Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Elfen Lied
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
silent1
Cilvēki silti iesaku ghetto-subs ep13 iet ar lielu līkumu. Tad jau es labāk skatos raw ar visām savām vājajām jap. val. zināšanām, nekā šito, jo tā ir vienkārši parodija. mad.gif
MitSuki
Taa zinu ka lielaka dala vel nav noskatijusies pedejo seriju..Es tikai pateikt varu man 13 serija iepriecinaja(tikai beigas jokainas(loti))...Var gadities ka buss turpinajums(bet saubos)
kaarleens
tieshaam viss bija ljoti ok es ar uzraavos uz gheto subiem hi niga =))) nu voshem par turpinaajumi maby maby ehh ka mums patiik idealizet isteni ljaunos teelus tongue.gif seriaals laikam ir labaakais, kas bija ieprieksheeja mini sezonaa
Dzonis
heh..shodien tiku klaat pirmajam episodeem...nu tas ir kaut kas slims..it sevishtji vienaa no tajaam. kautinja laikaa kapseetaa "meitenei" atrauj rokas, kaajas un atstaaj rumpiiti noasinjoshanai..tajaa mirklii alu dzeeru un pudele taa arii palika 180 gradu lentjii (lentjis, kad veel alus mutee neliist)...ar nepacietiibu gaidu kas tiks uploadotas paarejaas epas!!!

[labots]
edg
QUOTE(Dzonis @ Nov 3 2004, 22:45)
heh..shodien tiku klaat pirmajam 4 episodeem...nu tas ir kaut kas slims..it sevishtji 4ajaa. kautinja laikaa kapseetaa "meitenei" atrauj rokas, kaajas un atstaaj rumpiiti noasinjoshanai..tajaa mirklii alu dzeeru un pudele taa arii palika 180 gradu lentjii (lentjis, kad veel alus mutee neliist)...ar nepacietiibu gaidu kas tiks uploadotas paarejaas epas!!!
*

Pirms kaut ko raksti, padomaa par tiem, kas nav redzeejushi...
nespoilero...
Dzonis
shaubos vai taa ir bojaashana (nu ok.nevaidzeeja epu nosaukt)....pieljauju ka radiisies preteejs efekts..tiesho redzeet kas kaa notiek....samaitaatu cilveeku netruukst wink.gif
Shinobi-sama
plasiet ieprieksheejos postu- vinjam taads pashvaks spoils iznaaca biggrin.gif
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 4 2004, 10:27)
plasiet ieprieksheejos postu- vinjam taads pashvaks spoils iznaaca  biggrin.gif
*

Censhos nelasiit...
Dzonis
tas bij neplaanoti..savaadaak savu sajusmu nevareeju izteikt...smile.gif
tostermaize
palasiju jūsu rakstus noskatijos 1> sēriju un pa nakti man murgi rādijās

Tas ir pa asinnainu priekš manis unsure.gif unsure.gif
Dzonis
ha!kas ir pirmaa seerija...pasties taalaak...wink.gif
ONIX
Es atkal buutu veeleeejies, lai saadu asinjainu skatu buutu nedaudz vairaak, dazas seeerijas pagaaja vispaar bez saaadaam ainaam, taa kaa tik asinjaina taa nemaz nav. Vislabaak man patika triis vietas: 1.Saakumaa-skati ar apsargiem,
2.Vairaak uz vidu-sceena kapseeta ar amputaaciju.
3.Uz beigaam-aina skolaa( sagaadaaja man patiesu prieku, jo tas bija tiesi tas ko sie mazie riebekli bija pelniijusi).
jurc
kautkad nesen noskatiijos pirmo seeriju... un paareejaas seerijas pieliku pie grupas LATER.... Pagaidaam neesmu gatavs kautkam tik asinjainam. Hmmm... bet par to meiteniiti kapos kurai amputee ekstremitaates izklausaas labi..
Dzonis
mjaa...shis pasaakums tieshaam neder kuram katram...tas kursh shito izdomaaja nav normaals smile.gif
jurc
QUOTE(Dzonis @ Nov 4 2004, 20:33)
mjaa...shis pasaakums tieshaam neder kuram katram...tas kursh shito izdomaaja nav normaals smile.gif
*

