Arī gribu.
Tāds viegls un vienkāršs iesākums.
1. - Introduction1/100
antuanete
Sep 16 2008, 01:59
man patiik,
tikai, kas notika ar meitenes seju????????( taas, kas kaajaam gaisaa)
Umm kuras tieši?
Kādā zīmējumā kas tur uz zemes mētājas?
Vai arī tu īsti nesaprati ko es mēģināju [uzsveru mēģināju] tur attēlot? xD
antuanete
Sep 17 2008, 02:33
jaa ziimeejumaa, kas uz griidas.
man jau likaas, ka domu sapratu, bet nu varbuut arii nee
Tā lapa tipa salocījusies tapēc tā sanāk. :]
Kirara
Sep 17 2008, 21:58
Lielākajai daļai lapu stūri ir noapaļoti.
Aha, kad zīmēju tādu kā uzmetumu/skici tad arī par to nodomāju, bet tā es gribēju. :]
vampiregirl
Sep 24 2008, 13:29
ta norm, tik tava perspektive ir galigi garām
Stafs.
100TC
5/100
38. Abandoned
[domāts kā pamests & nepabeigts]65. Horror [tā nu tas ira..]
23. Cat
71. Obsession
[my obsession = An Cafe] Outfitu bilde nr. 1 Outfitu bilde nr. 2
FuschichO
Oct 13 2008, 21:23
Man patīk abandoned ideja.
Horror.. u haven't seen true horror... Es arī ne. Bet šis nutiesa nav briesmīgs. Gribētos redzēt ko psiholoģiski traumatiskāku un kaut ko saistītu ar mūsdienu sabiedrības morāles problēmām, bet darbs jau ir uztaisīts. Katram savs šausmītis.
Well yeah, par to horror tā ir, itkā negribēju likt zem šīs tēmas, bet šoreiz nospēlēja katikkkurpielikttozīmējumu. ;D
Abandoned labs!
Pārējie tā- so so. Izpildījums jau neslikts, bet tieši idejiskā līmenī nav tas labākais.
vampiregirl
Oct 15 2008, 13:55
ir norm, bet es zinu ka tu vari daudz labāk, ja tik pacenstos
Pārklausījos
SuG - Butterfly boy.:]
oh. & es zinu, ka viņš šķiet nekorekti uzzīmēts - augšdaļa & stuff. bet es to zīmēju.. kā lai to pasaka. nu nez. bet zīmēju tā, lai man patīk.. lai izskatās tā jocīgi. :]
FuschichO
Oct 22 2008, 16:29
Sorī, bet tikko mana māsa teica, ka tajā rozā zīmējumā cilvēku mutes izskatās kā zīda kamoliņi, kas karājas no... kaut kurienes.
Pēdējā man viss patiktu, bet spārnu forma liekas neharmoniska un distraktējoša
vampiregirl
Oct 22 2008, 17:46
oh, ir labi, man patīk ^^ tik vot tie spārni......spārni....hm......jā spārni k-kā neštimē. varbūt galus nevajadzēja tik em.....spicus taisīt un līnijas varēja drusku plastiskākas un izliektākas un vēl hz kādas
nju ceru ka manu domu no sita murgojuma izskrubinasi
Parastais zīmulis & jā, viņai nav acu zīlītes.
vampiregirl
Nov 15 2008, 22:26
ir labi ^^ tās acis padara viņu tādu......hm......beigtāku
un varēji jau pirkstus smukak izzīmēt, savādāk labās rokas plauksta izskatas vispār pēc hzk
āa oops. es tās plaukstas visp gribēju savādākas.. aizmirsu. xD bet man bija tāds murgs ņemties ar viņām. riebjas vnk.
vampiregirl
Nov 15 2008, 22:47
nu pēc sarežģitības pakapēs plaukstas bija em....3 vai 2 vietā, vismaz man tā liekas......nu jebkura gadījumā, pirmajā piecinīeka vinas bija
Ņēmos fotōšopā kādu labu laiciņu ar šo cilvēku vārdā Hitsugi.
Protams, nezīmēju no galvas, paliku apakšā bildīti. Kā nekā šis ir pirmais šāda veida darbs, ko zīmēju un es vēljoprojām tikai mācos. :]
Vēl infō un sīkumi par šo zīmējumu te
http://thearta.deviantart.com/art/Hitsugi-104398886(zīmēju ar peli.
