Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mans Arts
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Kaede
Peedeejais darbinnjsh. Taa patika! Patiesi, izkraaso matu galus, ja vari. Matus visus nekraaso...
hypnotize
1.tieshaam labs!!!!
Jaladin
Nu zini tu tiešām progresē. biggrin.gif Eh teh half-fiends riktīgi labs. Hmmzzz. kad būs tie daži zīmējumi, kurus tu teicies uzzīmēt rolleyes.gif
baseboalbatboy
Eee mmm... tam peedeejajam galva plakana sad.gif
Righorn
Kaut kas nav kaartiibaa ar to giimi....
Aven
Beidziet piesieties! Vinjam tik labi jau sanaak, un vispaar ja kaads redzeetu kas man par darbiem... sad.gif ak, vai! Mikelandzelo kapaa apgrieztos otraadi ja redzeetu.. tongue.gif
Aven
by the way kaa var postaa ielikt bildi?

p.s.
sorry for double post...
Righorn
Tas manlieks ir avataars(a varbuut ne tongue.gif ) man poh es neko , nekur nelieku!
Ghoul
QUOTE(Aven @ Nov 22 2005, 00:25)
by the way kaa var postaa ielikt bildi?

p.s.
sorry for double post...
*

Luudzu dodies uz http://otaku.lv/index.php?showtopic=547
Aven
Paldies.. smile.gif
Righorn
nez kapeec man liekas ka pats pirmais ziimeejums ir vislabaakais.... blink.gif
Ghoul
QUOTE(righorn @ Nov 22 2005, 15:21)
nez kapeec man liekas ka pats pirmais ziimeejums ir vislabaakais.... blink.gif
*

tu domaa pats pirmais ziimeejums shinii topikaa??? Well, taa jau ir gaumes lieta smile.gif Kljuudu pashaa pirmajaa ziimeejumaa saliidzinoshi ar citiem ir ljoti daudz.... laikam.... biggrin.gif
Righorn
Bet tieshaam pirmais ir perfect! laugh.gif
X_Kamui
O, es tikai tagad esmu paarskatijis topiku.... visu rolleyes.gif
Un gribeeju pateikt.... lai tu vairaak ziimeetu sievietes biggrin.gif
One winged angel
QUOTE(-Kai- @ Nov 22 2005, 19:06)
O, es tikai tagad esmu paarskatijis topiku.... visu  rolleyes.gif
Un gribeeju pateikt.... lai tu vairaak ziimeetu sievietes biggrin.gif
*

Piekriitu, vinjam labaak sanaak ziimeet vecenes!!! It sevishkji taa elfene pie saakuma taa normaali izskatiijaas!
Ghoul
nu shis, es teikshu, ir mans miiljaakais ziimeejums, tapis izmantojot markjiri, divaas minuutees.. biggrin.gif
Taatd pa visu esmu es ( Ghoul), pa kreisi ir Jaladin's, pa labi deNua ( vinju laikam nepaziistat biggrin.gif )
image
Jaladin
HEEEEYYY!!! This is the best so far! Man patīk! Paraksts ir arī baigi kruts smile.gif Tikai es esmu džeks labajā pusē smile.gif
Ghoul
mjaa, sen nav bijis up date. Neko neesmu ziimeejis, bet lai juus zinatu, ka es veel esmu dziivs, luuk, tikko uzziimeets online paintaa smile.gif

image
Nirvana
Kopumaa nejeegaa interesanti ziimeejumi, pat izpildiijums labs (vieniigi ar roku ziimeeshanu tev nav labi, tachu tas jau vairaakkaart sheit tika pateikts). Paarluukojot pavedienu, skaidri saskataama izaugsme. Tieshaam gliiti, paldies.
Tu to visu no galvas skicee vai kaa? Ja no galvas, tad jau vispaar apbriinojami (lai gan pie izpildiijuma un, galvenokaart, proporcijaam ta kaa vajadzeetu veel piestraadaat).
zeloco
QUOTE(Ghoul @ Mar 21 2006, 21:16)
mjaa, sen nav bijis up date. Neko neesmu ziimeejis, bet lai juus zinatu, ka es veel esmu dziivs, luuk, tikko uzziimeets online paintaa smile.gif

*

kur taads ir? O.o
Ghoul
QUOTE(Nirvana @ Mar 22 2006, 22:27)
Paarluukojot pavedienu, skaidri saskataama izaugsme. Tieshaam gliiti, paldies.
Tu to visu no galvas skicee vai kaa? Ja no galvas, tad jau vispaar apbriinojami (lai gan pie izpildiijuma un, galvenokaart, proporcijaam ta kaa vajadzeetu veel piestraadaat).
*

Tencinu. Jaa, paarsvaraa es ziimeeju un domaaju, ko ziimeet taalaak, viss tiek domaats uzreiz smile.gif Nu gan jau sanjemshos un centiishos piestraadaat smile.gif
QUOTE(zeloco @ Mar 23 2006, 15:14)
QUOTE(Ghoul @ Mar 21 2006, 21:16)