nee nu normaals varbuut ir.. vienkaarshi mees neesam tie kam patiik shitaada tipa anime.... Palasi postus, citi par to ir staraa! Takaa..
ONIX
Man vienmeer ir paticis daudz no taa, kas nav iisti normaals.... smile.gif
Dzonis
nu es ar pilniigi staraa (neesmu normaals smile.gif...tas taa), bet apzinos ka ir cilveeki kas to vareetu nepavilkt..
ShinChan
īsti jau nu tomēr neattaisnoja manas cerības šī anime, un ne jau tāpēc, ka animatoriem būtu aptrūcies sarkanās krāsas. Vienkārši to visu varēja paņemt dziļāk. labāk atklāt dažus tēlus, viņu rīcības motīvus utt. Man jau šķiet, ka šim būs turpinājums, jo nekas jau it kā nav atrisinājies.

Dzonis
oh!thnx..varu vairs taalaak neskatiities... dry.gif (kaa tad!bet vienalga vairs nav forshi.taa kaa man pus pireks jau atnjemts, jaapastaasta taalaa kveelvienam, kas skataa liidz ar mani..vismaz prieks ka citam ar varu ieriebt)
Rune
Manga man ljoti slikta likaas dry.gif Ziimeejumi taadi nedetalizeeti un nav arii visas sceenas no anime. dry.gif
ShinChan
Pirmkārt, nospoilots jau bija vairāk kā pietiekami iepriekšējos postos
Otrkārt, šis topiks ir domāts lai pārspriestu seriālu un to daudz maz jēdzīgi var izdarīt tikai to noskatoties. Ok mana kļūda, ka neuzrakstīju brīdinājumu, lai gan es nemaz ar tik daudz nepateicu, lai turpmāk kļūtu neinteresanti skatīties. Visi jau dzīvi tā pat nepaliks biggrin.gif
Treškārt, šī seriāla sakarā būtiskākais ir nevis saturs, bet gan forma un šajā ziņā es tik tiešām neko daudz neesmu pateicis.

P.s. Turpmāk būšu uzmanīgāks, taču man tāpat liekas, ka ar šīm 13 sērijām viss vēl nebeigsies.
P.s.s Un Saiko, esi tik labs izdzēs to citātu, negribās vēl kādam sabojāt prieku par šo anime
Dzonis
ieprieksheejiem postiem biju tik taa pavirshi paarskreejis paari.zinaaju par ko tur buus (asinis un liitji..ar to pietiek)
un par otro punku arii tev taisniiba, bet nevareeju atureeties nepadaloties savaa sajuusmaa ar citiem un uz citaam seerijaam veel jaagaida, kad taas tik uploadotas (un arii RM kodeejumaa) sad.gif
turpmaak gaidiishu kad tiks noskatiits viss smile.gif
Saiko
done - vienkārši domāju ka vajaga mazliet piedomāt pie tā ko raksta vai arī likt lielu un treknu SPOILER un pēc tam jau rakstīt ko sirds kāro...
Shinobi-sama
QUOTE(ShinChan @ Nov 4 2004, 20:53)
īsti jau nu tomēr neattaisnoja manas cerības šī anime, un ne jau tāpēc, ka animatoriem būtu aptrūcies sarkanās krāsas. Vienkārši to visu varēja paņemt dziļāk. labāk atklāt dažus tēlus, viņu rīcības motīvus utt. Man jau šķiet, ka šim būs turpinājums, jo nekas jau it kā nav atrisinājies.
*

True true, man jau peec aptuveni 5 seerijas bija sajuuta ka buus MAZUMA piegarsh sizhetam, un beigaas mums ir cliffhangers. Taak gaidam un ceram uz turpinaajumu, es tikkai ceru ka turpinaajums buus tik pats peeciiigs kaadi tie ir "crest of the stars". Nu bet ceram ceram rolleyes.gif
deBUGa
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 5 2004, 10:49)
True true, man jau peec aptuveni 5 seerijas bija sajuuta ka buus MAZUMA piegarsh sizhetam, un beigaas mums ir cliffhangers.
*
QUOTE(Shinobi-sama)
Vai nu vairums action vai vairums sižetiskā izklāsta. Samierinies!

