Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kritizeejiet :)
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
not_alone
es jau labprāt,tikai nedomāju,ka ir iespējams a3/a2 formātu ieskanēt
kelhims
kautvai nofočē...

es nezinu kapec tur daudzi čurā biksēs ieraugot Tavus zimejumus... vareji ielikt vienu, visi tapat vienadi.. nu kautkadu labāko es domāju... ēnot Tu māki bet ar to arī viss aprobežojas, tā kā Tu zīmē, zīmē katra piektā meitenīte, tādā stilā es domāju. piedod, bet uzzime kautko krutu un tad tēlo baigo senseju. es nesaku ka pats baigi labi zīmēju, bet šito rakstītu arī tad ja no zīmēšanas neko nesaprastu.

+ ja Tev kritika ir kā mātes nozalkāšana tad nesaprotu ko Tu tik ļoti pec viņas alksti? varbut cilveki nekritizē tapec ka negrib aizskart Tavas jūtas hh
Ayumi
kas tas par zaļu ķēmu, viņam vispār ir ķermenis?? un kur viņš stāv?

Man šķiet tā saucās māksla. Tam zīmējumam izskaidrojumus nevajag.

Man ļoti patīk visi tavi zīmējumi, not_alone. happy.gif Profesionāli, manprāt. smile.gif
not_alone
To 'kelhims'

Un?
Neizprotu,ko tu ar to gribēji pateikt.
Lai arī tā katra 5tā meitenīte zīmē tieši,identiski,līniju līnijā[prõtams] kā es.
Kāda man tur daļa?
Mani darbi ir manas emocijas.
Nevis to 5to,10to vai 15to meitenīšu emocijas.

Vari domāt,ko gribi,bet,ja domā,tad skaidri noformulē savu domu,nevis laid aur puķēm vai gaļas mašīnu.

Nekādu senseju es netēloju.
Kad iegriezos šai lapā pēc pusgada neapmeklēšanas,pati brīnījos,kur palicis mans topic's,līdz atradu to sensejos.

Jebkurā gadījumā-centies,varbūt kādreiz būsi labāks par mani un varēsi pilnvērtīgi turēt galvu,lepni paceltu augšup.
Veiksmi!

Ne kritika ir pielīdzināma mātes nozākāšanai,bet gan manu emociju apriešana.
Nu un?
Paskat,kā salaidās kritiķi kā mušas uz medus maizi,kolīdz kaut ko pateicu ne tā,kā vajag smile.gif

Super.
Respect.

not_alone
IPB Image

"Jesus[?]"
2007/janvāris
Lodīšu pildspalva/gel pens
Mimi
QUOTE(not_alone @ Apr 4 2007, 23:05) *

IPB Image

"Jesus[?]"
2007/janvāris

Visu cieņu. Tev ļoti labi sanāk. Tu esi ritīgs sensei. ph34r.gif Man patīk mati un krustiņš. Btw, kas tas pa zaļo ūdeni?
Ja tie netektu no acīm un mutes, es domātu, ka tas radās iesnu ietekmē. happy.gif
Storm
Aww, veel viena extreme galvinja, ljoti patiik tavs stils (tas, kas ir peedeejos 3 ziimeejumos XD) Fons + photoshops klaat veel un sanaak jauks walls ^^
kelhims
nesaprotu ko neskaidru pateicu? Tu esi viena no tiem šī portāla apmeklētājiem kam nepamatoti sakāpis galvā piedod bet par Tevi jau noteikti zīmēju labāk biggrin.gif neuztver to ka iedomību vai kā tā vienkārši ir... paskaties uz pedejo darbu kautvai ne Tu māki iekomponēt lapā, ne elipsi uzzīmēt biggrin.gif
Shaisuke
QUOTE(not_alone @ Apr 4 2007, 23:05) *

