EU NU WTF!
DON'T I DESERVE ANY SARCASTIC, CRITICIZING COMMENTS ANYMORE? Nothing? NO ONE? AM I THAT GOOD NOW? Geez, sheesh! *ofenndedmentism*
Lūdzu sapludināt pēdējos nez cik komentus. -.- Paldies. <.<..
Gāaaaaaaaaaaarlaicīgs tas pēdējais. Angļu valoda pāris vietās arī man paceļ "brows", lol. Tev tā pati problēma kas citiem - darbi ir ļoti vienveidīgi.
Kopumā man patīk, īpaši seja, bet bikses gan ne. Izskatās kā no kkāda zīdaina auduma taisītas. Un ēnojums tāds izplūdis, blur'īgs, prasās asāku.
Attention whore.
Post something awesome.
Chibi is bettar than original.
Cowkiller
Apr 2 2010, 02:47
QUOTE(Arts @ Apr 1 2010, 22:33)
Attention whore.
Post something awesome.
+1 un ja ne awesome tad kko kas buutu veerts komentaaru...
QUOTE(Cowkiller @ Apr 2 2010, 02:47)
QUOTE(Arts @ Apr 1 2010, 22:33)
Attention whore.
+1
+1
---
Hmm. Es nezinu, kas jums liktos tāds worth looking at hmhm..
Man jau bīja tejkanna ar 7 kājam... kāpēc šitai vispar nav kāju?
It's speshually.
o.o
..or is it.
Cowkiller
Apr 2 2010, 14:33
well this sure as hell isnt good...
P.S. paaraak uzkriitoshi...
milzu daikts? manupraat taa teejkana ir paarbijusies liidz naavei...
Hahaha you can only see that far. :'DD aww, too bad.
Apsveicu, tev izdevās (daļēji, jo atkal darbs ir statisks) izlauzties no vienveidības. Kopumā man patīk, mati vienīgi izskatās pārāk spuraini un deguna sārtumu prasās blāvāku kā vaigiem.
Man ļoti patīk meitene ar spurainajiem matiem. Ir cilvēki ar šādām frizūrām, visai reti gan.
Un pēdējais puika foršs.
Vispār, daudz jau nav ko teikt, tikai prieks, ka tavi darbi ir laika gaidā kļuvuši ļoti baudāmi, ļoti labi.
Karamele
Apr 18 2010, 01:56
Pēdējais ir super, man ļoti iet pie sirds!
Dead Star
Apr 18 2010, 16:02
Tie pēdējie divi ir jauki. Spuraini mati ir forši, bet to spurainumu (man šķiet) varētu attēlot savādāk, lai izskatās dabiskāk.
Kaede, Karamele - sankyu.
Dead Star - protams var. Var visu kaut ko. Var paintot, var sketchot var cell shadingot vai vilkt kārtīgas līnijas, var riktīgu reālismu vai absolūtu animeismu. Šajā gadījumā - jā, viņiem bija jābūt spurainiem un vispār pēc references, kuras zīmēju, viņai tur bija vēl kaintaināk&spuraināk. Izvēlējos šādu zīmēšanas veidu un pie tā pieturējos.
Es nevaru arī vienmēr zīmēt [tādā ziņā] nespurainus.
Grūti visiem izdabāt. =D
Keydan
Apr 18 2010, 23:35
Gawd damn it, it's upside down!
OHMYGAWD WHEAR?!1
..bet man visp parasti nepatīk likt bildes, bet spešalī tev sameklēju. =D
pēdējais smuks, bet izskatās, ka tu viņu esi kājām gaisā apmetusi vnk lai piesaitītu uzmanību, ko es īsti neatbalstu, jo tā dara tikai geji.
RE. IZDEVĀS tu iekomentēji. ;D
Nu nē. paiet vismaz 10 minūtes kamēr es izgrozu visos iespējamos veidos un tad vēlreiz [xD], lai noskaidrotu kā man pašai labāk patīk~
Nav jau pirmā reize, kad tā daru. o.o
Keydan
Apr 19 2010, 23:51
Was that so hard?
Kikyou
Apr 20 2010, 07:59
Nu nē, tagad viņš konkrēti šķībs izskatās.
Lai paliek kā ir.
mhm, kājām gaisā noteikti ir labāk, perspektīva šķiet daudz pareizāka.
Jēl, acis tak uzreiz nepierod.
Btw, es sagrozu nevis, lai neredzētu, ka šķībs vai tamlīdzīgi, jo pēc grozīšanas tāpat nākas pabīdīt/paliquify`ot šo to, lai arī apgrieztajā veidā izskatītos labāk. Tāpēc apgriežot jau apgriezto, taisni atkal viss izskatās šķībi un jāsabīda visi deguni etc pa vietām.
