Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Elfen Lied
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
bladez
QUOTE(Thoru Kun @ Aug 28 2006, 21:30) *

heh, elven, tā nu gan nav taisnība. Es esmu nepilngadīga, bet godīgi sakot manuprāt elfen lied sapratu ļoti labi, un man piem. besī tas "18 gadu-uzreiz pieaudzis" "likums". Es pazīstu nepilngadīgos, kuri ir raksturā un būtībā sen pārnsnieguši 18 gadus. tā kā, nejau vienmēr cilvēki pieaug uzreiz pēc 18 gadu sasniegšanas.
Un tiešām, nevajag mūs tik zemu vērtēt.

Un es pazīstu kaudzi ar nepilngadīgajiem, kuri uzskata ka ir jau pieauguši cilvēki, bet rīkojas un uzvedas kā zīdaiņi.

QUOTE(Sephiroth @ Aug 28 2006, 22:41) *

Ne jau par saprašanu iet runa, duh, ierobežojumi filmām/animēm vai kam citam tiek likti, lai pasargātu jauno skatītāju viegli traumējamo psihi. Tā kā lielākais vairums pēc 18 tomēr kļūst mentāli noturīgāki, un es pat atļaušos teikt pieaugušāki, tad viņu psihe tik viegli vairs neietekmējas.

Pazīstu es arī cilvēkus kuriem ir pāri 21 un pilnīgi bez atbildības sajūtas, jo tam ir jānāk līdzi, līdzko sasniedz 18 gadus - .......atbildība!!!!

Bet runājot par šo animi, vairākgan tas ierobežojums attiecas uz Gore & Nudity, Violence!!!!
Sērfijs
QUOTE(bladez @ Aug 29 2006, 10:45) *

.......atbildība!!!!

Atbildība, šmatbildība, dotajā mirklī tas nav svarīgi, ņemot vērā to, ka ierobežojumi ir paredzēti psihes aizsargāšanai, tas, ka kāds pēc 18 ir bez atbildības sajūtas, jau ir viņa un viņa līdzcilvēku problēma. Vai tad Tev ir nepieciešama atbildības sajūta, lai kārtējo reizi pirātiskā ceļā iegūtu kādu jaunu mūzikas albūmu, filmu vai animi un pēc tam klausītos/skatītos to?
Lucy
Njaa.. man drawsiigi iepatiikaas... Just Luw "Elfe Laid" tongue.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif rolleyes.gif protams es neraudaaju beigaas, bet gan kautkur pa vidu.. kad bija runa par tiem sunjiem.. rolleyes.gif rolleyes.gif tongue.gif

P.S. Sephiroth, es tew piekriitu par to ka ir "Laid" newis "Lied" wizmaz es taa domaaju... unsure.gif unsure.gif
Tomoko
protams es neraudaaju beigaas, bet gan kautkur pa vidu.. kad bija runa par tiem sunjiem.. rolleyes.gif rolleyes.gif tongue.gif

Same here, same here~ Es vispār nezinu, par ko beigās varētu raudāt...bet, ehh, kurš tā pat to lasa... o.o
Vispār, tad kad bija epa par Lucy pagātni.. man viņas vispār žēl palika.. jo tā necilvēcīga attieksme pret viņu.. Es jau sen tos sīkos būtu nogalinājusi.. o.o Nesaprotu, kā Lūsija līdz tam kucēna atgadījumam vispār varēja izturēt tos bērnus..
bladez
QUOTE(Tomoko @ Aug 29 2006, 16:44) *

protams es neraudaaju beigaas, bet gan kautkur pa vidu.. kad bija runa par tiem sunjiem.. rolleyes.gif rolleyes.gif tongue.gif

Same here, same here~ Es vispār nezinu, par ko beigās varētu raudāt...bet, ehh, kurš tā pat to lasa... o.o
Vispār, tad kad bija epa par Lucy pagātni.. man viņas vispār žēl palika.. jo tā necilvēcīga attieksme pret viņu.. Es jau sen tos sīkos būtu nogalinājusi.. o.o Nesaprotu, kā Lūsija līdz tam kucēna atgadījumam vispār varēja izturēt tos bērnus..

Mjā.... man ar nemaz nenāca uz raudienu!!! Vispār man bija "līdz pasaules otram galam" raudiens!!!! Kautgan, ja man arī būtu tādas spējas, es varbūt viņus nebūtu nogalinājis, bet nežēlīgi spīdzinājis ninja.gif wink.gif .............nu labi, pēc tam gan būtu nogalinājis laugh.gif

Atriebība cilvēku dabā ir normāla, tad sanāk, ka Dicoloniusi (vai kā viņus tur sauc) ir tādi paši kā cilvēki, tikai ar ragiem un vektoriem!!!!
jooji
Elfen Lied ir Vislabakais Anime Kadu es jeb kad esmu skatijies!!! wub.gif
Man nav 18 gadu un es visu sapratu!!!
Man bija loti zel Mayu-chan kad paradija kada vinai bija briesmiga dzive!!!!
Un Nanu kad vinja zaudeya Lucyjai!!! tas bija briesmigi!!!!
mpt
man arii nereaali patiik shii anime, esmu no vinjas atkariigs biggrin.gif
bljaaviens, nezin kaads buus vai nebuus jaunaas seerijas?... sad.gif
ljoti gribaas...
exile
QUOTE(pinksakura @ Aug 8 2006, 00:57) *

Bet par Gankutsou liekas kad idejas ir njemtas no Gustava Klimta maakslas.

