Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans Arts
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ghoul
QUOTE(edg @ Sep 21 2005, 15:59)
Man vieniigajam tas peedeejais liekas daudz suudiigaaks par visiem ieprieksheejiem?
*

man arii nepatiik!!! sad.gif Nu taa es uzziimeeju haosa ( ziimeeju uz dullo ) spaarnus, un fonu, kursh nepiestaav ziimeejumam un traucee to skatiities. Vispaar tas ir mans anime chars ( ar niku S.U.D ) testaa, kaads anime chars tu esi:
image
Kagome
OMG!!!!!! blink.gif tagad vispaar nav ko teikt. vieniigais fons vareetu buut biski savaadaaks wink.gif , bet taa pat ir labi smile.gif
AmnE
mosh fons wareetu buut bish blaawaaks, bet taa ir okey!
Dero
mosh spaarni vareetu buut gaishaaki+ ne tik tizli?
Ghoul
QUOTE(Dero @ Sep 21 2005, 19:01)
mosh spaarni vareetu buut gaishaaki+ ne tik tizli?
*

well, zini lai kaa es sevi uzskatiitu par paint dievu laugh.gif , es taads neesmu sad.gif , man nav pacietiibas un gribas chakareeties uz painta stundaam ilgi. Bet es laikam tomeer pacentiishos, jo tik un taa nekaa cita ko dariit nav ...... sad.gif smile.gif
edg
QUOTE(S.U.D @ Sep 21 2005, 18:03)
man nav pacietiibas un gribas chakareeties uz painta stundaam ilgi. Bet es laikam tomeer pacentiishos, jo tik un taa nekaa cita ko dariit nav ......  sad.gif  smile.gif
*

Labaak necenties. Chakareeties painaa stundaam ilgi ir visdebiilaakais, ko var dariit savaa dziivee. Iesaku labaak kaadu anime noskatiities vai papelniit naudu paartikai/anime/hdd.
Sushi
Forss ziimeejums! Spaarni ir dieviigi! rolleyes.gif (un vinja zjakete)
Ghoul
Paldies!Tagad es taisos ziimeet foruma biedrus.
+Chibi+
image
Shaisuke
image
QATRO
Pedejie ir vinkaarshi dieviigi it ipashi Chibi biggrin.gif . Uzzimee veel kaadu no foruma.
Ghoul
paldies qatro lol, bet laikam neziimeeshu sad.gif ok luuk ko uzziimeeju shodien:
image
One winged angel
Labais!!!! Es ar saku lai tu uzziimee kaadu no foruma
QATRO
Labais zīmējums bet zinot kā tu zīmē varbūt varēji bišku labāk uzzīmēt mēteli. biggrin.gif Bet visār kopumā nav kur piesieties. biggrin.gif
Ghoul
njaaa.....
image
One winged angel
Jaaa, labs Undead.. labi, ka es biju pirmais, kas to vispaar redzeeju no foruma, ja neskaita pashu SUD, muahahahaha... Kaa jau teicu: man bish atgaadina Trigun...
AmnE
Hmm... Nu manupraat nedaudz par tievu, bet varbuut tas taa ir domaats, un ja taa, tad sorr... wink.gif
Sushi
Njaa... par tievu mazliet ir. Liekas, ka kjeedes ir ljoti ruupiigi ziimeetas. Interesants apgjeerbs... rolleyes.gif
One winged angel
Vinjam jau vajadzeeja buut tievam, izkaameejusham, jo tas tip ir Undeads, taa pats SUD teica biggrin.gif
Ghoul
nu vispaar taa ir taada kind of "atmazka", tip ziimeeju, skatos "bljn baigi tievs sanaacis, well, Ok pateikshu, ka ir undeads, buus Ok"....biggrin.gif
Jaladin
Kuul! kai man tu nekad nerādi šos darbus. Man you're so cool! Bet uzzīmē kādu no foruma !!! Sevi vai varbūt mani LOL
AKIRA
...err- man skjiet ka tew ar proporcijaam un rokaam ir vislielakas problemas! varu ieteikt iechekot kaadu tutorial!!! lai iepaziitu to stelli! ja ir interese varu aizsuutiit zip formaataa! -ja kas suuti personal message! smile.gif

be sitaa bilde teu ir shausmiigi kuul! tongue.gif

QUOTE(S.U.D @ Oct 12 2005, 08:29)
njaaa.....
image
*

Shaisuke
Waijj! Tas tievais dzekinjsh man ljoti patiik...