Shinobi-sama
QUOTE(deBUGa @ Nov 5 2004, 12:15)
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 5 2004, 10:49)
True true, man jau peec aptuveni 5 seerijas bija sajuuta ka buus MAZUMA piegarsh sizhetam, un beigaas mums ir cliffhangers.
*
QUOTE(Shinobi-sama)
Vai nu vairums action vai vairums sižetiskā izklāsta. Samierinies!

*

Es esmu samierinaajies, saproti es gandriiz vienmeer paturu praata 2 variantus bisku vairaak nosliecopties uz vienu vai otru pusi. Bet beigas mums raada ka vajag buut veel kaut kam, kaa arii es kaut kur izrakum ka buus veel speciaala 14taaa epizode, kura nebuu sizhetiski siastiita karoch sheit ir: links

kaa rtii pats texta izraavums:
Ara Ara.Zannen desu.

Here's the info I've posted about EL OVA at other places.

===========================

From a discussion at 2ch....

Maybe this is the OVA they were talking about making....

今週のYJからのコピペ発見。

>なんと最終巻7thNoteにはテレビ未公開のオリジナル特別編「通り雨にて(仮)」を収録!!
>本編とは全く違うオリジナルストーリーの一部をここで初公開!
>マユに連れられて、楓荘にやってきたナナはにゅうを警戒しながらも、
>楓荘に棲みたいと思うようになる。
>マユに教えられながら、色々な家のお手伝いを始めるナナだったが、
>なかなかうまくいかなくて・・・・そんなとき角沢長官が荒川をともなって楓荘に現れた!
>シリーズでは描けなかった、本編とはひと味違ったほのぼのストーリー。
>楓荘で繰り広げられる普段のナナ達の生活ぶりがたっぷり!!

Translation :-

From this week's Young Jump.

There will be an original unaired episode packed on the 7th volume of the DVD currently titled as "After The Rain."

This Episode is an original story that has nothing to do with the main plot of the show and deals with Nana who have followed Mayu back to the mansion in order to keep an eye on Nyuu.

But she soon begins to like living there.Just when she begins to adjust to her life there by learning various houehold chores, Chief Kaguzawa and Arakawa shows up at the door....

===============================
ShinChan
QUOTE(Saiko @ Nov 4 2004, 22:25)
done - vienkārši domāju ka vajaga mazliet piedomāt pie tā ko raksta vai arī likt lielu un treknu SPOILER un pēc tam jau rakstīt ko sirds kāro...
*

Parasti es vismaz vienu no tevis minētajām lietām izdaru, taču, kam gan negadās paviršības, bez tam joprojām uzskatu, ka nekas daudz netika nospoilots.
Taka
QUOTE(Saiko @ Nov 4 2004, 23:25)
*

Lieto color=white tagu, reku šādi :

SPOILER

un neko neredzēs smile.gif
deBUGa
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 5 2004, 12:24)
saproti es gandriiz vienmeer paturu praata 2 variantus bisku vairaak nosliecopties uz vienu vai otru pusi.
*
Nesaprotu... bet turpmaak njemshu veeraa. dry.gif

edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 5 2004, 11:49)
Taak gaidam un ceram uz turpinaajumu, es tikkai ceru ka turpinaajums buus tik pats peeciiigs kaadi tie ir "crest of the stars". Nu bet ceram ceram  rolleyes.gif
*