Vienkārši skataties tā, kā ir prezentēts un nelauziet galvas. =D
Sketčīgs ''fanarts'' šim čaram:
http://hellangel.deviantart.com/art/EGL-lover-154389443 kāpēc? info šeit:
http://thearta.deviantart.com/gallery/#/d2ouslvBtw, kādreiz es kko te neielieku vai vnk aizmirstu, tāpē, ja interesē, reku mostly viss kas sazīmēts lately -
http://thearta.deviantart.com/gallery/#_browse
Tā viņš labāk izskatisies!
QUOTE(Keydan @ May 2 2010, 21:20)
major lulz
”uʍop ǝpısdn ɹǝʇʇǝq sı buıɥʇʎɹǝʌǝ :ʎɐs sʇsıʇɹɐ ”uı ʇsnظ sıɥʇ
edit: hah hah, sacīts- darīts.
Oh shut it u silly people. =D
Ahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahaha. XD
Fanarts smuks tev iznāca, arī visai precīzs!
FuschichO
May 3 2010, 10:19
Original makes me moist. Bet šis ne :s.
hellangel fanārts jauks, tikai šķībs deguns
dA -
http://thearta.deviantart.com/gallery/#/d2pe46bUhm..
Lūdzu bez muļķīgas piesiešanās par kaut kādām anatōmijām, jo vajadzētu saprast, ka šis nav darbs pēc brutāliem likumiem no enciklopēdijas.
Bet droši vien atradīsies kāds, kas pateiks ''tīģerim spalvas izskatās neīstas, viņas kaut kā tur tā krīt ne tā kā vajag!!1'' .. ak jūs troļļu bērni.
Kikyou
May 10 2010, 17:47
Kāpēc tu čīksti? x_x
That's a first.. o.ō
Zini, reizēm apnīk komentāri, kas ir OBVIOUS. Kādreiz varētu kaut ko noderīgu pateikt nevis ''Man tikai nepatīk, ka..'' vai ''A` tur acis par lielu!'' norādot uz, piemēram, kaut kādu čibi. I mean come on.. Paliek jau nogurdinoši, gribās arī kādus ieteikumus vai kopējā ''fīlinga'' novērtējumu vai tamlīdzīgi.
ES TAČ NEESMU JAU PAR VECU TROLLINĀŠANAI? ;D;
Traucē tas, ka meitenei nogriezta galvas augša, darbs līdz ar to izskatās nepabeigts, vai arī rodas sajūta, ka ticis izgriezts no lielākas bildes. Vēl - kas meitenei darās ar pleciem un kaklu? Pagaidām izskatās, ka pleci ir nereāli šauri un kakls baigi resns. Vai arī viņa nav cilvēks un "tā jābūt"?
Kas attiecās uz tīģeri - man likās, ka tas ir lūsis. Stilizēts vai nē, bet nav pārāk līdzīgs tīģerim.
FuschichO
May 10 2010, 18:32
Es pat zinu, kāpēc neizskatās pēc tīģera. Jo tīģeriem ir apaļas ausis. Jā. Ā, un salīdzinājumā ar jau minētajiem lūšiem, ļoti liels purns... nu tā kā.. resni vaigi or smthng Bet pag- tā tak ir anatomija. Gomen
Zvēram galva pēc kvadrāta izskatās, ausis kā lūsim, purns kā tīdžerim, pārējās daļas tik dēmoniskas un nolādētas. Īsts himera.
Blakus Pohahontas neitrālais ģīmis arī dižas emocijas neizsauc, mati meičai ir nekādi, uzkrāsoti, uzvilkti, nav tie mati.
Švīkājumi atgādina tos, kurus vilku pats uz papīra, lai chars būtu košāks.
Neliedz tiesības citiem izteikt savu trollināšanu.
QUOTE(anti @ May 10 2010, 18:16)
Traucē tas, ka meitenei nogriezta galvas augša, darbs līdz ar to izskatās nepabeigts, vai arī rodas sajūta, ka ticis izgriezts no lielākas bildes. Vēl - kas meitenei darās ar pleciem un kaklu? Pagaidām izskatās, ka pleci ir nereāli šauri un kakls baigi resns. Vai arī viņa nav cilvēks un "tā jābūt"?
Kas attiecās uz tīģeri - man likās, ka tas ir lūsis. Stilizēts vai nē, bet nav pārāk līdzīgs tīģerim.