~BN~
nitra
Tas pēdējais zīmējums baigi labs! happy.gif ja nu vienīgi drusku par tievu...
Ghoul
[quote=Jaladin,Oct 19 2005, 00:00]
Kuul! kai man tu nekad nerādi šos darbus. Man you're so cool! Bet uzzīmē kādu no foruma !!! Sevi vai varbūt mani LOL
*

[/quote]
well, shie ziimeejumi, te ir ilgi, vareeji paskatiities tongue.gif, Ok ziimeeshu tevi :)Sevi jau esmu uzziimeejis divas reizes, bet tie ziimeejumi ir paaraak smuki, taapeec neskaitaas tongue.gif http://otaku.lv/index.php?showtopic=1978

[quote=AKIRA,Oct 19 2005, 00:22]
...err- man skjiet ka tew ar proporcijaam un rokaam ir vislielakas problemas! varu ieteikt iechekot kaadu tutorial!!! lai iepaziitu to stelli! ja ir interese varu aizsuutiit zip formaataa! -ja kas suuti personal message! smile.gif
[/quote]
*

[/quote]
well, jaa proporcijas pieklibo, Ok tip suutu PM!! biggrin.gif

[quote=Shaisuke,Oct 19 2005, 11:25]
Waijj! Tas tievais dzekinjsh man ljoti patiik...

~BN~

*

[/quote]
Paldies smile.gif

[quote=nitra,Oct 19 2005, 14:55]
Tas pēdējais zīmējums baigi labs! happy.gif ja nu vienīgi drusku par tievu...
*

[/quote]
Nu peedeejais ir tip domaats taads tievs, jo aiz visaam taam siksnaam ir ljoti maz miesas biggrin.gif
Jaladin
I scream for update!
Ghoul
QUOTE(Jaladin @ Oct 27 2005, 15:36)
I scream for update!
*

es sadzirdeeju biggrin.gif ehh neanaaca taa kaa biju iecereejis sad.gif
image
anishuara
Ak dievs!!!!! SUD TU ESI TIK TALANTIIGS!!!! rolleyes.gif wub.gif ka mna patik tavi ziimejumi!!!! happy.gif
AKIRA
...tikai ar pupiem kaukas nau... biggrin.gif ...nevermind es jau tikai aaxtos... tongue.gif
Ghoul
Ehhh nevareeju izdomaat ko lai veel ieliek lapaa ( varbuut kaadam ir idejas ??? ) taapeec sanaaca baigi tuksha lapa sad.gif
image
Kazuki
pameegjini ielikt kaadu fonu. tip shkjeersielu, apdrupushus kjiegjeljus utt. a tas priekshpeedeejais ziimeejums ir domaats kaa pashportrets?
Ghoul
QUOTE(dark_angel @ Oct 31 2005, 21:55)
pameegjini ielikt kaadu fonu. tip shkjeersielu, apdrupushus kjiegjeljus utt.  a tas priekshpeedeejais ziimeejums ir domaats kaa pashportrets?
*

