Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rainbow muffins, fags & drags.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Arta
EU NU WTF!

DON'T I DESERVE ANY SARCASTIC, CRITICIZING COMMENTS ANYMORE? Nothing? NO ONE? AM I THAT GOOD NOW? Geez, sheesh! *ofenndedmentism*

Lūdzu sapludināt pēdējos nez cik komentus. -.- Paldies. <.<..
Sigfa
Gāaaaaaaaaaaarlaicīgs tas pēdējais. Angļu valoda pāris vietās arī man paceļ "brows", lol. Tev tā pati problēma kas citiem - darbi ir ļoti vienveidīgi.
Arta
THANK YOU. FINALLY.

Miyako
Kopumā man patīk, īpaši seja, bet bikses gan ne. Izskatās kā no kkāda zīdaina auduma taisītas. Un ēnojums tāds izplūdis, blur'īgs, prasās asāku.
Arts
Attention whore.
Post something awesome.
Chibi is bettar than original.
Cowkiller
QUOTE(Arts @ Apr 1 2010, 22:33) *

Attention whore.
Post something awesome.

+1 un ja ne awesome tad kko kas buutu veerts komentaaru...
Arta
QUOTE(Cowkiller @ Apr 2 2010, 02:47) *

QUOTE(Arts @ Apr 1 2010, 22:33) *

Attention whore.

+1

+1

---

Hmm. Es nezinu, kas jums liktos tāds worth looking at hmhm..
IPB Image
Keydan
Man jau bīja tejkanna ar 7 kājam... kāpēc šitai vispar nav kāju?
Arta
It's speshually.

o.o

..or is it.
Cowkiller
well this sure as hell isnt good...

P.S. paaraak uzkriitoshi...
IPB Image
milzu daikts? manupraat taa teejkana ir paarbijusies liidz naavei...
Arta
Hahaha you can only see that far. :'DD aww, too bad.
Sigfa
Apsveicu, tev izdevās (daļēji, jo atkal darbs ir statisks) izlauzties no vienveidības. Kopumā man patīk, mati vienīgi izskatās pārāk spuraini un deguna sārtumu prasās blāvāku kā vaigiem.
Kaede
Man ļoti patīk meitene ar spurainajiem matiem. Ir cilvēki ar šādām frizūrām, visai reti gan.

Un pēdējais puika foršs.

Vispār, daudz jau nav ko teikt, tikai prieks, ka tavi darbi ir laika gaidā kļuvuši ļoti baudāmi, ļoti labi. smile.gif
Karamele
Pēdējais ir super, man ļoti iet pie sirds!
Dead Star
Tie pēdējie divi ir jauki. Spuraini mati ir forši, bet to spurainumu (man šķiet) varētu attēlot savādāk, lai izskatās dabiskāk.
Arta
Kaede, Karamele - sankyu.

Dead Star - protams var. Var visu kaut ko. Var paintot, var sketchot var cell shadingot vai vilkt kārtīgas līnijas, var riktīgu reālismu vai absolūtu animeismu. Šajā gadījumā - jā, viņiem bija jābūt spurainiem un vispār pēc references, kuras zīmēju, viņai tur bija vēl kaintaināk&spuraināk. Izvēlējos šādu zīmēšanas veidu un pie tā pieturējos.
Es nevaru arī vienmēr zīmēt [tādā ziņā] nespurainus.
Grūti visiem izdabāt. =D
Keydan
IPB Image

Gawd damn it, it's upside down! sad.gif
Arta
OHMYGAWD WHEAR?!1

IPB Image

..bet man visp parasti nepatīk likt bildes, bet spešalī tev sameklēju. =D
Sigfa
pēdējais smuks, bet izskatās, ka tu viņu esi kājām gaisā apmetusi vnk lai piesaitītu uzmanību, ko es īsti neatbalstu, jo tā dara tikai geji.

IPB Image
Arta
RE. IZDEVĀS tu iekomentēji. ;D

Nu nē. paiet vismaz 10 minūtes kamēr es izgrozu visos iespējamos veidos un tad vēlreiz [xD], lai noskaidrotu kā man pašai labāk patīk~
Nav jau pirmā reize, kad tā daru. o.o
Keydan
IPB Image

Was that so hard? laugh.gif
Kikyou
Nu nē, tagad viņš konkrēti šķībs izskatās.

IPB Image
Lai paliek kā ir.
Sigfa
mhm, kājām gaisā noteikti ir labāk, perspektīva šķiet daudz pareizāka.
Arta
Jēl, acis tak uzreiz nepierod.

