Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rainbow muffins, fags & drags.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Tigra2
Seja čalim tāda šizīga, bet foršas kājas :3
Patīk tā seja, kas pie kājas.
Dark Eagle
Hey, vai neviens nezīmēja zīmējumus uz kaut kāda ranobe?
būtu interesanti paskatīties ^^
Arta
Paldies Tigra par kājām. Un sejām. Un kājām. Sejām. /loled. :'D

Dark eagle - rano-what? About what r u talkin` `bout, sir? o.ō
Arta
Neesmu īpašā sajūsmā par šo, bet gribu ielikt, jo efforts sanāca baigais.

..bet iznākums nekāds. NAIS.

IPB Image

*angry @ herself* -.-''

P.s. te var redzēt, kas viņa bija sākumā etc. ;D http://www.youtube.com/watch?v=mcjvTUYJ8E8
Koneko
ohmy.gif Man gan ĻOTI patīk
Ārkārtīgi skaistas krāsas
Kikyou
Njam, iesākums man patika labāk.
Ir jau smuki, seja, mati, bet tas tukšums apkārt nespārda. Nekas, man arī tā ir gadījies neskaitāmas reizes.
Arta
injansoul - thank you.

Kikyou - eheheh TAS TUKŠUMS MANI VNK GALĒJA. x.x Kādu stundu vnk ņēmos, lai izdomātu, ko lai ar viņu dara, kko tur mēģināju piezīmēt, bet nē.. I h8 doin BGs. <.<''
Arta
NEKO boy with MIMI DEEESU. biggrin.gif

IPB Image

Tas ir visotakiskākais ko spēju radī, es vairs nemāku uztapināt neko konkrēti riktīgi anime`isku. o.o Vai man tikai izliekas. x.x
Tigra2
Smukas atčeles tavam Neko-boyam, tās ir acu ēnas vai skropstas? :3
Interesants kostīms, ar vecmodīgu banti, vienīgais man kaut kas nepatīk tai kaklā, tāds, ne tā novietots, štota.

Un domāju, ka Anime stils nekur nav pazudis. 2d + smuki un smalki = (gandrīz vienmēr) anime. XD
Arta
Acu ēnas, skropstas - viss kopā. :'D

KAKLS. mhm. Es nevarēju tikt ar viņu galā. <.<''

Un nu tā jau ir kā tu saki par to anime. xD Bet es domāju tādu konkrēti animeisku zīmējumu - lielas acis, krāsojums tāds kā cell shading un ~ divos toņos, bez nekāda dziļuma, mati tādi stīvi [te nu es to mazliet tā kā panācu, jā ^^] un mute&deguns sastāv no diviem ķekšiem - tas ir īsts anime stils! Un es kkā nevaru to visu procesu novienkāršot un ieslīgstu ilgā krāsošanā, ēnošanā utt. x.x
Tigra2
QUOTE(Art`a. @ Jan 14 2010, 19:28) *

konkrēti animeisku zīmējumu - lielas acis, krāsojums tāds kā cell shading un ~ divos toņos, bez nekāda dziļuma, mati tādi stīvi [te nu es to mazliet tā kā panācu, jā ^^] un mute&deguns sastāv no diviem ķekšiem - tas ir īsts anime stils!

Viss atkarīgs no studijas, kas anime zīmē. Mutes un deguni mēdz būt pat ļoti realistiski, kaut vai tas pats paradise kiss stiliņš; Acis arī mēdz būt reāli mazas.
IPB Image
Bet nu jā, cell-shading. Lai gan, ja pavēro dažu labu mangas vāku, special artbooks utt, var redzēt pat ļoti detalizētu ēnojumu, piemēram, Ghost in the shell:

IPB Image

Nedomāju, ka kādu no tiem varētu saukt par neīstu anime stilu XD
Arta
Labi piemēri, kas ir arī šis riktīgais anime stils, par kuru runāju.=D Protams, ka viss nav ar lielajām ačtelēm un mazajām mutītēm, bet nu kaut vai tieši šie piemēri.. es gribētu kaut vienu līdz galam šajā vispārpieņemtajā stilā uzzīmēt. biggrin.gif Lai garāmgājējs-nepazinējs varētu pateikt, eww, that is so anime.. I hate that style.. :'D
Arta
Starp citu, es reizēm uzzīmēju[uzskricelēju] kādu jēlu komiksa lapu, bet to gan varat čekot devARTā.
Šodien ieliku piekto lapu, mhm.
RIGHT HERE:
clicku for the cover page.
IPB Image
Arta
IPB Image

Anime? ^^;
Es nevarēju saņemties pabeigt vai veltīt vairāk kā pusstundu, doesn't feel right. o.o x.x''
Kikyou
Kāpēc viena acs skatās pa kreisi, bet otra pa labi? Hameleons?

Edit: Starp citu, "krāsas vai svētie"? ō_o
Arta
Nē, pavisam vienkārši - copy+paste! Pat otru aci neuzzīmēju līdz galam. :'D
Arta
IPB Image
paredzēts deARTā.
lielā bilde šeit.
Tigra2
Pirmā skice ir ņemama. 13 arī feina.

