Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rainbow muffins, fags & drags.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Arta
Arī gribu.

Tāds viegls un vienkāršs iesākums.

1. - Introduction
1/100

IPB Image
antuanete
man patiik, smile.gif tikai, kas notika ar meitenes seju????????( taas, kas kaajaam gaisaa) sad.gif
Arta
Umm kuras tieši? biggrin.gif

Kādā zīmējumā kas tur uz zemes mētājas?
Vai arī tu īsti nesaprati ko es mēģināju [uzsveru mēģināju] tur attēlot? xD
antuanete
jaa ziimeejumaa, kas uz griidas. smile.gif

man jau likaas, ka domu sapratu, bet nu varbuut arii nee huh.gif

Arta
Tā lapa tipa salocījusies tapēc tā sanāk. :]
Kirara
Lielākajai daļai lapu stūri ir noapaļoti.
Arta
Aha, kad zīmēju tādu kā uzmetumu/skici tad arī par to nodomāju, bet tā es gribēju. :]
vampiregirl
ta norm, tik tava perspektive ir galigi garām biggrin.gif
Arta
Stafs.

100TC
5/100

38. Abandoned [domāts kā pamests & nepabeigts]
IPB Image

65. Horror [tā nu tas ira..]
IPB Image

23. Cat
IPB Image

71. Obsession [my obsession = An Cafe] Outfitu bilde nr. 1 Outfitu bilde nr. 2
IPB Image
FuschichO
Man patīk abandoned ideja.
Horror.. u haven't seen true horror... Es arī ne. Bet šis nutiesa nav briesmīgs. Gribētos redzēt ko psiholoģiski traumatiskāku un kaut ko saistītu ar mūsdienu sabiedrības morāles problēmām, bet darbs jau ir uztaisīts. Katram savs šausmītis.
Arta
Well yeah, par to horror tā ir, itkā negribēju likt zem šīs tēmas, bet šoreiz nospēlēja katikkkurpielikttozīmējumu. ;D
Kaede
Abandoned labs! happy.gif Pārējie tā- so so. Izpildījums jau neslikts, bet tieši idejiskā līmenī nav tas labākais.
vampiregirl
ir norm, bet es zinu ka tu vari daudz labāk, ja tik pacenstos smile.gif
Arta
Pārklausījos SuG - Butterfly boy.

:]

IPB Image

oh. & es zinu, ka viņš šķiet nekorekti uzzīmēts - augšdaļa & stuff. bet es to zīmēju.. kā lai to pasaka. nu nez. bet zīmēju tā, lai man patīk.. lai izskatās tā jocīgi. :]
FuschichO
Sorī, bet tikko mana māsa teica, ka tajā rozā zīmējumā cilvēku mutes izskatās kā zīda kamoliņi, kas karājas no... kaut kurienes.

Pēdējā man viss patiktu, bet spārnu forma liekas neharmoniska un distraktējoša
vampiregirl
oh, ir labi, man patīk ^^ tik vot tie spārni......spārni....hm......jā spārni k-kā neštimē. varbūt galus nevajadzēja tik em.....spicus taisīt un līnijas varēja drusku plastiskākas un izliektākas un vēl hz kādas biggrin.gif nju ceru ka manu domu no sita murgojuma izskrubinasi biggrin.gif
Arta
IPB Image

Parastais zīmulis & jā, viņai nav acu zīlītes.
vampiregirl
ir labi ^^ tās acis padara viņu tādu......hm......beigtāku biggrin.gif un varēji jau pirkstus smukak izzīmēt, savādāk labās rokas plauksta izskatas vispār pēc hzk rolleyes.gif
Arta
āa oops. es tās plaukstas visp gribēju savādākas.. aizmirsu. xD bet man bija tāds murgs ņemties ar viņām. riebjas vnk. biggrin.gif
vampiregirl
nu pēc sarežģitības pakapēs plaukstas bija em....3 vai 2 vietā, vismaz man tā liekas......nu jebkura gadījumā, pirmajā piecinīeka vinas bija biggrin.gif
Arta
Ņēmos fotōšopā kādu labu laiciņu ar šo cilvēku vārdā Hitsugi.
Protams, nezīmēju no galvas, paliku apakšā bildīti. Kā nekā šis ir pirmais šāda veida darbs, ko zīmēju un es vēljoprojām tikai mācos. :]
Vēl infō un sīkumi par šo zīmējumu te http://thearta.deviantart.com/art/Hitsugi-104398886
(zīmēju ar peli. ph34r.gif )

