Ņu tā...
Nimf beidzot ir iemācījusies kritizēt tāpēc saturieties...
1.darbs...
Izdomāts viss perfekti! Tikai šādi tādi sīkumiņi.
Neuztraucies...tās ir tikai manas domas un gala rezultāts no tā nemainās.
Pirmkārt man šķiet,ka uz tās sēnītes vajadzētu nedaudz vairāk pumpiņu...vai otrādāk-to nevajadzētu vispār. Otrkārt-kleitu vajadzētu uzzīmēt tā,lai izskatās,ka viņa sēž.
2.darbs... "Locked on"
Man patīk! Šeit man nav kur piesieties. Mati šo darbu padara kaut kā savādāku un ir O.K.
3.darbs...
Par to nerunāsim,jo visas kļūdiņas esi jau izlabojusi nākamajā darbā...
4.darbs...
Te ir parādījušies arī vairāk punktiņu... Mn patīk... Šis darbs ir,kā končiņa...
5.darbs "Locked on" uzlabojums Photošop-ā
Tā jau labi...tikai ajadzētu adalīt vairāk kaklasiksnu no matiem. Savādāk tur nedaudz saplūst,bet citādi ir labi!
6.darbiņš...
Nemaz nav tik neglīts!!! Negvelz niekus!
Nu tad tā...Šajā zīējum'īsti nevar saprast vai metene ir curspīdīga vai nē...
Interesanti esi izdomājusi,kā samainīt vietām ais un muti... Ideāli! Tā man ļoti patīk.
7.darbs...
Nu šis drbs atšķirībā no visiem pārējiem mni nesaista...varbūt tajā ir mazlietiņ par daudz vardarbības...
8.darbs...
Sājā drabā iesaku tev papildināt līnijas,jo īsti nevar noteikt kur kas beizās... Būtu nedaudz tum
šākas līnijas darbs būtu Super!
9.darbs...
Arī šis darbs mani nesaista...Nevarēšu konkrēti pateikt,kas būtu jālabo,lai mani šis darbs piesaistītu...
10.darbs...
šis darbs atšķiras no visiem iepriekšējiem ar to,ka tas ir foto. Šeit arī nav kur piesieties,jo darbs ir ļooooti interesanti izdomāts!
11.darbs "Freak"
Šis man ir visvisvisvismīļākais. Vienkārši ideāls darbs!!!
12.darbs...
Otrais mīļākais darbiņš! Nu tiešām nav kur piesieties!!!
13.darbs...
Tiešām da4rbs kā papīra lellīte! Be tomēr kaut kā rūkst...
Uz mirkli nevaru paeikt kas...
14.darbs...
Njā...tāda koka lellite...(Iepriekšējā papīra šī koka!)...Nu mans cetrteis mīļakais darbiņš no tavējiem! (Trešais vēl būs...)
15.darbs...
Nu jā man patīk...tikai man prasās otrais spārns...Tā viss ir patiesi labi.
16.darbs...
Un šis ir mans trešais mīļākais darbiņš no visiem!
Ideāla saskaņa! Nu man nav vaiairāk ko teikt par ša darbu...
17.darbs....
Nu tā...šis zīmējum ir vienkārš un ar neko neizceļas,kā pārēie tavi darbiņi...par to derētu padomāt!
18.darbs...
Pirmais kas man ienāca prātā skatoties uz šo darbiņu bija-AAA! Cilvēkēdājs!
Bet tā tas ir Supaa!
19.darbs...
Nākamais darbs kas an patīk! Nu tas tak ir ko vērts!!! Piedodiet mīlīši,bet nav kur piesieties!
20.darbs...
Acs nav saskaņota ar pārējo koptēlu un tā ļooooti lec acīs! Vajadzētu viņu uzeisīt neuzkrītošāku. Acs dobums ir O.K.,bet tieši ēnas un skropstas!
21.darbs...
Nav komentāru...ar to viss būs iztikts!
Ceru,ka šī pamācību jūra tev palīdzēs veidot nākamos smukos darbiņus!!! Un arī ļoooti ceru,ka neturēs par šo neviens uz mani ļaunu pātu... Gribēju tikai palīdzēt!
Un man ļooti patīk Drūmais arts-kā to dēvē sabiedrībā....tā kā..turpini! Tev tiešām ir talants!