Grifix
Dec 29 2005, 03:04
Nostijos jau labu laiku atpakalj sho animi patika bet pec nostishanas galva rosijas daudz domas kas un ka kapec? Nu manskiet anime laba nu vismaz no shis animes mes varam macities civeku anatomiju.
njar, jaukinja anime.
Neteiktu, ka ir no taam, ko var skatiities veelreiz, betaam, nju ir veerts vismaz vienreiz redzeet.
dar kaarteejo reizi ecchi elementi nokaitinaaja, gez, ja ir asinis tad asinis, kam to ecchi visaas malaas baast? bet nu labi gaumes jautaajums
Vinja naf ne laba ne slikta, vinja vienaarshi ir. Nu pa vidusmeera anime a vinju nenosauks, paaraak smuki skati....un tekstinji jafki
Jā es ar labu laiku atpakaļ biju noskatijie Elfen Lied. Pirms skatīšanās es biju palasījis , šeit forumā teikto citu cilvēku domas. Īsti vēl nezināju vai vilkt no neta vai nē. Beigās tākā liela daļa rakstīja, ka viņa ir šausmīga, tad nu es viņu novilku. Tagad es esmu viņu noskatījies, bet nu nezinu vai var saukt viņu par šausmīgu. Man kaut kā viņa nelikās tāda, jo es kaut kā nesajutu to sajūtu, kā skatoties Serial experiment Lain vai spēlējot Silent Hill 2 un 3, es gaidīju šausmas no nezināmā. Nekas nevar būt baisāks par to, ka tu nezini kas tevi sagaida aiz nākošā stūra. Es biju cerējis, ka te būs kaut kas tāds. Bet nu es sapratu, ka te iepriekš minētās šausmas ir tikai tās no asinīm. Bet ja kāds vēl nezin skatīties vai nē, tad es iesaku apskatīties, jo sižets ir interesants, kā arī attiecību pavērsiens. Bet otreiz jau nu toč es neskatīšos. Pie saviem favorītiem es viņu nepieskaitu.
Kenshin
Dec 29 2005, 12:50
njaaa, es ar savu 13 gadiigo bracinju gribeejaam noskatiities shitamo briinumu, bet peec juusu komentaariem taa gribeeshana kkaa bish paariet, un veel kompis i vidusistabaa(->visi staigaa garaam), laikam buus bish jaanostiprina psihe gaidaamajaam shausmaam.....
beidz, nav tik traki, piekriitu, ir mazliet vardarbiiba, bet sizhetinsh ir labs un baudaams.
Vardarbiibu atradussi - meiteniites vienkaarssi izklaideejaas, un pa starpai atriebjas...
Jebkuram, kas veel nav redzeejis silti iesaku.
Ps:
Es starpcitu jau kaadu 10 reizi skatos.
Ps[2]: skatiit manu signu(passaa lejaa)
Ja kas, vai kaads nav ieraudziijis elfen lied un chobits nedaudz liidziigo sizhetu? Runaaju par to ka pie viena dzeka kaada iemesla deelj uzrodas meitene, kura speej izrunaat tikai 1 vaardu? Kaut gan pēc vardarbiibas liimenja taas ir pavisam atskiriigas.
Tur vardarbiiba ir kopumaa laba ja kaadaas 5 seerijaas ilkaaka pa 10-20 sec. Taakaa baidiities naf no kaa, galu galaa smuki skati! Un es shaubaas vai kaads 13 gadiigais tagad naf radis pie taadiem skatiem
vinji taksh skataas TV ne?
taa "vardarbiiba" tikai padara Elfen Lied baudaamaaku !
ReD_FoXy
Jan 5 2006, 17:53
Tikko pabeidzu triispadsmito seeriju. Beigas ir ideaalas. Un vispaar animi veerteeju no 10 balju sisteemas... ar 15. Paarpseeja visu ko no taas gaidiiju. Dieviigi. Esmu taas animes varaa veeljoprojaams. Superiiga anime. Viena no must see. Jaaieraksta diskaa.
Sestaa seerija vispaar laikam ir visneprastaakaa romantiskaakaa un diivainaakaa un ar vismazaak asiniim (ja neskaita to ka Nana palika bez rokaam un kaajaam).
QUOTE(davio @ Dec 30 2005, 00:04)
Ja kas, vai kaads nav ieraudziijis elfen lied un chobits nedaudz liidziigo sizhetu?
es tieshi to arii saku, visa anime ir Chobitiska utt. un peekshnji tiek rautas kaajas, galvas acis un kas tik netiek dariits. Manupraat debiili.
