yorsa-kun
Sep 5 2005, 21:56
Visur uztverama dziivesprieciiga ideja*^^* neskatoties uz to peedeejais bish atgaadina Samurai Champloo, tas bij jautrs un stiliigs anime! Ja neebuutu augstaak piemineetaas nepilniibas buutu pavisma KEWL!
not_alone
Sep 6 2005, 00:05
nu,kaut gan mana tā saucamā,khem,"daiļrade" naf īpaši dzīvespriecīga,es pati gan tāda neesmu
ja neticat,pajautājiet Shaisukei
Shaisuke
Sep 6 2005, 13:00
Uuuu jaa, mans Krix ir vnk ubersuperjautrsradiijuminsjh *muah*....
~BN~
gramozeks
Sep 15 2005, 13:45
visi tavi ziimeejumi ir kautkaadi... nu ar naavees novirzienu. tikai neņem ļaunā melni briesmiigi un nekorekti.
pusei ir roku kropliiba + roku vietaa tik tie6aam trubas(stienji), pirksti kaa taustekli nu nerunaasim par vienas meitenes (vai zeena??? kas tas ir) plikpauriibu vai arii matu nepietiekamiibu. hm... kas tas bija domaats man tas paliek tikai kaa miikla.
Okej paldies ka izlasiiji manu nelielu kritiku. ja atradii6u veel kaadus tizl... nekurekcijas uzreiz zino6u tev kritikas veidaa. 4au!!!
not_alone
Sep 15 2005, 14:47
mjā..bet ķermeņa proporcijas man neklibo
un tas,ko tu uzskati par kļūdu,nav kļūda.jo tie zīmējumi ir tieši tādi,kādiem tiem jābūt.savādāki tie nemaz nevar būt.man ir izvēles iespējas,jebkurā gadījumā.plikpaurība nav nepareiza proporcija
pirksti ir tādi,kādiem tiem manā uztverē te jābūt.ekstremitāšu garums ir mana individuālā izvēle.
un patiesībā pie sirreāliem darbiem vienkārši
nevar piekasīties,jo tas nav tas pats,kas pilnīgi precīzi uzzīmēt sievietes ķermeni kā dabā
tā ka..aplauzies,saldumiņ??
asamashii ritori banpaia
Sep 15 2005, 15:36
"jā, saldumiņ, aplauzies? mana izvēle cik gotiski es zīmēju savus sirreālos gotiskos darbiņu, tākā ja tev nav kautkas cits ko pateikt ej un nomirsti kautkur vai vismaz pagraizi vēnas - varbūt kautko sāksi saprast.."
yeah baby, yeah! darbiem nav ne vainas, bet man tracina tie mūžīgie konflikti par gaumi..
not_alone
Sep 15 2005, 16:01
emm..jūs,lūdzu,varētu beigt pie***ties?nu,tu mani dzīvē esi redzējis,lai varētu stabili apgalvot,ka es,mans dress code un domu gājiens ir uber gotisks un es esmu vēnu graizītāja?neesi.tad nu arī,kā sacīja mana krievu val. skolotāja-"mutītes pieveram"!
tas,ka es mākslā izpaužos sirreāli,vēl nenozīmē,ka tu no tā vari spriest par manu personību
un viss.šī tēma ir slēgta.
Rudoru-san
Sep 15 2005, 17:23
Smuki, smuki, tikai es neieteiktu zīmēt paintā, ar zīmuli daudz labāk... Un Tev ļoti labi sanāk ar Photoshop apstrādāt zīmējumus...
Tie garie pirksti, jā, tas pieder pie stila.
Turpini tik zīmēt!!!
not_alone
Sep 15 2005, 23:31
grazia
tas paintā ir vienkārši tāpat,aiz garlaicības,bet ieliku tomēr,jo pagaidām skaneris man ir neaizsniedzama lieta..mjā.
