Help - Search - Members - Calendar
Full Version: The Art of Mortals
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Kikyou
Kas ta' te par emo... Vienkārši cilvēks, kas sev mēģina domāt pozitīvi, kaut gan ir pilnīgā bedrē. Tas jau tieši ir vairāk raksturīgs dzīvespriecīgajiem. :3
Ami
Cik ilgi tu to zīmēji!? Tur viss ir tik ļoti detalizēts. Tu esi vairk nekā sensei. Tā ēnot.... ooohohohohoo.
xikes
Šim pēdējam aizgāja aptuveni nedēļa. Protams, nezīmēju jau 24/7. Kādas 2~3h dienā. Tad vēl kādu dienu, kad galīgi nebij iedvesmas, sanāca izlaist.. nu tā.. kaut kur aptuveni nedēļa.
Tomoko
o_ō...
kewl. viss ko varu pateikt.. zīmējumam ir ļoti spilgta noskaņa, viss manuprāt lieliski uzzīmēts, un tā slejiņa labajā pusē lieliski iederas.
vairāk nevaru pateikt. zīmējumu raksturotu ar vārdu - ideāls.
xikes
Mans lineart, Kikyou krāsojums.
Vispār, šis tika līdz lineart stadijai un tad, iedvesmas trūkuma dēļ, tika pamests un nolemts aizmiršanai. Tad, pēc pāris mēnešiem ienāca prātā ģeniāla doma, moš kādam citam iedot izkrāsot.
Rezultāts pārspēja visas cerības.
IPB Image
Saint_one
blink.gif wow thats perfect smile.gif
jurc
Jums abiem sanāktu lieliska komanda! Pro!
Dead Star
kā jau tiku sacījusi - izskatās jau nu profesionāli,vismaz man,kā cilvēkam bez nojēgas par vārdu "profesionāli".Vnk sajūta,ka redzi bildi paņemtu no kādas spēles :3 Un jā,lielumliels respect par ieguldīto darbu.Malace,malace,malace ^O^
un xikes - protams,lineart atkal detalizēts,arī pēc proporcijām,manuprāt,viss kārtībā,plaukstas smuki,mati smuki.
piekrītu jurc :>
Sorrow
nuja. Super. blink.gif
Ieliec arī tikai savu lineart.
Tenma
Mmmm... skaisti... Ziimeejums vnk wow, bet kraasojums vispaar man liekas nesasniedzama virsotne.... smile.gif
metaphor
wow blink.gif [es laikam atkaarotjos]ziimeejums ir vnk kewl.ir dazhreiz,ka vairak nav ko teikt.[tu mani atstaaji bez vaardiem biggrin.gif ]

P.s. piekritu saint_one un jurc happy.gif
Cilveeks
lainartu arii gribaas redzeet... happy.gif
Mimi
sleep.gif Es paklanos... Tik labi tas viss izskatās. Kikyou ir Nr1 krāsotāja. sleep.gif
xikes
Oki, te būs linearts, ko daži gribēja redzēt.
IPB Image
exile
smile.gif Kopdarbs sanaaca ljoti efektiivs . Labu darbu bez laba linearta gandriiz neispeejam uztaisiit! bravo!
Tatsuke-sama
Wow izskatīju visus tavus darbus un jāsaka baigi patika, itsevišķi tas "I'm not alone" ļoti spēcīgs zīmējums, varteikt pat ģeniāls, izraisa emocijas un protams es arī atļāvos to saglabāt.. rolleyes.gif
Asuka
QUOTE(xikes @ Mar 15 2007, 22:56) *

