Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Emm, atpūta brīvā dabā?
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
+Chibi+
Īstenībā man nebūtu apsolūti nekas pretī izpalīdzēt SheWr un piedāvāt viņam pasēdēt manā būda, taču tas nozīmē, ka man āgri jāmostas... O.o Oki. Ja Chibi būs minka, viņa tevi atradīs.
SheWr
nekas, nekas. netrauceeshu tev izguleeties. Kaa jau teicu - apseediishos kaadaa solinjaa un beidzot izlasiishu visu "Hobitu".
Kagome
es taa iisti nesapratu, cikos tad pie satacijas jaasatiekas?
Yume
13.00 visi satiekās vienā laikā, tikai dažādās vietās.
Kagome
un uz kuru juurmalu brauksim?
+Chibi+
QUOTE(SheWr @ Jun 16 2005, 09:15)
nekas, nekas. netrauceeshu tev izguleeties. Kaa jau teicu - apseediishos kaadaa solinjaa un beidzot izlasiishu visu "Hobitu".
*

tu pieļāvi liktenīgo kļūdu!!! Es būtu tevi savākusi, bet tagad, zinot, ka šajā laikā tu lasīsi TO, es sēdēšu mājās un pa miegam priecāšos, ka vēl vien cilvēks aizies "turp un atpakaļ" ar Bilbo. WEEEEEEE!. happy.gif *slims LotR fans*
lastguru
QUOTE(Kagome @ Jun 16 2005, 14:29)
un uz kuru juurmalu brauksim?
*

??? a ko, mums ir vairaakas ???
cik sapratu, stacija Bulduri (shii laikam ir ceturtaa reize kad es to saku)
Kikyou
Hehe, es gan nebraukšu, bet neaizmirstiet paņemt līdzi arbūzu ko sadauzīt. biggrin.gif (zini, daudzās animēs cilvēki aiziet uz pludmali un arbūzu saskalda ar nūju)
zenofex
Žēl, bet nebūšu. Visas brīvdienas tusēšu pa Kuršu kāpu!
Yume
OOO, Kuršu kāpa ir forši, nav taču īpaši nobrukusi no pagājuša gada ne? vajag šogad man arī līdz turienei aizstaigāt.
X_Kamui
QUOTE(SheWr @ Jun 15 2005, 23:47)
(tomeer padomaajiet par to 1 stundu!!! ph34r.gif )
*

Tas cikos 12:00, vai cikos? wink.gif
es laikam varetu pienakt,
an tik un ta nava ko darit majas visu dienu no 7:00 lidz .... rolleyes.gif
Seven_of_zero
okk tatad, ap kuru laiku ekspedicijas galvenie speki varetu atrasties pie Imantas stacijas???
GunMetaL
ja ši pasākuma organizātori... atļautu es arī vēlētos uz svētdienu izrauties pie jums šajā nelielajā izbruacienā biggrin.gif un iepazīties ar otakiešiem personīgi.
Yume
Eliminator- feel free.Tādas banālas lietas tač nav jāprasa, galvenais ka tu mūs atrodi.

Un Seven_of_zero - pieņemu ka ar pusstundu mums pietiks, ja pieklāīgā ātrumā brauc var pa 20 minūtēm tikt.
GunMetaL
QUOTE(Yume @ Jun 17 2005, 22:20)
Eliminator- feel free.Tādas banālas lietas tač nav jāprasa, galvenais ka tu mūs atrodi.
*

ar atrašanu jau buus gruutaak kur tieši pie origo jābūt vai varbuut stacijaa?
kokreetu vietu davai jums tak jaabut kaadai fo4enei no kaadaam iepriekšeejam reizeem ko vareetu ielikt lai var konkreeti redzeet kur jaapulceejas unsure.gif
un kaada pie stacijas ir atpaziišanas ziime?
gan jau vel naaksies paspamot šinii topikaa lai uzraktu visu nepie4iešano info biggrin.gif
lastguru
bija jau manupraat teikts ka pie origo pulkstenja. skaties kur tauta pulceejas, zvani man kad tur buusi. es kad atnaakshu zvaniishos Lijai, kura cerams tur jau buus... veel tur vismaz viens cilveek kaut kur seedees un lasiis Hobbitu - skaties kaadu ar resno graamatu rokaas. gan jau veel Yume atbrauks visa sarkanaa. viss buus kaartiibaa. lai visus atrast paspeet es centiishos buut kaadas 15 minuutes aatraak.
GunMetaL
sameklēšu SheWr mob atieciigaja topikaa un tad sameklēšu viņu ar biggrin.gif
Yume
Istenībā mūs neatrast ir pagrūti, tas aratsi ir skaļākais pūlis tur, un lielākais arī pieņemu ka būs.
GunMetaL
QUOTE(Yume @ Jun 18 2005, 00:17)
Istenībā mūs neatrast ir pagrūti, tas aratsi ir skaļākais pūlis tur, un lielākais arī pieņemu ka būs.
*

