Kikyou
Jan 30 2008, 15:59
Ui, man šķiet ne viņam vienīgajam tā. Kaut kā esmu ievērojis, ka daudziem (mani ieskaitot) pagājušā gada otrajā pusē sāka zīmējamais pazust. Slikti planētas savietojušās, nez? XD
Spriežot pēc pēdējā zīmējuma - tablets = spēks!
Ok, laiks bišku pakrapoties.
14.02. Valentīndiena.
Ak, šī sakrālā un netveramu emociju pilnā diena.
Varētu padomāt, ka tūlīt sekos kāds mans zīmējums, kas palīdzēs radīt jauko noskaņu, lai šo dienu pavadītu rozīgā svētlaimē ar kādu sev tuvu cilvēku.
Sorre. Nebūs. Ne šoreiz.
---
Vēl kas. Es tiešām ļoti ceru, ka turpinājums sekos..
Kikyou
Feb 14 2008, 10:04
Hahahahahhahaaa, pabeigta šī lapa izskatās vēl labāk. Man patīk. Pabeidz arī otro lapu, ja ir laiks. owo
Vispār, bij doma tā~ ik nedēļu pa vienai lapai dabūt gatavu. Redzēs, redzēs, tiešām ceru, ka tā arī izdosies.
mm man patīk.
katru nedēļu jauns? eh. skan kā "pēc zvana". gribētos jau tavējo komiksu draugos redzēt vairāk. :3
Shumins
Feb 14 2008, 12:46
Es būtu ielicis vairāk dramatisma
Citādi ir okey, gaidu, kas notiks tālāk...
Tigra2
Feb 14 2008, 15:42
Tas, kas man patīk vislabāk - ļaunais tēls izskatās pēc xsaikija. XD
Brilles un frizūra ir ļoti līdzīgas. Ho ho.
Un, jā, tas moments ar tām actiņām un mutēm ir jancīgs, patīk.
Kikyou
Feb 14 2008, 15:43
Nu, to jau var teikt par 2/5 viņa zīmējumu. Daudz pašportreti, haa.
nu nez man ljaunais izskataas peec |Viltiiga narkomaana kas klainjo pa ielaam
P.S. ar ko juus tos darbus krasojat?
Kā kurus.
Krāsainais ar Adobe Photoshop.
Melnbaltie ar zīmuli.
Pēdējais komikss arī nedaudz ar Photoshop apstrādāts.
Geez, man tiešām vajadzētu saņemties un kādu jaunu darbu pabeigt līdz galam. XD
Tigra2
Jul 22 2008, 13:39
Viņa ir transvestīts. >.< ļoti vīrišķas rokas un kakls, un arī puncis.
Svārki smuki :3 Par anatomiju īpaši nepiesiešos, anime stils kā nekā, vienīgais būtu jāpieiet pie spoguļa un jāsaliec roka, jāpaskatās kā īsti veidojas elkonis, jo viņas elkonis, pēc zīmējumā spriežot varētu būt
šitāds
Bet tā kopumā smuki, patīk mati. :3
Paldies.
Jā, vēdera ēnojumā kaut kas man ar īsti pareizs neliekas. Jāpiekrīt arī par elkoni.
Transvestīts? Diez vai.
Oh well, macīties, mācīties, mācīties.
Bet nu, par spīti visam, man pašam patīk. Patika zīmēt un patīk rezultāts.
So yeah!
Hei,malacis,ieliki meitēnu,vai kko tml nenosakāmas dzimtas būtni.
Bet labi,malacis,ka kko ieliki,var redzēt,ka neesi labu laiku zīmējis.
Zaķim ir vīrieša ķepas,apģērbs ir kā tekstūra(tas nav apģērbs!),galva ir bik par burbuļainu,ēnojums un mati kā vienm;er ir Tavs paraksts.
Turpini zīmēt mazas meitenes ar vīriešu kājām!
Kaut kas.. uz ātru roku.
PS.
Liels bija mans pārsteigums, kad jau pēc zīmējuma pabeigšanas netīšām dzirdēju grupas Clannad dziesmu "I Will Find You". Ok, tur nedaudz savādāki vārdi, bet tos, pie esošās melodijas, var ērti aizvietot.
Kikyou
Sep 15 2008, 06:05
It kā tāds silts zīmējums domāts, bet kaut kā pirmā asociācija tos vārdus dzirdot ir drīzāk "jā jā, un tu nemaz nemēģini slēpties, kad būs, tad es tev tā krrrrrrkt sprandu pārlauzīšu b** ne tiesa ne ķirurgs tev nepalīdzēs". Piedodiet! XD
Tā jau ir labs priekš ātrrocnieka. Vienīgā sūdzība būtu tā, ka visiem fona cilvēciņiem viens un tas pats matu sakārtojums. Ja būtu dažādāki, būtu feināk. Bet tas tā.