IPB Image
Tigra2
Ja pareiz noprotu, tad tu ziimeeji no taa foto, kas ielikts tev avaa.
Taa jau ir okei, labs kraasoshanas trenninsh, tachu dereetu ne tik daudz noziimeet kaa konstrueet.
Buutu feinaak, ja, tu būtu viņu nedaudz pārveidojusi.
Arta
Bilde bija mazliet cita, bet ļōti līdzīga.
Es visp nekad vēl nebiju neko nozīmējusi tāpēc to izmēģināju pirmo reizi un apzinos, ka tā nav nekāda māksla nozīmēt, bet es to darīju lai redzētu vai ir visp vērts ko tādu zīmēt, vai man kaut viks sanāks un vai krāsošana padosies.
Ar nākamajiem darbiem sākšu jau veidot oriģinālus, bet tā kā neesmu pārākais pro visā anatomiskajā lietā tad varbūt vēl pamēģināšu ņemt kādas bildes formas un pārveidot cik būtu pieļaujams. :]
Paldies.
vampiregirl
ir labi, man patīk smile.gif tik man kakls liekas pārak īss unsure.gif
FuschichO
Vai tad īstajā bildē tas ir garāks? dry.gif
Arta
Visp jau nav. biggrin.gif

Šis jau nav anime čarakteris. -.-
FuschichO
Man laikam nav ar galvu viss kārtībā.
Proti.
Ziniet kāpēc tas onka man nepatīk (ja tas ir onka)?
Jo viņam lūpas 2mm par zemu. Protams, dēļ meikapa nevar tā īsti iebraukt.. un tomēr...
Baigais jau nu objektīvais iemesls, ne? Nepatīk tēls, jo 2 mm... haha
Vispār, es laikam kļūtu par kāda J-rokera fūriju, ja vien atrastu tādu, kuram perfektas proporcijas, formas un mūzika nesūkātu. Man piem, pēc izskata patiktos Gackt, bet tās dziesmas, kas manas ausis ir skārušas ir.. mana atmiņa tās ir izdzēsusi. Sasodīts!!!!!! Gribu beidzot redzēt īstu zvaigzni! sad.gif Manā slimajā gaumē.
Nja.. sevi es labāk neanalizēšu XD
vampiregirl
QUOTE(FuschichO @ Nov 25 2008, 19:59) *

Vai tad īstajā bildē tas ir garāks? dry.gif

nav, bet īstajā bildē kakls arī ir par īsu ph34r.gif
Karamele
Hah Hitsugi ir nemainīga sejas izteiksme visās bildes. --> : | <--

Labāk pamēģini no galvas, bez apakšbildes, kaut to pašu darbu.
Arta
fuschi. viņam lūpa ir tieši tik tāda kā vajag. xD [ļoti sakarīgi. ^^]
Bēt gan jau tev pienāks tāds brīdis, kad kāds jrokeris/rokeris iepatiksies ar visiem saviem feišal fīčers. ;D

vampiregirl. nu nevar visiem būt perfekti kakli. -.-

karamele. hah, varētu būt. ;D
gan jau pienāks laiks, kad pamēģināšu no galvas, bet pagaidām vēl neesmu tik izglītota šajā jomā, lai to izdarītu kā nākas. un man īpaši nepatīk zīmēt vienu un to pašu. varbūt..
Arta
IPB Image

.nfo here
vampiregirl
smuks hipijs, ti kdrusku pašķibs.....tiesa es nezinu kurā vietā konkrēti, bet šķibs 100% + paskaties uz ausi, ta ir drusku par garu biggrin.gif
Arta
Ēem. Nu viņš itkā ir domāts tā sagāzies uz vienu pusi, ejot. Jo taisnu es toč zinu kā zīmēt. XD Old and yeah --> IPB Image biggrin.gif

Bēt nu ja neizskatās tomēr ..
Arta
IPB Image

Watercolors.

Pirmā reize ar ūdenskrāsām pēdējo 4 gadu laikā.. nopirkšu jaunu papīru [paredzētu ūdenskrāsām. ;D] un pāris otas tad vatbūt kko pieklājīgāku un labāku mēģināšu uzmeistarot.. cerams sanāks. :]
FuschichO
kawaisouni (vai kā tur)- tik posto un posto.