tad jau lab, bet tomēr būtu lab ja būtu vismaz kāda atpazīšnās zīme jai vien neskaita to ka varēšu sazvanīties ar lastguru. kautgan dereetu dabūt SheWr mob lai var šo tur atrast. bet kā redzu taj;a topikā ''buusim pati skaidriiba'' nav ielicis sad.gif nu būs jāskaidra kā idiotam pa staciju un jāmeklē džeeks kas lasa hobitu. un un ir kaifa par to kā notiek tēsiņš starp rūķiem un gobliniem piedaloties vel milzu ērgļiem un vienam džekam kas spēja pārvērsties par lāci biggrin.gif

šā turpinot mani vel izbanos hihi
Yume
nē, banot nebanos, bet es tev pērsonīgi pēc tam iesperšu. man būs labāk ap sirdi.
Un kā atrast, nē nu es jau varu atbraukt pie stacijas pulkstens arī vienos sagaidīt arī jūs, kas tad man. Tad būs vieglāk orientieris.
Hikaru
Sarkanu atpazīšanas karodziņu paņmet, vai? Man vēl palika tas iedotais senos laikos no iepriekšējām satikšanas reizēm. biggrin.gif
alt
QUOTE(Hikaru @ Jun 18 2005, 09:19)
Sarkanu atpazīšanas karodziņu paņmet, vai? Man vēl palika tas iedotais senos laikos no iepriekšējām satikšanas reizēm. biggrin.gif
*

wizards savu daliibu laikam nav mineejis...
nesolu ka buushu smile.gif

Hikaru
QUOTE(alt @ Jun 18 2005, 10:40)
QUOTE(Hikaru @ Jun 18 2005, 09:19)
*

wizards savu daliibu laikam nav mineejis...
nesolu ka buushu smile.gif
*

Tu man esi iedevusi vienu sarkanu karodziņu un tā arī palikusi pie manis. biggrin.gif Es varu paņemt. Atdošu stafeti kādam citam. biggrin.gif
SheWr
nu taatad viss paliek kaa bija sarunnats? riit - plkst. 13.00 divaas grupaas - kaajaamgaajeeji pie stacijas/origo pulkstenja
Kima
QUOTE(SheWr @ Jun 18 2005, 17:44)
nu taatad viss paliek kaa bija sarunnats? riit - plkst. 13.00 divaas grupaas - kaajaamgaajeeji pie stacijas/origo pulkstenja
*

KAAJAAMGAAJEEJI?!c`mon, es tik tikko tiku pie neta!!!!Nebiedeet taa...man gandriiz sirdstrieka!!!! laugh.gif
Beeeeeeeeee, paps plkt. 3os naktii brauc Prom uz poliju, so ljoti iespeejaams ka piewienoshos, bet kaut kaa weelaak, ap 4iem taa.....So...piesakaas, ko es weelaak waru terorizeet, lai naak pretii uz wilciena pieturu? unsure.gif
Tsukino
Gadu limits ir? dry.gif
Shaubos ka kaads gribees lai taads siikais kaa es maisiitos pa kaajaam.
Bet, varbuut tomeer...
Man jau pusstundu jaaiet liidz stacijai, un ja man ljautu... unsure.gif
Seven_of_zero
QUOTE(Yume @ Jun 17 2005, 21:20)

Un Seven_of_zero - pieņemu ka ar pusstundu mums pietiks, ja pieklāīgā ātrumā brauc var pa 20 minūtēm tikt.
*

Skaidrs bušu tur un gaidīšu. ap 13.30 jau laikam satiksimies.