)
Tigra2
Nov 24 2008, 01:08
Ja pareiz noprotu, tad tu ziimeeji no taa foto, kas ielikts tev avaa.
Taa jau ir okei, labs kraasoshanas trenninsh, tachu dereetu ne tik daudz noziimeet kaa konstrueet.
Buutu feinaak, ja, tu būtu viņu nedaudz pārveidojusi.
Bilde bija mazliet cita, bet ļōti līdzīga.
Es visp nekad vēl nebiju neko nozīmējusi tāpēc to izmēģināju pirmo reizi un apzinos, ka tā nav nekāda māksla nozīmēt, bet es to darīju lai redzētu vai ir visp vērts ko tādu zīmēt, vai man kaut viks sanāks un vai krāsošana padosies.
Ar nākamajiem darbiem sākšu jau veidot oriģinālus, bet tā kā neesmu pārākais pro visā anatomiskajā lietā tad varbūt vēl pamēģināšu ņemt kādas bildes formas un pārveidot cik būtu pieļaujams. :]
Paldies.
vampiregirl
Nov 25 2008, 18:31
ir labi, man patīk
tik man kakls liekas pārak īss
FuschichO
Nov 25 2008, 20:59
Vai tad īstajā bildē tas ir garāks?
Visp jau nav.
Šis jau nav anime čarakteris. -.-
FuschichO
Nov 26 2008, 00:03
Man laikam nav ar galvu viss kārtībā.
Proti.
Ziniet kāpēc tas onka man nepatīk (ja tas ir onka)?
Jo viņam lūpas 2mm par zemu. Protams, dēļ meikapa nevar tā īsti iebraukt.. un tomēr...
Baigais jau nu objektīvais iemesls, ne? Nepatīk tēls, jo 2 mm... haha
Vispār, es laikam kļūtu par kāda J-rokera fūriju, ja vien atrastu tādu, kuram perfektas proporcijas, formas un mūzika nesūkātu. Man piem, pēc izskata patiktos Gackt, bet tās dziesmas, kas manas ausis ir skārušas ir.. mana atmiņa tās ir izdzēsusi. Sasodīts!!!!!! Gribu beidzot redzēt īstu zvaigzni!
Manā slimajā gaumē.
Nja.. sevi es labāk neanalizēšu XD
vampiregirl
Nov 26 2008, 14:24
QUOTE(FuschichO @ Nov 25 2008, 19:59)
Vai tad īstajā bildē tas ir garāks?
nav, bet īstajā bildē kakls arī ir par īsu
Karamele
Nov 26 2008, 17:27
Hah Hitsugi ir nemainīga sejas izteiksme visās bildes. --> : | <--
Labāk pamēģini no galvas, bez apakšbildes, kaut to pašu darbu.
fuschi. viņam lūpa ir tieši tik tāda kā vajag. xD [ļoti sakarīgi. ^^]
Bēt gan jau tev pienāks tāds brīdis, kad kāds jrokeris/rokeris iepatiksies ar visiem saviem feišal fīčers. ;D
vampiregirl. nu nevar visiem būt perfekti kakli. -.-
karamele. hah, varētu būt. ;D
gan jau pienāks laiks, kad pamēģināšu no galvas, bet pagaidām vēl neesmu tik izglītota šajā jomā, lai to izdarītu kā nākas. un man īpaši nepatīk zīmēt vienu un to pašu. varbūt..
vampiregirl
Dec 11 2008, 22:18
smuks hipijs, ti kdrusku pašķibs.....tiesa es nezinu kurā vietā konkrēti, bet šķibs 100% + paskaties uz ausi, ta ir drusku par garu
Ēem. Nu viņš itkā ir domāts tā sagāzies uz vienu pusi, ejot. Jo taisnu es toč zinu kā zīmēt. XD Old and yeah -->
Bēt nu ja neizskatās tomēr ..
Watercolors.
Pirmā reize ar ūdenskrāsām pēdējo 4 gadu laikā.. nopirkšu jaunu papīru [paredzētu ūdenskrāsām. ;D] un pāris otas tad vatbūt kko pieklājīgāku un labāku mēģināšu uzmeistarot.. cerams sanāks. :]
FuschichO
Jan 4 2009, 00:10
kawaisouni (vai kā tur)- tik posto un posto.
