Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kritizeejiet :)
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Shaisuke
Tur kur mammas rokaas... Taa bilde ir vnk diewiiga... Bet man patiik visi tawi darbi ^.^
not_alone
jeeeiijj...beidzot tiku pie scanera...baigais chakars ar taam bildeem,tapee $odien tikai 2 ielik$u smile.gif nu taa-$itas ir visvissvaigaakais,beet...pachukstee$u uz austinju-viens no negliitaakajiem.........

IPB Image
not_alone
ok,$is ir viens no maniem miiljaakajiem.un labaakajiem,manupraat...
atteelots emocionaals kroplums.

IPB Image
not_alone
hellooo....*neviens neatsaucas*...helloooo....me tika pie scaneraaa....
eu,nu come-on... mad.gif
not_alone
kaada cilwveeka ideja manaa izpildiijumaa(I hate how it sounds)

IPB Image
not_alone
njaaa.diezgan tizls sanaaca...hmm.kljuudas spiid kaa zelta zobi...bet ar k-ko tacu man juus jaaizklaidee wink.gif

IPB Image
Righorn
ohmy.gif Scary!!!! ohmy.gif
jurc
Baismi, bet skatoties uz to no mākslinieciskās puses - ļoti labi sanācis! Tā tik turpināt.!!
-kumori-
Kaut ko tamlidzigu es redzeju pa ielu skraidam... Ta meitene ir forsha cool.gif
swordsman
reaali uzziimeets
Tador
"Miilji" biggrin.gif
not_alone
nu teiksim tā-pasule,kur labprāt dzīvotu. unsure.gif
not_alone
-----
Kikyou
Drūmi.... o.o;
Bet pēc idejas tā bija jābūt. smile.gif (not_alone, kā nekā)
not_alone
nju ja,kaa nekaa laugh.gif nepateiksi nemaz,ka man miiljaakaa kraasa ir rozaa biggrin.gif
baseboalbatboy
tongue.gif Ha! Apnikuši trilleri?Apnikušas komēdijas un parodijas?Man ir risinājums WWW.OTAKU.LV-Art-kritizējiet:).Un nemierīgas naktis būs garantētās!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
not_alone
emm... labaaku reklaamu nemaz newar weeleeties laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ShinChan
Nekreņķē, man arī ļoti garšo lūpu krāsa, īpaši sārtā tongue.gif *ņamma*
not_alone
*ņamma*,ko? laugh.gif nez nez...taa bija tikai vena sesija.Nekraasoju luupas diez ko biezhi-bet skaistums prasa upurus
not_alone
image
not_alone
image
Jaladin
Ah! nu kāpēc tik drūmi? Nevarēji ko jauku uzzīmēt? Piemēram kaķīti, kurš uzdurts uz mieta? huh.gif
Kikyou
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Apr 8 2005, 14:45)
Nevarēji ko jauku uzzīmēt? Piemēram kaķīti, kurš uzdurts uz mieta?  huh.gif
*

Hahahahahahaha XDDDD *vārtās pa zemi smieklos* Bet ideja nav slikta. XDD

Anyway, pēdējie divi zīmējumi arī smuki. happy.gif Drūmi, bet tik un tā smuki.
dmonster
QUOTE(Kikyou @ Apr 8 2005, 15:08)
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Apr 8 2005, 14:45)
Nevarēji ko jauku uzzīmēt? Piemēram kaķīti, kurš uzdurts uz mieta?  huh.gif
*

Hahahahahahaha XDDDD *vārtās pa zemi smieklos* Bet ideja nav slikta. XDD

Anyway, pēdējie divi zīmējumi arī smuki. happy.gif Drūmi, bet tik un tā smuki.
*

wha ha ha kaks uz miet tas tik būtu kas. Drūmi |_| tam nav īstenībā nekāda sakara to tā uzkatīt. Jautājums ir drīzāk what glasses 0-0 have you on, jo jautājums vai ir vai nav drūmi, bet gan kā iztver māksliniecisko darba vērtību ( laugh.gif es tagad izklausos pēc gālīgākā jefiņa).
not_alone
nju nez nez...es nevaru ziimeet neko peec pasuutijuma.njemiet par labu to,kas ir smile.gif un par kakjiissiem gan nevajadzeeja teikt mad.gif es dziivniekus veerteeju daudz augstaak nekaa cilveekus,kaut arii man vinji ne visai patiik.
dmonster
Katram savs, bet nevajag uztraukteis, ja kāds grib uztaisīt joku nevietā *khm pēdējiekh 3khm posti khm*(Neskaitot tavējo)
Serenity
QUOTE(not_alone @ Apr 6 2005, 18:34)
image
*

