Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Elfen Lied
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
jurc
da kas jums visiem ir! Visaas vietaas saakushi offtopicus laist - te, "Japanu uzrunas formas", "Poll: Yu-gi-oh ".. un taa vel vareetu turpinaat daudz... Nez, ieprieksh katkaa neko taadu nebiju manijis, viss gaaja pa tematu un lasiit bija ok! Ja ko taadu rakstat ta rakstat ieksh Offtopic`a.
dry.gif
edg
QUOTE(JurCHiX @ Nov 11 2004, 16:43)
da kas jums visiem ir! Visaas vietaas saakushi offtopicus laist - te, "Japanu uzrunas formas", "Poll: Yu-gi-oh ".. un taa vel vareetu turpinaat daudz... Nez, ieprieksh katkaa neko taadu nebiju manijis, viss gaaja pa tematu un lasiit bija ok! Ja ko taadu rakstat ta rakstat ieksh Offtopic`a.
dry.gif
*

Pilniigaa piekriitu! cool.gif
Taka
Kā "tehniskā" mērenās devās sci-fi miļotājam man laikam atliek tikai paklusēt...
Star Wars (vecais) man vienmēr ir paticis, kamēr Star Trek ir iedvesis riebumu.
Lemu cienu, ļoti. Azimovu esmu lasījis laikam visu, arī Strugackus. Bet varu arī Harrisona Žurku palasīt - izklaidei smile.gif
Kaut kādi jūs te visi meganopietni savākušies, tik par augstajām matērijām lasait smile.gif
edg
QUOTE(Taka @ Nov 12 2004, 13:36)
Kaut kādi jūs te visi meganopietni savākušies, tik par augstajām matērijām lasait smile.gif
*

Esmu lasiijis arii "Es jau eju beernudaarzaa" un ar to lepojos! cool.gif
Shinobi-sama
Hem esmu lasiijis "Momo" un "Nilsa Holgesona briinishkiigais celjojums" un otraa man veeljoprojaam shkiet briinishkiiga graamata tongue.gif
Taka
Vinnijs Pūks tomēr rullēja, bet Timurs un viņa komanda - pēēēēē sad.gif
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 13 2004, 11:48)
Hem esmu lasiijis "Momo" un "Nilsa Holgesona briinishkiigais celjojums" un otraa man veeljoprojaam shkiet briinishkiiga graamata tongue.gif
*

"Nilsa Holgersena briinishkjiigais celjojums" ir viena no biezaakajaam garlaiciigajaam graamataam, ko esmu lasiijis. Tur gan buus pie vainas mana vizuaalaas domaashanas mazspeeja, jo nespeeju uztvert dabas skatus, kas aprakstiiti vizuaalaa formaa (nevis ar izjuutaam, asociaacijaam vai kaadaa citaa nevizuaalas domaashanas uztverei piemeerotaa veidaa).

Bet vispaar beernu graamatas, ko lasiijis esmu, nav mazums. Peedeejaa, ko lasiiju, laikam bija "Muua un Pelle" - tragjeedija (man liekas, ka beigas bija tikpat druumas kaa pati graamata) par pirmklasnieku miilestiibu. Lai arii graamata ir rakstiita maziem beerniem, man taa dzilji aizkustinaaja, jo vispaar saturs tieshaa veidaa paraada milziigu sociaalaas psihologjijas probleemu.
Shinobi-sama
Nu ja gaodiigi man ljoti patiik "Aivenho" autora Valtera Skota aprakstitispeeja... manupraat aarkaartiigi siiki un labi tur viss izsstaastiits.... muusdienaas praktiski nav taadu autoru kas tik lielski izstaastiitu nedeeljas notikumu tik biezaa graamataa biggrin.gif un tur nav nekaa lieka
ShinChan
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 13 2004, 15:48)
Nu ja gaodīgi man ļoti patīk "Aivenho" autora Valtera Skota aprakstitispēja... manuprāt ārkārtīgi sīki un labi tur viss izsstāstīts.... mūsdienās praktiski nav tādu autoru kas tik lielski izstāstītu nedēļas notikumu  tik biezā grāmatā biggrin.gif un tur nav nekā lieka
*

