Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Emm, atpūta brīvā dabā?
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 13 2005, 19:53)
Nē vadītāju vajag, man tak  garlaicīgi būs, ja es ielidošu tikša kabīnē. Nē, nē... vajag atstāt, tik tādu jaukāku piemeklēt, kurš enbļaus par lieku caurumu durvīs.
*

jā, jā pameklēšu... he,he,he, <--- ļauni smiekliņi
tā starp citu, kāds tev garums? un melnas drēbes tev arī laikam piestāvēja... huh.gif
khem, khem... rolleyes.gif kādas puķes tu gribētu savās bērēs??
Yume
Em, nu tad tā, es gribu lillijas, un pēc bērmē mani lūdzu kremēt, pelnus izkaisīt rīta brīzā virs jūras tieši saullēkta laikā.
Pieminekļus īpaši greznus man var necelt, pietiks ar vienu Mildas vietā, vienu brāļu kapos, piemātes Latvijas, un viens varētu būt pēc jūsu izvēles, bet materiāls, nu e sjau nēesmu nekāda traka lai prasītu pieminekļus no zelta, nē bronza r pilnīgi pietiekami. Bet paraksts paliek tavās, Lija, prasmīgajās rokās. biggrin.gif
Tagad es un pildi kas pienākās.
Spectre
Yume sorry par nu manu taadu slinkuma nekompitenci ... nevareetu luudzu sho visu apkopot 3 teikumos un +/- izskaidrot kas, kur, kad un kapeec happy.gif
ja buus labs gariigais un veelme kautkur doties ta es doshos ... ar riteni hmm ja uz Juurmalu ta es toch ar riteni ... man Juurmala ir tepat blakus =)
Yume
Special for Spectre- tātad, tu dodies ar riteni. Mēs izbraucam svētdien, šo svētdien 13:00 no Kongresa nama strūklakām, atkarībā no tā, cik tālu tu dzīvo no kongresa nama, tu mēs sagaidīsi vai nu pie augstāk minētās celtnes, avi nu kautkur uz vēloceliņa pa ceļam uz Jūrmalu.
Pārējais laikam tev nebūs īpaši svarīgs. Ja protams tu arī netaisies celt man pēcnāves pieminekli. biggrin.gif
Lija
QUOTE(Spectre @ Jun 13 2005, 20:09)
ja buus labs gariigais un veelme kautkur doties ta es doshos ... ar riteni hmm ja uz Juurmalu ta es toch ar riteni ... man Juurmala ir tepat blakus =)
*

es tev varu arī izskaidrot.. laugh.gif tātad, tu ar visu riteni brauc uz centru, kur parastajā strelku vietā satiecies ar pārējiem kur visi sakāpj vilcienā un brauc uz jūrmalu.. tas tā kompānijas pēc... cool.gif

klau Yume ko tu teiktu, ja es tev kapakmeni izgrieztu Loveless austiņu formā un uzrakstītu kādu privātu Yaoi dzejolīti
piemēram:
viņš viņu jā, bet viņš viņu nē... <--- jūtama gan doma dziļa, gan arī viss pārējais sad.gif
Yume
kapakmeni, kur tad tu pelniem, kas ir izkaisīti jūrā kapakmei liksi?
Un loveless austiņas... nē, ko ta tu nabagam ausis nost rausi? Bet dzejolītis, der, un vēl varētu daiļrunīgo " Лежал бы ты, четал бы я."
Lija
QUOTE(Yume @ Jun 13 2005, 20:17)
kapakmeni, kur tad tu pelniem, kas ir izkaisīti jūrā kapakmei liksi?
Un loveless austiņas... nē, ko ta tu nabagam ausis nost rausi? Bet dzejolītis, der, un vēl varētu daiļrunīgo " Лежал бы ты, четал бы я."
*