Bet runājot par to iepriekšējo jeb 10 nummuru - tak uztaisi tās acis vienā virzienā! Izksatās kretīniski. >:c
Arta
Nu nēeee es nēeeegribuu *čīkst*
Ja es negribu pabeigt or labot or I don't feel like it, I don't try, cos it will s.ck in the end anyways! =D

QUOTE(Kikyou @ Jan 21 2010, 21:19) *

Edit: Starp citu, "krāsas vai svētie"? ō_o

Why not? u can has a problem with it? biggrin.gif
Tenma
varbūt pirmo varētu uztaisīt par kaut ko vairāk kā skici? me blisina lielas acis rolleyes.gif man dikt tīk...
Arta
Ehh, Tenma, nesanāks. :/
Man viņš ir tikai vienā layerī un es paspēju tur sataisīt visādas švīkas un briesmīgi negribas labot utt. It kā jau nekas traks, varu paintot kaut vai uz tā paša layera, bet man trūkst pacietības, ja tiešām nejūtu to darbu.

F I R E F L I E S
IPB Image
Go to dA - http://thearta.deviantart.com/art/fireflies-152670648 - for details. :]
Kaede
Ļoti patīk pēdējais. Un kā izlasīju nosaukumu, tā dziesma uzreiz atskanēja prātā. Ja pašu darbu ar dziesmu saista, tad gribas uzreiz gan kaut ko gaišāku, bet ja nesaista, man ļoti patīk happy.gif Meitēns dikti foršs.
Arta
Vislabāk man patīk, ja ieliek kko tādu whatever, tad tiek saspamots - kas tas par wtf, bet kad ieliek kko decent, tad nekādu viedokļu nav. biggrin.gif So not awesome.

IPB Image
http://thearta.deviantart.com/art/Kyle-SP-quickie-152888687

FuschichO
Nu nē- Kyle nav tāds kjūtijs. I do object to that!!! >:C
Arta
QUOTE(FuschichO @ Feb 4 2010, 22:32) *

I do object to that!!! >:C

I SO AGREE!
Keydan
Sorry, bet, NOT JEW ENOUGH! biggrin.gif
Arta
QUOTE(Keydan @ Feb 5 2010, 11:40) *

Sorry, bet, NOT JEW ENOUGH! biggrin.gif

Damn, the nose so gives it away..
Kikyou
Vai tad kailulim nebija skruļļaini mati?
Arta
Tgd viņam būs viegli lokaini. biggrin.gif
Arta
IPB Image

woosh..
FuschichO
Nu šis ir ļoti, ļoti smalks. Jā. Forši
Keydan
Zer gut! biggrin.gif
Dead Star
tā gan. šitais feins. grafika un savs stils. yay~
Kikyou
Fooorshi.
Tas prieksheejais lokans kaa eegjiptietis.
Sushi
Uuuu, Art'a, tur ir kaut kas foršs, jā gan!
Arta
Oh mēn, kad domāju, ka tūlīt visi teiks - viņam viena brille nav apaļa, tas tur ir pārāk tievs un anatōmisko nepareiz, un tā izlocīties nemaz nav iespējams, rags izskatās pielīmēts.. etc. Bet sānāk kkā biš otrādi. o.ō
Tas, kas man liekas tāds half-assed ehmeh, tas vienm citiem liekas labais. :'D
Odd..

SANKYU~
Kikyou
QUOTE(Art`a. @ Feb 19 2010, 10:24) *

un tā izlocīties nemaz nav iespējams

QUOTE(Kikyou @ Feb 18 2010, 23:27) *

Tas prieksheejais lokans kaa eegjiptietis.

zenofex
Tīri glīti. Šāda veida darbos jau parasti par līkām kājām un tamlīdzīgām kroplībām nepiesienas, uzskata to par mākslinieka indevi.
Arta
Mh, Kikyou, palasīju to ar. :'D

Un mjā, zenofex, piekrītu, bet man jau likās, ka otaku atradīs arī šādos kko labojamu. =D
Arta
IPB Image

IPB Image

Spiež uz bilžiem, otrā pusē varēsi dabūt lielāku.. ;D
FuschichO
Man patīk otrais, skatos, ka markeri tevi pamatīgi iedvesmojuši uz krāsiņām. Jauki.
Arta
QUOTE(FuschichO @ Feb 25 2010, 19:17) *

Man patīk otrais, skatos, ka markeri tevi pamatīgi iedvesmojuši uz krāsiņām. Jauki.

Paldies. :]

Uhm, kopš viņi ir, gribās arī izmantot. =D Nūm arī ūdenskrāsas lietoju šad un tad, bet nu atceros pirms +/- 2 gadiem, kad man bija tikai 0.1 rapidogrāfs. :'D Ir jau forši kaut vai ar to vienu darboties, bet man patīk variācijas.. Uznāk krāsainais periōds, tad melnbaltais, tad digitālais, tagad tāds pa vidu. Tradicionālajam nav laika & digitālajam kompis lago. <.<

& skola mani beidz nost.. visp art sadaļa pieklususi, visi laikam pārāk aizņemti.
Arta
IPB Image
http://thearta.deviantart.com/art/DRRR-GTFO-155732528

DRRR fanarts..
Keydan
IPB Image

Hurr durr looks like Strawbery from Bleach!
Arta
Stop putting fugly faces into meh topic, sir! biggrin.gif

Oh my, oh my, whos Strawbery? Should I google? o.o
kabuki
such a nice ideas filled with such a nice colors... from such a really beautyful girl.
IPB Image
Arta
IPB Image

Priekš sevis uztaisīju kā walliju. Man jo tukšāks, jo labāk. xD
Ja interesē - http://www.box.net/shared/ql3256exrc
Un laptopu versija - http://www.box.net/shared/0lb4588ib6
Arta
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Pat taisu īstu lainārtu. o.o gatavs. xD
tgd jākrāso.. o.o

Work in progress.
Arta
IPB Image

:'DD
Arta
IPB Image
Lielāks attēls - http://fav.me/d2montk

IPB Image

IPB Image

IPB Image

meow.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.