Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kritizeejiet :)
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
not_alone
un ssii ir no seerijas 'Emocijas'--> Ceriiba smile.gif

image
baseboalbatboy
Hehhh...šitai visai fiškai ir viena laba lieta nav jāmokas lai uzzīmētu pirkstus laugh.gif
anishuara
mdaaaa tas tik ir kajas..... vai nav par tievu? bet galva gan tev izdevas... smile.gif
Deadly Frozen
Tie pēdējie darbi ir izcili. Tas pirmais ir ļoti skaists happy.gif Ar ideju kopā... Lieliski.

Otrs arī. Emocijas attēlojums aizrauj tās dziļākajā būtībā...
bloody_dragon
man patiik! Super! vislabaakais ir ar to dziesmu biggrin.gif
not_alone
njuu...man vislapaak patiik hope.nekas,kad buus briivs laix,redzeesiet arii photoshopaa smile.gif
not_alone
image
not_alone
thaa.nju kaa lai paskaidro-ssie ir ziimeejumi par teemu: nevajag nogalinaat dziivniekus tikai siikumiem,piemeeram kazzokam,ja kaadreiz viss var paveersties pret mums.
pirmais atteels:meiteniite ar uzroci no embrija aadas
otrais atteels:sieviete meetelii no cilveeku aadaam un kjermenja daljaam+sominja no ziidainja galvaskausa.
nav tik pretiigi,kaa vareetu likties,vai ne?un taga iedomaajies,ka cilveeku aadu vietaa ir dziivnieki.

IPB Image

IPB Image
not_alone
image
jurc
QUOTE(not_alone @ May 7 2005, 12:38)
*

hehe... esmu par yuri.. bet ne tādu... bik šermuļus uzdzen...

Bet zīmējumi ir ok..
Visias vienā stilā... Esi mēģinājusi arī kautko citu uzzīmēt?
rebel
umzz,Teu taac druumais stilinsh, bajgi emocjonaali..man jaw patiik! ziimee un liec weeel.. happy.gif
[tas get lost wnk suppaa!!!]
GunMetaL
njaa cilvēki kuriem ir talants un māka zīmet ir apbrinojami. biggrin.gif

pacik paša labakais darbs ir koka klucis uz papīra ^^.
bet masa ari mangu zime šai tik daudz papīrika jau man sāk dergties ka visur bardaks.
not_alone
ko lai saka...esmu protams,ziimeejusi savaadaakaa stilaa,bet-teiksu godiigi,sobriid man tas neinteresee. aa,vieniigais,kas man ljoti patiik,ir chibi..labpraat ieskaneetu,bet veel pa visaam kladeem jaasalasa laugh.gif
not_alone
man vnk patika,kā sanāca acs.that's it.

IPB Image
jurc
tas jau nu toč nav zīmēts!

nez... nekā tur nav tāda....
not_alone
nju jaa,par baazi izmantoju vienu modeli,tacu vieniigais,kas tur ir palicis no fotograafijas,ir mute.man patiik.
not_alone
un vispaar-tur galvenaa doma ir taa,ka taa beibe ir sexiiga cool.gif
Kima
luupas ir patiesham smukas...bet teels ir paziistams, shitaas mazaas acis es paziistu...taa esi tu, Krix......nju ko aizgaaja arii bilzhu galerija tagad, ko?
not_alone
QUOTE(za4peedinja @ May 23 2005, 16:01)
luupas ir patiesham smukas...bet teels ir paziistams, shitaas mazaas acis es paziistu...taa esi tu, Krix......nju ko aizgaaja arii bilzhu galerija tagad, ko?
*

nee nee nee...taa neesmu es laugh.gif aber vispaar jau vareetu arii galeriju ar fotografijaam..man te dazzas ir apstraadaatas..bet visas vecas. *meh*
not_alone
image
jurc
Mēģināšu minēt - tu + photoshop?
not_alone
ah,nein laugh.gif mana draudzeniite+photoshop laugh.gif gribeeju uztaisiit vienu raganiigu lelliiti smile.gif
baseboalbatboy
Nu pēdējie divi nekas dižs par ko jūsmot dry.gif .Pastum photo shopu malā un pazīme! laugh.gif
jurc
QUOTE(baseboalbatboy @ Jun 8 2005, 00:02)
Nu pēdējie divi nekas dižs par ko jūsmot dry.gif .Pastum photo shopu malā un pazīme! laugh.gif
*

*JurCHiX sparīgi māj ar galvu un pilnīgi piekrīt!