Uh, kādu stīgu aizskāri. Atceros, kā es "Aivenho" pusotrā dienā izrāvu cauri. Tā grāmata tiešām bija saistoša, pie tam sakrita ar manu interesi par "tumšajiem" viduslaikiem. Pirms kāda gada atkal to pārlasīju. "
Runājot par t.s. bērnu grāmatām interesanta ir arī Džonatana Sfifta "Gulivera piedzīvojumi" ar tās aso 17 gs. Anglijas sabiedrības kritiku. Liela daļa no tās grāmatas, bērniem pilnīgi noteikti nebūtu jālasa.
Batou
topikam īstenībā vajadzētu būt "nelaidiet ShinChanu, Shinobi un edg tēmu aizvilkt bezceļos".

kaut es pats arī neesmu bez vainas.
jurc
Baidzot šai animei ar pienāca kārta un noskatījos! Ierindoju Elfen Lied sava topa 2 vietā!
Ļoti patīkama, ļoti labs sižets, čari arī man patika kā ir uzzīmēti, pat ļoti. Neskatoties uz lielajām asins peļķēm un roku/kāju nežēlīgu amputāciju un asaru pilniem mirkļiem, tomēr ļoti patika - lieku čupiņā pie animēm kuras ir vērts vēlreiz noskatīties!
kaarleens
īstakajiem faniem iesaku pamēģināt gheto fansubus gūsiet neaprakstāmus iespaidus laugh.gif
Dzonis
laikam jau faniem pa prieku ir izlaista 14 epizode, kur, peec citu raxtiitaa, darbiiba norisinaas starp 10 un 11 epu. Kur dabuut, nav ne jausmas, bet ekraanshaavinjus iespeejams skatiitiit arii EL galvenajaa lapaa: www.vap.co.jp (iet uz Story sadalju )

papildinaats: bishk vairaak bilzju, kaa ari plashaaks apraxts par manis sniegto smile.gif:home.nc.rr.com/momotato/
Shinobi-sama
btw haard faniem iesaku skatiities dvd ripus jo jamie jakabi ir bez cenzuuras un widescreen ..... es ar veelaak taisos paarkachaat jamos jo baigi jaunu gribas man redzeet pilni bildi un necezeetu to padariishanau happy.gif
anime.fin pagaidaam ir izliadis tik 3 dvd ripus un kad es jautaaju par turpinaashanu tad itkaa neesot nodropoc tapee atliek tik brunjoties ar pacietiibu
Revol
anime.fin BT Tracker
Interesenti var apskatiities preview prieksh Elfen Lied oav/episode 14
Church
ja kaadu interesee .. tokyotosho.com paraadiijaas torrenti elfen lied OVAi.
jurc
Kāds ir noskatījies Elfen Lied OVA? Tas nu vairs nav Elfen Lied.. labākā drāma kāda vien ir bijusi tika pārtaisīta par vienu comedy gabalu... OVĀ pasmieties varēja vairāk nekā visā seriālā kopumā... Nu nez.. kautkā nepatīk man ka tā viņi ir izdarījušies...
Bet bija laps.. man patika happy.gif
GunMetaL
heh elfen lied bija labs tas tiešam bet smags un asiņains... nu lab pamatīgi asiņains...
es pie 13 serijas beigu titriem pat pat apraudajos heh beigas bija bēdigas sad.gif
kaarleens
QUOTE(EliminatoR @ May 15 2005, 20:03)
heh elfen lied bija labs tas tiešam bet smags un asiņains... nu lab pamatīgi asiņains...
es pie 13 serijas beigu titriem pat pat apraudajos heh beigas bija bēdigas sad.gif
*