Tie drīzāk ir Gustava Klimta darbu rimeiki, ja man prasa!

A par pašu animi nevar nepiekrist - viena no manām mīļākajām.
Tramvajs
Kautgan, ja man arī būtu tādas spējas, es varbūt viņus nebūtu nogalinājis, bet nežēlīgi spīdzinājis .............nu labi, pēc tam gan būtu nogalinājis

Nu redz, kas notiek, ja nepilngadīgais skatās tādu anime. Lielais spīdzinātājs atradies- ieraudzītu asinis, paģībtu. biggrin.gif
Tenma
Hm... Man ir tiešām vāji nervi, bet šo anime es noskatījos vienā mierā, pat bez sekojošas murgošanas. Ja tā būtu īsta filma, ļoti iespējams, ka tā nespētu. Kaut gan... parasti es murgoju tikai no spocīgas mistikas piejaukuma, psihiska terora vai negaidītiem maniakālu slepkavu uzbrukumiem (tā kā šeit uzbrucēji bija vieni no galvenajiem varoņiem, tad tas arī atkrīt), nevis asiņainiem skatiem. Kā par ķibeli, īpaši efektīvi uz mani darbojas skaņu un gaismu efekti. Jebkurā gadījumā - viena no manām mīļākajām anime, kuru gan visticamāk atkārtoti neskatīšos - emocionāli smaga + parasti atkārtoti skatos tikai relaksējošus traļaļā
sherrynd
... Nostiijos pirms kaada laika un jaatdziist ka iespeejams labaakais sajaukums starp - Drama Romance un Horror ... (kaut nu Man pasam veel paliels laiks 3y lliidz 18 tongue.gif ,bet saa vai taa iists Masterpiece P.S. driiz sola 2. sez
Niks
Kāds tur horror? Nē, labāk parādiet man kaut vai vienu horror anime - vēl nav tāda redzēta.
Hikaru
QUOTE(Niks @ Aug 25 2007, 03:47) *
Kāds tur horror?

Kad ieiet http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1544, tad tur kategorijaas ir redzams, ka sii anime ir Horror... un kas tik veel nav: Violence, Nudity utt... Cho-to anidb saradaas daudz jaunu kategoriju...
Niks
Tās jaunās kategorijas es jau vakarnakt ar vienu citu otaku apspriedu - secinājums bija, ka totāli piu un ka nevajadzēja pāriet - dažkārt tie žanri sāk izklausīties pēc sižeta pārstāsta, turklāt es tiešām neteiktu, ka viņi ir pareizi salikti, piemēram, NGE un FLCL nav coming of age, savukārt, piemēram, Suzumiya Haruhi no Yuutsu un Zettai Shounen pēc AniDB.net datiem ir coming of age (ok, Zettai Shounen par kādiem 30% tam vēl atbilst, bet Haruhi pilnīgi noteikti nav coming of age).
Starp citu, vairāk nekā dažas reizes kopš pāriešanas uz jauno žanru sistēmu ir gadījies, ka uzspiežot similar tiek atgriezta tikai tā pati anime - tas vien jau, IMO, parāda, ka kaut kas nav īsti riktīgi.
P.S.
Hentai (14)

* Anal
* collapse node branchBDSM (5)
o Bondage
o Enemas
o Scat
o Torture
o Whips
* Chikan - Train Groping
* Gangbang
* Masturbation
* collapse node branchNon-phallic (2)
o Dildos - Vibrators
o Strapon
* Rape

Nav tā kā pārāk detalizēti? *ripinās pa griestiem*
Taka
A kur ir animal hentai? Atkal apdalījuši... angry.gif
mpt
QUOTE(sherrynd @ Aug 25 2007, 01:51) *
...P.S. driiz sola 2. sez...

ko, nopietni?.... ohmy.gif OMG!!! siikaakas detaljas naw zinaamas?... ljoti gribu 2 sezonu... sad.gif
sherrynd
To izlasiiju vienaa aarzemju adrese,kad Studio-ARMS peec fanu un skatiitaaju luugumiem Japaanaa sola izdot 2. sezonu tomeer cik ciur esmu skatiijies veel nekas pilniigi nav apstiprinaats dry.gif Pats jau arii LOTI gaidu
Norika
Man pattik elfen lied bet naw daudz episode TT_TT
ApesIIns
Ak dievs tik daudz lietas sarakstītas.. Slinkums lasīt laugh.gif

Nu bet manas domas ir tādas, ka šim seriālam nav ne vainas, nu ja jums nepatīk ko tad skataties, tas viss ir jāskatās ļoti uzmanīgi, lai tev pielektu kāda ir tā visa jēga.. Esmu noskatījies visu un pa vairākām reizēm.. Mans iespaids aizrujoša dilma, kas liek aizdomāties.. Bet tiesa ir arī tas, ka vardarbīgas ainas tur ir - jā protams, ja nevari paciest neskaties.. (em bērniem līdz 16 jā varētu tā būt biggrin.gif ) Em par to vai viņu rāda kāds televīzijas kanāls, tad jā rāda vairāki kanāli ASV, Vācijā, Lielbritānijā, Zviedrijā, Japānā, Ķīnā.. Un tas netieks darīts vēlās vakara stundās.. Tad jau vairak man stulbākas šķiet MTv multfilmas..