Hah, mans txt no dA: ''Not a boy. Not a girl. Simply a person. Human? Who knows. I don't even know.''
kakls/pleci - vienkārši savilku līnijas, lai nebūtu floating head, šur tur kko iesketčoju, iekrāsoju, lai neizskatītos pārāk pārdomāts & līdz ar to nofailots [gadījumā, ja es būtu domājusi ''tā, tagad novilkšu šeit tā un šitā un hmm.. kā varētu uzzīmēt kaklu..'']. Es vienkārši iesketčoju, lai ir doma ''Hm. tur laikam ir kakls? Nē, vai nav? hmhm.. o.o'' - ļoti labi apzinos, ko tu domā. :]
QUOTE(FuschichO @ May 10 2010, 18:32)
Es pat zinu, kāpēc neizskatās pēc tīģera. Jo tīģeriem ir apaļas ausis. Jā. Ā, un salīdzinājumā ar jau minētajiem lūšiem, ļoti liels purns... nu tā kā.. resni vaigi or smthng Bet pag- tā tak ir anatomija. Gomen
Jā, es laikam esmu pārzīmējusies dzīvniekus un šis kaut kā vienkārši nepaveicās! heh! oh wait.
Šī ir pirmā reize, kad kaut ko šādu zīmēju. [Savā mūžā.] Ir TIK slikti priekš pirmā
kaķa?
edit.
Arts - mati, tādiem bija jābūt, šeit viss ir lielākoties flat-color.. -.- Ak, tu, meža iemītnieks.
P.s. šķiet, ka šejieniešiem sāk palikt arvien grūtāk skatīties un ne basic colored anime illustration.
FuschichO
May 10 2010, 18:48
Es nesaku, ka ir slikti, es saku, ka tas nav tīģeris. End of story
Bet es jautāju!
Arts - I like to discuss and exchange opinions.
EH ES JŪTOS TIK NESAPRASTA~*~*~ :'D
QUOTE(Art`a. @ May 10 2010, 16:46)
kakls/pleci - vienkārši savilku līnijas, lai nebūtu floating head, šur tur kko iesketčoju, iekrāsoju, lai neizskatītos pārāk pārdomāts & līdz ar to nofailots [gadījumā, ja es būtu domājusi ''tā, tagad novilkšu šeit tā un šitā un hmm.. kā varētu uzzīmēt kaklu..'']. Es vienkārši iesketčoju, lai ir doma ''Hm. tur laikam ir kakls? Nē, vai nav? hmhm.. o.o'' - ļoti labi apzinos, ko tu domā. :]
Tur jau tā problēma. Ja būtu
floating head, tad acīs nekristu tas, ka kakls itkā ir un itkā nav. Same shit par pleciem.
Keydan
May 10 2010, 19:48
No, no it's cool people, it's cool... look if we turn it upside down:
See the tiger now?
Tagad manam dziļajam nesapraštinājumam ir dziļš AIZVAINOJUMS! T.T
AAH NOBODY LOVES ME GAHH *goes to cry*
Keydan - es redzu! oDo
FuschichO
May 10 2010, 20:22
Nu labi, man patīk krāsas. Uztaisi paleti priekš colourlovers.com
Ū. Izskatās interesanti tur.
Varbūt, kad nebūs slinkums un mokošas galvassāpes. ^^
Kikyou
May 10 2010, 22:24
QUOTE(Art`a. @ May 10 2010, 18:02)
Zini, reizēm apnīk komentāri, kas ir OBVIOUS. Kādreiz varētu kaut ko noderīgu pateikt nevis ''Man tikai nepatīk, ka..'' vai ''A` tur acis par lielu!'' norādot uz, piemēram, kaut kādu čibi. I mean come on.. Paliek jau nogurdinoši, gribās arī kādus ieteikumus vai kopējā ''fīlinga'' novērtējumu vai tamlīdzīgi.
ES TAČ NEESMU JAU PAR VECU TROLLINĀŠANAI? ;D;
Man ir risinājums!
QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2010, 18:45)
Pajāt.
Works like a charm.
Ja gribās vairāk vārdos izplūst, tad uzraksti "lā lā man jūsu kritus nevajag, jo pati zinu, kas nav kā vajag, tāpēc labāk pasakiet, kas te smuks ir". Būtībā doma tā pati, kā rakstīji pagājušajā lapā, bet neskan ne uz pusi tik čīkstulīgi un pārmetoši, ne?
QUOTE(Keydan @ May 10 2010, 19:48)
No, no it's cool people, it's cool... look if we turn it upside down:
See the tiger now?
Gar zemi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.