Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Emm, atpūta brīvā dabā?
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Sigfa
QUOTE(ETM @ Jun 20 2005, 10:24)
Un tagad, lai visiem skauzh, es izstaastiishu cik jautri gaaja man.

Kad visi devaas uz juuru, es saaku vilkties uz Zellju kojaam. Tur es veiksmiigi nokljuvu. Jau pie ieejas mani nolamaaja dezhuureejoshaa tantinja, ka es te skraidot apkaart un vispaar viss ir jaaizrunaa vienaa reizee, kad naak ciemos, un tas nekas ka prom es biju veselas 3 stundas. Tad saakaas interesantaakaa dalja. Es kodeeju. Peec tam es kodeeju. Veel peec kaada laika es iedomaajos par tiem cilveekiem, kas mokaas garlaiciibaa juurmalaa un apskauzh mani, kursh juudzas nost kodeejot sekmju uzskaites sisteemu piesmakushaa koju istabinjaa. Tad es kodeeju. Kaut kur ap vieniem naktii man saaka raadiities dazhaadi bliki, kas iipashi izeelaas uz gaisaam virsmaam (monitora). Draudziigie fellow koderi izdomaaja, ka kafija man stipri paliidzees, it iipashi njemot veeraa, ka kafiju nedzeru vispaar. Atlikusho nakti es kodeeju un paartiku no kafijas. ap chetriem palika suudiigi no kafijas. Tad es kodeeju. Puspiecos kafija izbeidzaas. Kaut kur ap pieciem-pusseshiem es biju dabeidzis visas pusliidz vajadziigaas atskaites un man ljaava aizmigt. Kad es pamodos septinjos, es sapratu, ka kafija veel iedarbojas, bet galva no taa mazaak nesap. Uz jautajumu "kaa iet?" es sanjeemu viegli paredzamo reakciju, ar lamaashanos par to cik skjiibi es atskaiteem biju uztaisiijis noformeejumu un cik daudzaas vietaas pietruuka aizverosho tabulas tagu. Tas liecinaaja par zinaamu progresu, jo to vareeja ieveerot tikai ja meegjina savest kaartiibaa dizainu, kas buutiibaa ir peedeejaa faaze. Taa es pusdziivs paseedeeju, un peec kaada laika izleemu doties prom. Veiksmiigi aizliidu liidz dziivoklim un tagad seezhu un domaaju kaapeec an neizdodas aizmigt. Nez kaa vinjiem tur ies aizstaaveeshanaa?

Paldies visiem tiem, kam nebija ko dariit taadaa meeraa, ka izlasiija sho visu liidz galam. Balvas par to sanjemt nevarees.
*

Un es jau saaku lasiit ar domu, ka tu biji viens no tiem, kas tomeer aizvilkaas uz juuru un beediigu emociju vadiits saaku lasiit laugh.gif
Kima
QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 11:42)
Tā, man ir paziņojums, Lija tavas emmm.... augšiņa un apakšiņa ( hehe, super skan), tagad ir pie manis, kad tu gribi tos atpakaļ?
Un vēl viens paziņojums - kam pieder melnā jaciņa, kas tika aizstiepta no soliņa kad mēs pārvācāmies? Tā noteikti pieder kādai meitenei, bet neviens neatdzīstās. Zaķi, tu jaciņu nebiji aizmirsusi?
*

zi, kaut kaa neatceros...man shkjiet ka atwilkos es bez jacinjas...i mean man bija tikai wiena..balta un ar to es arii aizbraucu maajaas...un man bija auksti!!!!!
alt
bet tagad pati pati sugoi atzinja.......

ES ESMU APSALDEEJUSI NIERES!!!

kursh mani saaks apskaist wink.gif
Yume
ko tu ar nieri izdarīji? Kā to var panākt? Sildi viņu! Ej ārstējies!!!
alt
QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 11:16)
ko tu ar nieri izdarīji? Kā to var panākt? Sildi viņu! Ej ārstējies!!!
*

tagad padzershu zaalju teeju (aptiekaa ieteica shaadiem gadiijumiem) sagaidu lai Jurchix paarsuuta man manu aldzinju un tad uz polikliiniku...
ehhh negribu anti biotikas sad.gif
Yume
nē, antibiotikas tev nemaz neizrakstīs, jo tās uz nierēm iedarbojās negatīvi, Visdrīzāk ka zāļu tējiņu arī dzersi. bet traki mīļa , traki.
jurc
QUOTE(alt @ Jun 20 2005, 12:21)
tagad padzershu zaalju teeju (aptiekaa ieteica shaadiem gadiijumiem) sagaidu lai Jurchix paarsuuta man manu aldzinju un tad uz polikliiniku...
ehhh negribu anti biotikas sad.gif
*

hehe.. tagad tava dzīvība ir manās rokās....
alt
QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 11:29)
nē, antibiotikas tev nemaz neizrakstīs, jo tās uz nierēm iedarbojās negatīvi, Visdrīzāk ka zāļu tējiņu arī dzersi. bet traki mīļa , traki.
*

iisteniibaa teja paliidz smile.gif
es jau dzeru teeju smile.gif
juutos manaami labaak :/