Vaa, "crest of the stars" mani ne paaraak aizraava, bet kaut kaa taa bija uztaisiits, ka peec katras seerijas tikai skatiijos naakosho un naakosho un noskatiijos taa visu anime smile.gif
Shinobi-sama
un v eel saki ka napanjeema. A sequelus redzeeji? "banner of the stars 1/2" vai arii" battle flag of the stars 1/2"
bypass
mjaa...shis pasaakums tieshaam neder kuram katram...tas kursh shito izdomaaja nav normaals
Darba autori jau pašā sākumā norūda skatītāju, parāda, ar ko nāksies saskarties nākošajās epizodēs (lasi, tipisku animes čaru ķermeņu locekļu atdalīšana), tādēļ man asiņainie skati praktiski neizraisīja nekādas emocijas.

Domāju tie, kas būs apskatījuši kaut vai pāris bildes no rotten kolekcijas, šeit neatklās neko šokējošu.

Bet kopumā, neskatoties uz blūdī scēnām, anime ir diezgan interesanta. smile.gif

Offtopic:
Sanāca man pirmās trīs epizodes iebarot paziņai.
Drīz vien jamais ir klāt ar ripām,
"Nu, kā bija? - Slimi... vari ierakstīt pārējās sērijas?! Gribu redzēt, kas būs tālāk."
Izskatās, ka būs izveidots jauns sekotājs. biggrin.gif

speeciiigs kaadi tie ir "crest of the stars"
Mīļākais žanrs - sci/fi, COTS - noskatījos pirmās ~5-6ep no 10 lejuplādētājām, čo'ta vairs neprasās.
Shinobi-sama
QUOTE(bypass @ Nov 7 2004, 01:04)
speeciiigs kaadi tie ir "crest of the stars"
Mīļākais žanrs - sci/fi, COTS - noskatījos pirmās ~5-6ep no 10 lejuplādētājām, čo'ta vairs neprasās.
*

Graamatas esi lasiijis? Harijs poters neskaitaas!
bypass
Sāksim ar to, ka tu mainīsi savu dzēlīgo nostāju.

Kādas grāmatas? Saienc fikšn?
Laika trūkuma nevaru lielīties ar lielu izlasīto grāmatu listi, tomēr pāris sci/fi grāmatu man ir sanācis izlasīt(un labprāt izlasītu vēl), tajā skaitā Azīmova klasisko "Es, Robots" un Šekliju. Domāju, ka man ir vispārīgs ieskats šajā žanrā. Ja tev ir zināma kāda laba grāmata, kura, vēlams, ir pārtulkota latviešu valodā (tādu ir maz sad.gif), tad droši klāj vaļā, ar lielāko prieku izlasīšu. wink.gif

Kaut gan es ļoti šaubos, ka pēc izlasīto grāmatu skaita un spektra būtu jānosaka cilvēka spēja novērtēt animi (COTS).
edg
QUOTE(bypass @ Nov 8 2004, 23:09)
Sāksim ar to, ka tu mainīsi savu dzēlīgo nostāju.

Kādas grāmatas? Saienc fikšn?
Laika trūkuma nevaru lielīties ar lielu izlasīto grāmatu listi, tomēr pāris sci/fi grāmatu man ir sanācis izlasīt(un labprāt izlasītu vēl), tajā skaitā Azīmova klasisko "Es, Robots" un Šekliju. Domāju, ka man ir vispārīgs ieskats šajā žanrā. Ja tev ir zināma kāda laba grāmata, kura, vēlams, ir pārtulkota latviešu valodā (tādu ir maz sad.gif), tad droši klāj vaļā, ar lielāko prieku izlasīšu. wink.gif

Kaut gan es ļoti šaubos, ka pēc izlasīto grāmatu skaita un spektra būtu jānosaka cilvēka spēja novērtēt animi (COTS).
*