IPB Image

nu man nav ko teikt.. vienkārši ūberie darbi. it īpaši sitais. nu baigi labie. man ļoti patīk doma, un arī noformējums.. nu vārdu sakot viss ir vienkārši kruta.. XD
Huney Bunny
Wow! Tev arī ļoti labi izdodas zīmēt ! *blink blink* blink.gif
Nothinga
Tev lieliski sanāk, lai neieslīgtu garos vārdos un tā. Man patīk, pat ļoti. Darbs prasa lielas pūles, taču rezultāts ir vienkārši fantastisks. Es neņemtos ko tādu uzzīmēt, vismaz pagaidām, taču tev sanāk lieliski! Tā tik turpināt un ar laiku tavas prasmes noslīpēsies līdz dimanta spožumam!
xikes
Mmm, paldies, paldies jums visiem par komentāriem.
Pašlaik gan iestājies neliels pavasara slinkums, tādēļ arī neko jaunu neesmu ielicis. Nu, vispār ir šis tas jauns, bet tas tikai tā~ iesākts, bet nepabeigtus darbus kaut kā negribas likt. Gribas visu līdz perfektumam uzzīmēt un tad.
happy.gif
undux
mm ljoti patiik! varu sadereet ka kraasaini darbinji izskatiitos labaak.. bet taa jaw tava dariishana nuu bet ljoti cmuki taa turpinaat!!^-^
xikes
Pavisam nejaušs zīmējums.
Kad ilgi zīmēju vienu zīmējumu, ilgi un pacietīgi mēģinot uzzīmēt visas detaļas, tad reizēm tas viss pamatīgi piegriežas un pa vidu ātri uzskricelējas kaut kas cits.
Šoreiz gan bez fona. Nekas jau diži nopietns vai labs. Just so.
IPB Image
Mimi
Hmm. lieta, kas man nepatīk, ir matu izspūrums - tādu efektu uztaisa tie švīkājumi.

Ļoti labi sanāca krūšudaļa - tie krokojumi, ēnas... ūbī. ^^
Hmm. kopumā ir tīri ok, un daudz nepiesiešos, jo tā jau tāda mazā skicīte. smile.gif
xikes
Paldies. happy.gif
Nū, jap, vispār tie mati jau ar bij domāti tādi puspaizpūruši.
Citādi man pašam izskatās, ka kaut kas ar seju nav īsti labi. Nja, semi~anime~realisms nemaz nav tik viegli uzzīmējams.
Nothinga
Zoda līnija pie kakla varētu bēt nedaudz augstāka.
DArbs kopumā man patīk. Kaut arī tiaki skice, albi sanačis ^^ Ēnojums ir brinišķīgs, tād''el grūtāk pamanīt kļūdas, ja tādas ir. Tā tik turpini!
Dead Star
Ar seju pirmajā momentā liekas, ka kaut kas nav kārtībā. Tad pierod un, ja vēl pieliek fantāziju, ta šķiet, ka viss i ok :3 Mnu visādi citādi ir jau feini. Kā vienmēr ēnojuma dievināšana,spējas panākt dabiskumu gan apģērbā,gan matos apbrīnošana. Es teiktu, ka tas pats anime-reālisma (vai kā nu to pareizi sauc) apvienošana ir puslīdz izdevusies,iespējams,ka pat ļoti.
xikes
Mhm, paldies Dead Star. paldies Nothinga.