veciit nebija tik traki tu noskaties Saikano, vai NGE lai varētu salīdzināt.
bubu
Nu pēc šitās te sabiedešānas par visām tām asinīm un cilvēku iekšu izšķaidīšanām, noskatījos pagaidām pirmo sērīju, bet nu galīgi nebija tik briesmīgi kā te sastāstīts. Nē nu protams, ir jau tā kā te kautkas izteicās, ka diezvai usa/eiropā kautkur šitādu rādītu ne-nakts stundā, bet nu pagaidām neliekas tik briesmīgi. Redzēs, kas būs tālāk.
jurc
QUOTE(bubu @ May 19 2005, 23:29)
Nu pēc šitās te sabiedešānas par visām tām asinīm un cilvēku iekšu izšķaidīšanām, noskatījos pagaidām pirmo sērīju, bet nu galīgi nebija tik briesmīgi kā te sastāstīts. Nē nu protams, ir jau tā kā te kautkas izteicās, ka diezvai usa/eiropā kautkur šitādu rādītu ne-nakts stundā, bet nu pagaidām neliekas tik briesmīgi. Redzēs, kas būs tālāk.
*

nu visnepatīkamāka vieta ir kapos kur tiek skaisti apmutētas rokas un kājas... bet pārējais ir patīkams un skatāms... smile.gif

good luck
edg
QUOTE(bubu @ May 19 2005, 23:29)
*

Tieshi taa. Visai smiekliiga taa anime par spiiti gaidiitajam.

Liidziigi ir ar Dokuro-chan, kur Shinchan taadas bildes iepostoja, ka izskatiijaas peec kaut kaa nebaudaama, bet izraadiijaas viens reeciigs gabals.
Church
QUOTE(edg @ May 20 2005, 12:43)
...
Liidziigi ir ar Dokuro-chan, kur Shinchan taadas bildes iepostoja, ka izskatiijaas peec kaut kaa nebaudaama, bet izraadiijaas viens reeciigs gabals.
*

nez, es peec peec dokuro pirmaas epas noskatiishanaas norakstiiju turpat pie aquarion un trinity blood.. showiem ko netrakoshu ibo <random sentence of rude words> ;>
var. var pasniegt arii vardarbiibu gaumiigi. not in this case imho.
anti
QUOTE(Church @ May 20 2005, 14:04)
nez, es peec peec dokuro pirmaas epas noskatiishanaas norakstiiju turpat pie aquarion un trinity blood.. showiem ko netrakoshu ibo <random sentence of rude words> ;>
var. var pasniegt arii vardarbiibu gaumiigi. not in this case imho.
*

kas Trinity vainas? neesmu gan vēl redzējusi, bet bij doma vilkt.
Church
QUOTE(anti @ May 21 2005, 11:00)
kas Trinity vainas? neesmu gan vēl redzējusi, bet bij doma vilkt.
*

klishejiskums? overexagerated characters/actions/way of speach?
ja jau par vampiiriem .. kaapeec lai neuztaisiitu ko sizhetiski dzilju kaa Shingetsutan Tsukihime, Hitsuji no Uta, Blood utml? ieksh Trinity savukaart izskataas ka dariits sekojoshais. labaakajaas fanservice tradiicijaas panjemts 'what sells'. - skaisti izskatoshies chari (pie velna realitaati, sexiiga ecchi beibe - paavests jau vien kautko veerts), super-duper mega action/fights ar superpowers, personiibas prieksh chariem kopaa ar runas stilu panjemtas no psihiatriskaas slimniicas (napoleonu u.c. nodaljas). bet gaume protams var buut dazhaada, vislabaakais novilkt pirmo epu un tad peec taas parasti ~ 95% var izlemt vai shows kaut kaa veerts vai nee. (protams, gadaas showi, kur iisto veertiibu saskati tikai noskatoties visu, un tur shie procenti var buut tikai 30 ;> )
P.S.
tas viss i tomeer offtops shim threadam ..
kaut gan es biju tas, kas offtopic saaka ;>
ShinChan
QUOTE(Church @ May 21 2005, 15:19)
kaapeec lai neuztaisiitu ko sizhetiski dzilju kaa Shingetsutan Tsukihime, Hitsuji no Uta, Blood utml?
*