Ok pameegjinaashu, tik man foni taa pasuudiigi sanaak, bet ir jaamegjina, nee tas nav pashportrets, tas vnk kkaads meerglis.... biggrin.gif
Sushi
Nee S.U.D. tu tieshaam reaali labi ziimee!!! Talants ir!
2 peedeejie ziimeejumi ir vnk neatkaartojami (nu, protams, ja nekopee laugh.gif )
Vispaar vairs tajaa ziimeejumaa arii neko nevajag... smile.gif
Jaladin
Pēdējais smuks... Tikai nu man galīgi nepatīk kā ir pasniegta ideja... nu galīgi... sor...
nitra
Abi pēdējie ir smuki, man patīk smile.gif Tik ar rokām kaukas nav tā...
Janots
aga! tiesam labi, loti labi... bet tajaa pedejaa, ta roka kuru tur engelis... nu kaut kas ar to nav iisti ka vajag... un galvas forma ar mazliet klibo, tai jaabut apaligaakai... man liekas...
Ghoul
thnx!!! smile.gif
image
yorsa-kun
Baigi kewl'i S.u.d. ir izstraadaajies savs stils, vieniigais kas man atgaadina anime ir galva, galvenoikaart acis, taas sanaak super, btw kaa tu ziimee? baigi preciizaas liinijas tev sanaak
Ghoul
Paldies!!! smile.gif ziimeeju es ar melnu tintes pildspalvu, taa kaa esmu slinks es ziimeeju uzreiz ar pildspalvu ( taapeec biezi vien uzziimejumiem ir kjeepas, tas taapeec, ka pieljaavu kljuudu un meegjinu to aizkjeepaat), vnk velku liinijas.... wink.gif
anishuara
njaaaaa S.U.D. tu ka vienmer sava repertuara!!! wub.gif dievigz zimejums.... klausiez uzime man taada stila ari meiteni.... laugh.gif tas butu forshi!!! biggrin.gif
Janots
nuu, mazliet rokas par tievu... bet vis paarejai vierkarshi SUPERIIGI!!!
Ghoul
QUOTE(anishuara @ Nov 2 2005, 18:48)
njaaaaa S.U.D. tu ka vienmer sava repertuara!!! wub.gif  dievigz zimejums.... klausiez uzime man taada stila ari meiteni.... laugh.gif  tas butu forshi!!! biggrin.gif
*

nu uzziimeeju meiteni, bet sievieshu ziimeeshana man iipashi nepadodas, domaaju shis ziimeejums tam ir pieraadiijums sad.gif
image
anishuara
man gan patiik!!! happy.gif tiiri jauka un beediiga meitene!!! rolleyes.gif
Ghoul
Sho taa kaa ir doma kraasot ( prtams, ka slinkums uzvarees un es neizkraasoshu biggrin.gif ), taapeec arii nav nekas ieenots, iekraasot ar tinti.....
image
Suu
wau! superiigi ziimeejumi pilniigi mute liidz griidai ohmy.gif kaa tik labi var uziimeet esmu nesapra
X_Kamui
Hehe sud warriorus zimee ja, es parsvaraa arii tongue.gif
norm sanaaca, man patiik rolleyes.gif
Ghoul
Shim ziimeejumam veel top spaarni... biggrin.gif
image
Kaede
Tā meitene no pēdējiem trim patika vislabāk. Pat ar visie ēnojumiejm utt. Patiesi ļoti labs zīmējums. smile.gif
Ghoul
Ehh beidzaas tinte taapeec nav galiigi pabeigts sad.gif Kaads pasaka luudzu vai matus kraasot melnus????
image
X_Kamui
Es izkarasotu tikai matu galus ar melnu kraasu, bet vari ari visus...

wink.gif Nu tu saproti, ko es uzrakstiijuja?..... es nee....
Ghoul
Sapratu biggrin.gif Bet man ir beigusies tinte sad.gif
Nu taa shitaa tip vareetu labak paarskatiit ziimeejumu smile.gif
image
X_Kamui
QUOTE(Ghoul @ Nov 13 2005, 19:30)
Ehh beidzaas tinte

QUOTE(Ghoul @ Nov 13 2005, 19:49)
Bet man ir beigusies tinte

Tinte kur - в ручке или в баночке от чернила wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.