No pēdējiem man patīk otrais, tikai viņš šķielē. Pirmais ir acīmredzami neizdevies, varbūt tāpēc ka sen zīmēts, bet man patīk, kā izkrāsoji matus- izskatās pēc raksta vai ornamenta- maximāli stilizēti, jāsaka gan ka no anime žanra neko citu nevar gaidīt
Blood Lover
Jan 12 2009, 13:13
no pedejajiem 2 - otrais vnk super! es tajā džekiņa vnk iemīlējos
(es ceru ka tas ir džeks
) tik iņam kreisais plecs (no viņa skatupunkta kreisais) ir parak tumšs un labais parak gaišs... jo ir uzzīmēts ka labais ir uz aizmuguri, bet kreisaiz uz priekšu, bet izkrāsots - otrādak
bet vsp ar akvareli tev smuki sanāk, love it
Oops, patiešām tā ir kā ir ar tiem pleciem. xD By bad.
Jauki, ka patīk un jā, tas ir džeks.
Lai nu kā, turpinu ik pa laikam kko vēl zīmēt, šoreiz Ryuutarou no Plastic Tree & reference used.
antuanete
Jan 13 2009, 22:41
izskataas labi, patiik seja un mati(baigi labie)
roka gan neeeee
vampiregirl
Jan 14 2009, 14:09
pēdējajam darbiņam mani tiešām dievīgi ^^ bet pārējais vairāk vai mazāk - dirsā
(piedod par izteicienu) seja - acs nu ir sliškam tuvu degunam, pats deguns ir nesimetrisks... roka - pirksti par garu, delna par garu, viss parējais - par īsu... kakls & zemāk - izskatās ka viņa tur viss ir plakans, es saprotu ka tas ir džeks, bet tik un tā pārak plakans.
Man vajadzētu pdomu - kādu fōnu lai taisa šim?Visnotaļ noteikti melnbaltu, bet ir tā, ka nevaru izdomāt atbilstošu tekstūru.. negribu iesākt kko nepārdomātu, jo izdzēst layer kā fotōšopā nevarēšu. -.- [Uz lapas izskatās daudz labāk ._.]
Lūdzu neizteikties par šo, ka tas ir kārtējais craps, bet šoreiz ieteikumus.. ?
Biju domājusi vertikālas svītras. No baltā klucīša - melna svītra, no melnā paliktu tāda pati balta.. hmm .. ?
zeloco
Jan 23 2009, 01:09
ieteikums - neziimee degunus
Visual-kei (or whatever you call them these days, I'm too old to keep updating) deguni tik un taa nav buutiski
FuschichO
Jan 23 2009, 13:33
Tas pirmais jau tīri tā neko *māj ar galvu* Tikai degunu, jā, izdzēs
dēm those friggin noses! >w<
well, ok, mēģināšu nezīmēt.. -.-
un tam otram arī nevajag nekoa, ielikšu pabeigto variantu vēlāk..
Finished product...
Karamele
Jan 25 2009, 17:41
Zīmē Reita's un degunu problēma atrisināta. ;D
Tam pēdējam jauks apģērbs, visi tie kvadrāti. Raibi jau gan ir ar tiem rakstiem, bet man tīk.
Tried to draw Ciel from Kuroshitsuji, hope that I sucseeded.
.nfo
FuschichO
Feb 1 2009, 22:44
aww :3 Šis jau pretendē uz kvalitāti. Tiešām jauks, nav 100% ideāls, bet tas ir treniņa jautājums.
QUOTE(FuschichO @ Feb 1 2009, 21:44)
aww :3 Šis jau pretendē uz kvalitāti. Tiešām jauks, nav 100% ideāls, bet tas ir treniņa jautājums.
+1
Jūtams progress. Ļoti feins, tā tik turēt.
'' Under the spotlight I`m falling. ''
ā, un gribēju piebilst, ka šis nav viens no tiem darbiem, kur ļōti ļōoti centos un tā.. vnk spēlējos as fotōšopu un domāju pabeigt līdz galam, skices nebija. :/
Negribu, lai tiek novērtēts pārāk smagi, bet, manuprāt, nemaz tik slikti nesanāca.. ^__^
lilion
Feb 14 2009, 00:02
patīk ciela zīmējuma kāju daļa sākot no biksēm vienkārši adorable
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.