IPB Image

"Jesus[?]"
2007/janvāris

Jēzum tek puņķi.
Kas ar Tevi notiek, Kri? Kļūsti ticīga?
not_alone
Tikko gan teici,ka ne pārāk tev tā zīmēšana padodas.
Ai,ai,re,kā mēs savos vārdos pinamies.
Tiešākus izteicienus,lūdzu.
Tiešākus-kas tur,ko nesaprast?
Un pēc kā tad mākslinieka kungs spriež,ka man galvā sakāpis?
Galvenais jau,lai pašiem ne par ko galvaskausu nespiež smile.gif

Danut - Tie nav puņķi biggrin.gif
Un par ticību - skatoties,kam ticīga kļūstu

P.S. Zaļais 'ūdens' ir asinis.
kelhims
nu es nesmu briliants un to apzinos bet lai nu kā es nezīmētu es zīmēju labāk par Tevi un tas pierāda ka Tu neesi tik laba kā iedomājies, ja jau sākam kasīties...
...You are soft in the head...

jēzus ir citplanētietis?
Shaisuke
Jēzus ir radioaktīvs biggrin.gif
kelhims
Jēzus ir arī elfs ar piekabināmo nimfu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
not_alone
Ak tā?
Nu,nu.
Pierādi!
Ahā,aplauzies.
Sorr..
Kurš tad te kasās?
Es,vai?
Nēe...
Pārlasi vēlreiz,un rūpīgi.
Es nekasos.
Nedz arī meklēju kašķi.
Cenšos sniegt atbildes jeb tā saucamo apgaismību miglainam prātam.

Pavaicā Jēzum,vai viņš ir citplanētietis,radioaktīvs,vai elfs ar piekabināmo nimbu.
Ja tu manā darbā redzi Jēzu,man prieks.
Taču Jēzus tas gluži nav.
Tā pretmets arī ne,ja vēlies zināt.
Kentaishi
man pie visiem kaku bakstītāju dieviem ir vienalga kas kuram nepatīk šais darbos, man piemēram pēdējais patīk ļoti, tikai tiešām kaut kā lapā nav iesēdies un mati šoreiz nav tik smuki izstrādāti... >.<
Tigra2
Man not_alone zīmējumi kā vienmēr patīk. To īpatnējā izpildījuma un idejas dēļ. Kā arī mani fascinē ēnojums, tas vienmēr ownz, pēdējā zīmējumā, gan nedaudz sašvīkāts, tomēr kuul. Spīgana un Lady with flowers mani favorīti. :3 Tas ēnojums... mmm... nu wow. Ļoti patīk. Protams, dabi ir nedaudz vienveidīgi, tomēr, tas varētu būt arī tādēļ, ka ir izteikts stils. Ja cilvēks ir rūpīgi izkopis konkrētu zīmējumu paveidu, tad darbi gribot, negribot izskatās līdzīgi. fine by me. ^.^ Lai gan jāatzīst, ļoti gribētos redzēt kādu zīmējumu taisnskatā, ne profilā. ^w^
Ļoti ceru, ka nenozudīsi atkal uz pusgadu un turpināsi likt savus zīmējumus.

QUOTE(kelhims @ Apr 5 2007, 00:26) *

nu es nesmu briliants un to apzinos bet lai nu kā es nezīmētu es zīmēju labāk par Tevi un tas pierāda ka Tu neesi tik laba kā iedomājies, ja jau sākam kasīties...