Kad te visi sāks rādīt ko māk photoshopā ta nebūs labi.. labāk kautko pazīmē, parādi ko māki...
not_alone
nu tas jau nav pats labaakais,ko varu photoshopa izvilkt laugh.gif vnk. skaneris ir salauzts, un es censsos izklaideet tautu.. rolleyes.gif
baseboalbatboy
QUOTE(not_alone @ Jun 8 2005, 11:18)
nu tas jaf nav pats labaakais,ko varu photoshopa izvilkt  laugh.gif  vnk. skaneris ir salauzts(my work,heh) un es censsos izklaideet tautu..  rolleyes.gif
*

Kheh...Ja es censtos ''izklaidēt tautu'' ar saviem photoshopa vaidotajiem darinājumiem savā topicā tad manu ūķi aizmūrētu ciet :{(laikam...droši vien)
not_alone
njuu..vai tad ir tik traki?starp citu,es to bildi taisiiju bamboochas konkursam laugh.gif
not_alone
ok..mans buut izbraukt uz laukiem,taa ka driizumaa gaidiet daudz jaunu bilzhu laugh.gif
Tinkerbela
Wow! Pirmais ir neeenormali forsh blink.gif
AmnE
es newaru... baigi reaali un kruts stils! kaa saka-cepuri nost!! wink.gif
Tigra2
Tavi pirmie zīmējumi ir skumji un rada nerealitātes sajūtu, mistika.
Manuprāt tie zīmējumi kurus tu zīmē ar roku ir skaistāki, tajos ir vairāk jūtu.
Tieši tā paša iemesla pēc, gleznas ir daudz lielākā vērtē, kā fotogrāfijas.
Nirvana
Man nenormaali patiik tie tavi ziimeejumi. Patiik, ka viss tik smalks, tievs, stilizeets un neproporcionaals. Tev ir stils. Apsveicami. *sajuusma*
Nimf
Ņu tā... smile.gif
Nimf beidzot ir iemācījusies kritizēt tāpēc saturieties... tongue.gif

1.darbs...
Izdomāts viss perfekti! Tikai šādi tādi sīkumiņi.
Neuztraucies...tās ir tikai manas domas un gala rezultāts no tā nemainās.
Pirmkārt man šķiet,ka uz tās sēnītes vajadzētu nedaudz vairāk pumpiņu...vai otrādāk-to nevajadzētu vispār. Otrkārt-kleitu vajadzētu uzzīmēt tā,lai izskatās,ka viņa sēž.

2.darbs... "Locked on"
Man patīk! Šeit man nav kur piesieties. Mati šo darbu padara kaut kā savādāku un ir O.K.

3.darbs...
Par to nerunāsim,jo visas kļūdiņas esi jau izlabojusi nākamajā darbā... rolleyes.gif

4.darbs...
Te ir parādījušies arī vairāk punktiņu... Mn patīk... Šis darbs ir,kā končiņa... tongue.gif

5.darbs "Locked on" uzlabojums Photošop-ā
Tā jau labi...tikai ajadzētu adalīt vairāk kaklasiksnu no matiem. Savādāk tur nedaudz saplūst,bet citādi ir labi!

6.darbiņš...
Nemaz nav tik neglīts!!! Negvelz niekus!
Nu tad tā...Šajā zīējum'īsti nevar saprast vai metene ir curspīdīga vai nē...
Interesanti esi izdomājusi,kā samainīt vietām ais un muti... Ideāli! Tā man ļoti patīk.

7.darbs...
Nu šis drbs atšķirībā no visiem pārējiem mni nesaista...varbūt tajā ir mazlietiņ par daudz vardarbības... blink.gif

8.darbs...
Sājā drabā iesaku tev papildināt līnijas,jo īsti nevar noteikt kur kas beizās... Būtu nedaudz tum
šākas līnijas darbs būtu Super!

9.darbs...
Arī šis darbs mani nesaista...Nevarēšu konkrēti pateikt,kas būtu jālabo,lai mani šis darbs piesaistītu...

10.darbs...
šis darbs atšķiras no visiem iepriekšējiem ar to,ka tas ir foto. Šeit arī nav kur piesieties,jo darbs ir ļooooti interesanti izdomāts!

11.darbs "Freak"
Šis man ir visvisvisvismīļākais. Vienkārši ideāls darbs!!! cool.gif

12.darbs...
Otrais mīļākais darbiņš! Nu tiešām nav kur piesieties!!!

13.darbs...
Tiešām da4rbs kā papīra lellīte! Be tomēr kaut kā rūkst... unsure.gif Uz mirkli nevaru paeikt kas...

14.darbs...
Njā...tāda koka lellite...(Iepriekšējā papīra šī koka!)...Nu mans cetrteis mīļakais darbiņš no tavējiem! (Trešais vēl būs...)

