Church
May 13 2005, 11:19
QUOTE(xikes @ May 13 2005, 06:03)
Veel kaads cilveeksman arii teica, ka rokas esot par garu.. tad jau laikam taa arii buus
Vispaar man pasham liekas, ka galva ir nedaudz par lielu.. bet nu, ja reiz tas nekriit tik loti aciis.. tad laikam ir ok
imo ar taam pa garu rokaam taa tikai liekas taapee ka kaaju apakshdalja bildee neietilpst. njemot veeraa vispaareejaas slim proporcijas i okej.
Galva bik par lielu.. Un seja ar tāda mazliet par vienkāršu izskatās.... Bet acis viņai patiešām ir skaistas...
Labs darbs.. bet iepriekšējo darbu tu tik ātri nepārspēsi!
Neseno lietaino dienu iespaidaa..
huh
laps... tiešām laps...
bet nu bez kritikas netiksi cauri. Pirmais kas iekriit aciis ieraugot bildi ir tam seedošajam labās rokas (plaukstas) ēnojums... kautkā nedabīgi tomēr liekas. Varēji vismaz īkšķi gaišāku atstāt. Un vispār viņam plaukstas ir par lielu priekš viņa ķermeņa.
Otrkārt kas ir aiz tās seksīgās meitenes? Tukšums? Bet nu pieņemu ka mājas siena... bet nu vismaz varēji kautkā bik nokrāsot, paēnot...
Vēl viena intresanta lieta ka viss ūdens tek iekšā mājas pagrabā. Bet tas pagraba logs sasodīti labi un sīki ir uzzīmēts! Malacis!
Būtu labāk ja tas vīriešu kārtas pārstāvis (kurš manuprāt izskatās pēc tevis =) ) būtu atstutējies pret sienu un pārdomātu dzīvi, skatoties uz savām rokām teiktu - jā, ar šim rokām es kādreiz turēju savu mīļoto... kapēc viņa aizgāja prom? Kapēc viņa mani pameta? Ko es tādu izdarīju? Bet mīļotā aizskrējusi gabaliņu tālāk, apgriezusies un ieraugot viņu sāk pārdomāt vai ir pareizi rīkojusies... sāk domāt vai neatgriezties pie viņa un par visu neatvainotos... Lietus līst un valda klusums.. abi domā viens par otru... kāpēc?...
uhh.. offtopicā aizgāju... Bet nu bildei turpinājumu gan gribētu..
Hmm.. ar botām ar kautkas nav bik kārtībā.. ar papēdi... hmm.. kautgan ar bikšu galiem kautkas nav.. tādas bik nelīdzenas, ja pieceltos, ta viņam priekšā būtu daudz garākas nekā aizmugurē. Pats pamēģini šitā apsēsties, priekšējie gali uzreiz uz augšu paceļās nevis otrādāk..
Bet nu darbs tiešām ir ok! Vienkārši izcili! Cermas ka mana kritika nesabojās tavu pašapziņu. Darbs tiešām ir ok! Lepojies ar to!
Uh.. plaukstas ir muuziigaa sodiiba.. Saakumaa bija par mazu, tad peec n-tajaam dzeeshanas reizeem dabuuju atkal kaut cik liidziigas plaukstaam, vairs necelas roka dzeest aaraa un ziimeet bish mazaakas
Nu vispaar jau bij domaats, ka meitene ir vienkaarsha garaamgaajeeja, kas nejaushi ieluukojusies shkjeersielinaa un ieraudziijusi ko neparastu. Kas attiecas uz otru personazu, tad vinsh vienkaarshi gremdeejas savaas skumjaas (par ko? nezinu..) un vientuliibaa, tomeer domaa par kaut ko gaishu..par saviem sapniem.. Meiteni vinsh (veel) nemaz nav pamaniijis.
Heh, to pagrabu, kad 1.x uzziimeeju arii man likaas bishku diivaini, ka lietus laikaa tur vareetu pildiities uudens, bet tad nejaushi Riiga taadu pashu (vai liidziigu) konstrukciju ieraudziiju..
Njaa, par tukshumu aiz meitenes.. laikam kaut ko vajadzeeja.. nez tur bij, it kaa, iela..