Mhhh, jā, tur, laikam, vēl vajadzēja uzrakstu "You can run, but you can't hide!!" Pilnam effektam~
Mati, mati, ok, laikam, gan noslinkojis būšu. Iedomāsimies, ka viņi visi nāk taisnā ceļā no viena un tā paša friziera, kurš māk tikai vienu griezumu. XD
FuschichO
Sep 15 2008, 17:12
Patīk tas ka darbi ir dažādi sižetiskajā ziņā, arī lenķis mainās utt. Nav garlaicīgi.
Yanka_ronin
Sep 15 2008, 19:45
Kapēc garāmgājēji visi pa diviem tik?
neviena viena paša XD nez, tāds dīvains fīlings.
QUOTE(Yanka_ronin @ Sep 15 2008, 19:45)
Kapēc garāmgājēji visi pa diviem tik?
neviena viena paša XD nez, tāds dīvains fīlings.
nu tapēc jau jādzenas pakaļ un jānovāc aizbēgušo pārinieku!
Pakkun
Sep 17 2008, 19:58
bilde kā "under the looking-glass". iedomāsimies, ka ne attēlotais vientulis ir tas, kas saka to "some day...I will find you"
Hmm, vispār interesanti, kas un kā tiek interpretēts.
Patiesībā, es nebiju iedomājies, ka tā frāze varētu arī nākt no kāda cita, mistificēta tēla, kas atrodas "kameras" otrā pusē. Tomēr, interesanta doma, paver jaunas iespējas sižetiskajā nozīmē.
antuanete
Sep 22 2008, 23:52
zeel, ka es nemaaku taa uz aatru roku
skaisti
man ljoooooti patiik darbi ar ziimuljiem un shis ir super. interesenti, cik ilgaa laikaa vinjsh tapis?
un veel shis darbs man rada veeleeshanos, lai aatraak uzkriit sniegs
mm, paldies.
Šis tapa, es vairs neatceros, cik ilgi, bet kādas 2~3h gan jau bija.
Un jā, es arī gaidu baltu, sniegpilnu ziemu.
aeonseraph
Sep 27 2008, 23:24
Krāsainos darbus vairs nedomā taisīt?
Mm, domāju, domāju.
Kaut kā tos krāsainos sanāk iesākt un nepabeigt. Tā nu man tagad jau vairāki tādi ir, iesākti, it kā, ar labu ideju, bet nepabeigti.
Vajadzēs saņemties.
aeonseraph
Sep 28 2008, 16:07
Saņemies gan, jo labi sanāk.
Smuki. Īpaši tas ar gaismu no lejas.
Iespaidīgi. Un visi rakursi [nu kā toas sauca.. angle] izskatās baigi labi un pareizi. ^^
Vienīgais man biš nepatīk seja 4. zīmējumā.. būtu labāk, ka viņa skatītos galvu atliekusi uz atpakaļu nevis tā tikai mazliet paliekusi un nu jā.. nezinu, kā lai savādāk paskaidro.
Smuki. ^^
Mm, Paldies.
Jā, par to galvu es sapratu un, iespējams, tev pat ir taisnība! Labāk un dabiskāk pie tādas pozas tiešām būtu vairāk atliekta galva. Oh well, mūžu dzīvo, mūžu mācies.
Paldies!
Red Devil
Feb 3 2009, 21:52
Darbi ir skaisti tikai nez kāpēc (un varbūt tikai man) bet acī dur deguni. Ja skats no augšas/apakšas ir tīri ok, tad no priekšas gan šķiet kautkā nepareizi
asamashii ritori banpaia
Feb 4 2009, 00:24
deguni ir bik kartupelīši, bet tas piedod mīlīgumu =
=
un jā, baigi forši spēlējies ar perspektīvi, un tas pirmais pārītis ir vispār meganice!!!
Catgirl
Feb 22 2009, 17:03
pirmspēdējā zīmējumā liekas tam puisim nav pēdas pabeigtas? Un tai meitenei krāsainajā zīmējumā galva pieblīdusi kā dexteram
5. zīmējumam vienai plaukstai vajag delnu. Vēl dažos zīmējumos galva izskatā neproporcionāla sejai.
Man labāk patīk pēdējais un trešais no beigām.. izskatās pabeigtāki
Viss izskatās vienādi,un Tu velc līnijas sūdīgāk par mani.
Keydan
Feb 23 2009, 01:12
Neet... Neet. Man patik!... but, why the dwarfs?
antuanete
Mar 10 2009, 21:27
tiptops
Feb 12 2012, 12:10
QUOTE(antuanete @ Mar 10 2009, 20:27)
Mājas tiešām iespaidīgas!
Hei visiem!
Interesanti, cik dzīvs vēl ir šis forums? XD
Lai nu kā, bet es joprojām zīmēju un apgūstu jaunas lietas. Lēnām tuvojos tam līmenim, ko vēlos sasniegt. Voohoo!
-
-
Songoko
Jan 5 2016, 14:15
xikes > respekts un uvažuha
man līdz tavam līmenim vēl augt un augt. Tā turpināt.
Pēc pusgada izdomāju apskatīt forumu, nenožēloju. Bildes smukas!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.