Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans Arts
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Reward
Viss jav ir ok tikai taas rokas tev parasti beidzas ap jostasvietu :]
Varbuut pameegjini mazliet garaakas taas zimeet !
asamashii ritori banpaia
jap - bikinj atkal tev saak pazust proporcijas.. pameegjini 1:8 sisteemu galva:kjermenis, paliidz.. vai arii 3d skeletu meegjini ziimeet pirms siikumiem, es principaa visus darbus izveidoju 3d saakumaa, kameer veel skice un tik tad "apgjeerbju" un "atdziivinu"..
rebel
shis peedeejais izskataas nedaudz peec kropliigas koka lelles. ljoti diiwajna poza un proporcijas..nju..interesantas. bet,zinot,ka Tu jaw ir liels maaxliniex ar daudziem sasniegumiem,tad warbuut nenjemsi pie sirc,bet kjersies pie darba un radiisi ko jaunu,ar nedawdz ierastaakaam proporcijaam. bet tehniskais gan ir uz urraa,gan eenojums,gan kopeejais. keep up the good work! happy.gif
Ghoul
veelviena skice:
image
AmnE
plaukstinjas taadas mazinjas... bet taa nezudriiktos un arii negribu kritizeet... man jau patiik.. smile.gif
Dero
iemaacies telpiski ziimeet!
vieniigais kas ir cik necik sanaacis ir galvenais teels
Ghoul
Ok mans kaarteejais fan arts par Drizzt 'Do' Urden biggrin.gif
image
Janots
laugh.gif smuki!!! iipashi tas no 27 Jul patika! taa arii turpini!!!! laugh.gif
Dero
yeah... taas rokas ir vislabaakaas laugh.gif
ReD_FoXy
Rokas izskataas peec divaam lielaam sliekaam huh.gif
Varbuut tur dereetu kko pamainiit... Kko ne tik sliekainu laugh.gif
Bet kopumaa ir ljoti labi!!! TAA TIK TURPINAAT happy.gif
Ghoul
QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 25 2005, 19:18)
Rokas izskataas peec divaam lielaam sliekaam huh.gif
Varbuut tur dereetu kko pamainiit... Kko ne tik sliekainu laugh.gif
Bet kopumaa ir ljoti labi!!!  TAA TIK TURPINAAT happy.gif
*

Danke!!!! Metu slinkumu pie malas un noleemu kko izlabot ( manupraat nesanaaca ) biggrin.gif Labaa roka liekas bija tiiri normaala, taapeec tikai kreiso uzziimeeju saliektaaku.......... ph34r.gif !!!!!!!!!!!!!!
image
Dero
manupraat tev taisniiba
Janots
varbuut japalielina delnas... un pameigini izteigsmiigaak uzziimeet pirkstus un lociitavas...
bet vispaar iznaaca forshi. Baigi seja patiik! biggrin.gif
asamashii ritori banpaia
rumpis par lielu, tur arī visa problēma, rokas ar galvu ir vienā proporcijā, bet rumpis ar kājām citā mērogā.., moš pamēģini to attiecību galva:ķermenis 1:8 vai 1:9(tas gan jau bik ekstrēmi tongue.gif )
Tigra2
Ļoti patīk, kā tu zīmē tērpus, pašlaik izskatās tev ne īpaši padodas rokas un pleci, pārējais ir OK. smile.gif
-nDigo-
viss ko varu teikt par peedeejo ziimeejumu, ir tas ka vajag garaakas rokas!!! teiktu ka garaakas par apmeeram.. hmm par apmeeram vienu duuri garaakas!!
asamashii ritori banpaia
make it 2 dures smile.gif
Ghoul
Ok luuk mans jaunajs garadarbs
image
QATRO
Manuprāt piestrādā pie otrāplāna tēliem. Galvenien varoņi sanāk vienkārši super, bet parējie tēli ir bišku pavirši un fons arī. Un ar katru reizi tev sanāk arvien labāk. biggrin.gif
asamashii ritori banpaia
gurni vecīt, gurni. pleci protams bik platāki ir, bet nu gurnus vajag bik platākus nekā šie, arī kājas, bet pārējais ir ok... un jā, tas goblins ir pārāk kawaii, lai matainais mestos nabaga kukainīti galināt..
-nDigo-
man taads jautaajums radaas.. vins ir kas tev domaats?? ja karotaajs.. tad zobeni nu bishku(bishku=daudz) pa mazu....
Ghoul
QUOTE(-nDigo- @ Sep 7 2005, 21:49)
man taads jautaajums radaas.. vins ir kas tev domaats?? ja karotaajs.. tad zobeni nu bishku(bishku=daudz) pa mazu....
*