Kikyou
May 27 2005, 17:36
O_O! Smuki...
Māja man patīk kā ir uzzīmēta... *_* Un lietus...
Starp citu, tas džeks tur kautkādu maģisku lodi rokās? o.o
maakoniitis
May 27 2005, 23:02
Uj.. .darbs ir smuks un dziljdomiigs!
Man liekas, ja aiz taas meitenes buutu vel pamatiigs puulis ar ljaudiim, kur ar galvam uz leju chaapo kaut kur (nu tipa ar cilveekiem paarpildiita iela), bet tikai meitene vinju ierauga... nju taa... bet nu tas manas domas...
WOOOOOOOOW! *es sajuusmaa
*
ej-Tu-nost-waapaac-ku-waren-smuki-ir-bajgi-forshi-shejt-jaw-ir-liela-doma!
hehe..wareni,atshkjiras no Tawiem ieprieksheejiem ziimeejumiem,lajkam ar to,ka kkaa wajraak staasta par sewi tas atteels,newis ka wienkaarsha biude,bet,ka tur warbuut ir saakums un turpinaaajums..luuk TAADAS bilzhas man patiik weelwajraak par taam ieprieksheejaa,kuras arii ir smuukinjas..
Red Devil
Jun 5 2005, 01:21
xikes estev kaa tavu darbu veerotaajs un kaa gamers un game developers varu teikt ka tev ir jaakljuust par fantasy JRPG speeles maaxlinieku, ja kas atrastu arii kaadu kas ziimeejumiem dos ariii tre6o dimensiju
Wow! tev vienkaarshi super tie ziimeejumi!
kaut es speetu tik forshus kermeniishus ziimeet!
Bet nu bildei turpinājumu gan gribētu.. smile.gif
Shie vaardi mani kaut kaa toreiz iedvesmoja, un galvaa radaas paaris naakoshaas bildes.. taa teikt turpinaajumam
Toreiz iesaaku, tagad peec nelielas pauzes pabeidzu..
Vispaar dazas kluudas, bet man pasham tiiri labi patiik..
Angelina
Jul 15 2005, 13:47
WoW!!! peedeejais ir vnk lielisks! kljuudu es iipashi daudz neredzeeju..varbuut, ka man taa liekas tapeeec, ka neesmu nekaada profesionaale ziimeeshanaa, bet nju... man PATIIK!
Ļoti skaisti ^^ Un uzreiz var pateikt ka tavs darbs ^^
not_alone
Jul 15 2005, 19:24
oh my..how cute
me likey..tik miilji un reizee skumiigi..tu buut kruts
gribeeju pateikt, ka man LJOOOOOTI patiik tie atspiidumi uudenii!!!! vienkaarshi kolosaali.
Vienīgi tas lietussargs kautkā umm kā lai pasaka - ne pēc fizikas likumiem noturas stāvus.... bet tas tā ^^
Njaa, lietussargs man arii liekas bish diivains..
Hmm.. to eeku nav gluzi profesionaali ceelushi, viens logs ir bish mazaaks par otru, izvietoti tie logi (attieciibaa pret pagraba logiem) arii bish diivaini..
Ja pienem, ka ziimeejumaa attelota taa pati vieta, ka ieprieksheejaa, tad var veel atrast dazas kluudas..
Ehm.. uudens imo, ieprieksheejaa izskataas pat nedaudz labaak..
ieprieksheejaa ir savi labumi uudenim , bet shajaa man dikti patiik kaa mazie vilniishi liec gaismu un kur jaabuut atspiidumam no pagraba loga, tur ir balts vilniitis. itkaa maza detalja bet spiezhas acii!!! Dikti patiik!
WOOOW! nju idejaali..damn..ilgi nebiju nekaa te skatiijusies,damn!