Tigra2
Sep 17 2005, 15:54
Gaidu nākošos zīmējumus. Man ļoti patīk tavs arts.
not_alone
Dec 21 2005, 21:35
iespaidiigi
not_alone
Dec 24 2005, 18:13
nju ko,sajutos īsti ziemassvētku garā ^-^
Kikumi
Dec 24 2005, 19:56
Ir labs, patiesi! Chibi rullē... ^^
not_alone
Dec 24 2005, 20:10
wuu,tieši tā,un it sevišķi ziemassvētkos ^-^
Dead Star
Dec 24 2005, 20:33
Mjā tiešām ļoti smuki uzzīmēts
, lai gan mazliet sabozies tas meitēns , bet tik un tā baigi kawaii
Ja vajadzētu piekasīties , pat nezinu vai tas būtu iespējams ..
not_alone
Dec 24 2005, 20:44
nju paldies,paldies
bet viņa tāda uzbozījusies jau arī bija domāta ^-^
Tigra2
Dec 25 2005, 02:36
Smukinjs chibi, izskatās tavs stils mainās... Bet tā meitene ar krāsainajiem matiem simpātiska, tikai viņai trūkst telpiskuma.
not_alone
Dec 27 2005, 20:35
pfffiii....nekas tur nemainās ^-^
tas,ka es zīmēju distrofus dīvainīšus,nenozīmē,ka neko citu nemāku
Tjaa... beidzot izskatiiju VISUS tavus ziimeejumus.
Woo... patiik man ljoti daudzi. Tieshaam var redzeet, ka talants ir. Saakumaa arii vareeja pamaniit, ka tev labi padodas profili. Vispaar iipashi daudz neko nevaru spriest.
Smuki darbi. Man prieks, ka tev savs stils!
vampire_kiss
Jan 1 2006, 20:37
skaisti..man loti patiik eenojums...
ļoti smuki ,naw ko teikt.katrā no taviem darbiem ir kaut kas ļoti īpaš tādēļ man neapnīk tos skatīties, pat tad ja to ir daudz ^^
not_alone
Feb 24 2007, 01:25
Õ.
Nemaz nezināju,ka esmu pagodināta tikt senseju kārtā.
Tas priecē
It sevišķi jau,ka atzinību izpelnās mani vecie un ne pārāk izpildījuma ziņā man glaimojošie darbi..
Ir stimuls ielikt ko jaunu-drīzumā
kelhims
Feb 27 2007, 14:57
you've got some skills... but ill take you to school... 2times
da nē, ir ok vispār... tik nu man kautkas nepatīk... vēlāk izdomāšu kas
metaphor
Feb 27 2007, 15:09
smuki darbi, baigi labs eenojums
skatoties sheit manas ceriibas uz atziniibu ir pieliidzinaatas ar vien vairaak un vairaak nullei!
nu labs i, tikaj taa tik turpinaat! ^^*
hmm, vai man taa liekas , vai arii not_alone nevienu savu meistardarbu nav postojis kopsh 2005. gada decembra?
not_alone
Mar 4 2007, 01:57
principā jā,jo kādu laiku neesmu vispār forumā rādījusies.
Bet nu-jāsāk tik kkas likt iekšā,ir arī sakrājies..tā kā.
mjā.
ok,be patient.
drīz arī būs.
Dranzer_g
Mar 4 2007, 19:05
normaali darbi, vajadzees man kautko liidziigu uzskriceleet
....
Mishelin
Mar 4 2007, 22:50
Reaali nesaprotu...
juus vienkaarshi reaali visi lienat d----a vai kas??
Peedeejie darbi saliidzinaajumaa ar pirmajiem ir pilniigi meesli, pilniigi cits liimenis....
Pirmie ir smuki visu cienju bet nu peedeejie...
not_alone
Mar 5 2007, 19:33
Ha!
nu jā,es arī tā teiktu,ja ņem vērā,ka pirmie ir zīmēti ar roku un zīmuli vismaz stundu katrs,bet pēdējie-paintā un uz fikso,liekot iekšā tikai tāpēc,lai vispār kkas būtu ielikts.
Anyhow,gudri muldēt jau mēs visi mākam.
Mishelin
Mar 5 2007, 21:24
Nesapratu ''Anyhow,gudri muldēt jau mēs visi mākam." Sitas domaats man??
Es tikai pasaku kaa ir reaali!!!
not_alone
Mar 6 2007, 01:31
Nu nekas,nevermind :]
not_alone
Mar 30 2007, 00:34
kā jau solīju - lūdzu.
sāciet kritiku.
"The Eyevision"
2005/ziema
Parastais zīmulis
"Narcotic trust"
2006/pavasaris
gel pen
Man patīk tas otrais. Vienkārši... Apbrīnojams. Lūk to es saucu par sensei. Man baigi patīk tavs zīmēšanas stils. Tāds viss smalks un smails.
pirmajā tie melnie krusti atgādina andželīnas džolijas tetovējumu, bet baigi smuki.
otrajā man patīk materiāls, ar ko tu strādāji, un dūmi vienkārši fascinē.
not_alone
Mar 30 2007, 15:18
Āāā..paldies ^^
otraja materiāls nav nekāds dižais- parasta,melna želejas pildspalva,sudraba pildspalva un rozā flomītis.