Mmm, vislābākie ir zīmējumi, kurus zīmējot pārņem patīkamas, siltas emocijas.. happy.gif
IPB Image
Nothinga
Vēlviens skaists darbs ^^ Tu māki darboties ar zīmuli. Man patīk, kā ieraudzīju tā uzreiz pasmaidīju ^^
Vienīgais, kas man šajā darbā liekas ne pārāk labs ir rokas. Plaukstas, salīdzinot ar galvām, šķiet ļoti maziņas, pat mazliet paŗāk maziņas. Kopumā tā ir vienīgā vieta, kas man nešķita pareiza.
Tādā garā turpini!
Kazuki
Anime reālisms tavā izpildījumā kā parasti owno, :> bet jāsaka, ka šajā galerijā ir redzēti arī labāki darbi. Mati detalizēti un labi izstrādāti, meitenei seja piemīlīga un visas tās ķēdītes un siksniņas arī izskatās tīri interesanti. Ēnojums ļoti labs. Tomēr kā jau teica nothinga plaukstām būtu jābūt lielākām un, manuprāt, nebūtu slikti, ja tās būtu nedaudz augstāk, bet kopumā šis ir labs zīmējums. Tiešām glīši. smile.gif
exile
Pēc līniju stila nepateiksi, ka tev ir ļoti veikla roka un ērgļa acs, bet ir liela pacietība(viena no lielākā visā šajā forumā), savs stils un daudz laika. Mani te tā ieninteresēja - cik ilgi tev vajag laika lai uzzīmētu vienu darbu, piemēram, pēdējo? Man ir aizdomas ka salīdzinoši daudz. Bet jebkurā gadījumā meiteņu matu "viļņainības" effektu esi labi apguvis, bet prasās nedaudz vairāk izcelt apjomu figūrām kopumā - manā skatīumā.
xikes
Mm, paldies par komentiem.
Jā, plaukstas arī man pašam liekas nedaudz par mazu, tomēr, zinot cik čakarīgi viņas zīmēt tādā pozā, galīgi necēlās roka dzēst ārā un zīmēt nedaudz lielākas. Tomēr, nav jau ar tik ļoti par mazu.
Jā, piekrītu, nav man nekāda tur diži dievišķi artistiskā roka vai acs, viss tomēr tik vien uz pacietības balstīts.
Hmm, pēdējais vispār tāds pa pusei ātrais darbiņš bija, spontāna ideja. Tomēr tas netraucēja pie tā pavadīt vairākas stundas. Let's see. ~4h naktī no piektienas uz sestdienu un ap 2~3 stundām sestdien un svētdien. Tad nu, kopā.. ap 9h. Bet tas ir štrunts.. salīdzinoši. Es nekad īpaši neskaitu stundas, cik ilgi esmu kaut ko zīmējis. Kā jau teicu, šis, pēdējais, manuprāt tāds fiksais vien bija. Šim pat sakarīga fona nav.

Khe khe, matu viļņainums.. jap, man ar patīk, ka beidzot sanāca, tomēr arī šķiet, ka tur vēl dažas kļūdas un to var uzzīmēt arī labāk.
Saint_one
vienmēr var uzzīmēt labāk x), bet nu pie joda, tas pēdējais darbiņš man ļoti patīk smile.gif, tik piemīlīgs.
undux
Hmm. lieta, kas man nepatīk, ir matu izspūrums - tādu efektu uztaisa tie švīkājumi.

Ļoti labi sanāca krūšudaļa - tie krokojumi, ēnas... ūbī. ^

Man gan labāk patīk izpūrušie mati nekā krūšu daļa. man kautkas tajā krūšu daļā šķiet ļoti jocīgs.
xikes
Gribat mega artu? Nebūs. Šodien vēl ne. XD

Vecgada vakarā uznāca velnišķīga iedvesma ko uzzīmēt. Bez jelkādas jēgas un bez nozīmes. Gandrīz nedomājot.
Nevarētu gluži teikt, ka šis, nedaudz vairāk par stundu prasošais darbs, būtu mans labākais vai kas tāds, bet man pašam patīk. Pat ļoti.
happy.gif
IPB Image
Arts
Time is inevitable...

Man patīk zīmējums,tikai nevaru noteikt dzimumu....laikam džeks.
Request art zīmē mēdz zīmēt?
Saint_one
Ja pagājušais izcēlās ar piemīlīgumu manās acīs, tad šijā darbā patiešām var sajust tās emocijas un spēku, kas tur ir atspoguļots. Magnificante !!
xikes
Jap, džeks.
Hmm, par tiem request artiem, nez īsti. Atkarīgs no konkrētā request, bet vispār, vadoties pēc statistikas, man parasti ir slinkums kaut ko zīmēt pēc pasūtījuma, tad nu rezultātā arī nemēdzu tādus zīmēt.
Tomēr, kas zin, kas zin~
Blue Rose
nevar saprast ar ko viņš pārcēt to smilšu pulksteni, izskatās pēc zobenzivs.
Kikyou
Ooo, šitais man patīk. Kā tās smiltis birst ārā~! ¦D
Malacis, malacis, ej paņem no plaukta piparkūku.
Nothinga
Labs emocijas un kustības attēlojums. Noķerts mirklis, kad tikko pulkstenis ir sašķelts. Lieliski! Man patīk šis darbs ^^ tā tik turpināt ^^
Pakkun
uhh. man patīk! jūtama attieksme. šādos zīmuļa darbos, manuprāt, visvairāk jūtams .. viskautkas.
xikes
Tas saucas "xikes tika pie tableta"
Pēc ļooooti ilgiem laikiem kaut kas krāsains. Tiesa gan uz krāsu rēķina pagaidām nedaudz upurēta detalizācija. Bet nu..