*

kur taads ir? O.o
*

tongue.gif tur pat vien ir tongue.gif
Aven
Baigi smuks darbs, tu progresē afterall! wink.gif
Arts
Skaists darbs.Čalis dusmīgs,zīmējums asiņains ir sava izteiksme...zīmējumam ir sava dvēselīte.Patiešām jauki.Bet negribās pret tevi izjust skaudību.....kā ar to komiksu projektu???Ja gribi ko veidot tad atraksti man Up_Down@one.lv
cool.gif cool.gif
Pinkpanther
mjaa... paarskatiiju visu, izlasiiju. rolleyes.gif manaama izaugsme un proporcijas paliek arvien labaakas. smile.gif taa teikt- savs stilinjsh... cool.gif
Ghoul
Mani pirmie solji Fotoshopaa. Tiesa pats artworks nau maneejais, tikai paintings. BEt gan jau tikshu pie skanera, tad jau arii kkas sveejais paraadiisies... smile.gif

IPB Image
Pats, pats pirmais.
IPB Image
FuschichO
Tu mani bišķiņ spārdi, sevišķi, ja tas otrais ir 100% tavs
zeloco
Wolverine labs sanaacis, ka tik veel liinijas ar buutu tavas biggrin.gif tik neona kraasas niedres sit aara.. fonu vajag pieklusinaat.
yorsa-kun
Vulverins man patiik kudos! Btw shito Tu ar paleti veidoji? Un moshk ir kada pamaciba kaa taas krasas klaaj paari un glaze un taa talak - kaa veido to krasu pareju... man to gribetos iemaciities ..
Ghoul
Atljaushos iedomiigi apgalvot, ka es taadu speeju uzziimeet tongue.gif

Well nee, man vnk ir savilktas visaadas bildiites un es taas photoshopaa kraasoju. Paarejas es veidju ar burn un dodge tooliem un tad kko sapludinu ar smudge tool. Priekshmetus uz vvz ko veel taalumaa apstraadaju ar blur tool.

Njaa, bet tas viss baigi ilgi sanaak, bet gan jau ar laiku atradiishu kaadu jeedziigaaku veidu kaa digitaali kraasot bildes, shobriid mazliet lasu un skatos kaa to dara Richard Isanove, diezgan forsh kraasotaajs no Marvel.
Ghoul
SHis, iespeejams, buus vienaa zhurnaalaa. Nau veel pabeigts, peecaak arii gal variantu ielikshu.

Vajadzeeja buus Seksa Pistoleem... biggrin.gif

IPB Image
Cowman
vokaals izskataas paaraak vecs
Ghoul
QUOTE(Cowman @ Aug 3 2008, 19:42) *

vokaals izskataas paaraak vecs

Iisteniibaa ir taa, ka visi paareejie izskataas paaraak jauni XD
zeloco
nē, pārējiem vienkārši pagaidām vēl nav seju biggrin.gif
Cowman
IPB Image

nu nav shiem vecas sejas
zeloco
viņi bildē nevaikstās. Facial muscles do wonders.
Ghoul
QUOTE(Cowman @ Aug 8 2008, 01:41) *

nu nav shiem vecas sejas

Kura gada bilde? tongue.gif Tanii veel Sid Vicious ir grupaa, un tas bija kkaada 70mito gadu viduu tongue.gif
Cowman
nee es to zinu ka bilde ir no 70tajiem , bet kaa lai zin kuraa gadaa tu vinjus esi domaajis ziimeet? ( un spriezot peec tavaa darbaa ziimeetajaam sameeraa jaunajaam sejaam var spriest ka tas vareetu buut attiecinaams uz vinju zelta gadiem biggrin.gif )
Ghoul
QUOTE(Cowman @ Aug 8 2008, 19:38) *

nee es to zinu ka bilde ir no 70tajiem , bet kaa lai zin kuraa gadaa tu vinjus esi domaajis ziimeet? ( un spriezot peec tavaa darbaa ziimeetajaam sameeraa jaunajaam sejaam var spriest ka tas vareetu buut attiecinaams uz vinju zelta gadiem biggrin.gif )

PIenjemsim, ka vokals izmantoja laika mashiinu un savaaca paareejo line up'u no 70mitajiem tongue.gif

IPB Image

Taa tas izstaas galu galaa
zeloco
kur tad taads raksts ir?
Ghoul
Zhurnaals "Ātrāk un Skaļāk" esi forsha un peerc to ;D

Nu ja, beibi kaadu laicinju atpakalj saaku kraasot, nekaa nevaru sanjmties un babeigt... so lieku kas ir...
IPB Image
Cowkiller
forsha vagiina! ohmy.gif
Cowman
njaa manaa skatiijumaa vinja saakas mazliet par augstu
Ghoul
QUOTE(Cowman @ Aug 11 2008, 01:14) *

njaa manaa skatiijumaa vinja saakas mazliet par augstu

Manaa skatiijumaa tas ir apmatojums ;D
FuschichO
Jep, smuka apakšdaļa. Nabu vajag par pāris mm augstāk un rokas- tās nav par garu, ja pievērš uzmanību elkonim? Bet kruta smile.gif
Tigra2
Liekas sasodīti foršs. *.*
Smuka zaķene, smuka.":3
Ayumi
yep, izkrāsošana tev labi padodas. man patīk tie sex pistoļi. tā stilīgi uzzīmēts, imho. smile.gif
zeloco
wad da fak ir "aatraak skaljaak"?

par beibi nav ko daudz teikt... slinks tu esi biggrin.gif
Ghoul
Zhurnaals par motocikliem un rokmuuziku biggrin.gif Nopeerc, paskaties ;D

Njar, gan jau laboshos... :s
Ayumi
Njar, gan jau laboshos... :s

bsh*t!
liec nākamos darbus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.