Bet-paldies,paldies..
not_alone
Mar 30 2007, 21:21
kad beidzot esmu ielikusi kaut ko jaunu,neviens gandrīz nekritizē
wtf???
Saint_one
Mar 30 2007, 21:32
priecājies, ka nav ko kritizēt
!
Personīgi man patīk, tev smuks stils izveidojies
un ja godīgi neredzu, kur piesieties!
not_alone
Apr 1 2007, 13:48
Nākošā partija.
Vēljoprojām gaidu kritiku.
Bez nosaukuma
2006/vasara
Akrils
"The Lady with flowers"
2006/rudens
Zīmulis/gel pen
man no šī posta vislabāk patīk 2. smuks krāsojums, un laba izdoma.
ēnojums arī patīk...
No peedeejiem patiik lady with flowers, bet otrs darbs manupraat nav izdevies - paaraak kriitains (nekad neatshkaidi melno kraasu ar balto, protams ja negribi dabuut peleeko) , kleita izskataas neviizhiigi uzgleznota saliidzinaajumaa pret darba asaam kontuuraam, un vispaar darbam pietruukst gleznieciskuma. Laikam tomeer gleznieciiba nav tava stipraa puse, ko nevar teikt par grafiku, kas tieshaam tev padodas!
kelhims
Apr 1 2007, 22:53
man nezkapec liekas ka Tev visi darbi ir parak vienādi, tās pašas sejas visas profilā
not_alone
Apr 1 2007, 22:59
glezniecība man ir gandrīz tikpat laba,kā grafika,vienkārši šis konkrētais darbs ir emociju izpausme,līdz ar ko ievietojas topa augšgalā
a man piedur profilā zīmēt-katrs trešais darbs ir profilā.
Tas gan vēl nenozīmē,ka es nemāku savādāk.
kas tas par zaļu ķēmu, viņam vispār ir ķermenis?? un kur viņš stāv? izskatās pēc tiem trolli naski (palle, ville, nezinu), ko visi tūristi masveidā izved no skandināvijas saviem bērniem...
otrais ir vienkārši, nu, pat vārdos neizsakāmi, šausmīgi, šusmīgi....kruta.
Mmm, otrais tiešām ir super. Es nezinu, vai es saprotu, kas tur uzzīmēts, bet tas, ko es tiešām zinu, ir tas, ka tas ir nenormāli kruts. XD
not_alone
Apr 2 2007, 22:41
" nekad neatshkaidi melno kraasu ar balto, protams ja negribi dabuut peleeko "
st citu:es nejaucu melno ar balto,tas arī ir pelēks,bet ne no melna un balta.
" kas tas par zaļu ķēmu, viņam vispār ir ķermenis?? un kur viņš stāv? "
Tas nav ķēms,bet gan mana [vis]lielākā mīlestība.
Nekur nestāv,slīkst kleitā.
Sorr,tagad sajūta tāda,it kā tu būtu nozākājis/usi manu māti.
es jau saprotu,ka kritika,bet nepatīkami.
Anyhow,paldies,jūs vismaz k-ko sakat
Cilveeks
Apr 2 2007, 23:12
QUOTE(not_alone @ Apr 2 2007, 22:41)
Sorr,tagad sajūta tāda,it kā tu būtu nozākājis/usi manu māti.
es jau saprotu,ka kritika,bet nepatīkami.
ko tad tu gribeeji, ka tew pateiks: " OMFG cik jaukiņi, turpini slikti ziimēt, mums tas patīk"..
? lol lol lol lol
not_alone
Apr 2 2007, 23:42
Nē..dooh.
Neko es negribēju.
Ai,whatever.
Vnk-neiedziļinies.
"Spīganas purvā"
2006/ziema
lodīšu pildspalva,akvarelis
QUOTE(not_alone @ Apr 1 2007, 22:59)
glezniecība man ir gandrīz tikpat laba,kā grafika,vienkārši šis konkrētais darbs ir emociju izpausme,līdz ar ko ievietojas topa augšgalā
Starp citu es tavaa topikaa neatradu ne viena cita gleznojuma. Un runaajot par emocijaam - tas darbs buutu labs, ja vinjsh speetu to emocionalitaati, kas tev bija briidii ,kad to glezniji, nodot citiem. Vismaz uz mani tas neiedarbojaas. Nu ko - paraadiisi kadu labu gleznojumu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.