Well zobeni ir domaati scimitar'i, karotaajs vinjsh ir un ljoti labs, vairaak paljaujas uz izveiciibu un pretinieka pieljautajaam kljuudaam, taapeec zobenu garums ( iisums ) iipashi netraucee, tomeer jaatziist mazliet par iisu sanaaca biggrin.gif
Tigra2
Vau pēdējais mani pārsēidza, skaisti!
Ghoul
Paldies!!!!!! smile.gif Kaa jau normaals skolnieks(!) es stundu laikaa ziimeeju, luuk rezultaats, variaacija par teemu ''NAAVE''.

Atsparpe starp kaajaam paaraak liela, un kaajas vispaar nesanaaca, manupraat!
image
Dero
uztaisi ļaunus sejas vaibstus un būs labi + izdari kaut ko ar tām svītrām apakšā.
Ghoul
OK liinijas lapas apakshaa ir paudushas, un meegjinaaju uzziimeet ljaunu smiinu, nez vai izdevaas:
image
Arts
Mums Latvijā ir tik daudz sasodīti labu anime zīmētāji,ka parspējatoddlotsirregulars darbus.iesūtiet un trimfējiet....lapa www.odddlotsirregulars.com
Ghoul
QUOTE(Arts @ Sep 10 2005, 12:50)
Mums Latvijā ir tik daudz sasodīti labu anime zīmētāji,ka parspējatoddlotsirregulars darbus.iesūtiet un trimfējiet....lapa www.odddlotsirregulars.com
*

paldies, domaaju, ka es vareetu izlikt tur savus ziimeejumus! smile.gif

Maajaas tikko baidzaas remonts, un man sanaaca paarskatiit daudzas savas pierakstu klades, luuk shos ziimeejmus es atradu savaa 7. klases algebras kladee:
image

Shis ir Wolwerine no X- Men
image
QATRO
tie 7. klases ziimeejumi ir tiešaam labi , manupraat tev labaak sanaak ar melno pildspalvu ne neviss ziimuli! biggrin.gif
Rudoru-san
Jā-ā, piekrītu, labie zīmējumi! smile.gif
Iesaku pārzīmēt uz citas lapas ar skaidrākām kontūrām (melno pildspalvu, ofcourse), tad būs pavisam labi! biggrin.gif
Tigra2
Man likās, ka wolwerine ir skumjš un nelaimīgs tēls, tavā zīmējumā viņš liekas ļauns, nu bet tas jau tavs skatījums...nav kur piesieties
Ghoul
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2005, 16:04)
Man likās, ka wolwerine ir skumjš un nelaimīgs tēls, tavā zīmējumā viņš liekas ļauns, nu bet tas jau tavs skatījums...nav kur piesieties
*

Oooo tici man vinjsh meedz buut ljauns, tik ljauns, ka dziivs nepaliek neviens, kursh staajas vinja celjaa!!!!! smile.gif Paldies!!!!! driiz buus jauns ziimeejums! smile.gif
Kikyou
Wow, tie algebras zīmējumi reāli. O_O
zeloco
QUOTE(S.U.D @ Apr 29 2005, 12:23)
meetaajaas man shis ziimeejums maajaas uz galda jau divas nedeeljas, katru dienu gribeeju noskaneet un ielikt sheit bet visu laiku aizmirsu, nu tad luudz ( nav nekas iipash bet man pasham patiik ) laugh.gif
  image
*

hahah biggrin.gif shis ir my fav XD
Un tad veel tas dzheks ar pistoleem, kas nedaudz liidzinaas Alucard no Hellsing

Skatos tev baigi labi sanaak tie, kur ir daudz brunju - <3
Ghoul
paldies zeloco, shis man viens no miiljaakajiem smile.gif