Anime ir laba, bet skatiities to nevienam neiesaku...
atceroties laikus kad es vinju skatiijos bija pavisam citi iespaidi... animei nemaz nav gaidaamo beigu - tobis rodas nepabeigtiibas iespaids un ir veelme peec turpinajuma.. so taakaa pirmo seeriju redzeeju kaadas 3 vai 4 reizes varu teikt ka tiem kam nepatiik asinis - nelieniet juus tur neluudz... neprasiet - vajadzeja mazaak asinju... vajadzeeja mazaak visu kaut ko - kaadu uztaisiija taada ir.. enjoy... elfen lied ir tik labs taaapeec ka ir kontrasti...
QUOTE(Ghoul @ Jan 7 2006, 23:03)
es tieshi to arii saku, visa anime ir Chobitiska utt. un peekshnji tiek rautas kaajas, galvas acis un kas tik netiek dariits. Manupraat debiili.
Ar to chobits liidziigo sizhetu es biju domaajis tikai kaa prikolu, ka daazhas lietas sakriit, bet Elfen lied kaa taada man liekas viena no da best! Elfen lied ir viena no must see sadaljas! To nedriikst neredzeet! Taa ir...
QUOTE(davio @ Jan 8 2006, 01:46)
QUOTE(Ghoul @ Jan 7 2006, 23:03)
Ar to chobits liidziigo sizhetu es biju domaajis tikai kaa prikolu, ka daazhas lietas sakriit, bet Elfen lied kaa taada man liekas viena no da best! Elfen lied ir viena no must see sadaljas! To nedriikst neredzeet! Taa ir...
es sapratu ko tu domaaji, vieniigi pievienoju savu ideju par animee ietureeto gaisotni un kas notiek peec tam...
ehh must see?? ehh nu var jau buut, neesmu jau te neekaads dizais anime ans un skaatiitaajs lai noteiktu, katram sava gaume
Par līdzībām runājot - tas 'nyu' ļoti līdzinās 'nya' (tā japāņiem ir skaņa, ko izdod kaķis), tātad gandrīzvai var tulkot, ka vienīgais, ko nyu var pateikt, ir 'ņau', un nosaukta arī viņa par 'ņau'.
QUOTE(NOAR @ Jan 10 2006, 18:51)
Par līdzībām runājot - tas 'nyu' ļoti līdzinās 'nya' (tā japāņiem ir skaņa, ko izdod kaķis), tātad gandrīzvai var tulkot, ka vienīgais, ko nyu var pateikt, ir 'ņau', un nosaukta arī viņa par 'ņau'.
does it make sense in this topic or Im just to confused?
nju vienlga Elfen Lied, ir must seen anime sarakstaa, betaam nekaa sevishkja tur naf.
Un Ghoul - tieshi tas vainjaa ir labs, ka vinja naf kaarteejaa "chobitiskaa" anime
mani ieintriģē šī anime kaut gan neesu to redzējusi vai kāds var pa'teikt pa ko ir šī anime?
es jautāju pa ko irtāanime nevis kur var dabūt vispārjaunu
QUOTE(Tairanda @ Jan 17 2006, 20:56)
es jautāju pa ko irtāanime nevis kur var dabūt vispārjaunu
Ehh...
14 lapas aprakstītas par šo animi un tu vēl neesi sapratusi par ko tur ir???? o.O
Un zinām ka labāk šādos topicos nespoilot, tāpēc arī neviens tev īsti neteiks par ko tur ir.
Un Pinky iedotajā linkā tu vari sameklēt to animi un tur arī īsi izlasīt sižetu.
Ja jau tevi ienintreģēja šī anime, tad vienkārši novelc un noskaties, ne velti viņa ir laba.
Bet manga arii diezgan normaala!
Man patiik Elfen Lied manga!
Sinder
Jan 21 2006, 16:34
Nu jaa, Elfen Lied var atrast liidziibas ar Chobits, bet tas jau nenoziimee ka vinja ir slikta?
Baigi diivaini bij skatiities... apkaart jauka gaisotne... gjimene dziivojaas pa maaju... tad kaadam tiek norauts kautkas... atkal gjimene dziivojaas
Labi,uzdoshu stulbaako jautaajumu pasaulee: kur juus vinju skataties?!? es nekur nevaru atrast!