JurCHiX
tu skaties.. mana dziiviiba ir daaga...
un iisteniibaa shii nav mirstama vaina tongue.gif
Lija
QUOTE(Iori Yagami @ Jun 20 2005, 09:08)
QUOTE(Lija @ Jun 20 2005, 09:51)
es pat to kastīti mēģināju aprakt smiltīs
*

Nu man par prusakiem arī būtu žēl. Viņi paši neko nedara. Tikai sēž. Vainīgi ir cilvēki, kas tev to kastīti rādija un rādija, un rādija.... dry.gif dry.gif dry.gif
*

Viņi ir vainīgi ar to vien ka viņi eksistē!!!! ph34r.gif

QUOTE(ETM @ Jun 20 2005, 09:24)
Un tagad, lai visiem skauzh, es izstaastiishu cik jautri gaaja man.

Paldies visiem tiem, kam nebija ko dariit taadaa meeraa, ka izlasiija sho visu liidz galam. Balvas par to sanjemt nevarees.
*

kā nevarēs??? a man ir 50% no visa, jo es negāju tev asistēt!! citādi tu kodētu vēl šodien... rolleyes.gif

QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 10:42)
Tā, man ir paziņojums, Lija tavas emmm.... augšiņa un apakšiņa ( hehe, super skan), tagad ir pie manis, kad tu gribi tos atpakaļ?
Un vēl viens paziņojums - kam pieder melnā jaciņa, kas tika aizstiepta no soliņa kad mēs pārvācāmies? Tā noteikti pieder kādai meitenei, bet neviens neatdzīstās. Zaķi, tu jaciņu nebiji aizmirsusi?
*

Gribu savu aukšiņu un apakšiņu!!! un tur bija arī zvaniņš!!!! MAN TO VAJAGA!!! tongue.gif laugh.gif
Iori Yagami
Hey , Hikaru!
Nu ka tava aizstaveshana????
Hikaru
Wuuuu.. hee hehe.... I'm FREE! ohmy.gif Man šodien beidzās sessija. Tas nekas, ka man sāpēja sasistās kājas, mazliet dedzināja ādu, gribējās gulēt un bija baigais nogurums, kurš vēl joprojām ir, bet tomēr aizstāvēju uz teicami (9). cool.gif Tagad beidzot es varēšu paskatīties DAUDZ anime, ko nebiju darījis pāris nedēļas. Tagad sēdēšu un skatīšos daudz un, galvenais, stulbas komēdijas, un ne par ko neuztraukšos. biggrin.gif

Jūrā bija forši. Un galvenais ka bija viļņi. (Vienmēr, kad es biju jūrā nevarēju tikt uz viļņiem) Varbūt nākošo reizi, ja tāda būs, arī braukšu ar riteni.
Iori Yagami
QUOTE(Hikaru @ Jun 20 2005, 17:31)
Wuuuu.. hee hehe.... I'm FREE! ohmy.gif
*

For your freedom!!!! KAMPAI biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
alt
Apsveicu Hikaru smile.gif
+Chibi+
Nakošreiz Chibi peldēsies for sure. XD Kā delfīns. *mājiens Lijai* Kā Gwendala delfīns. Ceru, ka mnai neieraus kādā pasaulē, kur es emsu Maou. *vel viens mājiens Lijai sakarā ar to, ka es emsu Yuuri*

Tā. Īsumā - kad atkal?

P.S. Pie manis palika perversie Go noteikumi.
Sigfa
Hikaru: Vispirms sveicu! Un tagad man jaasaka, ka manas aizdomas tomeer apstiprinaajushaas- savu Go notiekumu graamatinju vairs atpakalj nedabuusi tongue.gif

Atkal? Juulija pirmaas nedeeljas nogalee vareetu.
lastguru
Hikaru, pienjem apsveikumus arii no manis.
un kam vajadziiga (peec dazhu domaam, perversa) GO noteikumu graamatinja, kad ir inets.

