QUOTE(Shinobi-sama @ Dec 6 2004, 20:24)
QUOTE(edg @ Dec 4 2004, 11:06)
(paarspiileejot: kaa shinobi te laida valjaa).
Ehh, biju jau uzrakstiijis kaarteejo 500 vaardus garo referaatu, shoreiz par teemu: "Kaa tu taa nesaprati manu postu, un kaa tev vajadzeeja saprast!", bet kaads kretiins uztaisiija iiso, taapeec dators nebriidinaadams un smiedamies izsleedzaas.
Bet neesmu no tiem cilveekiem, kas tagad saaks visu no saakuma. Taapeec iisos vaardos:
"(paarspiileejot: kaa shinobi te laida valjaa)." - tulkojas kaa "(es paarspiileetu, ja teiktu, ka buutu devis taadu kritiku kaa Shinobi te rakstiija)"
Taapat arii citas lietas, ieskaitot "lai shinobi iet deet" ir jaatulko ar labestiigumu, jo, ja veelos pret kaut ko izteikt nepatiku, tad tas buus garsh un argumenteets referaats. Jebkura manis teikta iisa fraaze ir labestiiga.
Taapat no tevis neizpratnes par manis teikto izrieteeja tavi paskaidrojumi, kaapeec tiesha kritika ir veelama. Kaa jau vareeji ieveerot no manas fraazes "nedoshu nekaadu taadu kritiku kaa kaadreiz" - arii man ir tieksme tieshi teikt to, kas man maakslas darbaa patiik un kas nepatiik, taapeec nekaadi neoponeeju tevis teiktajam.
Un par blukja kaajaam - nu, kad tu taa pateici par taam potiiteem, tad es arii ieveeroju, bet tas nekaadi nemaina lietas buutiibu, vieniigi to, ka es runaaju par visaam kaajaam kopumaa, bet tu par to apaksheejo dalju, taadeejaadi, mans pienaakums buutu luugt atvainoshanu par divdomiigo izteicienu "ej deet", ja tevi tas aizskar. Nu, ja tevi tas aizskar, tad atvaino! Bet ceru, ka nee, jo viss shii fraaze nebija ne ar dusmu, ne ar aizvainojumu, bet vieniigi ar beernishkjiigu paarspiileejumu izteikta, taadeejaadi nebija teemeeta aizvainot. Un es vispaar nemeedzu apzinaatu aizvainot cilveekus! Kaa arii, ja ir iipashs specgadiijums, un es tik tieshaam patieshaam esmu par kaut ko apvainojies, tad tas, ko uzrakstiishu, noteikti paarsniegs tuukstots vaardus, un nevis divdomiigus, bet tieshus kaa ar nazi muguraa.