Pēc kādām 30 minūtēm uzlikšu uz sava FTP servera, tad arī ielikšu linku.
Gomenasai, ka tik ilgi,
ftp://85.255.72.64/NB! EL uz servera būs tikai līdz 00:00 23.01.06!
Kāds, lūdzu, parbaudiet, vai no servera var lejuplādēt, jo logs ir pilns ar 550, bet man viss strādā, tātad vai nu man ir līkas rokas, vai arī kāds sadomājis mani pwn`ot, taču klientu IP ir no dažādiem Latvijas ISP, tādēļ ticamāks šķiet pirmais variants, damn!
Serveris būs offline, kamēr savedīšu visu kārtībā.
Nejauši uzdūros
Elfen Lied torrent`am.
Sinder
Jan 22 2006, 21:58
Nu es vinju kautkur dc atradu, latvijas hubos kaukaados
Hikaru
Jan 29 2006, 05:48
QUOTE(Keiko @ Dec 29 2005, 08:53)
Beigās tākā liela daļa rakstīja, ka viņa ir šausmīga, tad nu es viņu novilku. Tagad es esmu viņu noskatījies, bet nu nezinu vai var saukt viņu par šausmīgu. Man kaut kā viņa nelikās tāda, jo es kaut kā nesajutu to sajūtu, kā skatoties Serial experiment Lain vai spēlējot Silent Hill 2 un 3, es gaidīju šausmas no nezināmā. Nekas nevar būt baisāks par to, ka tu nezini kas tevi sagaida aiz nākošā stūra. Es biju cerējis, ka te būs kaut kas tāds. Bet nu es sapratu, ka te iepriekš minētās šausmas ir tikai tās no asinīm...
Šī ir nevis šausmīgi bailīga anime, bet gan šausmīgi pretīga anime. Un pats pretīgākais ir nevis tie visasiņainākie skati, bet kā mazs bērns nežēlīgi sit mazu sunīti. Gandrīz vai pat pretīgāk nekā skatīties TV-ziņas.
Hikaru
Jan 29 2006, 06:15
QUOTE(Shumins @ Jan 29 2006, 05:03)
QUOTE(Hikaru @ Jan 29 2006, 05:48)
...Un pats pretīgākais ir nevis tie visasiņainākie skati, bet kā mazs bērns nežēlīgi sit mazu sunīti...
Man liekas, ka tev ir galvaa sajukusi veertiibu sisteeema un prasaas peec neliela update...
Suns ir un tikai paliek suns...
Bet ja arii tu esi no tiem, kas jau dziivniekus veertee augstaak par cilveekiem, tad tu esi tieshaam nozjeelojams...Taapat kaa taas omes, kas sunjiem ada gjemperiishus un visu pensiju atdod tiem, lai gan maajaa galiigs uukjis un pashiem nav ko eest...
Pie velna tas suns man neinteresē. Man pretīgi uz to cilvēku skatīties, vienalga ko viņš tur sit.... (viena lieta normāli sist, cita lieta sick sist). Un nepiemin man tās omes ar suņiem, uz tām vispār skatīties nevaru.
Ir taada lieta, ka pie cilveeka naaves visi jau sen ir pieradushi, kaads mirst gandriiz katraa filmaa, ko raada pa tv. Ieraugot kaa nogalina cilveekus Elfen lied rodas tikai paarsteiguma sajuuta - Re kaa asinis skiist! vai Paskat cik taalu vinjam rokas aizlidoja! BEt suniishu vardarbiiga nogalinaashana gan gluzhi nav tik pierasta lieta. It iipashi ja tas ir uzziimeets kaa mazs kuceens. Plus veel vinju sita ar vaazi un diezgan ilgi nevis tikai ar neredzamo roku noraava galvu.
7thcrow
Feb 4 2006, 20:46
Izlasot gandrīz visus postus, nolēmu iespraucināt arī savu vārdu.
Ahm.. tātad... Noskatoties visas sērijas, mani pārņēma depresīvas sajūītas sajauktas kopā ar bezgalīga skaistuma un vēlmes dzīvot sajūtām. Man pie kājas ka izklausīšos kā piu, bet es nobirdināju dažu labu asaru. Plus es visas sērijas noskatījos vienā dienā, līdz pat melnai tumsai sēdēju pie kompja kā pinaglots. ...
