Tu esi viens no tiem cilvekiem kurš mak zimet bez krasam un AP labak neka ar tiem! Vai tu nedomaji uszimet kautko Action stila? Tev taču izdosies!
Karamele
Aug 7 2006, 13:35
*plāta muti kā no ūdens izvilkta zelta zivtiņa*
tavi zīmējumi tiešām ir brīnišķīgi, uzzīmēts perfekti
gribētu pajautāt cik ilgu laiku tu pavadi pie šiem zīmējumiem, jo viss ir tik smalki izstrādāts
Dzīvs pierādījums,ka Latvija drīz pārspēs Japānu...
Vienkārši un ģeniāli.Tik ļoti patīkami ka katram objektam ir savas ēnas un atspīdumi....vienkārši,tīri,skaisti.
Dead Star
Aug 7 2006, 15:55
Pēdējais šeit ar vienkārši burvīgs.Saglabāju uz cietā,lai kādreiz var atvērt un pabrīnīties.Kad pati reizēm ar zīmuli ēnoju,tad man nepatīk tas,kad sanāk,ka ēnas visas saplūst kopā un nekas vairs īsti neizceļas zīmējumā,bet taviem darbiem nudien tā nav
Viss tik tiešām izstrādāts.vienkārši fantastiski.
Wahh.. thnx. Man prieks, ka jums patiik
Heh.. nu nez.. man pasham veel leikas, ka Makoto Shinkai veel joprojaam ir paaris reizes paaraaks par mani
Bet nu.. no vina es smeelos iedvesmu detalizeetiem, plashiem un atmosfeersikiem foniem. Un tomeer man veel augt un augt. Neesmu pat taa iisti nopietni saacis savus ziimeejumus kraasot.
Kaa arii man joprojaam ir dazhas probleemas ar kermenu ziimeeshanu.
It sevishki no specifiksiem skatu lenkiem un sarezhgiitaas pozaas. Vismaz buushu pusliidz sapratis, ka plaukstas ziimeejas.
Par mangu, jaa, esmu domaajis. Shkietami originaalas idejas arii ir, kuras visas skaisti savienojas vienaa story. Divas lapas kaut kur staav uzskiceetas..buus laiks un iedvesma, pabeigshu(patrupinaashu), vai uziimeeshu par jaunu (jo diezgan vecas jau). Nez kaa sanaaks ..gan jau kaadreiz arii tas taps gatavs.
Kaa jau teicu, vienam shaadam full-scale ziimeejumam vajadziiga aptuveni nedeela. Bet, loti iespeejams, uzzimeet arii atraak, ja ir briivs laiks, un gribeeshana.
Oki, te buus veel viens..pagaidaam peedeejais no pabeigtajiem. Kaut kaa neliela haltuura, man shkiet
Dead Star
Aug 7 2006, 21:17
Lai arī tu to sauc par haltūru,es gan piesakos pavisam noteikti tavam fanu pulkam
Plaukstas,manuprāt,tev vispār sanāk pat ļoti labi zīmēt (ilgs treniņš?) Backgrounds,pati meitene,apģērbs-apbrīnojami..nu ko man laikam vairs pat teikt nav īsti ko,lai atkal neatkārtotos - brīnišķīgi darbi
Nu.. heh.. neliela haltuura taadeel, ka neesmu iisti zaales stiebrus saziimeejis viscaur, kaa arii fona eeka taada diezgan diivaina..
Neesmu arhitekts. Gribeeju kaut ko gotisku, sanaaca kaut kas fantastisks
Vismaz priekshplaans sanaaca taa, kaa gribeeju
man patīk tie mazie, piemīlīgie ģīmīši, kas ir tevis zīmētajiem
ieraugos uzreiz gribas smaidīt ^___^
ieraugot pēdējo zīmējumu uzreiz ienāca domā MMORPG Guild Wars. Tādu fonu kaukut tur biju redzējis.
Bet jā, piekrītu, nohalturējis mazliet esi, šķiet ka tas zīmējums tā īsti nav pabeigts - tieši fons. Bet meitene, kā vienmēr, ir burvīga..
zenofex
Aug 7 2006, 23:00
O!