... un tad meitene pienāca pie puiša. "Ko tu te dari šādā lietū?" meitene apvaicājās. "Lūk, paņem šo gaismes stariņu" puisis atbildēja,"nav svarīgi kāds laiks laukā, nav svarīgi cik draņķīgi tev iet, šis gaismas stariņš nāk no manas sirds, kur cerība nekad nezūd". Meitene nolika lietusargu malā, apsēdās blakus puisim un sāka klausīties viņa stāstus.....
bet nu zīmējums tiešām ir skaists, tik pat labi sanācis kā iepriekšējais. ļoti patīk tie vilnīši ap kājām, labi izskatās. Bik biedē tas tumšais apkārt viņiem (tas laikam no dzēšanas). Tas mazliet atgādina ļaunumu, tiek izstarota ļaunā chakra
anishuara
Jul 25 2005, 16:21
mda.... izskatas tiesham jauki... jur4iks bet par 6tam 4akram tu esi bikit sa4akarejies.... kadas pie velna 4akras!!!! bet tas ko raxtiji par gaismas starinju tas tiesham ir aizkustinshi... un zimejums tiesham ir super.... es i kaifa.!!!!!
Ee.. nu vispaar tas melnais viniem apkaart bij domaata kaa eena uz sienas.. mm.. laikam vajadzeeja asaakas kontuuras..
Oh, well.. nu bet prieks, ka jums patiikk
asamashii ritori banpaia
Jul 30 2005, 18:00
riktīgi labi, vienīgi man visi tavi tēli asociējas ar trollīšiem kautkādiem, viņiemvisiem tās suppermīļās frizūras, bet vispār ir ok!
man ar patiik
man baigi patiik eenojums!!
Kikyou
Aug 19 2005, 21:14
Heh, turpinājums.
Šitā jau drīz tā kļūs par mangu. ^^
Peec ilgiem laikiem atkal kaut ko pat pabeidzu..
Ieprieksheejo ziimeejumu teemu iespeejams turpinaashu veelaak, kad buushu iisti izdomaajis, kaa atteelot naakosho sceenu..
Bet tikmeer shis..
Lucifer
Sep 25 2005, 16:02
Njā...ko man tekt! Nu šie darbi,taču ir ideāli!!!
Angelina
Sep 25 2005, 21:33
oho!! tieshaam atliek tikai piekrist Lucifer un teikt,ka ziimeejums ir vnk ideaals!!! tieshaam superiigi!
WOW. dzheks gan taac dikti gultaa ieraawies izskataas,sabijies lajkam. bet wispaar,nju.. tas ir skaisti. ljoti.
Tomoko
Sep 27 2005, 07:25
Paldies!
QUOTE(rebel)
sabijies lajkam
Nu, heh, es domaaju, ka nakts viduu shaadas paraadiibas nav paaraak ierasta lieta. Logiski, ka sabijies..
QUOTE(edg)
Necilveeciski!
Kaa to iisti jaasaprot?
QUOTE(Tomoko)
Negribi veel kautko ielikt?
Nu, heh kad uzziimeeshu, tad jau arii ielikshu.. Vecie ziimeejumi nav tik labi. Un vinus +/- sheit jau var apskatiit..
QUOTE(xikes @ Sep 27 2005, 11:12)
QUOTE(edg)
Necilveeciski!
Kaa to iisti jaasaprot?
Kaa komplimentu.
EndlessReality
Sep 29 2005, 18:50
Nav iebildumu ja es nedaudz nokopēšu pagraba restes? Man chari parasti "peld" gaisā, fons jāsāk zīmēt...
Tigra2
Sep 29 2005, 19:08
Brīnišķīgi, kaut es tā mācētu
Yeah..man atkal ir skaneris un arii PC, kursh vairs nelago. Varu salikt saziimeetaas bildes.
Sen neesmu neko sheit licis, jo nebija iisti sakneris pieejams, kaa arii PC kiaut kas ar VGA bij noticis. (PS atverot kaadu bildi PC uzkaaraas)
Anyway.. te buus mani saziimeetie ziimeejumi. Nav paaraak daudz, jo nav iisti laika kad ziimeet, bet shis tas ir.
Likshu pa vienam ar nelielu laika pauzi..
Shie jau, vareetu teikt, ir taadi paveci bet nu..
Dead Star
Aug 6 2006, 20:08
Ļoti skaisti ēno.Ļoti,ļoti.tik tiešām.Gan background,gan pati meitene ir iznākuši burvīgi.Varbūt deguns par lielu,bet kopumā tāpat labi.Apbrīnojami,ka tu arī tos visus zāles stiebrus zīmēji,nemaz nerunājot par mežu,kas ir tālāk fonā O_o Nu ko varu teikt - vislielākais respect
Un vispār skaisti darbi.