IPB Image
[ I want to be Free! ]
Kikyou
Mm, kā jau teicu pirmīt, ir labs, vienīgais uz kedām ēna prasās vairāk, bet tas tā. Saa-rauj!
Misa
mm foršs gan!
i like it. ^^
Tenma
super! Zīmējumam piemīt pārsteidzoša dinamika un dzīvīgums smile.gif man patīk smile.gif
xikes
Mm, paldies par komentiem.
Anyway, zīmējot (vai pareizāk - krāsojot jau) šito, secināju, ka vēl īsti līdz galam neizprotu apģērba locīšanās fiziku, kā arī, vēl jāpiestrādā pie ēnošanas un pareizas (vai vismaz effektīvas) gaismas krituma attēlošanas... Uuuun, jāmēģina ieviest melnbalto zīmējumu fonu detalizācija un atmosfēra. Un jā, vēl īsti nemāku zīmēt cilvēka galvu (vai arī visu ķermeni, for that matter) no gandrīz taisnu lenķu galējiem skatupnuktiem (piem, skatā gandrīz no augšas vai apkašas).

Bet nu jap, he he, prieks, ka tomēr izdevies daudz maz dinamisks, jo tāds arī bij domāts. Būs jācenšas nākotnē vēl kaut ko ar līdzīgu dinamiku radīt. Moš iepatiksies vēl XD
kakene
Superr!!!! Man loti patik!!
Erik4xp
Riktīgs badass darbs... Luv it...
(>.<) Damn... ko lai pasaka lai nebūtu spams...
Ja piesienas sīkumiem tad uztaisi saplīsušu posmu ķēdei, citādi vienkārši tur nav saplīsuša posma...
Saplīsis... Ķēdes rulz...
Tigra2
dinamisks ta jā, iepriekšējais arī tāds bija.
Pie šī man piesieties īsti nebūtu kur, vienīgais nav īsti skaidrs virziens no kura uz kuru plūst enerģija. Mati ar apģērbu strīdās. Mati liekas pauž, ka enerģija iet uz augšu, taču drēbes liekas tā - pa pusei uz leju, pa pusei uz augšu. Nuu.. vispār sīkumi, kurus pat nav vērts pieminēt, jo tie pielec paši pa sevi ar laiku.

Bet tā vispār, runājot par taviem drawingiem pēdējā laikā... sākot ar Jul 29 2007, 20:04, iepostoto zīmējumu, tavs stils liekas mainījies. Protams, ir tādi, kam patīk un tā, bet Man kautkā šīs izmaiņas ne pārāk. Liekas, ka darbi ir pazaudējuši savu sapņaino maigumu, kas tiem piemita.

Tās ta viss no the great misyē Tigāar. cool.gif

xikes

Naja. Pasaule mainās. Apstākļi mainās. Viss mainās. Kaut kas zūd un kaut kas rodas. Attiecas arī uz mani un manu garastāvokli.
Bet nē. Drīzāk, kopš tā "I am not Alone" zīmējuma neesmu vairs nevienu izstrādājis tik cītīgi un ar to noskaņojumu. Sauciet to par iedvesmas zuduma periodu. Visi, kas sekoja pēc tam (un lai arī sāk jau pāriet, tomēr arī šis pēdējais, par spīti tam, ka krāsains) nebij zīmēti vairs ar to fīlingu, kā arī viņi nav ne tuvu tik detalizēti vairs.
Bet nu, gan jau vēl.
Atmosfēriskumu nekur nedomāju pamest.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.