Blood blink.gif Blood, the last vampire=sižetisks dziļums blink.gif Kurā vietā?
Vienīgā lieta (kā es pēc noskatīšanās secināju), kuras dēļ ir vispār vērts piegriest vērību šim vampīrgabalam ir animācija, īpaši fona (amīšu okupācijas spēku kara bāze ar civilistu ēkām ir satriecoši uzzīmētas). Vīss pārējais, atvainojos par izteicienu, ir neaizkašāti mēsli kaķa sausajā toletē. Blood es uzskatu par vienu no lielākajām blamāžām anime vēsturē.
Chufanzo
Druumi labs seriaalinsh, skataams kaut vai tikai taa iemesla deelj, ka ir atshkjiriigs no vispaariigaas barzas... Liek padomaat par to ko cilveeki veel naakotnee nelabu var sastraadaat... Kaa ecchi fans nebija nekas pretii tongue.gif
+Chibi+
Neskatoties uz to, ka es 5 riezes redzēju 1o sēriju, es ļoti ilgi nevarēju ķerties klāt Elfen Lied,bet te nu ir... Hmmm.. Es neesmu asiņu jūru mīlošs cilvēks, taču Elfen Lied ir viens no izņēmumiem. Nekad nebūtu domājusi, ka mani aizraus šis stāsts, bet reku, vienā laidā noskatījos, vēl arvien staigāju tā iespaidā.

Jūs te jau gari un plaši runājāt par un ap tēmu, tādēļ nezinu, via maz ir jēga kaut ko piemetināt, jo šaubos gan, ka manas domas tiks kaut cik vērtētas, jo radušais stereotips, ka es neko normālu neskatos visu sagrozīs.

