Nu es te lasu baigaas rekomendas dod: tipa mazaak par 21 labaak lai acis izdur pirms skatiities sho animi, BET kaa raadasa visi kam nav slinkums ciitigi aizsit savu traffiku ar shii seriaala douvnloadu.
Nu bet seriaals ir labs.Civeeciiga vardarbiiba un pietam ljoti patiesa. Nu es vispaar filmu neatziistu par apbalvojumu ja taa neuzsit pa peleeko dranjkji muusu galvaas, savaadaak tas ir komerciaals buljlja suuds ar ljoti piparotu maarketingu. Shitaadas lietas kad ir ziimeetas ir pienjemamaakas nekaa kad filmaa iemiesotas. Nu taisniiba vien jaasak, ka scenaarists bija krietni domaajis lai visu shito samikseetu un skatiitaaji saaktu punjkjoties
.
Vot beigas gan liekas taadas rihtiigi paredzamas. Shaubos vai mani paarsteigs beigas, bet man ir variants ka to puisi beigaas taa maniakaali sexiigaa Nyuu noslaktees peec tam kad buus kljuvusi gruusna. Logisks iznaakums buutu ja taa Lucia izdariitu pashnaaviibu peec savas sister-in-law asaru pilnas pusseerijas nospiidzinaashanas liidz koka kastiitei. Nu bet tas ir ljogiski pareizais iznaakums. Kaa mees zinaam tad tie abi divi vienaa mieraa vaislos jaunu paaudzi ar radzinjiem. Zheel taas vinja maasiicas, esmu par 51.49% procentiem paarliecinaats ka yamaa mirs nedabiskaa naavee.
Nu nevar iztikt arii bez kritikas. Animaaciju gribeejaas man bisku detalizeetaaku, tur kur notiek taa extremitaashu daliishana. Op theme ir ljoti labi panjem kopaaa ar taam freskaam. Savukaart En theme ir aarpus teemas ar savu skaneejumu lai gan vaardi ir pienjemami. Vareeja ko dramatiskaaku uzlikt, kaa piemeeram tas ir Serial Lain En theme - smuks gabals(kaadam mosh ir OST).
Mmm... taa shizofreenijas pieskanja no Lucia puse ir diezgan patenteets variants kaa atgriezt jebkuru nokliidusho avi, bet tas nekas, sheit tas ir diezgan jauki. Taalaak man shkiet ka vaidzeeja vairaak paarrunas ar sevi katram no personaazhiem (monologus) savaadaak iznaak ka vinji tos textus tur rullee peec notiim(saprast jau var tos zemtextus kaa bija domaats, bet biezhi vien to izrunaataa autors ir domaajis nedaudz savaadaaku zemtextu). Tas algotnis kuram to roku atshkeereeja un acis izduura, ir pataisiits par gandriiz aklu ljauno, lai gan vareeja pastaastiit nedaudz vairaak kapee vinjam taa vardarbiigaa nosliece.
Nu bet taas ir tikkai mana domas ja gribas piesieties, bet principaa tas ir lielisks staasts, kaac nezin, ir tam gabalam arii manga vai kaacs manuskripts peec kura tapa shis shedervs.
Vispirms neliela infa uzziņai par mani: vidusskolā mani uzskatīja par ar vardarbību apsēstu cilvēku (pamatoti?). Patika melnais humors, sadistiski pastāsti, biedēt meitenes stāstot tām seno ēģiptiesju mumificēsjanas tehniku. Iesvētībās es vazājos apkārt ar iecirstu cirvi mugurā un dazjas skolotājās gandrīz paģība, jo skats, jātzīst, bija visai naturāls. Mūsu sagatavoto fuksju spīdzinājsanu atzina par kaut ko reti pretīgu, zjetonniekā es uzstājos kā ķirurgs-miesnieks (tērps atbilstosj lomai), bijusī klases audzinātāja sjausminājās maniem vecākiem. Esmu redzējis sakropļotus līķus dabā. Dazjreiz aizeju uz anatomikumu ekskursijā. Kāpēc es to stāstu? tāpēc lai jūs nepadomātu, ka man nāk ģībiens ieraugot asinis.
Huh. Tu saac attaisnot pats sevi gadiijumam ja nu tev iznaaks taads darbs kaa kaadam kuceenam ar neasu cirvi atskaldiit piemeeram asti vai apgriezt jamam ausis vai sazin veel kaadu legaalo iespeeju zarninju izritinaat
. Tevi gadiijumaa jau neuzskata par meebeli anotomikumaa un dazhos morgos
. Ieteikshu varas iestaadeem piegriezt tev lielaaku veeriibu
.
Taalaak tu jau otro reizi mini ka pie visa vainiigs ir Bjorkas albuums "Medulla". Man ir pamatotas aizdomas ka ar tevi liidziigs scenaarijs kaa tai filma "Lili chou-0chou"<_< . Nebuus ilgi jaagaida ka tev saaksies daliities ieksheejais no aareejaa "es", kur aareejaas mekleee mierinaajumu attaisnojumu ieksheejajaa(nu manaa gadiijumaa tu saaksi vainot pie visa NGE un taisniiba jau vien buus neieshu liegties, tas bija tikkai teiksim lielaaks piliens nekaa visi paareejie). Sagaidu ka tu izkjidaasi mani uz uz dazhaam a1 formaata lapaam
respect ShinChan !
tavu domu uztvēru un atzīšos ka izjūtas man ir diezgan līdzīgas varbūt vienīgi ne tik sakāpinātas - es to visu ( lasīt : Elfen Lied ) kaut kā pagaidām esmu uztvēris mazliet vieglāk tiesa gan 8 epizode un konkrētais atgadījums ar kucēnu lika varbūt ne tik daudz aizdomāties kā nodomāt - ja vien es tur būtu bijis blakus... šeit vietā būtu teiciens 'dots devējam atdodas'
Visi ir varonji ekraana shai pusee - notici man ka tu nebuutu nekaads varonis blakus vinjiem, jo tevis blakus kaa vecaakas personas tur offic nebuutu. Tu tur vareetu buut kaa vieniigi tikpat mazs beerns un viss tavs ienaids neizspaustos vairaak kaa sevis smaceeshanaa ar naida audzeeshanu un tikko tu iepiiksteetos taa tu to pashu sanjemtu paar seviim. Shis ir tipiskais variants kad visi domaa savaadaak bet vienalga seko liiderim. Driizaak shii episode bija domaatu lai cilveeki saaktu aizdomaaties, cik nepiedodama ir pasivitaate apkaart notiekoshajam un cik ljoti atttiasnojama ir mazaas Nyuu riiciiiba.
Shitai animei vareetu arii uzbliezt sequel, kur ciinja ir izlauzusies jau plashaakaa sabiedriibaa un saak izveersties jau politiskaas intrigas.
P.S. Shito gabalu vaidzeetu tanii Anime festinjaa uzbliest lai tauta nedaudz aizdomaajas. Savaadaak tur buus pliki dramatiskie romantismi.