Nu sho es uzskechoju krievu valodas stundas laikaa, kameer skolotaaja apvainojusies uz mums neveeleejaas vadiit stundu. Tas, kursh uzminees, kas tas par charu dabuus prjanjiku!!!! biggrin.gif
image
Sushi
Kaadaa sakaraa te bija tie mani komenti??? Es vinjus liku pilniigi citos topikos! ohmy.gif Anyway, man ljooooti patiik tavi darbi! Talants IR NOTEIKTI!!! Super! biggrin.gif
One winged angel
Cloud no FF7, kautgan vairāk līdzīgs Zackam...
Ghoul
QUOTE(One winged angel @ Sep 20 2005, 17:00)
*

Yep, prjaniks tev!!!!!! laugh.gif
edg
QUOTE(S.U.D @ Sep 20 2005, 16:02)
*

*

Vienu pranjiku, man liekas, nevar nopirkt nekur. Tev buus jaapeerk maisinjsh ar pranjikiem un jaanes uz tuvaako tusu. Ej uz veikalu un skaiti, cik pranjiku ir maisinjaa! Tad izsludini tik daudz atmineeshanas konkursus, ka maisinjsh izteereejas (neaizmirsti, ka pats arii eediisi, taapeec ieveerojami mazaak pranjiku sanaak maisinjaa...).
Ghoul
QUOTE(edg @ Sep 20 2005, 17:12)
QUOTE(S.U.D @ Sep 20 2005, 16:02)
*

*

Vienu pranjiku, man liekas, nevar nopirkt nekur. Tev buus jaapeerk maisinjsh ar pranjikiem un jaanes uz tuvaako tusu. Ej uz veikalu un skaiti, cik pranjiku ir maisinjaa! Tad izsludini tik daudz atmineeshanas konkursus, ka maisinjsh izteereejas (neaizmirsti, ka pats arii eediisi, taapeec ieveerojami mazaak pranjiku sanaak maisinjaa...).
*

LOL! nekas es atstaashu vienu!!!! Paareejie nez, kur pazudiis rolleyes.gif
Ghoul
taatd es tagad saaku uzdarboties un izpaust savas juutas paintaa!
image
edg
Tu nezini, kaads gandariijums ir ieraudziit, ka pats S.U.D. sliktaaku ziimeejumu par mani uzziimeejis laugh.gif
Kagome
super peedeejasi ziimeejums, kaa var tik labi iemaaciites ziimeet paintaa blink.gif ? vienreiz kaut ko meeginaaju uzziimeet, bet nekas nesanaaca dry.gif
Ghoul
well, esmu pieradis ziimeet taapeec arii paintaa normaali sanaak!
Shis ir man peedeejais ziimejums paintaa, mosh fonu uzziimeeshu
image
Rudoru-san
OMG, pēdējais ir labais! laugh.gif Pat daudz labāks pat par iepriekšējiem!
Tikai nevajadzēja malās švīkāt, labāk, kā jau pats teici, uzzīmē fonu! smile.gif
P.S. Tas uz kakla uzkarinātais objekts rullē! wink.gif
Kagome
ko lai saku, tev tieshaam ir talants biggrin.gif taa tik turpini, mo6 tavi ziimeejumi naakotnee buus labi paziistami laugh.gif
yorsa-kun
Peedeejais tiesham labs, un taas baltaas sviitras un punktinji piedod tam iipashu savu stilistiku, malacis buus jaaiecheko visi tavi ziimeejumi kas posteeti, veel to neesmu izdariijis:P

Vo vells@_@ tev tocha superiigi sanaak, vislabaakais skjita tas koors kas tiiri tikai ar rapinju bij ziimeets, citi ar bij labi, protams dazhas nepilniibas katraa darbaa bija, bet kopumaa labs i pozas sanaak gan detalizaacija, vieniigi tieshaam ar to apkaartni un telpu neljoti, pie taa manupraat jaapiestraadaa ciitiigaak vai nu vispaar nevajag apkaartni ziimeet tongue.gif
Gomen par garo postu
One winged angel
QUOTE(S.U.D @ Sep 20 2005, 22:33)
well, esmu pieradis ziimeet taapeec arii paintaa normaali sanaak!
Shis ir man peedeejais ziimejums paintaa, mosh fonu uzziimeeshu
*

Man tas izzskatās pēc pašportreta anime stilaa...
Angelina
Wow!! apbriinoju... shis peedeejais ziimeejums ir vnk super.. kaa kaut ko tadu var dabuut gatavu paintaa!!!? blink.gif
edg
Man vieniigajam tas peedeejais liekas daudz suudiigaaks par visiem ieprieksheejiem?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.