Anyway. Lielisks bija flshback no Nyuu/Lucy pagātnes, kur rādīja gadījumu ar to kucēnu, visa ideja par to, ka cilvēki būtībā ir tikpat nežēlīgi kā tās radības, kuru galvenais uzdevums ir nogalināt. Būtībā pie tā, ka viņā pamodās slepkava jau ir vainīgi tie bērni. Un Nanas gadījumā viņa tika norobežota no šāda ļaunuma, tādēļ viņa arī ir vienīgā, kas nenogalina.. Bet #35..Viņa gaidīja savus vecākus...
Īstenībā šīs meitenes man atgādina Gunslinger Girl cast, jo viņas visas ir tools, noglaināšanas mašīnas, bet katra ir noteikta personība ar specifisku iekšējo pasauli..
Gribētos gan, lai būtu vairāk izskaidrots tieši zinātniskā puse, piemēram, kāpēc vektoru skaits ir atšķirīgs, kāpēc Nana varēja tos "izslēgt" citām.. Un kas notika ar pārējiem.. Un kādiem mērķiem tās izmantos.. Bet nu labi, 13 sērijās ielika jau daudz..
Hikaru
Kaut kurā tusā bija iesākta šī anime, un tagad noskatījos es šito līdz galam....
Celvēku ķermeņu dalīšana gabalos un mugurkaulu un iekšu rādīšana (paldies dievam iekšas nebija tik detalizēti parādītas šajā animē) mani ne īpaši piesaista. Bet kā es skatos pēc anidb.com atzīmēm, rodas iespaids, ka lielāka daļā pasaules iedzīvotāju ir maņjaki. biggrin.gif
Dīvaina anime. Nevar saprast, vai visu seriālu vajag smieties vai baidīties. blink.gif *Ups.. man nokrita roka...tūlīt pacelšu un rakstīšu tālāk...*.......
Anime man ne īpasi patika... Tur neļāva vienai sievietei aiziet nomazgāties dušā, ka pilnīgi bija gatavi nošaut viņu, lai tikai nelaistu. blink.gif Ne nu vajag tā cilvēku mocīt. blink.gif
Otrreiz šito negribu redzēt... (kaut gan pirmās 5 sērijas nācies redzēt 2 reizes) blink.gif biggrin.gif
*...labi... iešu tagad brokastis ēst.*
X_Kamui
Nu nezinu man anime nu ļoti patika wink.gif
tieši nezinu ar ko, laikam ar sižetu + es tamlidziigu animi vel nekad neesmu skatijis un ta mani no pirmaas seerijas ļoti aizraava... rolleyes.gif
Kaut gan tur ir paarak daudz asins scenu... bet nu tomer... smile.gif
Faplo
Nesen noskatījos varu teikt ka gāja pie sirds visa anime. Pat ņemot vērā lielo asiņu daudzumu līķu skaitu mani tas tomēr neatbaidīja un noskatījos līdz galam varu teikt ka ļoti baudāms gabals smile.gif
Aven
LJOTI???? LJOTI ir par vaju teikts man shobriid laadeejas 13 seerija u es nevaru sagaidiit kad tas notiks, tikko saaku skatiities 12 seeriju un te peekshnji vecmutere ieskrien istabaa un saak bljaustiities par manu psihi par to ka es skatos shaadas shausmenes...blah...blah...blah...
Man neshkiet ka shii filma vareetu kautkaa izmainiit 17 gadus veca puisha psihi, vieniigi bija viens gabalinsh kad es rittiigi nobijos u man tas praataa veel joprojaam ir..kill da puppy with vase...ak nee cik tas ir shausmiigi...
es pat "nokachaaju" ost no shii seriaala, gan tv versiju gan saint versiju, nu shobriid esmu to noklausiijies 12 stundas bez apstaajas un man veeljoprojaam patiik...
nu labi pietiks rakstiit citaadi vel roka nokritiis.. laugh.gif
*ja es shitaa buutu rakstiijis lat. val stundaa...*
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
CirvjaKaac
Sakarā ar to, ka man šī anime ir pieejama tikai ar krievu dublējumu, no tās atteicos. Sākotnēji centos to sagremot, bet neveiksmīgi - puisis, kas pusaizsmakušā balsī, katras sērijas sākumā, paziņo, ka, redz, šo anime sauc "Eļfiskaja pesņa", mani aizbaidīja pavisam, un sagrāva manu māksīgi veidoto romantiku, kas veidojās ap šo seriālu... Varbūt kādam ir zināms kāds torrents, kur seriāls būtu tikai ar angļu subiem?
edg
QUOTE(CirvjaKaac @ Nov 28 2005, 21:11)
Sakarā ar to, ka man šī anime ir pieejama tikai ar krievu dublējumu, no tās atteicos. Sākotnēji centos to sagremot, bet neveiksmīgi - puisis, kas pusaizsmakušā balsī, katras sērijas sākumā, paziņo, ka, redz, šo anime sauc "Eļfiskaja pesņa", mani aizbaidīja pavisam, un sagrāva manu māksīgi veidoto romantiku, kas veidojās ap šo seriālu... Varbūt kādam ir zināms kāds torrents, kur seriāls būtu tikai ar angļu subiem?
*

Zemaak redzamo proceduuru iespeejams atkaartot gandriiz jebkurai mainstream animei:
1) Aizej uz http://anidb.info/
2) Sameklee "Elfen Lied" => http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1544
3) Patin lejaa uz sarakstu ar grupaam, kas subojushas. Ieraudziisi "anime.fin", un pie reitinga "8.85 (193)", kas noziimee, ka 193 cilveeki ir nobalsojushi ar videejo atziimi 8.85. Vari palasiit komentaaros, kaa visi iefano.
4) Nospied uz "anime.fin" => atveras jauna lapa, kuraa pieveers uzmaniibu subotaaja maajas lapai: http://www.anime-fin.net
5) Aizej uz http://www.anime-fin.net un redzi smuku uzrakstu pashaa augshaa - "Torrents".
6) Nospied sho "Torrents"!
ShinChan
QUOTE(Aven @ Nov 28 2005, 19:37)
Man neshkiet ka shii filma vareetu kautkaa izmainiit 17 gadus veca puisha psihi,
*

es pat "nokachaaju" ost no shii seriaala, gan tv versiju gan saint versiju, nu shobriid esmu to noklausiijies 12 stundas bez apstaajas un man veeljoprojaam patiik...
*

