Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans Arts
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
jurc
ok sākam:
labās rokas zeltnesis viņam izskatās tāds kā salauzts... bet nu takā viņš ir knights.. tas ir pieļaujami.. happy.gif Un vispār visi pirksti viņam ir galīgi garām.. kautkā liekas ka tas rādītājpirksts viņam ir īkšķis... nu kautkas nav...
Paskatoties uz seju, liekas ja viņš pagriezīsies ta tur nekā nebūs.. pussejajainais monstrs... bet nu tas ta... ^^
un vispār galvu tev vajadzētu pārzīmēt.. pieliec galvai priekšā savu roku un ta apskaties cik tas zīmējums ir kruts... smile.gif

pārējais ir tiešām izdevies...!
QATRO
Seja nemaz nav tik slikta arii pareejais ir labi sanaacis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif No visiem ziimeejumiem tomeer manupraat vislabaakais ir tas ar pildspalvu ziimeetas shajaa lapaa. Taa tik turpini!!!! biggrin.gif rolleyes.gif
anishuara
nu tavi ziimejumi ir vienkaarshi fascineejoshi... mans buut staavaa sajuusmaa... biggrin.gif
Brendon 2.
man jau shiet SUD ka superigi nu nezinu un ka tev patik manejie drizz sutishu jaunus es ceru ka tev patiks

ccc un parejiem ariiiiii
Ghoul
Nu paldies paldies tad luudzu jaunais ziimeejums. Varonji njemti no graamataam Icewind Dale varbuut kaads ir lasijis (es ne sad.gif ):
image
baseboalbatboy
Pēdējais zīmējums normārls.Bet tas tur labajā pusē viņš ir pavārs?Ja nē tad kas viņam tur pa nazīšiem rokās?Un kur viņi stāv udenī vai kur?Es pieņemu ka ūdenī bet tas labajā pusē kā ta viņš tur stāv?UN atkal tam tur labajā pusē rokas nav vienādas.

Un ar ko tu krāsoji? ph34r.gif
Ghoul
Naziishi ir scimitar'i staav dzeki duumakaa tas lai nomaskeetu kaajas kuras saakumaa nesanaaca ( taapeec vienam kaaja ir araa no duumakas vienkaarshi aizraavos un ar tinti paarvilku arii to kaaju) saakumaa visu uzziimeeju ar ziimuli un tad ar tinti foonu kraasoju no riita kad bij uz skolu jaaiet taapeec nav iipashi labs sanaacis ink'oju un kraasoju ar melnu tintes pildspalvu.
Jaladin
Hehe.... Jauki, bet tas ir obvious, ka tu neesi lasījis Icewindale.... Wulfgars ir garāks(vai Drizzts īsāks)un, ja nemaldos, tad Wulfgaram bija 2-handed hammer(un nebija loka). Ah par Drizztu nevar pateikt, ka tas ir Drows.... ah un scimitari ir mazliet pārāk šķībi.... Ah tas nu taa... piekasīšanās grāmatas zināšanām, bet zīmējums nav sūdīgs tikai esi noslinkojis. BTW nav tādas grāmatas Icewindale....
Ghoul
meetaajaas man shis ziimeejums maajaas uz galda jau divas nedeeljas, katru dienu gribeeju noskaneet un ielikt sheit bet visu laiku aizmirsu, nu tad luudz ( nav nekas iipash bet man pasham patiik ) laugh.gif
image
Janus
Varej jau nu but daudz labak. mad.gif
Bet dazi ir pienemami pat normali. smile.gif
asamashii ritori banpaia
Nu vecīt - respect, tu audz ar katru postu..
Kikyou
O_O tas pēdējais ir labs, jap.
Tikai tās kājas lapas apakšā... o_O
Ghoul
QUOTE(Kikyou @ May 2 2005, 16:08)
O_O tas pēdējais ir labs, jap.
Tikai tās kājas lapas apakšā... o_O
*

Liels liels paldies, taas kaajas bija domaatas kaa novaakts dzeks, bet nesanaaca kaa biju iecereejis sad.gif , luudzu veel viens darbs, taads pavirsh, kaajas mazliet nav sanakushas......:

image
Jaladin
Kewl!!!!!! Kaa jau Quints teica, ka tu audz ar katru postu!
asamashii ritori banpaia
Nenoliedzami!!! suppeerrrr!!!!!!!!!!!!!!! sejas vispār ideālas un idejas arī. iemācīsies kājas zīmēt un būsi meistars tongue.gif
rebel
par peeeejo - man gan liekas,ka kaajaam nau ne wajnas, kkas naw labi warbuut wieniigi ar rokaaam, t.i. - winju tur principaa nau (nez,waj drriixt kritizeet arii tad,ja pac neko labaaku nedabuutu gatawu? laugh.gif ),bet wisumaa ir wnk LIELISKI! biggrin.gif war redzeet,ka sanaak arwien labaak... wink.gif
xikes
Tavos darbos man kaut kas patiik tieshi sejaas.. nezinu iisti kas..
Pie paareejaa tev veel druscin jaapiestraadaa.. Peedeejam vareeja buut detalizeetaaks fons..hmm un kaut kas man neliekas iisti ok ar meitenes proporcijaam, bet nu (look who`s talking..) neesmu iistais cilveeks, lai kaadu kritizeetu par nepareizaam proporcijaam.. smile.gif
Citaadi ir ok
Ghoul
Nu paldies jums cilveeki smile.gif , luuk veel dazi ziimeejumi:
image
image
rebel
ew,ir labi! no manas puses - tagad Teu ziimeejumos arwien wajraak man zinaamo /kaa es to sawc/ "zeenu stila" ieziimju.. /tas nau jaaauztwer kaa kkas negatiiws..es wnk secinu,ka wisiem man zinaamajiem/personiski paziistamajiem/ sakariigi ziimeejoshajiem dzhekiem un Tew ir kkas kopiigs tajaa stilaa..kkaada liidziiga weida deatlizaacija & eenojums or kaa to nu iisti sawc..bet tas izskataas smukinji!! happy.gif /
asamashii ritori banpaia
eu.. rebel, a man arī ir "zēnu stils" ???
rebel
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ May 9 2005, 19:38)
eu.. rebel, a man arī ir "zēnu stils" ???

nez..katraa zinjaa - ne taac kaa wisiem.. happy.gif nju,zini,uzreiz nelec aciis,naw pirmais,kas naak praataa: kkas shitaac jaw bijis (tas naw jaauztwer kaa apwajnojums par neorgjinalitaati /baac,kaa pareizi jaaraxta??? blink.gif /, wnk kaa kkac daudziem kopiigs stils,kas uzreiz taa pamanaas) .. taaac..izkoptaax un..kkas SAWS.. naw taac tikaj itkaa eenoc,kad izskataas peec ziimeejuma /nedabiski?hmzz../,itkaa nostraadaac,bet taac.. standarta? nez..nju..jaaa..tas jaw tikaj mans freaky wiedoklis.. /zinu,zinu,runaaju mulkjiibas,neuztweriet paaraak nopietni...bet wispaar jaw man nepatiik,ka mani neuztwer nopietni..hehe..kur ir zelta widusceljsh?/
jaa..atkal buushu saraxtiijusi kkaadus mezhoniigus offtopicus.. mhmz.. mans mazais netikums... biggrin.gif
denua
jasna 4mo, mag kakoito smile.gif Full Fire ball Destruction
Jaladin
Kewl! Faceless wizard and a goblin slave. Valiant Dragon champion. RULEZZZ!
QATRO
Pirmajam degums tad dīvains, bet otrais diezgan labs, laikam tāpēc, ka magam baigi labs apģērbs sanācis un pārējais arī nav sūdīgi sanācis. dry.gif
Ghoul
Nu taa shii ir domaata taada kaa politiskaa karikatuura, veel nav pabeigta ( fonaa var redzeet fona skici laugh.gif ), vispaar domata buus vienas profesijas paarstaavju vesshanaj pie praata ( paliidzu teevam smile.gif ).
image
Ghoul
Sapratis, ka ar savaam politiskajaam karikatuuraam(!) sheit labaak neliist, noleemu atgriezties pie fantasy. Sanaacis mazliet pavirshi, suudiigi noskaneejies sad.gif , bet jums jau lemt kaa ir!
image
Dero
Ziimejums jau labs!!!
Bet kautkas taads diivains tajaa ziimeejumaa nedod realitaates sajuutu.
Pameegini neapvilkt to.
Angelina
oo! labs! tik tie ragi kkā dīvaini izskatās.. it kaa nevis no galvas, bet no matiem augtu.. nu varbuut, ka man taa tikai liekas smile.gif
Ghoul
QUOTE(Angelina @ Jul 27 2005, 21:13)
oo! labs! tik tie ragi kkā dīvaini izskatās.. it kaa nevis no galvas, bet no matiem augtu.. nu varbuut, ka man taa tikai liekas  smile.gif
*