Grr, kad samainiju savu veco PC pret velosipedu vajadzeja KARTIGI apskatit kads tehniskais stavoklis vinam ir. mad.gif , bet no otras puses, biggrin.gif PC ari nebija diez ko laba kosmetiska stavokli.

visu nakti pavadiju mazgajot kedi, un parejas detalas.
Kima
QUOTE(Tsukino @ Jun 18 2005, 23:21)
Gadu limits ir? dry.gif
Shaubos ka kaads gribees lai taads siikais kaa es maisiitos pa kaajaam.
Bet, varbuut tomeer...
Man jau pusstundu jaaiet liidz stacijai, un ja man ljautu... unsure.gif
*

kaa cilweeki, jums weel nedaleca?!WAR!!!Jebkursh, kas forumaa-war!!!nekas naw aizliegts!!!wienkaarshi esi laikaa un wiss, ieraudziisi baru, uzwani kaadam, wai pienaac klaat....
wieniigi laix taads dranjkjiigs izskataas...nu ko, Lija, es tewi terorizeeshu, wai wiss weel buus speekaa ap 4iem!!! laugh.gif
Seven_of_zero
NU taa ir izdevies savest G-yunit.. eee Transporta lidzekli pienemama stavokli. paris majas darbini tiks tulit padariti un es varu doties celaa 1 posma: Ritabulli Imanta.
un laiks. hmm vispar tikai makonains saulite ari pa britinam uzspid. Un ja lis lietus, mes tacu nesam no cukura. biggrin.gif

PS

Chibi ja brauc tad panem luudzu manu sailormoon disku.
Kagome
es laikam tomeer netiksu sad.gif , jo sanaacis taa ka nekur netieku, ceru ka veel buus kaads brauciens un juurumalu, un tad jau es noteikti brauksu smile.gif
luudzu nedusmojaties un mani.
Seven_of_zero
Ok es jau dodos cela. lena gara lidz Imantai aizbrauksu, tatad velocelins pie imantas stacijas. Gaidisu.
Sigfa
brr, es tomeer neesmu speejiigs doties uz juurmalu shodien- es tikai tikko paarnaacu no chibi dz.d. sviniibaam un nejuutos iisti savaa aadaa.
Yume
Ok, Sigfa, mēs visi to izdarījām, un citi atšķirībā no tevis ir gulēuši labi mazāk. Saņmies, nav tik traki.
Sigfa
guleejushi labi? es guleeju labi? uz griidas pie somaam? laugh.gif bet nee nee, man pietiek izklaizhu, es peedeejaas 4 dienas gandriiz neesmu maajaas raadijies :S
X_Kamui
Oi man kaut ka šodien negribejas nekur braukt, pec svinibam rolleyes.gif

Un Sigfa uz griidas pie somam tas vel bija labi laugh.gif tev vajadzeja redzet ka visi salida taja mazaja istabiņa un centas paguleet biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Seven_of_zero @ Jun 19 2005, 10:37)

Chibi ja brauc tad panem luudzu manu sailormoon disku.
*

piedod, par vēlu izlasīju.. Būtu zinājusi, ka tu braucu, noteikti paņemtu, jau tik ilgi pie manis tas disks stāv!
Iori Yagami
Viss bija forši, man ļoti patika. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Atpakaļ uz mājas tiku bez problemas

P.s Hikaru, lai tev ritdien veicas
aigarius
Viss bija vienkārši superīgi (izņemot to hentai bondage ar mani un tarakānu ohmy.gif )

Hikaru, kentou!
GunMetaL
tas ar tarakaanu biij norms biggrin.gif lol
lainu kaa bet ar otaku iet jautri
SheWr
wippi...es jau iisti visu dienu miegains biju (ieprieksheejaa dienaa aizgaaju guleet 3.00, bet ceelos - 7.00 ....), nu tagad cereeju ka vismaz dabuushu izguleeties, bet tikko atcereejos ka veel riit jaabrauc no riita ar riteni uz garozu... sad.gif

es tieshi tagad tik ienaacu maajaas....
Kima
beeeee, maajaas jau it kaa sen....man ar patika, tik welu piebiedrojos...SheWr cik sapratu tew jau nekas nebija, aba es maajaas braucot atklaaju ka uz kaajas zilums...te tew bija-pajokoju...heh

