Seja čalim tāda šizīga, bet foršas kājas :3
Patīk tā seja, kas pie kājas.
Dark Eagle
Jan 6 2010, 00:03
Hey, vai neviens nezīmēja zīmējumus uz kaut kāda ranobe?
būtu interesanti paskatīties ^^
Paldies Tigra par kājām. Un sejām. Un kājām. Sejām. /loled. :'D
Dark eagle - rano-what? About what r u talkin` `bout, sir? o.ō
Neesmu īpašā sajūsmā par šo, bet gribu ielikt, jo efforts sanāca baigais.
..bet iznākums nekāds. NAIS.
*angry @ herself* -.-''
P.s. te var redzēt, kas viņa bija sākumā etc. ;D
http://www.youtube.com/watch?v=mcjvTUYJ8E8
Koneko
Jan 12 2010, 23:34
Man gan ĻOTI patīk
Ārkārtīgi skaistas krāsas
Kikyou
Jan 13 2010, 00:17
Njam, iesākums man patika labāk.
Ir jau smuki, seja, mati, bet tas tukšums apkārt nespārda. Nekas, man arī tā ir gadījies neskaitāmas reizes.
injansoul - thank you.
Kikyou - eheheh TAS TUKŠUMS MANI VNK GALĒJA. x.x Kādu stundu vnk ņēmos, lai izdomātu, ko lai ar viņu dara, kko tur mēģināju piezīmēt, bet nē.. I h8 doin BGs. <.<''
NEKO boy with MIMI DEEESU.
Tas ir visotakiskākais ko spēju radī, es vairs nemāku uztapināt neko konkrēti riktīgi anime`isku. o.o Vai man tikai izliekas. x.x
Tigra2
Jan 14 2010, 20:17
Smukas atčeles tavam Neko-boyam, tās ir acu ēnas vai skropstas? :3
Interesants kostīms, ar vecmodīgu banti, vienīgais man kaut kas nepatīk tai kaklā, tāds, ne tā novietots, štota.
Un domāju, ka Anime stils nekur nav pazudis. 2d + smuki un smalki = (gandrīz vienmēr) anime. XD
Acu ēnas, skropstas - viss kopā. :'D
KAKLS. mhm. Es nevarēju tikt ar viņu galā. <.<''
Un nu tā jau ir kā tu saki par to anime. xD Bet es domāju tādu konkrēti animeisku zīmējumu - lielas acis, krāsojums tāds kā cell shading un ~ divos toņos, bez nekāda dziļuma, mati tādi stīvi [te nu es to mazliet tā kā panācu, jā ^^] un mute°uns sastāv no diviem ķekšiem - tas ir īsts anime stils! Un es kkā nevaru to visu procesu novienkāršot un ieslīgstu ilgā krāsošanā, ēnošanā utt. x.x
Tigra2
Jan 14 2010, 23:24
QUOTE(Art`a. @ Jan 14 2010, 19:28)
konkrēti animeisku zīmējumu - lielas acis, krāsojums tāds kā cell shading un ~ divos toņos, bez nekāda dziļuma, mati tādi stīvi [te nu es to mazliet tā kā panācu, jā ^^] un mute°uns sastāv no diviem ķekšiem - tas ir īsts anime stils!
Viss atkarīgs no studijas, kas anime zīmē. Mutes un deguni mēdz būt pat ļoti realistiski, kaut vai tas pats paradise kiss stiliņš; Acis arī mēdz būt reāli mazas.
Bet nu jā, cell-shading. Lai gan, ja pavēro dažu labu mangas vāku, special artbooks utt, var redzēt pat ļoti detalizētu ēnojumu, piemēram, Ghost in the shell:
Nedomāju, ka kādu no tiem varētu saukt par neīstu anime stilu XD
Labi piemēri, kas ir arī
šis riktīgais anime stils, par kuru runāju.=D Protams, ka viss nav ar lielajām ačtelēm un mazajām mutītēm, bet nu kaut vai tieši šie piemēri.. es gribētu kaut vienu līdz galam šajā vispārpieņemtajā stilā uzzīmēt.
Lai garāmgājējs-nepazinējs varētu pateikt,
eww, that is so anime.. I hate that style.. :'D
Starp citu, es reizēm uzzīmēju[uzskricelēju] kādu jēlu komiksa lapu, bet to gan varat čekot devARTā.
Šodien ieliku piekto lapu, mhm.
RIGHT HERE: clicku for the cover page.
Anime? ^^;
Es nevarēju saņemties pabeigt vai veltīt vairāk kā pusstundu, doesn't feel right. o.o x.x''
Kikyou
Jan 21 2010, 22:19
Kāpēc viena acs skatās pa kreisi, bet otra pa labi? Hameleons?
Edit: Starp citu, "krāsas vai svētie"? ō_o
Nē, pavisam vienkārši - copy+paste! Pat otru aci neuzzīmēju līdz galam. :'D
paredzēts deARTā.
lielā bilde šeit.
Pirmā skice ir ņemama. 13 arī feina.