15.darbs...
Nu jā man patīk...tikai man prasās otrais spārns...Tā viss ir patiesi labi.

16.darbs...
Un šis ir mans trešais mīļākais darbiņš no visiem!
Ideāla saskaņa! Nu man nav vaiairāk ko teikt par ša darbu... smile.gif

17.darbs....
Nu tā...šis zīmējum ir vienkārš un ar neko neizceļas,kā pārēie tavi darbiņi...par to derētu padomāt!

18.darbs...
Pirmais kas man ienāca prātā skatoties uz šo darbiņu bija-AAA! Cilvēkēdājs! tongue.gif
Bet tā tas ir Supaa!

19.darbs...
Nākamais darbs kas an patīk! Nu tas tak ir ko vērts!!! Piedodiet mīlīši,bet nav kur piesieties!

20.darbs...
Acs nav saskaņota ar pārējo koptēlu un tā ļooooti lec acīs! Vajadzētu viņu uzeisīt neuzkrītošāku. Acs dobums ir O.K.,bet tieši ēnas un skropstas!

21.darbs...
Nav komentāru...ar to viss būs iztikts! tongue.gif

Ceru,ka šī pamācību jūra tev palīdzēs veidot nākamos smukos darbiņus!!! Un arī ļoooti ceru,ka neturēs par šo neviens uz mani ļaunu pātu... Gribēju tikai palīdzēt!
Un man ļooti patīk Drūmais arts-kā to dēvē sabiedrībā....tā kā..turpini! Tev tiešām ir talants!
not_alone
uu..paldies liels,beidzot kāds te k-ko ieraksta smile.gif nuu.. Nimf,es lasu tavus komentus un netieku gudra..tad rakstu numurus un piezīme suz lapas un meklēju,skatos laugh.gif mjā...nu,man te ir jāsaka tikai viens-darbi ir tādi,kādi tie ir.savādākiem tiem nemaz naf jābūt smile.gif bet nju..anywayz,paldies par kritiku,u made my day goood.. smile.gif
not_alone
ok,tikko pabeidzu,zīmēju Paintā.ceru,ka būs pieņemami.
image
AmnE
wow... kaut ko taadu uzziimeet paintaa.. wisu cienju.. es uz papiira tik labi neprastu.. smile.gif
pinksakura
ja tas ir ar paint tad es esmu ļooootii pārsteigta...es kā saka es ar roku pat neko tādu neuzzīmētu..kur nu vēl ar paint... ohmy.gif
Shaisuke
Uhhhh Skaistums Krix, piekriitu AmnE un pinksakura - Es taadu ar roku neprastu uzziimeet, kur nu veel paintaa.... Damnit, you rock girl :*

~BN~
not_alone
nav nemaz tik gruuti smile.gif te buus veelviens,to uzziimeeju ap laiku pirms 6 gadiem.

IPB Image
not_alone
sheku reku veelviens,just made it smile.gif

image
pinksakura
es cenšos bet man nekas nesanāāāāāāk!!!!!!! dry.gif centīšos līdz baltajām pelītēm... biggrin.gif
not_alone
cool.gif njaa...nu,bet es redzu kljuudu(lielu un resnu),juus nea....
anywayz- cool.gif biggrin.gif
Tigra2
Acis gadījumā nav pārāk tuvu viena otrai.
rebel
ja shii dailjaa jauniete peedeejaaa atteelaa neshkjieleetu un acis buutu wienaadas,tad winja buutu weel gliishaaka. smile.gif
Dero
tās rokas nav vienādas, acis par tuvu, un kas tas par dzimumu vai tas ir OHO?
not_alone
mja,piekrītu rebel un dero laugh.gif un kas,pie velna,ir OHO?
Jackal
Krievu valodas vārdnīca: oho [ono] - nekatrās dzimtes apzīmējums, kurš nepieder ne sieviešu, ne vīriešu dzimtei. Tiek lietots lai apzīmētu bezdzimumu būtnes.
Tagad varat iet starpbrīdī! biggrin.gif
not_alone
ow smile.gif nu bet man var piedot,es īpaši necentos krievu valodu mācīties smile.gif
Dero
QUOTE(not_alone @ Sep 3 2005, 15:46)
mja,piekrītu rebel un dero  laugh.gif  un kas,pie velna,ir OHO?
*

OHO ir no krievu val., domāts bezdzimuma.
Shaisuke
AKDIESAKDIESAKDIES... MAn pofig ko citi saka bet tas peedeejais man aarpraatiigi patiik... sexisexisexi Aaaaaaaa

~BN~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.