Ljoti silti iesaku Marsieshu Hronikas - vienkaarshi burviiga graamata smile.gif
kaarleens
man no sci fi ljoti patiik lukjanenko darbi
labirint ortrzhenij i flashivije zerkala
un tad visas paareejaas kosmiskaas ziepju operas
no aarzemniekiem
nav slikts steel rat no gary garisona
hmzz vispaa es labaak fantasy lasu tas kau kaa sirdij tuvaaks
nu no klasikas var dune izlasiit ljoti neslikts darbs
Dzonis
man liekas ka esmu izlasiijis gandriiz visas graamatas no "Fantastikas Pasaules" (krievlaikos bij taads neslikts pasaakums) seriaala. Tur vareeja atrast dzjus tieshaam nesliktus gan krievu gan citu aarzemnieku garadarbus....atceros no vienas graamtas, "uguniigo maakonju valstiibaa", ja nemaldos(krievu raxnieks kura vaardu neatceros), ka viens no galvenajiem varonjiem lamaajaas latviski.bij patiikams paarsteigums smile.gif
un steel rat tieshaam laps, bet diemzjeel esmu lasiijis tikai 2 no visiem taas seerijas
Shinobi-sama
Muusdienas diemzheel fantastu graamtaas kuras liktu nedaudz aizdomaaties ir ljoti maz. Lielais vairums ir kaaut kaadi stulbi piedziivojumi. Es pats iipashi tos nosaukumus neesmu centies iegaumeet bet taas no padomju laikiem drukaatas ir ljoti interesantas kuraas ir astaats daudz vietas ko padomaat. Man filma "es, robots" nepatika.. jo taa bija izveersta par piedziivojumu ar holivudas beigaam... nu sorry bet taa filma izbrauca tikai un vieniigi uz wilu smitu un specefektiem. Peec filmas man graamatu lasiit neprasaas, bet varbuut taa ir daudz labaaka un tas bija neveiksmiigs ekranizeejums, bet ja graamataa notiek tas pats tad taa graamata mani atstaas vienaldziigu. Jo robota probleema filmaa bija atstaata novaartaa un tas viss izveertaas par vienu vieniigu action.
Taas ir manas domas... biggrin.gif
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 9 2004, 10:57)
Muusdienas diemzheel fantastu graamtaas kuras liktu nedaudz aizdomaaties ir ljoti maz. Lielais vairums ir kaaut kaadi stulbi piedziivojumi. Es pats iipashi tos nosaukumus neesmu centies iegaumeet bet taas no padomju laikiem drukaatas ir ljoti interesantas kuraas ir astaats daudz vietas ko padomaat. Man filma "es, robots" nepatika.. jo taa bija izveersta par piedziivojumu ar holivudas beigaam... nu sorry bet taa filma izbrauca tikai un vieniigi uz wilu smitu un specefektiem. Peec filmas man graamatu lasiit neprasaas, bet varbuut taa ir daudz labaaka un tas bija neveiksmiigs ekranizeejums, bet ja graamataa notiek tas pats tad taa graamata mani atstaas vienaldziigu. Jo robota probleema filmaa bija atstaata novaartaa un tas viss izveertaas par vienu vieniigu action.
Taas ir manas domas... biggrin.gif
*

Ja taadas ir tavas domas, tad pilniigi noteikti izlasi to graamatu! (nenozheelosi)
Protams, man "Marsieshu hronikas" patika daudz vairaak... vai arii Lema gabali... maa.... dieviigi skaisti. (arii iesaku, noteikti nenozheelosi) Vaa, veel jau ir arii Iiona kluseeshana, ko jau sen gribu izlasiit - tik daudz laba dzirdeets...

EDIT: turpmaako rakstot, biju aizmirsis, ka tu piemineeji, ka padomju laikaa drukaataas graamatas bija labas, bet man slinkums visu paarrakstiit... piedod tongue.gif
Ja tu ar muusdienu fantastiem domaaji arii 20. gadsimta visu otru pusi, tad neesi pratis atrast iistaas graamatas (sk. manis augshmineetaas + Azimovs + Azimovs + Azimovs). Nosit mani, ja graamata "Pashi dievi" neliek aizdomaaties!
Bet ja tu ar muusdienaam domaaji 21. gadsimtu, tad nesaprotu, kaapeec tev tik jaunas vajadziigas - tas pats "Es Robots" ir veca un ljoti laba graamatinja.