Sagaidīju beidzot kaut ko jaunu no Xikes! Ļoti labi darbi, lai gan vēl ir kur augt! Man ļoti patīk, tavi pabeigtie zīmējumi, detaļas ir patiešam pārsteidzošas, un zīmējumi - dzīvi. Tev sanāk uzķert kustību un to atainot sastingušā ainā, tas daudziem nav dots.
Vēlu tālāku attīstību un veiksmi!
Nu ja es šitā mācētu haltūrēt... :( Ritīgi smuki. Ļoti patīk meitenei tērps.
Arfija
Aug 10 2006, 20:20
Nu e snezinu varbutu es atkal domaaju nepareizi bet amn leikas ka tu aju esi maakslinieks!!
hypnotize
Aug 11 2006, 15:37
skaisti izstraadaats darbinjsh...man ljoti patiik....
nesaprotu kaa vispaar var to visu izdomaat...
taas detaljas un visu paareejo.....vieniigais man veel vairaak patiktu ja a4teliites buutu stipraak uzziimeetas....bet nu sejinja kopumaa skaisti piemiiliiga...
Njā.. acis varēja būt tumšākas. Nepamanīju toreiz. Ar zīmuli ir tā problema, ka dažas līnijas mēdz izdzist vai izsmērēties, kamēr tiek zīmētas citas. Es izmantoju tikai mīksta graīta zīmuli, jo ar to ir ļoti viegli ēnot. Mīnusi, kā jau minēju, ir tādi, ka bieži nejauši izplūst arī līnijas, kurām būtu jābūt asām un tumšām. Tomēr ir arī dažas metodes, kā samazināt šo nevēlamās izplūšanas iespēju.
Tērpus man tagad vairs nav īpaši grūti izdomāt. Grūtības sagādā tieši bg sīkumi. Dažādas ēkas, dabas skati.. tur aiziet daudz laika. Bet nu, ceru, ka ar laiku arī tas ieiesies
Ragana
Aug 26 2006, 11:17
Burvīgi.
Bet tev vajadzētu pamēģināt zīmēt arī ko citu.
Nav jau uzreiz jāķeras pie hentai, bet kaut vai savādāku frizūru mēģini uzzīmēt...
Un es atbalstu mangas ideju.
Tomoko
Aug 29 2006, 17:02
Johaidī, kā man patīk Tavi zīmējumi! o.o Jaunākais zīmējums vienkārši satriecošs! Background - good! Meitene - good! Visumā - good. (Cik es neoriģināla) Anyway, šis ir viens no Taviem darbiem, kas man visvairāk patīk. ^^
Cilveeks
Sep 24 2006, 20:38
ee nu jaa.... tik mazaa formaataa tik labi nekad neko neuzziimeeshu(un lielaa formaataa arii neee... (varbuut peec meenesha))... ir labi... tu tos ar pildspalvu ziimeeji, jaa!?
Kazuki
Sep 24 2006, 21:43
jaa, man arii agraak bija taads ieradums apziimeet kladeem lapu malinjas.
vispaar tev prieksh tik maza formaata tieshaam ljoti labi sanaak. respect
He he.. man tieši maziņus sanāk labāk zīmēt.. Ja kaut kas jāuzzīmē, piemēram, uz A3 formātā lapas, tad sāk parādīties neielas problēmas ar globālām prporcijām. Pārāk liels pārskatāmais laukums, lai izprastu patiesos izmērus un uzzīmētu samērīgās proporcijās. Neiespējams jau nav, tikai lielākas pūles jāpieliek.
Bet ar maziem.. nav problēmu
Stundās parasti zīmēju ar to, kas pie rokas.. pildspalvu, zīmuli, vai ar abiem..
Daži no šiem zīmēti ar zīmuli, daži ar pildspalvu, daži ar pildspalvu un izēnoti ar zīmuli.
