Man not_alone zīmējumi kā vienmēr patīk. To īpatnējā izpildījuma un idejas dēļ. Kā arī mani fascinē ēnojums, tas vienmēr ownz, pēdējā zīmējumā, gan nedaudz sašvīkāts, tomēr kuul. Spīgana un Lady with flowers mani favorīti. :3 Tas ēnojums... mmm... nu wow. Ļoti patīk. Protams, dabi ir nedaudz vienveidīgi, tomēr, tas varētu būt arī tādēļ, ka ir izteikts stils. Ja cilvēks ir rūpīgi izkopis konkrētu zīmējumu paveidu, tad darbi gribot, negribot izskatās līdzīgi. fine by me. ^.^ Lai gan jāatzīst, ļoti gribētos redzēt kādu zīmējumu taisnskatā, ne profilā. ^w^
Ļoti ceru, ka nenozudīsi atkal uz pusgadu un turpināsi likt savus zīmējumus.
QUOTE(kelhims @ Apr 5 2007, 00:26)
nu es nesmu briliants un to apzinos bet lai nu kā es nezīmētu es zīmēju labāk par Tevi un tas pierāda ka Tu neesi tik laba kā iedomājies, ja jau sākam kasīties...
Hmm.. gaumes lieta. jums ir atšķirīgs stils, dumi ir spriest, kas labaaks, kas ne, kā arī... kas vainas tam, ka cilvēkam ir savas vērtības apziņa. Neizprotu šo vēlmi nolīdzināt cilvēku pašapziņu līdz ar zemi, kam tas ir vajadzīgs? Abi esat pie sensejiem, tātad abi esat ielikti pie krutajiem. Izbaudiet savu krutumu...
Neizprotu, ko Kelhims vēlas panākt ar šo strīdu. Vai nav vienalga kurš krutāks?
Būsim mīļa un drudzīga otaku nācija, kas respektē citu viedokli... ¦
Varu piedāvāt Dojo spēli... XD Ja esat
galīgā izmisumā, par tēmu, kurš
Labāks(ir iespējams dabūt pat krutus vērtētājus, nejūtos tik
laba ... lai spriestu)