un Tador- par taam "nemaaki organizeet" un "tizlakaas speeles" wai kas tur bija, tu man weel dabuusi!!!!
SheWr
pashas taadu finishu gribeejaat laugh.gif Es pilniigi uz dullo iedomaajos tieshi lekt un gandriiz paarlecu - tik jutu, ka viena kaaja pret kautko smagi atsitas ( taatad - tava kaaja...)
lastguru
kaut kad driiz buus bildes. daudz (laikam). varbuut tagad paspeeshu, varbuut riit...
alt
taaaaaaaaaa

kopumaa pirms pasaakuma biju guleejusi maz un pat biju domaajusi nebraukt....
bet bet Paldies teiksim Edgaram aka miikstmiesim aka tam ar prusaku (piedod, Lija)
es tur biju, bija super
bet tagad es knapi kustos, Baudz smuku visaadu zilumu, kurus taa vien gribaas tureet aukstaa uudenii,
problemas sagadaa mugura.... iisteniibaa es pat vareetu buut apsaldeejusi kaadu nierii
saaaaaap
Lija
tjām... par tiem prusakiem... dry.gif es biju ļoti NELAIMĪGA!!!
un tas kas mani turēja (neatceros Tadors vai Edgars) privāts FUI!!!! mad.gif
ALT un lūdzu (paties blonds lūgums) nenes tos briesmoņjus vairāk man patiešām no viņiem ir bail.. sad.gif
es pat to kastīti mēģināju aprakt smiltīs cool.gif .. taču Chibi apžēlojās par tiem briesmoņiem.. unsure.gif
Iori Yagami
QUOTE(Lija @ Jun 20 2005, 09:51)
es pat to kastīti mēģināju aprakt smiltīs
*

Nu man par prusakiem arī būtu žēl. Viņi paši neko nedara. Tikai sēž. Vainīgi ir cilvēki, kas tev to kastīti rādija un rādija, un rādija.... dry.gif dry.gif dry.gif
ETM
Un tagad, lai visiem skauzh, es izstaastiishu cik jautri gaaja man.

Kad visi devaas uz juuru, es saaku vilkties uz Zellju kojaam. Tur es veiksmiigi nokljuvu. Jau pie ieejas mani nolamaaja dezhuureejoshaa tantinja, ka es te skraidot apkaart un vispaar viss ir jaaizrunaa vienaa reizee, kad naak ciemos, un tas nekas ka prom es biju veselas 3 stundas. Tad saakaas interesantaakaa dalja. Es kodeeju. Peec tam es kodeeju. Veel peec kaada laika es iedomaajos par tiem cilveekiem, kas mokaas garlaiciibaa juurmalaa un apskauzh mani, kursh juudzas nost kodeejot sekmju uzskaites sisteemu piesmakushaa koju istabinjaa. Tad es kodeeju. Kaut kur ap vieniem naktii man saaka raadiities dazhaadi bliki, kas iipashi izeelaas uz gaisaam virsmaam (monitora). Draudziigie fellow koderi izdomaaja, ka kafija man stipri paliidzees, it iipashi njemot veeraa, ka kafiju nedzeru vispaar. Atlikusho nakti es kodeeju un paartiku no kafijas. ap chetriem palika suudiigi no kafijas. Tad es kodeeju. Puspiecos kafija izbeidzaas. Kaut kur ap pieciem-pusseshiem es biju dabeidzis visas pusliidz vajadziigaas atskaites un man ljaava aizmigt. Kad es pamodos septinjos, es sapratu, ka kafija veel iedarbojas, bet galva no taa mazaak nesap. Uz jautajumu "kaa iet?" es sanjeemu viegli paredzamo reakciju, ar lamaashanos par to cik skjiibi es atskaiteem biju uztaisiijis noformeejumu un cik daudzaas vietaas pietruuka aizverosho tabulas tagu. Tas liecinaaja par zinaamu progresu, jo to vareeja ieveerot tikai ja meegjina savest kaartiibaa dizainu, kas buutiibaa ir peedeejaa faaze. Taa es pusdziivs paseedeeju, un peec kaada laika izleemu doties prom. Veiksmiigi aizliidu liidz dziivoklim un tagad seezhu un domaaju kaapeec an neizdodas aizmigt. Nez kaa vinjiem tur ies aizstaaveeshanaa?