--
Sorry, ka neko nelieku, bet man gribas pabeigt visu līdz pēdējam stūrītim, citādi tādus puspabeigtus pašam negribas īsti nekur likt..
brīnumjauki, burvelīgi! bet vienīgais - par spīti tam,ka backgroundi ir vairāk nekā brīnišķīgi, man tās meitenes uz fōna izskatās drusku milzīgas. (piem.pēdējā zīmējumā salīdzinot meitenes atstāto ēnu un kokus fōnā..vai nu meitene milzīga, vai arī koki ir tikai krūmi un māja tikai dekorācija rotaļpasaulītei) var jau būt,ka vaina ir manās tizlajās acīs, bet varbūt, nedaudz pamainot perspektīvu, šo efektu turpmākajos zīmējumos varētu novērst. ^^
bet kopumā - wnk uber. manuprāt, zīmējuma kopējā mākslinieciskajā noformējumā ar vienīgi parasto zīmuli šajā forumā nu nav Tev līdzīgu. un vispār. katram no šeit mītošajiem Labajiem Māksliniekiem ir kāds savs knifs, un Tavējais šajos darbos lūkojoties liek elpai aizrauties.
edit: kgan vēlreiz pārskatot to zīmējumus es secinu,ka visdrīzāk patiešām vainīgas ir manas redzes īpatnības,jo - jo ilgāk pētu, jo perfektāks un bezkļūdaināks tas darbs šķiet. taču,kā saka - pirmais iespaids ar ir svarīgs...tāpēc arī tomēr visa tā muldēšana par fōniem un stuff.
Hmm.. jā tev taisnība. Tagad, kad ieskatos, arī man leikas, ka tie koki izskatās tuvāk nekā viņi domāti un tāpēc izskatās mazāki..
Heh.. pie foniem man vēl daudz jāpiestrādā..
--
Ak, un btw, me visu zīmē ar 0,5mm grafīta zīmuli. Pietiekoši smalks, lai varētu detaļas izzīmēt.
Man slinkums parastos asināt
Lieli zīmējumi zīmējas lēni.. bet starp tiem reizēm spontāni kaut kas tiek uzzīmēts..
Cowkiller
Oct 25 2006, 08:46
viss jau buutu baigi forshi tachu vinjas kraeisaa acs ir citaa lenjkjiii nekaa galva...
forsh matu spiidums
Cilveeks
Oct 25 2006, 11:36
man shkiet acij nav ne vainas... deguns man nepatiik(nezinu kapeec)... bet iisteniibaa tiiri smuks darbs....
pirmo reizi man ir kkas komentējams Tawos darbos (parasti wiss bija wnk purrrrrfect)... kautkā nepatīk deguns un lūpas x.x
Keydan
Oct 25 2006, 16:40
Man mazlietiņ nepatik sejas ena... Bet tomer GREAT.
Yeah, thnx, par komentiem.
Man jau likās, ka kaut kas nav īsti labi ar vinas kreiso aci, tā ir nedaudz par zemu (vai arī, attiecīgi, labā - nedaudz par augstu), bet to pamanīju beigās.. negribējās vairs dzēst ārā.
Kas attiecas uz lūpām un degunu.. šie elementi tuvplānā( un/vai lielā detalizācijā) man vēl pieklibo.. Centos kaut kā mēģināt attēlot reāla cilvēka degunu.. Savādāk, ja padomā, tad es pat īsti nezinu, kāda precīzi ģeometriska 3d forma ir anime-degunam.
Nja.. pie tā vēl jāpiesrādā.. būs laikam līdzīgi, kā ar plaukstām >_<
Yeah, ziemassveetki, mani miilaakie no gada sveetkiem. Miilaakie varbuut taapeec, ka parasti naak komplektaa ar sniegu. Shogad gan diemzheel jaaiztiek bez.
Nesen izdomaaju pabeigt ziimeejumu, kam uzskiceejums radaas neilgi pirms pagaajushaa gada ziemassveetkiem. Toreiz negribeejaas vairs ziimeet taalaak. Shogad nedaudz paziimeeju un gadriiz gribeeju atkal atlikt uz naakosho gadu, bet nu.. lai nebuutu vairs, no `6` paarlabotais `7` jaalabo uz `8` gada skaitlii, tad nu saneemos un pabeidzu.
Nedaudz noveeltos apsveikums.
Prieciigus Ziemassveetkus!
