Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inuyasha
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
tostermaize
man patīk šis seriāls pašlaik lādēju filmu. Un gribēju noskaidrot kas jums patīk un kas nepatīk šajā anime.

un vēl es lasu viņu mangas veidā
Ramiel
cik es daudz to esmu skatiijies viss ir kaartiibaa.

itseviski patiik vecais labais ziimeesanas stils smile.gif

btw skatiijos to par vacu tv
MitSuki
Xe it ka jau laba...(jo tur ir romance) smile.gif
Yume
na, ja runaa par InuYash'u, tad sizhets labs, bet neizvilka bish..shiam autoram Ranma ir meisterdarbs.. un nevajadzeeja liist fantasy zhanraa iipashi...
tostermaize
gadijumā tas vācu kanāls nav rtl2 es pa to seriālu skatijos tagad rakstu filmu un esmu pa pusei jau mangu izlasijis un ranma man arrī patīk
zenofex
Šai autorai, šai - tā ir Rumiko Takahaši - autore daudzām slavenām mangām - Inuyasha, Maison Ikkoku, Ramna, Urusei Yatsura un citām.

user posted image
tostermaize
paldies Roze nošausies Roze nošausies zenofex ka pateici man kas sarakstijis vienu no manām mīļākajām anime
deleted-ray
A man kaa parasti iepatikaas kad noskatiijos amw ")
tostermaize
vispār jaut bija kas patīk un kas nepatīk šajā anime
deleted-ray
QUOTE (tostermaize @ Sep 9 2004, 08:56 PM)
vispār jaut bija kas patīk un kas nepatīk šajā anime

Nu lab - man patiik InuYashas ausis happy.gif
standby
garamejot - Ranma ir vienkarshi SUPER manga. es smejos lidz asaram. fantastiski dialogi un seju izteiksmes, nemaz nerunajot par problemu daudzumu kuru var sadomat viens cilveks rolleyes.gif
tostermaize
tās ausis i neatvairāmas
deleted-ray
Sorry, bet nevareeju attureeties ph34r.gif

user posted image
user posted image
user posted image
tostermaize
vismaz kaads nebrauc galiigi scersaam no teemas
MitSuki
Xe smile.gif labi wallpaperi pedejais visslabakais smile.gif
ShinChan
Es ar nevarēju notureeties
user posted image
tostermaize
vai ta tas i no inujashas???
ShinChan
Nu ausis taa kaa buutu biggrin.gif Tas ir fanarts...
deleted-ray
Das ist Shausmas blink.gif
tostermaize
cik tam inuyasham gadu man sanaak paar pa 50???
deleted-ray
Nu vareetu buut ap ~~64
tostermaize
un tagat padomā 16 gadīga meitene ar aptuveni 64 gadus vesu pusdēmonu
edg
QUOTE(tostermaize @ Sep 14 2004, 19:00)
un tagat padomā 16 gadīga meitene ar aptuveni 64 gadus vesu pusdēmonu
*

Kad tev buus 64, tad shitais buus tavs miiljaakais seriaals... sapnjot patiik jebkuraa vecumaa.
tostermaize
vinnš jau ir mans mīļākais seriāls
Spectre
Nu some more good pictures un manii arii var rasties veelme saakt vilkt sho aniimi.
ShinChan
QUOTE(WhoKnowsWho @ Sep 15 2004, 08:34)
Nu some more good pictures un manī arī var rasties vēlme saakt vilkt šo aniimi.
*

peec manas bildes vari nevadītites, neko tamlīdzīgu tu tajā anime neieraudzīsi, bez tam pirms velc, padomā labi, vai esi gatavs <300 sērijām.
Batou
ak dieviņ tētiņ. ap 300 sērijām, kur 64 vecis aplunkā 16 meiteni? no thx.
tostermaize
vispaar prieksh 64 gadiem labi saglabaajies Outlawztu to nedaudz paarprati i otrādāk
Batou
QUOTE(tostermaize @ Sep 15 2004, 12:53)
vispār priekš 64 gadiem labi saglabājies Outlawztu to nedaudz paarprati i otrādāk
*

tātad ir otrādāk? tā meitene aplido to večuku? jālieto būs kārlēna signature: perverts helping perverts smile.gif
tostermaize
vispaar noskaties dazzas seerijas un sapratiisi pats
deleted-ray
Tak Outlawz tikai prikoliijas. Iisteniibaa ir 167 seerijas. UN sanaak taa - ja jau tas InuYasha bija aizmidzinaats (iekonserveets) uz 50 gadiem tad vinjam tagad arii ap 14-15 (vecaaks kameer guleeja nepalika ) cool.gif
tostermaize
dad jau sanaak kaut kaads konservs ar 15 vai 16 gadus vecu meiteni
deleted-ray
Ai, manis peec varat domaat kaa gribat - es skatos un man patiik cool.gif
ShinChan
QUOTE(Ray @ Sep 15 2004, 14:59)
Tak Outlawz tikai prikolījas. Īstenībā ir 167 sērijas. UN sanāk tā - ja jau tas InuYasha bija aizmidzināts (iekonservēts) uz 50 gadiem tad viņam tagad arī ap 14-15 (vecāks kamēr gulēja nepalika ) cool.gif
*