Mēģināšu nelielu rewiev uzķeksēt:
Sižets:
Kā jau daudzi teica sižest un personāži caurmērā ir labi, lai gan diezgan pliekani(līdz galam nedastrādāti). Jā es piekrītu- parmaz iekšējo monologu, kas vairāk izgaismotu šādu vai tādu personāžu rīcību, bet notikumi risinās diezgan strauji, un bieži vien tu nepaspēj aizdomāties, līdz tādiem sīkumiem, kā ticamības efekts. ...svists.
Piemēram man sakumā likās jocīgi, kā var savākt ievainotu, kailu un apjukušu svešinieci, un neziņot par to policijai vai aizvest viņu kaut vai uz slimnīcu. Vēlāk gan šie jautājumi tiek apspriest utl,. bet līdz tam brīdim es jau biju iebraucis sižetā tik tālu, ka mani tas vairs neuztrauca. Ok.- tā tad caurmērā aizraujoš sižets, kurš ar uber dziļumu un orģinalitāti neizceļas, ...lai gan... es šo filmu droši sauktu par drāmu.
Vizuālais:
Vienkārši fantastisks, priekš šāda seriāls. Ainas ir diezgan detalizētas, backgraundi neizkatās, kā fonā iebāztas nedzīvas 2D gleznas. Personāži ...nav pārspīlēti, tomēr viegli iegaumējami. Par asīnīm - jātdzīst, ka es arī esmu liels horrora cienītājs utt, bet tam nāv nozīmes, šai filmā. Man nemetās nelabi, bet tirpas gan izskrēja cauri skatoties, kā Lucy'ja bezkaislīgi un samērā nesteidzīgi pa vienai rāva nost Nana's kājas un rokas( turklāt vel tā skaņa). Es nevienu brīdi nedomāju, ka vardarbības te bij pa daudz( ja nu vienīgais- pārāk par daudz priekš bērniem). Es domāju, ka vardarbībai un asinīm te bij arī simboliska jēga, kurā es tagad negribu iedziļināties.
Muzons:
Inro manī izraisa vēlmi raudāt, respektīvi šedevrs. Shī melodija būtībā arī ir galvenā tēma vis cauri filmai, jo citu spilgtu muzikālu sacerējumu tur nav. Caurmērā skaņa ir laba. Ah beigu tēma, jā nelīmējas kopā ar pārējo, bet kāds atvieglojums mani pārņēma, kad katras saspringtās sērijas skatīšanās beigās tāds gaismas stars uzspīdēja.
O.K. Baigi daudz šķidras informācias atstāju, bet es jau sen gribēju padalīties, savās sajūtās par šo anime. Well, man bija ļoti viegli identificēties un just līdzi galvenajiem varoņiem, un es visu laiku cerēju, ka Lucy beigās būs laimīga un viņa arī ir, jo atbrīvo sevi no milzīga melnuma savā dvēselē. Jā, vis tuvākais personāž man ir Lucy'ja, pat ne Nyuu, bet tieši šī slepkava( man viņas bij žēl). Paredzamas beigas? ES nezinu, jo es necentos tās paredzēt.
Viss, tas nav viss ko es gribēju pateikt, bet tas ir vis ko es pateiķšu, jo man ir problēmas at lakonisku domu izklāstu, jau kopš skolas laikeiem.
Pakkun
Feb 21 2006, 23:18
Es kaa visai svaigs anime fanaats(fanats jau sen, pieejamas- nesen) varu teikt iisi un ashi - SUUUPEEEEEEEEEER!!!!!!! es sho animi miilumiilumiilumiilumiilu!!!!! sizhets patiik(lai gan pat Naruto ir daudz vairaak off-topic pastaastinju par personaazhiem), bet par to vardarbiibu gan es gribu pateikt tiem kas shausminaas- juus esat niikulji... kaada ir muusdienu pasaule... KAA JUUS VEEL VISPAAR KAAJAAS TURATIES??? taa kaa es dazhaas seerijaas biju par mata tiesu no izpluushanas asaraas, tad es varu teikt, ka draamu un emocionaalo spriedzi vareeja sakaapinaat vairaak, kjip vairaak nezheeliibas un ljaunuma, bet beigas gan gribeejaas taadas miiljas, jo man dikti patika taa situaacijaa kaadaa atradas Kouta- lielaa maajaa ar vairaakaam meiteneem, cmon, vismaz 3somu vareeja iehevot..