Looti pat iespeejams, ka iespaidojos no filmas Beyond the Clouds. Neko labaaku veel neesmu redzeejis. Mana miilaakaa filma
Liidz Shinkai Makoto man veel ui, kur taalu. Bet censties, tak nav aizliegts
Nu jaa iespeejams, ka deguns nav iisti labs, man arii tagad shkiet, ka galva nedaudz par lielu.
Neptuuns
Aug 6 2006, 21:56
Maaviens, kaa man tavi bekgraundi patiik. Pashi cilveecinji arii nav taalu no ideaala, bet bekgroundi vienkaarshi... gjeniaali. Daudz labaaki par tiem ko redz vairumaa animju vai pat mangu.
WOW! Ne tik man patika maza meitene cik tas kas ir viņaāi aiz mugura!
Oki, te buus naakoshais.
Turpinaajums vienai no ieprieksheejaam bildeem.
Skaisti... Bet Mute meitenei iskatas - ŠAUSMIGI!!!
uiii kaa man patiik darbi, kas ar ziimuli ziimeeti... un tieshaam vienreizeeji ziimeeti. meister!
Erik4xp
Aug 7 2006, 02:34
Krietni virs mana līmeņa, jo lai kautko tādu dabūtu gatavu man nav pacietība...
Un fonu nemāku zīmēt...
Nesen bija patieshaam chaabiigs garastaavoklis..un tapa shii bilde
Erik4xp
Aug 7 2006, 09:12
Nu kā tā var sanākt...
Sejas vispār super, restes arī.
Kur tā var iemācīties zīmēt...
Johaidī... O_O
Man visvairāk patīk pirmais šajā lapā, bet pārējie arī ir labi. Cik daudz laiks tev aiziet uz šiem zīmējumiem? Nenormāli detalizēti, tā kā es pieņemu, ka virs kādām 8 stundām stabili? Ir reāli labi.
Heh.. neviens no shiem peedeejiem (jaunajiem) ziimeejumiem nav tapis vienaa dienaa.
Vienreiz pameeginaaju (skat. meiteni ar ciematinu fonaa) uzziimeet labi detalizeetu fonu. Ui.. slinkums bija.. iedvesmas nekaadas..(it sevishki, kad bija apmeeram puspabeigts) bet saneemos, atcereejos Makoto Shinkai briinumdarbus, iespiiteejos un uzziimeeju liidz galam. Un pasham bij prieks
milziigs.
Tagad vienmeer censhos katru ziimeejumu apgaadaat ar pienaaciiigu fonu, jo nevar vairs saliidzinaat tos vecos, bez-fona-keepaajumus, ar jaunajiem. Detalizaacija rullz
Lai gan reizeem looti gruuti izdomat, ko lai veel kaut kur uzzimee, lai nepaliktu trauceejoshi balts papiira laukums, tachu rezultaats vienmeer atsver visas puules.
Nu jaa.. laiks aiziet.. Taa ja diezgan pamaz taa briivaa laika.. un veel reizeem uznaak iedvesmas truukums (saakt, vai turpinaat senaak saakto) .. tad uz viena shaada ziimeejuma aiziet videeji nedeela.
Tomeer, ja pacenstos un piespiestos veel vairaak, vareetu arii pa 8h uzbliezt
QUOTE(xikes @ Aug 6 2006, 20:41)
Liidz Shinkai Makoto man veel ui, kur taalu. Bet censties, tak nav aizliegts
Es jau teiktu, ka esi vienā līmenī ar to brīnumdari. Vēl mazliet un pienāks laiks, kad kādu dienu saņemsi emailu no Makato ar lūgumu sadarboties =)
Bet darbi tiešām ir uberizcili. Nu jau vairs neviens labāk par tevi šajā forumā nezīmē. You are NUMBER ONE!
Neesi domājis uzzīmēt kādu īsmangu? Teiksim 12-16 lapu apmērā? Ja iepatiksies, ta ar laiku varēsi naudu ar to pelnīt, galvenais tik lai oriģinālu ideju netrūkst
))))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.