Btw, es sagrozu nevis, lai neredzētu, ka šķībs vai tamlīdzīgi, jo pēc grozīšanas tāpat nākas pabīdīt/paliquify`ot šo to, lai arī apgrieztajā veidā izskatītos labāk. Tāpēc apgriežot jau apgriezto, taisni atkal viss izskatās šķībi un jāsabīda visi deguni etc pa vietām.
Vienkārši skataties tā, kā ir prezentēts un nelauziet galvas. =D
Arta
IPB Image

Sketčīgs ''fanarts'' šim čaram: http://hellangel.deviantart.com/art/EGL-lover-154389443
kāpēc? info šeit: http://thearta.deviantart.com/gallery/#/d2ouslv

Btw, kādreiz es kko te neielieku vai vnk aizmirstu, tāpē, ja interesē, reku mostly viss kas sazīmēts lately - http://thearta.deviantart.com/gallery/#_browse
Keydan
IPB Image
Tā viņš labāk izskatisies! biggrin.gif
Sigfa
QUOTE(Keydan @ May 2 2010, 21:20) *

major lulz

”uʍop ǝpısdn ɹǝʇʇǝq sı buıɥʇʎɹǝʌǝ :ʎɐs sʇsıʇɹɐ ”uı ʇsnظ sıɥʇ
IPB Image

edit: hah hah, sacīts- darīts.
Arta
Oh shut it u silly people. =D
Keydan
IPB Image
Kikyou
Ahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahaha. XD
Fanarts smuks tev iznāca, arī visai precīzs!
FuschichO
Original makes me moist. Bet šis ne :s.
zeloco
hellangel fanārts jauks, tikai šķībs deguns biggrin.gif
Arta
IPB Image
dA - http://thearta.deviantart.com/gallery/#/d2pe46b

Uhm..
Lūdzu bez muļķīgas piesiešanās par kaut kādām anatōmijām, jo vajadzētu saprast, ka šis nav darbs pēc brutāliem likumiem no enciklopēdijas.
Bet droši vien atradīsies kāds, kas pateiks ''tīģerim spalvas izskatās neīstas, viņas kaut kā tur tā krīt ne tā kā vajag!!1'' .. ak jūs troļļu bērni.
Kikyou
Kāpēc tu čīksti? x_x
Arta
That's a first.. o.ō

Zini, reizēm apnīk komentāri, kas ir OBVIOUS. Kādreiz varētu kaut ko noderīgu pateikt nevis ''Man tikai nepatīk, ka..'' vai ''A` tur acis par lielu!'' norādot uz, piemēram, kaut kādu čibi. I mean come on.. Paliek jau nogurdinoši, gribās arī kādus ieteikumus vai kopējā ''fīlinga'' novērtējumu vai tamlīdzīgi.
ES TAČ NEESMU JAU PAR VECU TROLLINĀŠANAI? ;D;

anti
Traucē tas, ka meitenei nogriezta galvas augša, darbs līdz ar to izskatās nepabeigts, vai arī rodas sajūta, ka ticis izgriezts no lielākas bildes. Vēl - kas meitenei darās ar pleciem un kaklu? Pagaidām izskatās, ka pleci ir nereāli šauri un kakls baigi resns. Vai arī viņa nav cilvēks un "tā jābūt"?

Kas attiecās uz tīģeri - man likās, ka tas ir lūsis. Stilizēts vai nē, bet nav pārāk līdzīgs tīģerim.
FuschichO
Es pat zinu, kāpēc neizskatās pēc tīģera. Jo tīģeriem ir apaļas ausis. Jā. Ā, un salīdzinājumā ar jau minētajiem lūšiem, ļoti liels purns... nu tā kā.. resni vaigi or smthng Bet pag- tā tak ir anatomija. Gomen
Arts
Zvēram galva pēc kvadrāta izskatās, ausis kā lūsim, purns kā tīdžerim, pārējās daļas tik dēmoniskas un nolādētas. Īsts himera.
Blakus Pohahontas neitrālais ģīmis arī dižas emocijas neizsauc, mati meičai ir nekādi, uzkrāsoti, uzvilkti, nav tie mati.
Švīkājumi atgādina tos, kurus vilku pats uz papīra, lai chars būtu košāks.

Neliedz tiesības citiem izteikt savu trollināšanu.
Arta
QUOTE(anti @ May 10 2010, 18:16) *

Traucē tas, ka meitenei nogriezta galvas augša, darbs līdz ar to izskatās nepabeigts, vai arī rodas sajūta, ka ticis izgriezts no lielākas bildes. Vēl - kas meitenei darās ar pleciem un kaklu? Pagaidām izskatās, ka pleci ir nereāli šauri un kakls baigi resns. Vai arī viņa nav cilvēks un "tā jābūt"?