No pēdējiem man patīk otrais, tikai viņš šķielē. Pirmais ir acīmredzami neizdevies, varbūt tāpēc ka sen zīmēts, bet man patīk, kā izkrāsoji matus- izskatās pēc raksta vai ornamenta- maximāli stilizēti, jāsaka gan ka no anime žanra neko citu nevar gaidīt
Blood Lover
no pedejajiem 2 - otrais vnk super! es tajā džekiņa vnk iemīlējos IPB Image (es ceru ka tas ir džeks biggrin.gif ) tik iņam kreisais plecs (no viņa skatupunkta kreisais) ir parak tumšs un labais parak gaišs... jo ir uzzīmēts ka labais ir uz aizmuguri, bet kreisaiz uz priekšu, bet izkrāsots - otrādak biggrin.gif bet vsp ar akvareli tev smuki sanāk, love it wink.gif
Arta
Oops, patiešām tā ir kā ir ar tiem pleciem. xD By bad.
Jauki, ka patīk un jā, tas ir džeks. biggrin.gif

Lai nu kā, turpinu ik pa laikam kko vēl zīmēt, šoreiz Ryuutarou no Plastic Tree & reference used.

IPB Image
antuanete
izskataas labi, patiik seja un mati(baigi labie) happy.gif roka gan neeeee wacko.gif
vampiregirl
pēdējajam darbiņam mani tiešām dievīgi ^^ bet pārējais vairāk vai mazāk - dirsā biggrin.gif (piedod par izteicienu) seja - acs nu ir sliškam tuvu degunam, pats deguns ir nesimetrisks... roka - pirksti par garu, delna par garu, viss parējais - par īsu... kakls & zemāk - izskatās ka viņa tur viss ir plakans, es saprotu ka tas ir džeks, bet tik un tā pārak plakans.
Arta
IPB Image

Man vajadzētu pdomu - kādu fōnu lai taisa šim?
Visnotaļ noteikti melnbaltu, bet ir tā, ka nevaru izdomāt atbilstošu tekstūru.. negribu iesākt kko nepārdomātu, jo izdzēst layer kā fotōšopā nevarēšu. -.- [Uz lapas izskatās daudz labāk ._.]
Lūdzu neizteikties par šo, ka tas ir kārtējais craps, bet šoreiz ieteikumus.. ?
Biju domājusi vertikālas svītras. No baltā klucīša - melna svītra, no melnā paliktu tāda pati balta.. hmm .. ?
IPB Image
zeloco
ieteikums - neziimee degunus biggrin.gif
Visual-kei (or whatever you call them these days, I'm too old to keep updating) deguni tik un taa nav buutiski biggrin.gif
FuschichO
Tas pirmais jau tīri tā neko *māj ar galvu* Tikai degunu, jā, izdzēs
Arta
dēm those friggin noses! >w<

well, ok, mēģināšu nezīmēt.. -.-
un tam otram arī nevajag nekoa, ielikšu pabeigto variantu vēlāk..
Arta
IPB Image

Finished product...
Karamele
Zīmē Reita's un degunu problēma atrisināta. ;D

Tam pēdējam jauks apģērbs, visi tie kvadrāti. Raibi jau gan ir ar tiem rakstiem, bet man tīk.
Arta
Tried to draw Ciel from Kuroshitsuji, hope that I sucseeded.

IPB Image

.nfo
FuschichO
aww :3 Šis jau pretendē uz kvalitāti. Tiešām jauks, nav 100% ideāls, bet tas ir treniņa jautājums.
Tigra2
QUOTE(FuschichO @ Feb 1 2009, 21:44) *

aww :3 Šis jau pretendē uz kvalitāti. Tiešām jauks, nav 100% ideāls, bet tas ir treniņa jautājums.

+1
Jūtams progress. Ļoti feins, tā tik turēt.
Arta
'' Under the spotlight I`m falling. ''

IPB Image

ā, un gribēju piebilst, ka šis nav viens no tiem darbiem, kur ļōti ļōoti centos un tā.. vnk spēlējos as fotōšopu un domāju pabeigt līdz galam, skices nebija. :/
Negribu, lai tiek novērtēts pārāk smagi, bet, manuprāt, nemaz tik slikti nesanāca.. ^__^
lilion
patīk ciela zīmējuma kāju daļa sākot no biksēm vienkārši adorable
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.