jelgavnieks nedosies?!?
Kagome
gribeetos zinaat laiku un vietu uz kurieni brauks. vai ir kaads kas no Riigas brauks ar vilcienu?

www.yandex.ru sheit var apskatiities kaads laiks buus uz veselu nedeelju.
alt
cik sapratu kolektiivais brauciens uz juuru ir treshdien.. savaacamies kaados 12tos piemeeram pie origo pulkstenja un laizjam...
Kagome
pag, vai tad brauciens nebija 19. datumaa?
Sigfa
treshdien nav. Sveetdien.
Lija
thām... kā???? trešdien???? paga, paga ... ko es esmu palaidusi garām??? blink.gif tiešām vai nebija runāts par 19??? unsure.gif
Yume
Hmmm, nu tad cik es saprotu tad viss paliek uz svētdienu, vai ne?
Šodien biju līdz jūai pēc darba, varu pat pateikt iešu laiku cik paies līdz tur tiksim, līdz Bulduru stacijai, no darbavietas tiku pa ~30 minūtēm, plus ~20 tikt līdz manam sākumpunktam no rīgas, tad tas nozīmē ka mums vajadzēs plus mīnus stundu.
Iori Yagami
Ja braucam svetdien tad viss ir forši biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
SheWr
labi, tagad visu leenaam prieksh manis paveestiet - kur, cikos visi satiekas?
Sigfa
hmm, domaaju, ka vienos pie kongresu nama struuklakas buutu ok.
Yume
OK, 13:00 pie kongresu nama strūklakas, ek, dabūšu dubultu gabalu braukt, Jābrauc tak jums pakaļ vēl.
Un tagad gribētos zināt kas brauc ar vilcienu un kas brauc ar vilcienu?
Kagome
es laikam brauksu ar vilcienu, jo ritenja man pagaidaam nav.
lastguru
vilciens. un kur un kad mees atradiisim velobrauceejus izkaapjot no elektrichkas?
SheWr
uuuuh... es ar laikam ar vilcienu. a kaads nevarees stacija sagaidiit? es riigu galiigi nepaarzinu, taapeec diez vai atrastu kongresa nama struuklaku... wink.gif
Lija
Yes!!! Yes!!! Visi braucam ar vilcienu!!!! ^^ he,he,he... man ir grupa, kas brauc ar vilcienu... ^^
Yume
dry.gif evil ppl. Vai tad tiešām patīk braukāt transportā? Ek, nu tā jau jūsu lieta. A riteņbraucejus, kas pagaidam ir es. Es jūs sazvanīšu, un zināsiet.
Kagome
es jau ar lielaako prieku brauktu ar riteni,bet kaa jau teicu man vinja pagaidaam nav, un es nezinu kad vinju atvediis, varbuut shonedeelj, bet varbuut arii naakamnedeelj. ja riteni atvediis shonedeelj tad varbuut brauksu ar riteni.
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 13 2005, 19:29)
dry.gif evil ppl. Vai tad tiešām patīk braukāt transportā? Ek, nu tā jau jūsu lieta. A riteņbraucejus, kas pagaidam ir es. Es jūs sazvanīšu, un zināsiet.
*

he,he,he <--- ļauni smiekliņi... sleep.gif
*khem, khem* rolleyes.gif ko jauniete vēlas ar to teikt... ka es tā ļaunuma sakne???
jā mums ļoti, ļoti patīk braukāt transportā... (galvenais ka nav uz riteņiem...) cool.gif
Yume
Saki "ļaunuma sakne"? es vienmēr domāju ka nauda ir ļaunuma sakne, bet nu ja tu tā ļoti gribi... tu arī būsi sakne ta da gaišmataina sakne. biggrin.gif

Un, nu OK, man jau nav problēmu ar braukšanu ar riteni, austiņas virsū un tik uz priekšu. Man jau patīk. happy.gif
Kagome
man ir viens jautaajums, kaads nezina kur var iznomaat ritenjus, un cik tas vareetu maksaat?
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 13 2005, 19:38)
Un, nu OK, man jau nav problēmu ar braukšanu ar riteni, austiņas virsū un tik uz priekšu. Man jau patīk. happy.gif
*

ēēmm.. tu vari braukt vilcienā.. tur ir tāda eja starp krēsliem, zini, un mēs pat vagonu durvis pa vidu paturēsim valā un tad tu varēsi garu braucienu taisīt... happy.gif
Yume
Aha, no pēdējai vagona ( galvenais lai vilciens ir garais -8 vagonu, noteikti tād sjānogaida) ieskrieties riktīgi, un tad jūs man visas durvis atvērsiet, galvenais pēdējās nevērt vaļā, es tād ar galvu izsitīšu ( pieredzē redzi man ir galvas dauzīšanā pret sienu) un tad ilgi runāšu ar vilciena vadītāju, būs papildus atrakcija, vai nebūs jautri?
Liju super piedāvājums noteikti paskatīšu, kad laiks nāks tuvak.
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 13 2005, 19:43)
Aha, no pēdējai vagona ( galvenais lai vilciens ir garais -8 vagonu, noteikti tād sjānogaida) ieskrieties riktīgi, un tad jūs man visas durvis atvērsiet, galvenais pēdējās nevērt vaļā, es tād ar galvu izsitīšu ( pieredzē redzi man ir galvas dauzīšanā pret sienu) un tad ilgi runāšu ar vilciena vadītāju, būs papildus atrakcija, vai nebūs jautri?
Liju super piedāvājums noteikti paskatīšu, kad laiks nāks tuvak.
*

jā,jā es tev pati atgādināšu..
sāku jau domāt ka varētu arī kādu biļetīti iztirgos uz šito pasākumu... happy.gif
man būtu papildus ienākumi!!!! rolleyes.gif
bet par vilciena vadītāju neraizējies mēs jau pašā sākumā viņu no turienes aizvāksim, lai tikai uzsāk braucienu un tad izlec no vilciena un viss būs čikiniekā!!!
wink.gif nebūs nekādas skaidrošanās + visiem garantēta laba laika pavadīšana !!! cool.gif
Yume
Nē vadītāju vajag, man tak garlaicīgi būs, ja es ielidošu tikša kabīnē. Nē, nē... vajag atstāt, tik tādu jaukāku piemeklēt, kurš enbļaus par lieku caurumu durvīs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.