Nu re, pats arī apgāzi savu pieņēmumu
Aven
QUOTE(ShinChan @ Nov 28 2005, 22:00)
Man neshkiet ka shii filma vareetu kautkaa izmainiit 17 gadus veca puisha psihi,
*

*

Nu re, pats arī apgāzi savu pieņēmumu
*

nuuu man vienk patiik taa dziesma taas izpildiijuma deelj nevis taapeec ka filma mani kkaa iespaidoja laugh.gif
NOAR
Elfen Lied ir pati labākā anime, kādu es esmu redzējis.
Un vispār es uzskatu, ka Elfen Lied ir veiksmīgi apvienoti vairāki žandri: šausmas, zinātniskā fantastika, humors un hentai arī ir, u.c.

Bet jūs te par viņu rakstāt itkā tur sazinkas būtu mad.gif Nu nau tač tik briesmīgi: norauj galvu, izārda iekšas, izspiež acis, salauž kaulus - tur tač nekā tāda nav ohmy.gif
Church
QUOTE(NOAR @ Dec 6 2005, 13:34)
...
Bet jūs te par viņu rakstāt itkā tur sazinkas būtu  mad.gif Nu nau tač tik briesmīgi: norauj galvu, izārda iekšas, izspiež acis, salauž kaulus - tur tač nekā tāda nav ohmy.gif
*

to visu var saukt par ketchupu ;>
par vinja esamiibu animee/mangaa .. piem. Berserk-aa vai Koroshia Ichi ketchupa pills .. bet vai taapeec slikti gabali/mangas? ;>
Janus
Ir cilveki kam nepatik tada veida anime man piemeram patik Elfen Lied smile.gif un man majas veljopram ir visas serijas. tongue.gif
Ghoul
ehh, manupraat, nejau par kechupu iet runa, runa iet par to kaa tas viss tikai pasnigts. Man, piemeeram, tas liekas sviests, ja visas seerija pavadiita school romance noskanjaa, ljoti jauka, miilja, Chobitiska, bet peekshnji tam mazajam zeenam tiek norauta galva, izbakstiitas acis, paraadiitas iekshas un vvz kas veel. Oh cmon tas nav labi....... huh.gif

PS.
Anime man patika, bet taa ir sviests.... huh.gif
Ghoul
QUOTE(Shumins @ Dec 6 2005, 18:00)
QUOTE(Ghoul @ Dec 6 2005, 17:42)
...(dziive) pavadiita school romance noskanjaa, ljoti jauka, miilja, Chobitiska, bet peekshnji tam mazajam zeenam tiek norauta galva, izbakstiitas acis, paraadiitas iekshas un vvz kas veel...... huh.gif
*

Taada ir dziive un nekaa nevar dariit...Cik cilveeku ar auto taadaa noskanjojumaa nedodas maajaas??? Un peekshnji uz autobaanja iznaak alnis...Asinis, iekshas un viss paareejais...Vai kaa vienaa filmaa...meitene gatavojas kaazaam ar vienju dzjeku...naak laukaa no friziera sapuceejusies un tai virsuu uzkriit izmucis rotveilers un nogaazdams to gar zeme, sakoj seju taa, kaa nekaa vairs nepaliek paari...
Dzzive ir skaista un vienaa briidii galvas nav ph34r.gif
*