Taa, atnaacu maajaas, driiz saakshu likt iekshaa bildes, taa kaa gaidiit nav daudz palicis. Un Yume, luudzu, luudzu iemet arii tuvaakajaa naakotnee bildi kur es to tarakaanu turu rokaas wink.gif
Kima
bigi, apsweicu Hikaru....nju juura bija tieshi tas kas wajadziigs, lai atslabinaatos...tu laikam bik paarcenties, bet pa 9 apsweicu!!!! *aplaudee*
par to naakosho reizi...es riit prom liidz 28jam datumam (ja kaadam kaut ko baigi baigi wajaga (tik nepaarspiileejiet ar cenaam-es tomeer skolnieks) no tunisijas, raxta aatri...tur gan jau tikshu pie neta), so piekriitu par tp juuliju!!! tongue.gif
Sērfijs
1. apsveicu Hikaru,
2. Day was great,
3. Kaut kas kruts pēc tam kad es aizbraucu vēl notika?
SheWr
QUOTE(Sephiroth @ Jun 20 2005, 23:11)
3. Kaut kas kruts pēc tam kad es aizbraucu vēl notika?
*

es neatceros vai tu tad jau aizbrauci, bet veel tika uzcepts un apeest prusaks... taa vairaak laikam nekas.

aaaa - es veel riiga-jelgava vilcienaa aizmigu un gandriiz aizshaavu garaam jelgavai, bet tas jau aarpus tikshanaas ietvariem.
+Chibi+
jūs ēdāt mazos, mīļos tarakānus????? KĀ??????????????? blink.gif
Yume
Nē tos ēda Vīrietis. Mēs viņu morāli atbalstījām.
lastguru
Taa... piebeidzu bildes. Publiceejamaas ir tikai 25. Nu un veel paaris kaijas kas tur buutu bijushas offtopic. Ja kaads ljoti-ljoti veelas redzeet visas-visas 193 bildes ar kopiigo apjomu 250MB, es varu ieraxtiit matricaa un tam kaadam iedot (protams apmainjaa prasiishu tiiru matricu). Centos likt klaat komentus taa lai bildes buutu saprotamas arii tiem kas nebija (Sigfa, nokaunies... pat es biju biggrin.gif). Taa kaa nesaprotu kaadaa seciibaa taas tiek liktas ieksh galerijas, pieshkjiiru numurus. Buutu vispaar labi ja kaads vareetu to galeriju salabot lai bildes raadiitos taadaa seciibaa kaa es taas lieku!
Lija
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 20 2005, 19:22)
Nakošreiz Chibi peldēsies for sure. XD Kā delfīns. *mājiens Lijai* Kā Gwendala delfīns. Ceru, ka mnai neieraus kādā pasaulē, kur es emsu Maou. *vel viens mājiens Lijai sakarā ar to, ka es emsu Yuuri*

Es kā Gunters tevi redzēšu apakšbiksēs (mazajās melnajās, perversajās) un tad man pa degunu sāks nākt asinis!!! cool.gif he,he,he... *perversi smiekliņi*

*

GOMEN Hikaru!!! tā laikam atkal mana vaina, ka viņi tur palika... sad.gif (Sigfa jau to paredzēja mad.gif hmmm... tātad laikam arī Sigfa ir vainīgs!!!) Blame Sigfa!!!! cool.gif

QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 23:47)
*

Es to žurciņu sāku patiesi cienīt un izjust pret viņu dziļi pateicīgas jūtas...
alt
QUOTE(Lija @ Jun 21 2005, 08:47)
QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 23:47)
*

Es to žurciņu sāku patiesi cienīt un izjust pret viņu dziļi pateicīgas jūtas...
*

shoreiz ar Viirieti netika domaats mans viirietis, bet gan Edgars.
man patiik mana bilde ar asti smile.gif
un bilde kur biju es bet kadraa tik aste nocherta tongue.gif
Iori Yagami
QUOTE(lastguru @ Jun 21 2005, 02:22)
Taa... piebeidzu bildes. Publiceejamaas ir tikai 25.
*

Kur tas bildes var paskatities???? huh.gif
jurc
apskaties galerijaa....

euz.. a jums tur kautkas jaanjos notiksies vai nee?
Hikaru
QUOTE(Lija @ Jun 21 2005, 09:47)
*

GOMEN Hikaru!!! tā laikam atkal mana vaina, ka viņi tur palika... sad.gif (Sigfa jau to paredzēja mad.gif hmmm... tātad laikam arī Sigfa ir vainīgs!!!) Blame Sigfa!!!! cool.gif
*

Nu nekas es tāpat visu zinu to no galvas. laugh.gif Varat mācīties spēlēt Go. biggrin.gif
Seven_of_zero
Hmm kad varetu but nakosais brauciens uz Jurmalu?
(tagad mans transporta lidzeklis ir kartiba). biggrin.gif
Kima
Piedāvājums visiem visiem visiem!!! atpūšamies brīvajā dabā, t.i., slidotavā.. šo svētdien 17.decembrī ap plkst. 14.00 (par ērtāko laiku varam arī vienoties) Lido atrakciju parkā happy.gif
Aicināti visi kas māk un nemāk slidot!
As usuall tikšanās vieta pie origo plkst. (Alt gribu īpaši satikt tevi ar tavu otro pusīti)
sakarā ar to ka pieeja pie interneta man ir ierobežota, ja kas zvanīt 29968681
That's all folks.. chuu~~ atā
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.