(jaa, man hentai arii patiik). Labi, tas par to 3somu lai paliek, tas taa off-topic. Bet es uzsveru uz vardarbiibu, ja taas buutu bijis vairaak un arii necilveeciibas, un asaru, un nelaimju, es buutu raudaajis. moments ar suniiti un vaazi un tiem kas vinju sita gandriiz bija viens no tiem. Buutiibaa shii anime man ierindojas stabilaa Nr. 1 vietaa.
p.s. kaadu nedeelju peec noskatiishanaas visu laiku cereeju ka man arii paraadiisies vektori, buutu kruti, ne? tad es visus shiis animes kritizeetaajus brutaali nogalinaatu }
protams, taa ir tikai mana nezheeliigi dziivaa izteele, bet tikai taa var izjust sho animi pilnibaa- dziivojot kopaa ar to visu sktiishanaas laiku. Dodu miljons acu.
Bitter_me
Feb 22 2006, 19:14
Jus panaacaat to, ka laikam jau arii es shito noskatiishos, raadaas visai interesa anime..
Tik nez nez kaadas man buus sekas..
Eh. Noskatījos, bet nesapratu, kur tad beigas? Noskatījos visas 13 sērijas + DVD Special, bet tā arī nesapratu, kas tad notika ar Luciju? Bet man šķiet ka tieši šis ir tas gabals, kurā tieši nevar pateikt so so vai normāls, puslīdzlabs v.t.t. Šeit es varu pateikt tikai: Superīgs anime, vai pēdējais kraps, ienīstu.
Bet vai būs tālāk kautkādas sērijas, vai arī DVD Special naw tomēr tā 14. sērija?
Psycholog
Mar 8 2006, 12:52
Ak, tu tak galiigi neuztveeri to anime...
Taa nav viena no taam adventure tipa, kur pokemons ar savu uberkruto bet reize ari nozhelojamo saimnieku iziet caur neskaitaamaam ciinjaam un vairaakas reizes izglaabj pasauli un galu galaa dziivo laimiigi...
(Sekojosho spoileri nelasiit personaam ar vaajiem nerviem, vai kuriem iipashumaa ir ierochi)
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Beigas jau laikam ir elementaaras...Lucy aka Nyuu (ja nemaldos, sen tas bij, kad skatijos) pamataa nogalina tie karaviirinji...nu attieciigi tas dzeks ar savu draudzeni dziivo kautkaa laimiigi taalaak, un peec 6 gadiem pasauli jau ir paarnjeemushi muusu miiljie ragainie radiijumi, kuri skraida apkaart un manjakaali nogalina cilveekus, kuri pret vinjiem ir iztureejushies tik ljauni...nu karo4e nonsense talak un vairak neko nevajag...
Nu vismaz es taa uztveeru beigas...tai peedeejai special edition epai nav nekaada lielaa sakara ar animes nobeigumu, manupraat...
(un neuzmaacieties tikai man ar taam mangaam, ja kaads ir taadu lasiijis)
Eh. Man šķiet tu esi galīgi garām uztvēris animi. Šādi es sapratu beigas.
Ka dilincus nebija domāti cilvēces iznīcināšanai. tā bija tik cilvēku iedoma. Un ka beigās viņi tur dzīvoja itin laimīgi, kad beigās pie ieejas durvīm parādījās Lucija (nu ķipa tā ēna). Tad tas sanāk Happy Endings.
Bet es nesapratu
Ja tā meiča kura dzīvoja kopā ar to džeku bija itkā māsīca, bet viņa bija ieķērusies. Tad kas te sanāk? Incests?
Psycholog
Mar 8 2006, 15:24
Nu..hmm..maasiicas jau var arii ljoti pat taali radinieki un laikam jau ar vinjaam pat preceeties kautkaa varot o-O Kaapeec tevi interesee taadas lietas?
Bet nu kaads happy endings, ja pirms tam vinjiem bija taa saruna, ka peec se6iem gadiem ragainie paarnjems pasauli? Un varbuut arii vinji nebija paredzeeti, lai nogalinaatu cilveekus, bet fakts ir taads, ka tas tomeer notiek...tak redzeeji to naaves ma6iinu ar 36 vektoriem 11 metru garumaa..