Paldies visiem tiem, kam nebija ko dariit taadaa meeraa, ka izlasiija sho visu liidz galam. Balvas par to sanjemt nevarees.
Kima
QUOTE(Iori Yagami @ Jun 20 2005, 10:08)
QUOTE(Lija @ Jun 20 2005, 09:51)
es pat to kastīti mēģināju aprakt smiltīs
*

Nu man par prusakiem arī būtu žēl. Viņi paši neko nedara. Tikai sēž. Vainīgi ir cilvēki, kas tev to kastīti rādija un rādija, un rādija.... dry.gif dry.gif dry.gif
*

nju alt tika aprakta smiltiis...wismaz galwa jaaa!!! tongue.gif

QUOTE(ETM @ Jun 20 2005, 10:24)
Un tagad, lai visiem skauzh, es izstaastiishu cik jautri gaaja man.

Kad visi devaas uz juuru, es saaku vilkties uz Zellju kojaam. Tur es veiksmiigi nokljuvu. Jau pie ieejas mani nolamaaja dezhuureejoshaa tantinja, ka es te skraidot apkaart un vispaar viss ir jaaizrunaa vienaa reizee, kad naak ciemos, un tas nekas ka prom es biju veselas 3 stundas. Tad saakaas interesantaakaa dalja. Es kodeeju. Peec tam es kodeeju. Veel peec kaada laika es iedomaajos par tiem cilveekiem, kas mokaas garlaiciibaa juurmalaa un apskauzh mani, kursh juudzas nost kodeejot sekmju uzskaites sisteemu piesmakushaa koju istabinjaa. Tad es kodeeju. Kaut kur ap vieniem naktii man saaka raadiities dazhaadi bliki, kas iipashi izeelaas uz gaisaam virsmaam (monitora). Draudziigie fellow koderi izdomaaja, ka kafija man stipri paliidzees, it iipashi njemot veeraa, ka kafiju nedzeru vispaar. Atlikusho nakti es kodeeju un paartiku no kafijas. ap chetriem palika suudiigi no kafijas. Tad es kodeeju. Puspiecos kafija izbeidzaas. Kaut kur ap pieciem-pusseshiem es biju dabeidzis visas pusliidz vajadziigaas atskaites un man ljaava aizmigt. Kad es pamodos septinjos, es sapratu, ka kafija veel iedarbojas, bet galva no taa mazaak nesap. Uz jautajumu "kaa iet?" es sanjeemu viegli paredzamo reakciju, ar lamaashanos par to cik skjiibi es atskaiteem biju uztaisiijis noformeejumu un cik daudzaas vietaas pietruuka aizverosho tabulas tagu. Tas liecinaaja par zinaamu progresu, jo to vareeja ieveerot tikai ja meegjina savest kaartiibaa dizainu, kas buutiibaa ir peedeejaa faaze. Taa es pusdziivs paseedeeju, un peec kaada laika izleemu doties prom. Veiksmiigi aizliidu liidz dziivoklim un tagad seezhu un domaaju kaapeec an neizdodas aizmigt. Nez kaa vinjiem tur ies aizstaaveeshanaa?

Paldies visiem tiem, kam nebija ko dariit taadaa meeraa, ka izlasiija sho visu liidz galam. Balvas par to sanjemt nevarees.
*

taaaaaaaaax es esmu no tiem kas izlasija...gaaja wisai jautri tongue.gif...KAA BALWAS NEBUUS?! mad.gif labi labi laugh.gif
ETM
khemm.. jaa jautri tas tik tieshaam bija, it seviskji kad mees divos saakaam juugties nost. tur taadi specifiski joki saaka izskaneet. nu bet pareizi tas noteikti nav. tagad jums buus biities no taa ka mees sho sisteemu tik tieshaam savediisim labaa kaartiibaa un ieviesiisim skolaas. >8))
Yume
Tā, man ir paziņojums, Lija tavas emmm.... augšiņa un apakšiņa ( hehe, super skan), tagad ir pie manis, kad tu gribi tos atpakaļ?
Un vēl viens paziņojums - kam pieder melnā jaciņa, kas tika aizstiepta no soliņa kad mēs pārvācāmies? Tā noteikti pieder kādai meitenei, bet neviens neatdzīstās. Zaķi, tu jaciņu nebiji aizmirsusi?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.