kapakmeni uzliksim tur kur izkaisīsim... t.i. uzcelsim jūras vidū saliņu un tur uzliksim, kā arī austiņas neraus nost, tās pašas nokritīs... happy.gif
un tam dzejolītim es pierunāšu kādus pāris dzekus. lai nolasa ar dziļām nopūtām... happy.gif
whiiii nevaru vien sagaidīt!!!! laugh.gif
Spectre
Nu taa skaidrs karoche ...
Hmm gan jau ka bija man kaadas personas numurs ... =) ja nee, nu juuuusssss jaunu es toch juurmalaa atradiishu ... =))))
Uz centru nekratishos tas ir de faktum sleep.gif
Man ar riteni ir atrak uz juurmalu nekaa ar sabiedrisko uz centru tongue.gif
SheWr
eu, tad jau tas buutu dumji ja es no jelgavas ar vilcienu aizbrauktu uz Riigu, no stacijas aizietu uz to struuklaku un tad atpakalj uz staciju ietu... Ziniet - ja jau juus peec tikshanaas pie taas struuklakas iesiet uz staciju, tad nevar uzreiz pie stacijas visi satikties...? wink.gif
Kagome
cik es sapratu, tie kas nebrauc ar ritenjiem satiekas pie stacijas un brauc ar vilcienu, bet tie kas ar ritenjiem tie satiekas pie sruuklakas un pa taisno brauc uz juurmalu ar ritenjiem.
Yume
tieši ta, tie kas brauc ar riteņiem satiekās pie strūklakas, be tie kas brauc ar vilcienu, satiekās pie stacijas.
Janchux
Struuklakas grupai [t.i. tie kas ar ritenjiem] vadone ir Yume
un
Saurona acs [Origo pulkst.] grupai vadone ir Lija... =) =) =)

Es veel 50/50... tad jau redzees kaa buus peec izlaiduma... =)
SheWr
aaaaa, man tagad tik pieleca ka divaas grupaas.... nu lab. Tad es eju Lijas virsvadiibaa.... Tad 13.00 visi stacijaa? kaa atpaziis tie, kas peec vaiga juus nezin? buus kautkaada tikshanaas vieta?
Yume
Hehe, saurona acs aka cetrālais pulkstenis. biggrin.gif

Un , hehe, vadone... ka dievs kā tas skan. Ti nosauciet mani tā kāds acīs, spārdīšu tā ka pat botas nebūs žēl nosmērēt.
Iori Yagami
Hey Yume!
Ja man bralis dos riteņi uz dienu tad es ar tevi (ļoti ceru ka ta arī notiks)

Nu bet ja nē. TAD LIJA GAIDI MANI tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Sigfa
lol, taatad ar ritenjiem brauksim augstaakais 4 cilveeki? ljoti labi.
Yume
Ooo, kur tu tik daudz saskiatīji?
X_Kamui
4 cilveki - priek6 sakuma, normali...

Taa, es braucu ar vilcienu dry.gif damn...
lab tatad bu6u 19.06.2005, 13:00 pie Origo pulksteņa... biggrin.gif
Sigfa
Yume: Tu, es un divi zem jautaajumziimes.
lastguru
Veel viens buus Aigarius, vinjsh, slinkjis, tik negrib pats par sevi teikt.

Edit: Un lai veelreiz to apstiprinaatu: gala meerkjis mums buus stacija Bulduri, un kas buusim tur, zvaniisim Yumei, taa?
Seven_of_zero
ohh, janoperk jauna kamera velosipedam, hmm, ja savedisu kartiba savu transporta lidzekli. tad noteikti piedalos. iespejams ka gaidisu uz veloceliņa imantā.
ee kadi jums tei velosipedi ir? manejais ir "smagais cargo" biggrin.gif .
Rags
sarakstiet visu planu pirmaja posta, jo ne visi seit ir tik daudz un ilgi lai raktos pa 9 lapam meklejot kur un kad sleep.gif
Lija
uz kurieni braucam????? Konkrēti!!!! Jo es jau varu aizvest arī uz Ventspils pludmali... ar vilcienu tas nesagādās man nekādu problēmu.. cool.gif
alt
hmmmm