happy.gif this one's my favorite! biggrin.gif
bet vispār man patīk visi tavi darbi happy.gif un arī burti biggrin.gif
cik ilgu laiku tev paņem viens tāds zīmējums?
not_alone
ziimeejumi kaa kurs-tas,kas tev vislabaak patiik,videeji 40 minuutes peec uzskiceesanas smile.gif burti-10 minuutes laugh.gif
not_alone
nju ko,tikko uztaisiiju laugh.gif my newest artwork rolleyes.gif

image
Ella
Izskatās OK ^^ Tik mazliet itkā būtu no papīra taisīta tā meitene, emm nezinu kā īsti izskaidrot itkā trūkst tā 3d efekta laikam ^^
Bet man patīk ^^
not_alone
danke ^^ tie spaarninji taa kaa bija arii domaati no paiira,bet vai tad tieshaam visa bilde taada? nekas smile.gif izdziivosu laugh.gif
jurc
šajā bildē gan tomēr nevajadzēja zīmēt tos garos tievos pirkstus... visu skatu bojā.. Tāda sajūta ka tu savādākus nemaz nemāki... smile.gif
Ella
Nezinu man tie garie pirksti šusmīgi patīk ^^
not_alone
nuu, iisteniibaa jau maaku gan,bet zini-dazreiz ir labaak nemaaceet wink.gif
X_Kamui
smile.gif Nuuu ko varu pateikt.... norm zimejums...
anishuara
Izskatas super. man liekas ka tev ir talants.bet tikai vai tev neliekas ka vina ir par tievu?
biggrin.gif
not_alone
eee....nju iisteniibaa man liekas,ka vinja ir paaraak apaljiiga... unsure.gif bet man patiik ziimeet nedabiskus cilveekus-ideologjijas augljus biggrin.gif
anishuara
QUOTE(not_alone @ Apr 17 2005, 12:10)
eee....nju iisteniibaa man liekas,ka vinja ir paaraak apaljiiga... unsure.gif  bet man patiik ziimeet nedabiskus cilveekus-ideologjijas augljus  biggrin.gif
*

isteniba es to domaju tam otram zimehumam. tavs ir forshs. smile.gif
not_alone
kuram tad? dry.gif hmm...nju,tur kur ir meiteniite ar spaarniem photoshopaa,tur ir winja paaraak apaljiiga smile.gif
zheel,ka netieku iipashi biezhi pie scanera,tad te buutu daudz vairaak bilzhu.... njja smile.gif
Forgotten*Memory
Tikko pamanīju tavu darbu topicu un ievēroju kādu zīmējumu.
Šajā bildē (img) ir domāta Jeanette no Maskarādes? huh.gif

Btw, tev izdodās ļoti interesanti darbi - interesants un neparasts zīmēšanas stils!
not_alone
hmm,paldies,daudzi jau taa saka,ka ir interesanti. smile.gif bet par to Jeanetti es nezinu-mans draugs uzziimeeja bildi,un es ieliku eenas utt...jaa....patiesiibaa nezinu,kas taa taada unsure.gif
bloody_dragon
Man liekaz tai bildee bishinj wajadzeeja matuz uzbuzhinaat, citaadi toniz ar spaarniem sakriit dry.gif (muuzhiigais kritikjis)
Forgotten*Memory
Nē, nekas jau tāds nav, vnk domāju, ka tas zīmējums veidots ar nodomu, ka tā tieši ir Jeanette - chars spēlē Vampire: The Masquerade - Bloodlines.
bloody_dragon
Nu , to tikai not alone zina dry.gif
not_alone
uij,bloody_dragon,tu ar te? laugh.gif jaukinji smile.gif nu jaa.soreiz kritikas ir ieveerojami mazaak laugh.gif
bloody_dragon
Paga, paga ez weel neesmu taa iisti saakusi , taas bija tikai pukjiites... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
not_alone
aa nju jaa...he he smile.gif
bloody_dragon
Iewieto weel kautko, man ljoti gribeetoz redzeet Tawuz jaunaakoz darbuz smile.gif
not_alone
Jau vietoju!
not_alone
Taisiiju skolai,bet sanaaca taa neko

IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.