Keydan
Dec 28 2006, 13:14
Itiņ chibi bet ļoti skaisti.
iemīlas pēdējā darbā... Tew arī priecīgus swētkus
Pinkpanther
Dec 29 2006, 00:53
man patiik teerpu idejas un raksti uz aproceem
Shumins
Dec 29 2006, 01:44
Forshas egliites tev sanaakushas, un pilseetai aizmuguree ar nav ne vainas...Laigan ja jau meegjini to tik smalki izziimeet, tad pietruukst pilseetaam raksturiigo infrastruktuuras objektu
Un paraak vienmeeriiga apbuuve, gandriiz kaa peec kara, kad visi saak buuveet no jauna vienaadas un leetas maajas...
Bet shamie apvilktie? Taa arii iisti netiku skaidriibaa, kas tie bvareetu buut, ok, viena bazniica...Taksh otrs? Iespeejams kaut kaads uber sateliitskjiivis, lai labaak raadiitu Viasat
Un tas muuris atgaadina Berliines muuri...Tikai Brandenburgas vaartu vietaa citoksnis..
Taajaa otraa pusee, kur staav Xikes ir mosheja?! Bet otraa pusee bazniica...Kriestieshus atdala no musulmanjiem? Xikes mainiijis savu piederiibu?
Normaals noveeleejums 2007 gadam...Maneejais dziivo tur otraa pusee zem skjiivja un Xikes uzbuuvee lielu muuri, lai mans netiek klaat...
Taksh muusu pusee ir tais smukais tilts
Vot shitaadus ziimeejumus mums Latv. valodas skolotaaja vareeja dot lai taisa domrakstus...Tik daudz sviesta var safantazeet...Bet nee...Egle un Beerzs mezjaa
Un raksti Domrakstu...Saceert abus malkaa un majaas kaadam silti
Bet zini kas man visvairaak paliek atminjaa no taviem zimeejumiem? -Tas ir tais melnmatainais smukums ar gariem matiem, arii musulmanis. Taa tev kaada miilestiiba, vai kaads pieluugsmes objekts?
Tikai parasti starp vinjiem paraak liela distance. IIpashi shaaja ziimeejuma, kad taa itkaa negribiigi grib panjemt tavu daavanu. Itkaa abi smuki, tachu tik taalu viens no otra. Es panjemtu un sastumtu tos cieshaak un tad jau tas tieshaam buutu veeleejums 2007 gadam
Forshi, ko gan veel piebilst...
Mm... darbs patiešām ir labi izdevies, man patīk!
Bet, kas ar to meiteni tur ir? O.o Šķiet ka kāds viņai ir izrāvis krūtis līdz mugurkaulam. Vai arī kājas izaugušas īpaši resnas.
Bet tas zēns jau ir domāts tu ne? Vismaz izskatās pēc tevis.
Bet tā jau zīmējums riktīgi foršais.
Kikyou
Dec 29 2006, 14:21
Ārprāts, vai nav vienalga par tām kļūdām? Darbs ir ideāls. :B
Neko atņemt, neko pielikt. Viss tā kā vajag. Debesis tak nav visas ar zīmuli?
Yeah, prieks, ka jums patīk.
Laikam jau tad tomēr bij vērts censties.
Debesis.., jā, kāds pamanīja debesis. Man vēl viņas aizvien pašam ne īpaši patīk, kā sanākušas, bet nu.. Šis ir viens no tiem retajiem gadījumiem, kad (tieši šī detaļa - debesis) digitālā formā izskatās labāk nekā uz papīra. Ak nu jā.. tas viss tomēr ir ar zīmuli
, tas nekas, ka aizgāja vesela diena vien, lai debesis uzzīmētu. Galvenais, ka beigās viss labi izskatās
jurc, hmm, īsti nesaparatu ko tu domāji.. kas ar meiteni nav īsti labi?
Iedomājos, ka tā šalle varbūt rada mānīgu priekšstatu par ķermeņa formu.. nu jā, tas gan varētu būt..