Un paradiija tur tikai eenu...taa eena var buut pilniigi jebkas...bet nu njemot veeraa, ka peec pirmaa raga noraushanas vinja tipa iekrita komaa uz kaadu laicinju, tad nu es shaubos, ka peec otraa noraushanas vinja speetu izdziivot, iipashi ja uz vinju shauj vesela streelnieku rota
Happy endings te ir romantikjiem...
vispar es uzskatu, ka ja uz vienu puisi ir vairaaki sievishkji, tad gandriiz vieniigais risinaajums animee ir tas, ka visi, kas ir lieki - mirst
(skarbi laikam)
Tomoko
Mar 11 2006, 20:35
Noskatiijos sho animi kaadu laicinju atpakalj.. nu ko var teikt... patika!! Sghii manupraat ir Must See anime (Bet protams, dazhjiem cilveekiem ar vaajiem nerviem taa noteikti neliekas..)
Bladez.. manupraat tas veids, kaa tu saprati animi ir diezgan diivains..
manaas aciis izskatiijaas, ka Lucy atnaaca nogalinaat Kotu (kautgan taa peec idejas nevajadzeetu buut..) un veel tas pulkstenis veel taa nozvaniija... nu taa, bik scary.. bet varbuut man tikai taa liekas..?
bladez
Mar 11 2006, 22:53
Tew tā tik liekas, jo
Kā gan cita ēna tā var būt, un viņš taču Lucijai piedeva, un viņa tak visu laiku izdzīvoja, jo gribēja pateikt "piedod". Tad sanāk, ka Lucija atgriezās.
Nu es tā domāju un savādākas domas par beigām man neizmainīsiet. Pie tam viņiem vajadzēja rūpēties par to lai skatītāji beigas SAPRASTU.
Tomoko
Mar 11 2006, 23:24
Nu nez.. par shito briinumu var ilgi striideeties... anyway,
nezinu, ko tur iisti Luusija domaaja, bet man taa vnk liekas, jo viss tad aplkusa, peekshnji iezvanas pulkstenis... tas viss tak nebija taapat ziimeets!..
Bet noskatoties extra episodi neko jaunu neuzzinaaju... tikai to, kaa Lucy tika tajaa labrotorijaa... ehh.. man varbuut kautkas ar uztveres speejaam nav riktiigi.. bet diemzjeel, man nesanaaaca Elfen Lied ruupiigi noskatiities, jo man apkaart kaads paskrien, uzreiz viss jaanopauzo, (padomaa, ko padomaas ieraugot sho animi..:P dazjreizpat as ievelkas uz dazjaam h..) un tad jau ir kkas piemirsies, un nevar iisti sapeast, kas notiek taalaak.. dators man caurstaigaajamaa telpaa.. neko nevar skatiities... <.<
Secinaajums. Man ir sev jaapeerk dators :P
sad_angel
Mar 12 2006, 14:53
Gruuti pateikt - man jau patika Elfen Lied, bet grūti pateikt, kas īsti notiek tajās trīspadsmitās sērijas beigās.
Nozvana pulkstenis un paraadaas eena..... No saakuma izskatiijaas, ka Luucija ir mirusi, bet tad peeksjnji vinja pieceelaas. Un viss tikai deelj viena vaarda.... Nezinu iisteniibaa, ko lai veel saka.....
bladez
Mar 12 2006, 17:37
Heh, tomoko. Man pilnīgi tā pati problēma. Nu varbūt nebūtu jāpauzo uz tādas animes kā FMP (iznjemot Fumoffu Hot Spring Chapter) vai FMA, bet Elfen Liedā daži kadri ir īpaši pikanti.
sad_angel
Mar 13 2006, 18:48
Njaa jums var tikai piekrist.... Mana maate ienaaca ieksjaa, kad es saaku skatiities Elfen Lied un saaka man lasiit moraali par tiesji taadu teemu..... Nu gan.....
Tomoko
Mar 13 2006, 20:51
QUOTE(sad_angel @ Mar 13 2006, 17:48)
Njaa jums var tikai piekrist.... Mana maate ienaaca ieksjaa, kad es saaku skatiities Elfen Lied un saaka man lasiit moraali par tiesji taadu teemu..... Nu gan.....
Ak, Dievs! Mamma redzeeja, ka tu skaties Elfen Lied? Poor you..
Mana maasa ieraudziija Elfen Lied openigu, (man bija openinga dziesma, un tad sajuka, un kad maasa gribeeji tikt pie datora, nolaida manu otaku.lv un tur bija tas openings.. viss tikai taadeelj, ka man sajuka dziesma, ar animi... ) redzeejusi vienu no briizjiem, kur vinja staaveeja kaila vinja saaka saukt "Hentai! Hentai! Linda, tu esi Hentai!!".. labi, ka mana mamma nesaprot japaanju valodu...