es nezinu kaa man ar braukshanu sveetdien...
vobshem es braucu treshdien, ja kaads grib man liidzi braukt suuta privaati zinju...
cilveeki vakar ar bija juuraa vispaar...
ETM
Lija, uz Ventspils pludmali tu pusliidz normaali vari tikt tikai ar kaadu kravinieku, jo pasazhieru vilcieni uz turieni nekursee jau ilgu laiku.
Iori Yagami
Brālis piekrita. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tāpēc kaut kur 80% ka es braukšu ar riteņi (Sorry Lija tongue.gif )
ETM
Taatad svariigs jautaajums: kaadaa veidaa es vareetu tikt pie ritenja? ja man buus kaut kaadaa veidaa no kaut kurienes izrakts velosipeeds pieejams, tad es vareetu braukt arii, bet ar vilcienu es to4 negribu nekur kratiities.
Sigfa
Iziiree. Pagooglee.
lastguru
QUOTE(Lija @ Jun 14 2005, 09:36)
uz kurieni braucam????? Konkrēti!!!! Jo es jau varu aizvest arī uz Ventspils pludmali... ar vilcienu tas nesagādās man nekādu problēmu.. cool.gif
*

uz kaadu veel ventspili? tu par Yumi nemaz nedomaa, kaa vinja uz divritenja liidz ventspilij tiks? ja tiks tad nu nopteikti Mildas vietaa vinjai pieminekli celt naaksies smile.gif

bij runa par juurmalu. vai es pareizi sapratu ka bulduros?
ETM
1) Ventspils, cik saprotu, tika lietota kaa piemeers tam, ka var aizbraukt dajebkur, bet neveiksmiigi, jo tieshi tur tikt ar vilcienu nevar.
2) Man pazinja bija ar riteni no Ventspils uz Riigu un atpakalj nominies. Peec tam gan visiem lika sevi noshaut, ja vinjsh izteiks domas par kaa taada atkaartoshanu.
Yume
Em nu es līdz Engurei mierīgi no Rīgas pa 4 stundām tieku, plus vēl pie 2 veikaliem parasti apstājos, so.. man ebūtu nemaz liela problēma. happy.gif es nezinu kas būtu ar pārējiem.
ETM
Nu ja juus tik tieshaam sadomaasiet kaut ko tik slimu kaa braukshanu ar ritenjeim uz ventspili, tad es noteikti aizbraukshu maajaas ar autobusu un tad gaidiishu juus pie robezhas ar autinju, lai leenaam brauktu blakus un skalji reektu.
Lija
tauta!!! vai tiešām jūs domājiet, ka es nepanākšu lai vilcieni atsāk kursēt uz Ventspili???? sad.gif

+ svētdien solīja lietu!!!! ph34r.gif
Iori Yagami
svētdien solīja lietu!!!!

Kur? Rigā vai Jūrmalā? huh.gif
+Chibi+
QUOTE(ETM @ Jun 15 2005, 00:12)
Nu ja juus tik tieshaam sadomaasiet kaut ko tik slimu kaa braukshanu ar ritenjeim uz ventspili, tad es noteikti aizbraukshu maajaas ar autobusu un tad gaidiishu juus pie robezhas ar autinju, lai leenaam brauktu blakus un skalji reektu.
*

Hah hah, i can SO picture it. Tev būs jāfilmē. Lai es arī varētu par to pasmieties. Atkal. Un atklal. Un atkal. XD

QUOTE(Iori Yagami @ Jun 15 2005, 09:43)

Kur? Rigā vai Jūrmalā? huh.gif
*

Big difference!
Iori Yagami
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 15 2005, 12:47)
Big difference!

Hey I'm trying to be optimistic tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
SheWr
eeee....man te taada kibele - vienigais vilciens no jelgavas uz riigu (no riita) aiziet 9.30 ... veelaakais 10.00 es esmu riigaa... nu baigi negribaas seedeet tur 3stundas, taapeec - nevar kautkaa aatraak sarunaat to satikshanos?
GunMetaL
pasēdi rīga pie kāda otakieša kas dzīvo tūmā wink.gif
lastguru
piemeeram, pie tevis?
GunMetaL
QUOTE(lastguru @ Jun 15 2005, 23:07)
piemeeram, pie tevis?
*