Haha, sanāca smiekli par Shumina komentu. Nebiju iedomājies nemaz, ka var tādas lietas izfantazēt
Bet nu, tomēr, mans vēl tik mācās fonus zīmēt, tādēļ dažas lietas izskatās savādāk, nekā tās bija domātas.
Berlīnes mūris
sākotnēji bija domāts kā viekārši labi izgaismots ceļš. Jā zinu, neizskatās pēc ceļa ar laternām.. bet nu, ja peiņem, ka ir ļoti vēla nakts, un visi pilsētā guļ, un lampas izslēguši, tad varbūt kaut kā līdzīgi vajadzētu izskatīties. Par pārēiem objektiem.. hmm.. man galīgi nebij nodoma kaut kā popularizēt kādas reliģijas. "Baznīca" bij domāts kaut kāds sakaru tornis, bet "mošeja" .. vienkārši kāda īpatnēja ēka.. varbūt kāda koncertzāle or so. Bet nu pats labākais bij kristiešu nodalījums no musulmaņiem
Mm, kas attiecas uz zīmējuma ideju.. centos visu uzrakstīt:
A Time of Miracles..?
I want to belive that.
mmm... man patīk apģērbi. Iespējams, ka kādu ideju iedzīvināšu arī savā garderobē
Vispār jau nu dikti patīk... Ļoti skaisti.
Not a bad idea!! I have a depression now!! Buuut I think I know what to do, to get rid of it!!
P.S. tas ir kaut kas fantastisks!1
kelhims
Mar 16 2007, 01:18
šis pēdējais ir tīri jauks, tomēr man neparāk patīk tās vietas kur at pirkstu smērēts..
Hm... ieraudziiju un sāka vilkt uz bimbājienu... Fantastika... Acis, poza, kliedzošais teksts... Aaaaaaaaaaaargh...
Kentaishi
Mar 16 2007, 15:47
Aww... Man palika skumji, bet pateikšu vienu baigo noslēpumiņu... Man šitā bilde no šodienas stāv uz destopa ^^ Brīnumjauki.
nabaga, nabaga emo. kad tev ir draugi, bet tev vnk riebjas cilvēki un tu jūties viens... yeah, i know that feeling
darbs ir nepārspējams, tiešām ( diezin, pats tu to zini?) atspīdums uz rokām no loga ir šausmīgi smuks izdevies.
Kikyou
Mar 16 2007, 21:01
...johaidī... o_o;
Tas arī ir praktiski viss, ko varu pateikt. Tiešām nepārspējams. Ja man būtu par kaut ko jāpiesienās, es piesietos par to, ka šim darbam ir pārāk maz komentāri. Īsti nezinu kāpēc, bet šis darbs man atmiņā atsauc NGE. Kā jau teicu, nezinu kāpēc.
Juuuuuuuuu labs
, kas pa noskaņu....patiešām lieliski
bez komentāriem.
Erik4xp
Mar 16 2007, 22:30
Atkārtošos! Bet tiaki tāpēc, ka tas darbs ir fantastisks (laikam tāpēc ka atspoguļo dauzdu jauniešu domas...
) !
super!
he hee, thnx par komentiem. Prieks, ka jums patiik.
Man gan pasham liekas, ka ir diezgan padaudz elementu, ko es sheit vareeju labaak uzziimeet, bet nu.. galvenais, jau ka pasham beigaas patiik un tad piekaast visas taas vietas, kas nav tik labi izdevushaas.
Nevareetu gan teikt, ka es buutu baigais emo vai kaut kaa fanotu par vieniem. Vienkaarshi, druums gariigais bij.. tad nu arii kaut ko labi druumu un pesimistisku meeginaaju uzzimeet. Shkiet, ka buus pat izdevies.
Par NGE galiigi pat nebiju iedomaajies. Iespeejams, sanaaca kaut kaadaa zinaa liidziga noskana ar Shinji ieksheejo pasauli.
zenofex
Mar 16 2007, 23:37
Yeah. Superīgs, ļoti stipra un uzbāzīga noskaņa.
Viens no dažiem darbiem mūsu galerijās, kur noskaņa pat nomāc zīmējumu. Es ceru, ka Tev, xikes, vairāk tik skumji un drūmi nebūs
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.