"Hentai! Hentai! Linda, tu esi Hentai!!".. labi, ka mana mamma nesaprot japaanju valodu... tongue.gif
:D kad mani piebeii senchi es klusaam pasaku "Baaka", vinji "Ko tu teici?!" es skalji "BAAKA!!"... shiem nedalec
Tomoko
Mar 13 2006, 21:08
QUOTE(Aven @ Mar 13 2006, 19:59)
"Hentai! Hentai! Linda, tu esi Hentai!!".. labi, ka mana mamma nesaprot japaanju valodu... tongue.gif
:D kad mani piebeii senchi es klusaam pasaku "Baaka", vinji "Ko tu teici?!" es skalji "BAAKA!!"... shiem nedalec
Man jau ar taadi pashi izlecieni... nolamaaju visus peec kaartas, shie neko nesaprot... *evil*
Anyways, sho topic ShinChan nosauca Elfen Lied, Nelaid beernus shim tuvumaa (vai kkaa tml.) Man ir 11 gadi, es noskatiijaas, un man nekas nav ietekmeejis negatiivi... ja neskaita to, ka es izteelojos ka teletuubijs (viens dzjeks, kuram riebjas anime, un taadeelj viinjsh mani apcelj.. bet tas jau ir cits staasts
) tiek visaadi panjemts, izsmeereets pret sienu un... nu... juus pashi saprotat...
Bet tas jau nav nekas.. mees ar Asuku skatiijaamies, un vinja taada bez emocijaam, bet tagad vinjai murgi raadaas!
Beigas...
Man gan liekas, ka
viņa pati nolauza sev to ragu. Kā nekā tieši ragu dēļ viņu bērnībā apcēla, un nogalināja viņas suni (mīlu to epizodi). Un sanāk, ka civēki domās, ka viņa ir cilvēks, bet dicliusi(vai kā tur bija) zinās, kas viņa ir patiesībā(vairākās sērijās bija, ka viņi jūt viens otru) un neviens viņu vairs neapcels.
Un Njuu taču visulaiku ņēmās ap to pulksteni... Nu atnāca salaboja.
Tā lūk.
Tomoko
Mar 14 2006, 20:09
Katram jau liekas savaadaak, vai ne?
Par sho animi manupraat ir veerts pastriideeties, bet man nav laika, jo maajasdarbu kalni mani gaida
Shis anime ir loti labs un to arii pieraadi cik vinsh balvas dabuuja no anidb u.t.t
Nav tur nekas briesmiigs ar taam asiniim . Mani shis anime loti loti iespaidoja peec scenaarija. Staasts vnk nezheeliigi labs un satur loti daudz emociiju. Es katram iesaku to paskatiities !!!
sad_angel
Mar 16 2006, 18:32
Nu staasts tiesjaam bija labs un asinjaini skati mani nemaz neuztrauc, turklaat es dabuuju 14. seeriju, kas it kā ir Elfen Lied turpinājums....
Tur it kaa Luucija ir atgriezusies maajaas un kopaa ar Nanu maajaas straadaa, liidz Nana izdomaa vinju nodot..... Iisti nezinu, vai tas ir reaals turpinaajums, bet it kaa jau vareetu buut....
...turklaat es dabuuju 14. seeriju, kas it kā ir Elfen Lied turpinājums....
Tad es teiktu, ka tev jaanoskataas veelreiz un taa uzmaniigaak to epizodi
http://www.animesuki.com/series.php/612.html
bladez
Mar 16 2006, 20:13
Mjā. Šitais bija kruts. Pēc Elfen Lieda citas animes nelikās vairs tik aizraujošas. Un sakot, ka EL naw Hentai, tavi vecāki vai māsas/(brāļi) nesapratīs to, kas tas tā naw virzīts. Un man ar gandrīz iznāca kā Tomoko, bet māsai tik ātri nedaleca, kas ir uz monitora. Un TV šito skatīties vispār būtu pašnāvība. (un jā, es arī mēdzu skaļā balsī teikt Baka, jo citiem nepielec.
Un tas ka nelaidiet bērniem tuvumā, jāsaka man ir..................ir redzēti (reti, bet ir) arī ļaunāk.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.