Ja kāds vēlas noskatīties un nepatīk rakņaties pa torentiem, DC++ un citiem uploaders to var izdarīt šeit, ļoti labs Televīzijas kanāls.. var atrast ne tikai to.. Pie reizes var arī nolādēt šī adrese aizvedīs jūs tieši uz Elfen Lied. smile.gif
Taka
Labs TV kanāls, kur rāda animi, ir vācu SatTV paketē Premiere ietilpstošais Animax. Tur tiešām ir ko redzēt.
Last Exile, Hack/..., Eureka 7 un citas.
Misa
lai nu kā, bet Elfen lied man ļoti patika.
Tas nebija bezsakarīgs guro, kur visus wnk šķaida.
Manuprāt ļoti labs sižets, tikai beigas gan diez ko nepatika, varēja būt labākas.
Tenma
nolēmu palasīt darba pa brīviem brīžiem arī mangu. pēc brīža sapratu, ka nu galīgi nav worksafe. anime man liekas nebija tik traki.
archaxyz
Vienā čatā man mēģināja iegalvot ka Elfen lied būšot otra sezona blink.gif
Varbūt kādam ir kāds info???

P.S. Būš ļoti pateicīgs par jebkuru info. smile.gif
AntiKiller
Eh.1 serijas kadas 20 min man patika...
Talak tur bija kautkada melodrama xD
Bet man patika smile.gif
vampiregirl
Manuprāt Elfen Lied ir viens no superīgākajiem anime ^^ Nu vismaz atšķiras no pārējajiem gabaliem ko esmu redzējusi dry.gif

QUOTE(archaxyz @ Apr 5 2008, 23:02) *

Netā ļoti daudzi raksta ka it-kā būs, bet neviena em......oficiāla avota nav biggrin.gif Tātad- otrās sezonas nebūs! Bez tam anime jau tā beidzās pietiekoši labi (ar to es domaju ka Lucy palika dzīva). Nedomāju ka autori veidos otro sezonu, lai beigās viņu nobeigtu.
ankhu
OVA'aa ir viens butisks sikums..bet es nezinu kads..ta ir serija starp 7un 8 seriju...man ta liekas
vampiregirl
QUOTE(ankhu @ Jul 14 2008, 16:10) *

OVA'aa ir viens butisks sikums..bet es nezinu kads..ta ir serija starp 7un 8 seriju...man ta liekas

Nē, OVA ir starp 10 un 11 epu ^^ Bieži saukta par 10.5 epizodi smile.gif
Kaede
Gribēju vaicāt, vai kāds no Jums zina, kur var downloadod dziesmas Lilium Mokas versiju? Ļoti vēlos atrast! happy.gif
Kikyou
Especially for you. Tas fails gan ir drusku kreiss, bet ir ok. XD
Kaede
QUOTE(Kikyou @ Aug 27 2008, 19:33) *

Especially for you. Tas fails gan ir drusku kreiss, bet ir ok. XD

Arigatou godzaimasu, Kikyou san. happy.gif
mangakid
Esmu redzeejis. Pirmaas emocijas bija ka ssiis anime ir debiils, vardarbiigs un perverss. Bet tad es sapratu stastu. Un tad manas domas mainiijaas.
FuschichO
Man kaut kā ne īpaši patikās. Ir redzēti daudz labāki gabali.
mangakid
QUOTE(vampiregirl @ Jul 14 2008, 13:58) *

Manuprāt Elfen Lied ir viens no superīgākajiem anime ^^ Nu vismaz atšķiras no pārējajiem gabaliem ko esmu redzējusi dry.gif

QUOTE(archaxyz @ Apr 5 2008, 23:02) *

Netā ļoti daudzi raksta ka it-kā būs, bet neviena em......oficiāla avota nav biggrin.gif Tātad- otrās sezonas nebūs! Bez tam anime jau tā beidzās pietiekoši labi (ar to es domaju ka Lucy palika dzīva). Nedomāju ka autori veidos otro sezonu, lai beigās viņu nobeigtu.

Es arī dzirdzēju šādu informāciju. Es nezinu par ko tur varētu būt, bet visdrīzāk ka 2.sezona nebūs. Bet būtu labi ja nofilmētu.
aruka_sei
kad noskatijos pirmo sēriju, es biju šokā, bet kad sāku skatīties otro sēriju tad viss bija OK smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.