Nu laikam mums abiem taa liekas..............Blj.. kaut kaa vispaar nesanaak peedeejaa laikaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad.gif
Angelina
nē, nu ir ok! tik traki, ka galīgi nesanāk jau nav! tev sanāk daudz labāk nekā man, tiešām! man vislabāk patīk tas cilvēks.. skaisti sanākuši mati un seja wink.gif apskaužu tos, kuri prot tā ēnot... ja es tā mācētu...ehh... rolleyes.gif
anishuara
ja tu mani tiesham parsteidzi... shi bildite tiesham ir piemiliga... man patik...
Ghoul
Well thanks!!!! smile.gif Luuk veel viens ziimeejums, veelaak varbuut uzziimeeshu fonu:
image
jurc
Ilgi skatījos uz kājām... Cik noprotu ta vinsh ar vienu kāju stāv uz pistoles... bet šā vai tā tie zābāki kautkādi jocīgi.
Un apskaties uz kreiso roku. Nu nav tā iespējams paņemt ieroci tā kā viņš to ir paņēmis. ta jau sanāk ka viņš ir mazs kroplīts ar 2 labajām rokām! =)
Pārējais izskatās labi =) Labs darbs..
jurc
QUOTE(Shumins @ Jul 28 2005, 20:43)
Es arii ilgi skatiijos, pat panjeemu visaadus nieku rokaass, lai redzeetu kaa roka satver, un nekaa nesaprotu...kas tur ir ar taam rokaam...man itkaa viss normaali ???
P.S. varbuut man 2D skatiens only sad.gif
*

Tu skaties uz VIŅA kreiso roku nevis roku kas atrodas bildes kreisajā pusē. bet nu tas tā. Bet padomā ja arī viņš to roku būtu tā pagriezis ka rādītājpirksts ir kājas pusē, tad ierocim vispār būtu jābūt pagrieztam otrādāk - ar spalu uz priekšu.
Ghoul
Vispaar tas ir aarkaartiigi suudiigi iznaacis iikshkjis ohmy.gif !! laugh.gif
Man radaas jauna shizeta ideja shim ziimeejumam es to mazliet paarziimeeshu un ielikshu pa jaunu!!!!! smile.gif
asamashii ritori banpaia
eu - riktīgi labs darbs, nu kājas protams, bet ar rokām - ja neieskatās tad neredz wink.gif man ļoti patīk un pārņem skaudība - ka es nemāku tādas roku pozas uzzīmēt sad.gif bet tev ir iekšā!
Kagome
labs darbs, biski arii atgaadina Hellsing animi
Ghoul
Danke!!!!! laugh.gif
Nu shkjiet, ka man luuzt skaneris, vairaakas reizes skaneeju,bet nekaa ( puse ziimeejuma izdzisa wink.gif ), tad izleemu pataisiit ziimeejumu melnu, luuk rezultaats:
image
Eenas taa shkjiibi sanaaca!!!! sad.gif
slay3r
Pēdējais ir labs, tikai man šķiet tas ceļs tev pārāk strauji iet uz augšu, aka lenķis.. smile.gif
Angelina
man kkā liekas, ka vīrietim kājas nav īsti riktīgas..es domāju pēdas kkādas šķības.. un viņa plaukstai arī kkas nav tā kā vajag.. bet vispār man patīk, kā tu zīmē drēbes biggrin.gif
Ghoul
Paldies, driiz buus jauns ziimeejums!!!!
Ghoul
Luuk Gothic Girl, ir ideja driiz pievienot tai Gothic Boy, kursh turees vinjas roku:
image
rebel
gliishi,tik taa rikjele kkaa taada paiisa izskataas. bet warbuut tas tik kaac optiskais maans. bet nju, darbinji kljuust ajzwien interesantaaki... happy.gif
Ghoul
Luuk jauns ziimeejums, sanaaca neproporcionaals................. dry.gif
image
Shaisuke
Man taa gothic girl ljooti patika... Manupraat tev sanaak ljoti labi happy.gif

~BN~
Ghoul
Luuk veel viens ziimeejums, bet stulbais skaneris mani atkal pied****a un normaali nenoskaneeja ziimeejumu, taapeec dazas liinijas vareetu buut pazudushas, un meitenes laba acs ir izpluudusi. sad.gif
]
Edit:
Ok taa acs vienkaarshi ir kropla!!!!!!!!!! sad.gif

Taakaa esmu galiigi slinks, tad varbuut kaadreiz pievienoshu fonu, pagaidaam labaja stuurii ieliku koku lai buutu liidzsvars ar meiteni.......... rolleyes.gif
image
Dero
Ieēnots krekls taa nekas.
Shaisuke
Super... Man piipeejoshi cilveeki tomeer labaak patiik ziimeejumos nekaa dziivee...

~BN~
AmnE
tieshaam respects... talants ir.. savs stils ar! tik pie peedaam japiestraadaa, bet taa visumaa superiigi! smile.gif
kaitou-lala
nava nemaz slikti bet man bik bik liekaas ka dazhos ziimeejumos tie cilveecinji taadi stiivi izskataas... wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.