Tie, kas graamatu bija lasiijushi pirms tam, neviens nav par filmu teicis labu... vinji uzskata, ka filmaa nekas nebija paraadiits, tikai action vien. Graamataa ir dzilja filozofija, no kuras filmaa nebija nekas.
ShinChan
*cītīgi kasa pauri mēģinot no tā ārā dabūt kaut kādas atmiņas*
Nē, cik atminos neko no fundamentāliem sci-fi žanrā ieturētiem darbiem lasīījis neesmu, tikai kaut kādus pusfabrikātus. Nezinu, laikam nav īpaši saistoši, man vairāak interesē, tas, kas ar mums notiek šobrīd, nevis kaut kādas neskaidras nākotnes perspektīivas, un man laikam ir kaut kāda alerģija pret grāmatām kur veselas nodaļas aizņem apraksti par kāda kosmiskā kuģa uzbūvi un tā pārvietošanās principiem. Manā skatījumā labs sci-fi (runāšu par kino) ir "Gataka", "Solaris" u.tml. (respektīvi, vairāk smadzeņu un eksistenciālu pārdomu, mazāk tauku un nevajadzīgu sūdu) un slikts sci-fi ir visi murgainie startreki un starvari u.tml. pliekanības. varbūt mana ne pārāk lielā ieinteresētība žanrā tieši ar to arī saistās, ka jau kopš bērnības pa visiem galiem biju pārstūķēts ar šī otrā gala filmām. Varbūt vainojams tas, ka nekad īpaši nav saistījušas eksaktās zinātnes. Fig viņu zin, kā ir patiesībā.
... bet topiks ir par Elfen Lied.
bypass
alerģija pret grāmatām kur veselas nodaļas aizņem apraksti par kāda kosmiskā kuģa uzbūvi un tā pārvietošanās principiem
Same here.

Man filma "es, robots" nepatika.. jo taa bija izveersta par piedziivojumu ar holivudas beigaam... nu sorry bet taa filma izbrauca tikai un vieniigi uz wilu smitu un specefektiem.
Azīmovu es lasīju vēl bērnībā, filma nekādā gadījumā nav jāsaista ar grāmatu.

slikts sci-fi ir visi murgainie startreki un starvari u.tml.
Pilnībā piekrītu.

man vairāak interesē, tas, kas ar mums notiek šobrīd
Šeklija darbos ir tieši apspriesta mūsdienu sabiedrība, ļoti ieteicams palasīt.

Ljoti silti iesaku Marsieshu Hronikas - vienkaarshi burviiga graamata
Centīšos tikt pie šeit minētajām grāmatām, paldies.
edg
QUOTE(ShinChan @ Nov 9 2004, 11:39)
man laikam ir kaut kāda alerģija pret grāmatām kur veselas nodaļas aizņem apraksti par kāda kosmiskā kuģa uzbūvi un tā pārvietošanās principiem. Manā skatījumā labs sci-fi (runāšu par kino) ir "Gataka", "Solaris" u.tml. (respektīvi, vairāk smadzeņu un eksistenciālu pārdomu, mazāk tauku un nevajadzīgu sūdu) un slikts sci-fi ir visi murgainie startreki un starvari u.tml. pliekanības. varbūt mana ne pārāk lielā ieinteresētība žanrā tieši ar to arī saistās, ka jau kopš bērnības pa visiem galiem biju pārstūķēts ar šī otrā gala filmām.
*