pirmais saliidzinaajums man lika smaidiit... biggrin.gif

Ehhh, un tomeer taa ir multene, un taa ir sick multene........ gn jau dziivee uz iekshaam un norautaam galvaam un izbakstiitaam aciim vareeshu skatiities, bet tikmeer labaak skatiities kaut ko kur asinis izskataas vnk kaa sula un ir patiikami, ka to ir daudz, piemeeram, HELLSING... biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(Shumins @ Dec 6 2005, 18:28)
Lai gan peec galvenaais varones (aizmirsu jau kaa sauc) rakstura mainjas kaadaa no pirmam episodeem, kad taa novaaca savu koleegji, atraujot tai visus locekjljus kaut kaados kapos ciinjas laikaa...Man vinja vairs nelikaas pozitiiva, un lai gan atkal atminja pazuda un taa no prieka smaidiija un priecaajaas, teelodama miiljo aitinju...man turpinaajumaa vinja tieshaam likaas pretiiga un atbaidosha...Vienalga kaa taa smaidiija un kaa izlikaas, acupriekshaa visu laiku pastraadaatais...nenoskatiijos liidz galam, tachu ceru, ka taa labu galu nenjeema  dry.gif
*

well, Shumin, es tev iesaku noskatiities liidz galam smile.gif
njaa man vinja arii likaas diezgan pretiiga, bet taa itra, laikam, Nana taas gan bija zeel... sad.gif beigas tev iesaku noskatiities, taas ir labas smile.gif
archaxyz
Es tā arī tās beigas neiebraucu. Kas ar Lucy notika HVZ.
Ghoul
Gadsimta megaspoils:
VINJU NOSHAAVA
vismaz man taa liekas, varbuut kljudos... biggrin.gif
archaxyz
QUOTE(Ghoul @ Dec 6 2005, 20:01)
Gadsimta megaspoils:
VINJU NOSHAAVA
*

A kā augums spīdēja caur vārtiem???
Es tak saku ka HVZ.
Gutts
A kā augums spīdēja caur vārtiem???
Es tak saku ka HVZ.
*

[/quote]

Tas ir ipasi atstats tev izdomat pec savas gribas vai lucie tevs vinu nogalinaja un pec tam sevi vai abi aizgaja prom uz nomalu vietu dzivot.
Iztele draudzin iztele.....
Kazuki
taalaak par 11. epu neesmu veel redzeejusi. pie peedeejaas toch pasita nedaudz uz nelabumu....
X_Kamui
QUOTE(Ghoul @ Dec 6 2005, 19:01)
Gadsimta megaspoils:
VINJU NOSHAAVA

spoilotajs ^^
ES nebiju redzeejis to seeriju...
jo es pedeejo, vai pedeejas seerijas, nebiju noskatijis... es pat jau neatceros kas bija pedeejaa serijaa ko es redzeeju wink.gif vajaga no jauna skatiities
archaxyz
Tas ir ipasi atstats tev izdomat pec savas gribas vai lucie tevs vinu nogalinaja un pec tam sevi vai abi aizgaja prom uz nomalu vietu dzivot.
Iztele draudzin iztele.....
*

[/quote]

Tēvs novāca to mazo meitenīti ratiņos nevis Lucy.
NOAR
Labi - dazziem var nepatikt.
Bet kas tur nelabumu uzsit, un kaapeec sauc par slimu? huh.gif
Visas neskaidriibas, ko vareeju topikaa aatrumaa atrast, ar pamatojumu ir nepamatotas. Bija kaut kas par neloggisku vai nepamatotu riiciibu - neko liidziigu neatradu, veel visu neesmu redzeejis, bet liidz ssim visas darbiibas ir bijussas pamatotas un loggiskas. Un vektori visiem ir ccetri, astotajaa seerijaa tas tiek skaidri un gaissi pateikts.
Sajuuta taada, ka cilveeki nobijussies no pirmaas seerijas un paareejo skatiijussies (ja skatiijussies) pavirssi.

Ps:
Tiko noskatījos desmito - vismaz vienai ir 26 vektori.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.