Bet runājot par to iepriekšējo jeb 10 nummuru - tak uztaisi tās acis vienā virzienā! Izksatās kretīniski. >:c
Nu nēeee es nēeeegribuu *čīkst*
Ja es negribu pabeigt or labot or I don't feel like it, I don't try, cos it will s.ck in the end anyways! =D
QUOTE(Kikyou @ Jan 21 2010, 21:19)
Edit: Starp citu, "krāsas vai svētie"? ō_o
Why not? u can has a problem with it?
varbūt pirmo varētu uztaisīt par kaut ko vairāk kā skici?
me blisina lielas acis man dikt tīk...
Ehh, Tenma, nesanāks. :/
Man viņš ir tikai vienā layerī un es paspēju tur sataisīt visādas švīkas un briesmīgi negribas labot utt. It kā jau nekas traks, varu paintot kaut vai uz tā paša layera, bet man trūkst pacietības, ja tiešām
nejūtu to darbu.
F I R E F L I E S Go to dA -
http://thearta.deviantart.com/art/fireflies-152670648 - for details. :]
Ļoti patīk pēdējais. Un kā izlasīju nosaukumu, tā dziesma uzreiz atskanēja prātā. Ja pašu darbu ar dziesmu saista, tad gribas uzreiz gan kaut ko gaišāku, bet ja nesaista, man ļoti patīk
Meitēns dikti foršs.
Vislabāk man patīk, ja ieliek kko tādu whatever, tad tiek saspamots - kas tas par wtf, bet kad ieliek kko decent, tad nekādu viedokļu nav.
So not awesome.
http://thearta.deviantart.com/art/Kyle-SP-quickie-152888687
FuschichO
Feb 4 2010, 23:32
Nu nē- Kyle nav tāds kjūtijs. I do object to that!!! >:C
QUOTE(FuschichO @ Feb 4 2010, 22:32)
I do object to that!!! >:C
I SO AGREE!
Sorry, bet, NOT JEW ENOUGH!
QUOTE(Keydan @ Feb 5 2010, 11:40)
Sorry, bet, NOT JEW ENOUGH!
Damn, the nose
so gives it away..
Vai tad kailulim nebija skruļļaini mati?
Tgd viņam būs viegli lokaini.
woosh..
FuschichO
Feb 18 2010, 20:57
Nu šis ir ļoti, ļoti smalks. Jā. Forši
Keydan
Feb 18 2010, 23:11
Zer gut!
Dead Star
Feb 19 2010, 00:26
tā gan. šitais feins. grafika un savs stils. yay~
Kikyou
Feb 19 2010, 00:27
Fooorshi.
Tas prieksheejais lokans kaa eegjiptietis.
Uuuu, Art'a, tur ir kaut kas foršs, jā gan!
Oh mēn, kad domāju, ka tūlīt visi teiks - viņam viena brille nav apaļa, tas tur ir pārāk tievs un anatōmisko nepareiz, un tā izlocīties nemaz nav iespējams, rags izskatās pielīmēts.. etc. Bet sānāk kkā biš otrādi. o.ō
Tas, kas man liekas tāds half-assed ehmeh, tas vienm citiem liekas labais. :'D
Odd..
SANKYU~
Kikyou
Feb 19 2010, 14:54
QUOTE(Art`a. @ Feb 19 2010, 10:24)
un tā izlocīties nemaz nav iespējams
QUOTE(Kikyou @ Feb 18 2010, 23:27)
Tas prieksheejais lokans kaa eegjiptietis.
zenofex
Feb 19 2010, 15:20
Tīri glīti. Šāda veida darbos jau parasti par līkām kājām un tamlīdzīgām kroplībām nepiesienas, uzskata to par mākslinieka indevi.
Mh, Kikyou, palasīju to ar. :'D
Un mjā, zenofex, piekrītu, bet man jau likās, ka otaku atradīs arī šādos kko labojamu. =D
Spiež uz bilžiem, otrā pusē varēsi dabūt lielāku.. ;D
FuschichO
Feb 25 2010, 20:17
Man patīk otrais, skatos, ka markeri tevi pamatīgi iedvesmojuši uz krāsiņām. Jauki.
QUOTE(FuschichO @ Feb 25 2010, 19:17)
Man patīk otrais, skatos, ka markeri tevi pamatīgi iedvesmojuši uz krāsiņām. Jauki.
Paldies. :]
Uhm, kopš viņi ir, gribās arī izmantot. =D Nūm arī ūdenskrāsas lietoju šad un tad, bet nu atceros pirms +/- 2 gadiem, kad man bija tikai 0.1 rapidogrāfs. :'D Ir jau forši kaut vai ar to vienu darboties, bet man patīk variācijas.. Uznāk krāsainais periōds, tad melnbaltais, tad digitālais, tagad tāds pa vidu. Tradicionālajam nav laika & digitālajam kompis lago. <.<
& skola mani beidz nost.. visp art sadaļa pieklususi, visi laikam pārāk aizņemti.
Keydan
Feb 28 2010, 23:02
Hurr durr looks like Strawbery from Bleach!
Stop putting fugly faces into meh topic, sir!
Oh my, oh my, whos Strawbery? Should I google? o.o
such a nice ideas filled with such a nice colors... from such a really beautyful girl.
Priekš sevis uztaisīju kā walliju. Man jo tukšāks, jo labāk. xD
Ja interesē -
http://www.box.net/shared/ql3256exrcUn laptopu versija -
http://www.box.net/shared/0lb4588ib6
Pat taisu īstu lainārtu. o.o gatavs. xD
tgd jākrāso.. o.o
Work in progress.
:'DD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.