Sheit es juutos taapat kaa tad, ja anime forumaa buutu ienaacis kaads un teiktu: "Anime suukaa! Tie stulbie pokekjeemi tikai skraida apkaart..." Redzi, cilveeki, kas no anime redzeejushi tikai to, ko pa TV3 raada, ir izveidojushi sev ljoti sliktu iespaidu par anime. Liidziigi ir ar jums, kam sci-fi asocieejas ar naakotnes skatu un taas dziives atteeloshanu, vienkaarshi fantastiskiem piedziivojumiem. Manaa gjimenee ir divi iista sci-fi miiljotaaji, taapeec nevareeju neizlasiit dalju no taa visa. Iespaids ir pilniigi preteejs nekaa juuseejais: tie ir filozofisku, biezhi eetisku paardomu veicinoshi darbi, kuru galvenaa veertiiba ir staasta idejaa, nevis izpildiijumaa (nekaadi naakotnes dabas skati). Protams, ir gadiijies lasiit arii staastinjus, kur tiek aprakstiiti kosmosa kugja paarvietoshanaas principi, bet tikai tad, ja shie principi ir buutiski svariigi sizhetam. Tie darbi parasti ir kaa noveles, bet atshkjiriibaa no parastaam noveleem nepretendee uz realitaates atspoguljoshanu, tie atspoguljo sci-fi.

Principaa lasaams ir jebkas Azimova radiits. Tiem, kam patiik ironija, lasiet Lemu. Ticu, ka arii jebkas no Bredberija ir lielisks. Ta no galvas gan vairaak nezinaashu...

P.S. Luuudzu piedodiet foruma admini par manu maniakaalo tieksmi nenoveersties prom no offtopika, bet diskusijas gars ved mani kaardinaashanaa un es esmu greekojis un greekoshu, jo esmu nekas vien kaa pljaapa shajaa forumaa...
ShinChan
edg: Nu vai tad es brucinu sci-fi virsuu kā žanram? Tava paralēļu vilkšana starp sci-fi un anime, patiesībā, ir visai pamatota, kā vienā tā otrā gadījumā darbojas "seju" princips. Kas sci-fi ir StarWars un Star Trek, tas anime ir Pokemoni un citi -moni.
Mana nelaime ir tā, ka savā laikā skatījos un lasīju šo "vieglo" galu, un jo vairāk skatījos un lasīju, jo vairāk nācu pie atziņas, ka mani tas neinteresē. Ok, dažreiz kā tīra izklaide šīs filmas palīdz, bet nekas vairāk. Varbūt kādreiz sadūšošos un pieķeršos klāt arī Azimovam un Stasim Lemam, bet pagaidām man cita lasāmviela ir pirmajā vietā.
edg
QUOTE(ShinChan @ Nov 9 2004, 15:54)
edg: Nu vai tad es brucinu sci-fi virsuu kā žanram?
*

Es dramatizeeju, jo lasot forumu, nav laika eest...
Dzonis
nedaudz offtopic smile.gif
Kouta un Yuka ir tachu radinieki (braaleens un maasiica, ja nemaldos)?
ShinChan
QUOTE(Dzonis @ Nov 9 2004, 18:39)
*

Cik es sapratu tad jā.
Shinobi-sama
QUOTE(Dzonis @ Nov 9 2004, 18:39)
*

blaaviens.. atrodas arii tads kas "pa topikam" kaut ko ariu iesprauzh un tad tas izskataas kaa galiigi kautriigs jautaajums un atbilde ir iisa un strupa. Piemeeram kads sakars azimovam ar "elfen lied". Varu sadereet ka ja mees robezhas izpluudinaam tad galu galaa nonaakism pie secinaajuma ka elfen lied ir uztaisiits stingraas azimova tradiicijaas biggrin.gif *knapi turaas lai nesmietos pilnaa kaklaa*
Dzonis
mjaa..laikam saakuma tas mineets bija.vienkaarsi vinjiem attieciibas taadas...khm..iipatneejas kas liek domaat par preteejo, bet tas laikam tur normaali smile.gif
ops!ka tik shitais nav spilers, ja ksa pado zinju.iekraasoshu iipashajaa kraasaa
Shinobi-sama
QUOTE(Dzonis)
ops!ka tik shitais nav spilers, ja ksa pado zinju.iekraasoshu iipashajaa kraasaa

Special color biggrin.gif.. shiny golden with sparkling effects
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.