Hmm.. gaumes lieta. jums ir atšķirīgs stils, dumi ir spriest, kas labaaks, kas ne, kā arī... kas vainas tam, ka cilvēkam ir savas vērtības apziņa. Neizprotu šo vēlmi nolīdzināt cilvēku pašapziņu līdz ar zemi, kam tas ir vajadzīgs? Abi esat pie sensejiem, tātad abi esat ielikti pie krutajiem. Izbaudiet savu krutumu...
Neizprotu, ko Kelhims vēlas panākt ar šo strīdu. Vai nav vienalga kurš krutāks?
Būsim mīļa un drudzīga otaku nācija, kas respektē citu viedokli... ¦biggrin.gif
IPB Image

Varu piedāvāt Dojo spēli... XD Ja esat galīgā izmisumā, par tēmu, kurš Labāks
(ir iespējams dabūt pat krutus vērtētājus, nejūtos tik laba ... lai spriestu)

Mimi
Kelhims, tu uzvedies kā tāds godprātīgs gailis dry.gif
Neuzskati sevi par pārāku, vienkārši Not Alone ir savs stils, zīmēšanā, un man daudz labāk patīk viņas stils, nekā tavs. (Btw, tas nenozīmē, ka tu zīmē shittīgi vai sliktāk).
Vienīgais, kas mani pārāk kaitina, ka uzvedies kā pašiemīlētais Narciss laugh.gif. (Starp citu tādi esam daudzi, including mani, tikai pat šim saucienam ir savas pakāpes un robežas) Jūs abi zīmējat forši, tikai katrs savā stilā, un tev labāk patīk savs stils, tāpēc tev tas šķiet labāks.
Gluži kā man, piemēram, labāk patīk piedzīvojumu filmas nekā komēdijas.
Nestrīdamies, atcerēsimies Triju Muskatieru teicienu - Viens par visiem, visi par vienu! happy.gif
Cilveeks
OMFG daudz spama... vajag kaadu modu kursh teereetu savu daargo lai un izdzeestu visu spamu un vainiigajiem uzliktu 10% warn.... laugh.gif
not_alone
Tu kaut ko jauc,Cilveek.
Tas nav spams,bet gan diskusija par un ap manis ievietotajiem darbiem!

IPB Image

Bez nosaukum
01.01.2007.
Gel pens/krāsu zīmuļi
Shatako
Omg man ir tikai viena lieta ko vēlējos pateikt!..
Tavi zīmējumi ir vnk ūber kruti! Man patīk tavs zīmēšanas stils un pat ļoti!Patīk ka zīmē guro! happy.gif
Tavā pirmspēdējajā darbā kkas nav ar to apsēju! Iskatas tāds kā iededzis ādā!
XD
Pēdējais ir vnk SUPER!! happy.gif
PS
Cilvēks neatpazīst stilus?! huh.gif
AlSie
Skaisti & man skkiet arii iedvesmojoshi wink.gif Taa turpinaaat!

PS Patiik ka tev ir savs ziimeeshanas stils biggrin.gif
Nerine
wow...
daudzi darbi ir ritīgi weird, bet ir arī smuki happy.gif, vispār jau lielākā daļa ir skaisti un ļooti interesanti, bet, nu daži ir tiešām jocīgi. rolleyes.gif
Misa
omg skaisti, naw ko teikt ...:3
kelhims
vaitad tur nebija rakstīts, ka tas ir jēzus?...
neuztver visus uzbraucienus ipaši nopietni biggrin.gif es tā šad tad izklaidējos bet Tavi darbi vienalga nepriecē sirdi.
ja jautā ko es par Tevi domāju kā par savu planētas biedru varu atbildet tikai - if you dont have anything nice to say, dont say anything at all... godbless - jesus loves you ( biggrin.gif )

QUOTE(Roserette @ Apr 5 2007, 16:43) *

Kelhims, tu uzvedies kā tāds godprātīgs gailis dry.gif
Neuzskati sevi par pārāku, vienkārši Not Alone ir savs stils, zīmēšanā, un man daudz labāk patīk viņas stils, nekā tavs. (Btw, tas nenozīmē, ka tu zīmē shittīgi vai sliktāk).
Vienīgais, kas mani pārāk kaitina, ka uzvedies kā pašiemīlētais Narciss laugh.gif. (Starp citu tādi esam daudzi, including mani, tikai pat šim saucienam ir savas pakāpes un robežas) Jūs abi zīmējat forši, tikai katrs savā stilā, un tev labāk patīk savs stils, tāpēc tev tas šķiet labāks.
Gluži kā man, piemēram, labāk patīk piedzīvojumu filmas nekā komēdijas.
Nestrīdamies, atcerēsimies Triju Muskatieru teicienu - Viens par visiem, visi par vienu! happy.gif

