Well, par tiem tievajiem ķermeņiem, jā, ir samērā anoreksiski, bet es mēģinu iemācīties panākt, lai šie tievie ķermeņi ''darbojas'', t.i. ir eyecatching. Bet pie tā man vēl daudz darba, + 50 % cilvēku tādas ilustrācijas nemaz nesaista un neliekas skatāmas ~ brīžiem grūti atrast auditoriju. ;D
Tad kad vajag, varu uzzīmēt arī normālus ķermeņus un normālas sejas, bet tas laikam mani garlaiko. :/ Lai gan reālisms nedrīkst tikt aizmirsts, savādāk sabojāšu savu zīmējamo redzi or something. xD
Anatomija ~ mēs lēnām sākam uzrunāt viena otru uz ''tu''. biggrin.gif Lēnām. ._.
Atrast auditoriju varēsi ar tādiem dabiem, tikai japacenšas lai būtu šmukas detaļas, foni u.t.t.,bet tur tiešām daudz jāstrādā. PAr reālismu tiešām nevajag aizmirst, tas noder pat viskroplīgākajos stilos/zīmējumos, jo labas zināšanas par anatomiju tiešām zīmējumu padara tīkamāku/skatāmāku. Arī Tavos darbos - skatos - idejas labas, bet šur tur ir k-kādas nepilnības, bet tas sīkums, ja gribēsi, tad ar laiku izskaudīsi tās kā nieku. Vispār es Tev varētu ieteikt iziet cauri - izstudēt katru ķermeņa detļu. Iesaku, jo visdrīzāk tad jau kaut pēc nedēļas ilga trenniņa pamanīsi, ka ir daudz vieglāk zīmēt.
Par jaunākajiem darbiem runājot, man patīk otrais darbs ar ūdenskrāsām, bet japiekrīt Patachan Tavā pēdējā darbā par to kleitu. Izskatās, ka šai dāmai būtu extra large booty & boobs. Ā... un kakliņš arī pārak daudz saplūst kopā ar galvu, vajadzēja biku vairāk ēnu tajā vietiņā.
Ok, show me moar!