Kas attiecās uz tīģeri - man likās, ka tas ir lūsis. Stilizēts vai nē, bet nav pārāk līdzīgs tīģerim.

Hah, mans txt no dA: ''Not a boy. Not a girl. Simply a person. Human? Who knows. I don't even know.''
kakls/pleci - vienkārši savilku līnijas, lai nebūtu floating head, šur tur kko iesketčoju, iekrāsoju, lai neizskatītos pārāk pārdomāts & līdz ar to nofailots [gadījumā, ja es būtu domājusi ''tā, tagad novilkšu šeit tā un šitā un hmm.. kā varētu uzzīmēt kaklu..'']. Es vienkārši iesketčoju, lai ir doma ''Hm. tur laikam ir kakls? Nē, vai nav? hmhm.. o.o'' - ļoti labi apzinos, ko tu domā. :]

QUOTE(FuschichO @ May 10 2010, 18:32) *

Es pat zinu, kāpēc neizskatās pēc tīģera. Jo tīģeriem ir apaļas ausis. Jā. Ā, un salīdzinājumā ar jau minētajiem lūšiem, ļoti liels purns... nu tā kā.. resni vaigi or smthng Bet pag- tā tak ir anatomija. Gomen

Jā, es laikam esmu pārzīmējusies dzīvniekus un šis kaut kā vienkārši nepaveicās! heh! oh wait. Šī ir pirmā reize, kad kaut ko šādu zīmēju. [Savā mūžā.] Ir TIK slikti priekš pirmā kaķa?

edit.

Arts - mati, tādiem bija jābūt, šeit viss ir lielākoties flat-color.. -.- Ak, tu, meža iemītnieks.

P.s. šķiet, ka šejieniešiem sāk palikt arvien grūtāk skatīties un ne basic colored anime illustration.
FuschichO
Es nesaku, ka ir slikti, es saku, ka tas nav tīģeris. End of story
Arts
IPB Image
Arta
Bet es jautāju! biggrin.gif

Arts - I like to discuss and exchange opinions.

EH ES JŪTOS TIK NESAPRASTA~*~*~ :'D
anti
QUOTE(Art`a. @ May 10 2010, 16:46) *
kakls/pleci - vienkārši savilku līnijas, lai nebūtu floating head, šur tur kko iesketčoju, iekrāsoju, lai neizskatītos pārāk pārdomāts & līdz ar to nofailots [gadījumā, ja es būtu domājusi ''tā, tagad novilkšu šeit tā un šitā un hmm.. kā varētu uzzīmēt kaklu..'']. Es vienkārši iesketčoju, lai ir doma ''Hm. tur laikam ir kakls? Nē, vai nav? hmhm.. o.o'' - ļoti labi apzinos, ko tu domā. :]

Tur jau tā problēma. Ja būtu floating head, tad acīs nekristu tas, ka kakls itkā ir un itkā nav. Same shit par pleciem.
Keydan
No, no it's cool people, it's cool... look if we turn it upside down:
IPB Image

See the tiger now?

IPB Image
Arta
Tagad manam dziļajam nesapraštinājumam ir dziļš AIZVAINOJUMS! T.T

AAH NOBODY LOVES ME GAHH *goes to cry*

Keydan - es redzu! oDo
FuschichO
Nu labi, man patīk krāsas. Uztaisi paleti priekš colourlovers.com
Arta
Ū. Izskatās interesanti tur.
Varbūt, kad nebūs slinkums un mokošas galvassāpes. ^^
Kikyou
QUOTE(Art`a. @ May 10 2010, 18:02) *

Zini, reizēm apnīk komentāri, kas ir OBVIOUS. Kādreiz varētu kaut ko noderīgu pateikt nevis ''Man tikai nepatīk, ka..'' vai ''A` tur acis par lielu!'' norādot uz, piemēram, kaut kādu čibi. I mean come on.. Paliek jau nogurdinoši, gribās arī kādus ieteikumus vai kopējā ''fīlinga'' novērtējumu vai tamlīdzīgi.
ES TAČ NEESMU JAU PAR VECU TROLLINĀŠANAI? ;D;

Man ir risinājums!

QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2010, 18:45) *

Pajāt.

Works like a charm.
Ja gribās vairāk vārdos izplūst, tad uzraksti "lā lā man jūsu kritus nevajag, jo pati zinu, kas nav kā vajag, tāpēc labāk pasakiet, kas te smuks ir". Būtībā doma tā pati, kā rakstīji pagājušajā lapā, bet neskan ne uz pusi tik čīkstulīgi un pārmetoši, ne?

QUOTE(Keydan @ May 10 2010, 19:48) *

No, no it's cool people, it's cool... look if we turn it upside down:
IPB Image

See the tiger now?

IPB Image

Gar zemi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.