es sevi neuzskatu par pārāku chill da ...-hell out biggrin.gif kas visiem ir neko pilnīgi laikam pateikt nevar lai nesaņemtu nosodījumu no vismaz 20 cilvēkiem. from now on ill be like every body want me to be

ak (Tu kam niku vairs neatceros) cik smukucītiņi zīmējumiņi man šķiet Tu varētu būt māksliniece!!!!! es offic nopirkšu visus Tavus darbus un sakāršu pie sienām wub.gif cmukcmukcmuk wiiiiiiiiiii iiiiiiii.......iiiiiii tik superīgas līnijas mmmmm un tie ēnojumi ahhhh biggrin.gif
not_alone
Klausies,puisīt,ja tev pietiktu veselā saprāta,tu jau sen būtu pārtraucis šajā topic'ā vietot nesakarīgus postus ar tikai tev saprotamu un izprotamu saturu.
Iemācies runāt skaidri vai arī nerunā vispār.
Kas attiecas uz tā saukto "Jēzu"-ja nemāki lāgā lasīt,tad varu ieteikt kādu visnotaļ labu gramatikas un pieturzīmju mācīšanās avotu,proti,piektās klases mācību grāmatu attiecīgajā priekšmetā.
Es neuztveru nopietni,bet tava neatlaidīgā 'uzziedēšana',kam piemīt apbrīnojama precizitāte,ir pārāk kaitinoša.
Ja tava sirds nepriecājas,redzot manus darbus,tad kāpēc turpini tos aplūkot?
Un starp citu,ja tu vēl neesi ievērojis,šeit lielākajam vairumam patīk mani darbi.
Tu laikam būsi vienīgais,kurš,kaut ko šai topic'ā ierakstījis,turpina staipīt šo savu ierakstu kā košļājamo gumiju uz visām četrām debespusēm,tādejādi piesārņojot manu galeriju ar bezjēdzīgiem vienas un tās pašas frāzes sinonīmiem.
Vēlreiz atkārtošu-nepatīk,neskaties.

Punkts.
Tēma slēgta.
Cilveeks
QUOTE(not_alone @ Apr 7 2007, 21:42) *

Un starp citu,ja tu vēl neesi ievērojis,šeit lielākajam vairumam patīk mani darbi.

vaaks.. par shito rindinju taa reecu.. biggrin.gif lol lol lol laugh.gif lmao
Arts
biggrin.gif Dažs labs nesaprot alternatīvus stilus,bet vēlviens.....Diezgan smieklīgi no malas skatoties.
Bet tas tā...
Not_Alone-tev viss ir augstā līmenī,un malacis ka attēlo svas izjūtas,daudzi cilvēki kļūst par meistariem un sāk zīmēt priekš citiem.Noturies vēl virsotnē......kļūsti labāka.
kelhims
viss okei pīs aut
Mimi
Man ir tāda nojauta, ka not_alone sāk nozust uz pusgadu.
Not_alone, nepazūdi! Plzz A_A
not_alone
nē,tā jau gluži nebūs :]
Kad atradīšu laiku,ievietošu vēl šo-to jaunu..
Arī vecu,protams.
Tā ka vari neuztraukties.
Huney Bunny
Interesanti, tiešām iespaidīgi! Man tieši patīk tādi jocīgi un surreal zīmējumi smile.gif nezinu, man patīk ^.^
10 STARS
mundios
Labi.. tikai otrā bilde gan ir šaušalīga (labā nozīmē)! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.