hah es domāju viņam pazīstamu otakieti smile.gif
not a completly stranger...
Yume
es jau redzu, Chibi raksta kautko , sēdēsi pie chibi biggrin.gif viņa dzīvo centrā.
Nu es varu atbraukt stundu ātrāk, bet nez vaii no ta būs īpaša jēga. Faktiski mēs varētu satikties ātrāk.
Sērfijs
Tātad ja nevienam nav iebildumu, ka es ar braucu, tad pievinošoos riteņu grupai.
Un ja tad nevienam tiešām nav iebildumu, tad kā es jūs atpazīšu.
+Chibi+
QUOTE(SheWr @ Jun 15 2005, 20:51)
eeee....man te taada kibele - vienigais vilciens no jelgavas uz riigu (no riita) aiziet 9.30 ... veelaakais 10.00 es esmu riigaa... nu baigi negribaas seedeet tur 3stundas, taapeec - nevar kautkaa aatraak sarunaat to satikshanos?
*

es neticu, ka spēšu iziet no mājas agrāk par vieniem.....

Edit:

YUME!!! Kurš ļāva manā vietā domāt??? A kādam nav ienācis prātā, ka svētdien Chibi strādā??? dry.gif
Yume
Pirmais, kā atpazīt riteņbraucējus.
Es domāju ka īpaši daudz riteņu pie kongresu nama strūklakām nebūs, tad gan jau pazīsi, bet ja nē, tad meklē kautko sarkanu uz sarkana riteņa, tas būs es. Droši baksti un prasi kas par ķēmu, gan jau būs īstais.

Un chibi, neviens jau neprasa tev celties, pasaki adresi, atstāj durvis vaļā, un viss štokos. biggrin.gif

UPDT: Chibi-a es dabūju brīvdienu, a es dabīju brīvdienu tongue.gif
lastguru
Un kaa atpaziit publiskaa transporta piekriteejus? mani viegli var atpaziit peec taa, ka es vienmeer esmu gjeerbies melnaa (un sveetdien droshi vien buushu ar lielu lietussargu katram gadiijumam smile.gif (rokaas, nevis virs galvas)), bet es droshi vien nebuushu pirmais... Kad buushu klaat tad zvaniishu Lijai jo nezinu kaa vinja izskataas, cerams vinjai veel joprojaam telefona numurs beidzaas ar 12
Yume
Nu, tā kā ar riteni attālums stacija-strūklakas ir mērojam minūtēs 5 plus mīnus luksafori, tad es piebraukšu paskatīšos kas tur notiek, tad jau redzēs, kur stāv ķēm ar riteni un mēģina izskatīt kādu pazīstamu.
SheWr
nu buus tad jaaseezh stacijaa... dry.gif nu nekas - varbuut uzlaidiishu kaadu futbola partiju ar vieteejiem riidziniekiem tongue.gif

Nu bet ja godiigi - tad vismaz 1 stundu aatraak nevar manis deelj....?

un ja kas - lai mani atpaziitu es panjemshu futbola bumbu rokaas - man ar taadi greizi nocirpti, melni mati.
lastguru
Nu un vai tad nevar atrast sev nodarbi? aizej pie kaada paziistama vai nepaziistama otakiesha. ja negribi, tad es tev izdomaaju briinishkjiigu veidu kaa pavadiit laiku liidz 13.00 pie centraalaas stacijas: aizej uz kino. Tur tieshi blakus ir CocaCola Plaze ForumCinema, kur 11. auditorijaa sveetdien buus Madagaskara (jau dzirdu dazhu kliedzienus: "Sugoi, sugoi!") - ieteiktu noskatiities. Madagaskara beidzas tieshi 12.40, taa kaa atpakalj pie Origo atnaakt mieriigi paspeesi.

UPD: skat www.forumcinemas.lv
SheWr
>.>
<.<
>.>
ai, nu man kino tik ljoti nepatiik...es labaak paseedeeshu uz kreeslinja un beidzot piebeigshu to nolaadeeto Hobitu...
(tomeer padomaajiet par to 1 stundu!!! ph34r.gif )
alt
QUOTE(SheWr @ Jun 15 2005, 23:47)

(tomeer padomaajiet par to 1 stundu!!! ph34r.gif )
*

var meegjijnaat mani patramdiit... 6574767
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.