jaa, bet likums paliek likums un sjajā gadījumā draud sods pēc panta "par nepilngadīgas personas pavešanu netiklībā", bet ja Inuyashu uztveram kā zvēru (ausis kā nekā), tad vel draud papildus sods par zoofīliskām izdarībām.
Nopietni... es nejokoju...
tostermaize
es te saprotu ka vini tuseejas ku taada lik nav
ShinChan
QUOTE(tostermaize @ Sep 15 2004, 15:41)
es te saprotu ka vini tusējas ku tāda lik nav
*

nebuusim naivi, ne jau visu drīkst rādīt publikai, kura galvenokārt sastāv no nepilngadīgām personām. Nav jau nekāds hentai gabals galu galā. Bet to, ka starp viņiem nekā TĀDA nav apgāzj sjī bilde:
user posted image
tostermaize
nezinu ku to kaut ko tādu izroc bet nebidē citus cilvēkus ar plaģiātismu ohmy.gif
Batou
QUOTE(tostermaize @ Sep 15 2004, 17:09)
nebidē
*

izsenis zināms, ka bidē ir augstākās kastas sadzīves priekšmets. par cik ShinChans nāk no vidējās bužuāzijas, tātad... bidēt jau nu viņš nekādi nevar!
ShinChan
QUOTE(Outlawz @ Sep 15 2004, 19:28)
QUOTE(tostermaize @ Sep 15 2004, 17:09)
nebidē
*

izsenis zināms, ka bidē ir augstākās kastas sadzīves priekšmets. par cik ŠinČans nāk no vidējās bužuāzijas, tātad... bidēt jau nu viņš nekādi nevar!
*

Saakaas sociālā stratifikācja biggrin.gif Bet ja nu tu Outlawz maldies...?!
Ļaunais plaģiāta bideklis tongue.gif vai kāds jūtas sabijies (sabideejies)?

P.s. Freidam būtu kas nopietns sakāms par sjeit drukātajiem textiem...
ShinChan
galiigs off.
ŠinČans

Redzeejaat ko *detranslit* dara ar manu niku biggrin.gif
Taka
Čans tipa čaiņiks? laugh.gif
ShinChan
Par ko bija shis topiks?
tostermaize
kas patiik un kas nepatiik animee inuyasha

p.s.a kas gruuti izlasiit???
ShinChan
QUOTE(tostermaize @ Sep 15 2004, 21:50)
kas patīk un kas nepatīk animē inuyasha

p.s.a kas grūti izlasiit???
*

es esmu dislektiķis, man texta lasīshana un uztvershana sagāda grūtības.

A patīk man tas ka vinsj ir blonds un sarkans (sarkanas japāņu drēbes) ar baltām ausīm. Viņam ir daudz draugu, kad viņi tur visus sliktos monstrus uzveic. Tad tur vēl ir tāda meitene ar loku un bultām, viņa ir no mūsdienām,bet Inujasha ir no seniem laikiem un viņa kopā ar Inujašu vāc kaut kāda liela dārgakmeņa drumstalas. Viņiem ir laba komanda ar vienu nindzju meiteni kā arī puisi kam rokā ir melns caurums. Kad vinsj to attaisa tad var iesūkt visus ļaunos monstrus tajā rokā kur viņam ir caurums. Tad vēl viņiem ir liels suns kas parasti ir mazs bet kad vinsh cīnās tad vinsh parasti izaug liels un arī uzveic visus monstrus. Viņu komandā ir arī maza lapsiņa, kas runā kā cilvēks (suns nerunā kā cilvēks), lapsiņa ir smieklīga un vāja un Inujasha viņu parasti sit. Tā mūsdienu meitene biezji strīdās ar Inujasju un tad viņiem ir tādas smieklīgas sejas ar lielām mutēm un acīm.
Inujashā man nepatīk tas ka vinsh dazhreiz kļūst ļauns, viņam acis paliek sarkanas un tad man ir bail, jo vinsh saak ļauni galināt monstrus un nevienu vairāk nepazīst. Inujashas un viņa komandas galvenais ienaidnieks ir monstrs kas saģērbies kā balts vilks, tacju kad Inujasja viņu sacērt ar savu lielo zobenu (parasti vinsj ir mazs, bet kad Inujajsa cīnās tas paliek ļoti liels) tad izrādās, ka tas nav vilks bet cilvēks un viņu nevar uzveikt jo vinsj ir gandrīz tik pat stiprs kā Inujasja, bet varbūt vēl stiprāks.

Es ļoti ļoti mīlu shito multeni un skatīshos to vienmēr, jo man patīk Inujasha un viņa komanda un tur biezji var pasmieties.

Paldies.
Roze
Redzeejaat ko *detranslit* dara ar manu niku

Izlabots smile.gif
Batou
lapsinja ir smieklīga un vāja un Inujasja viņu parasti sit.

(parasti vinsj ir mazs, bet kad Inujajsa cīnās tas paliek ļoti liels)
*

un tad vēl:

jaa, bet likums paliek likums un sjajā gadījumā draud sods pēc panta "par nepilngadīgas personas pavešanu netiklībā", bet ja Inuyashu uztveram kā zvēru (ausis kā nekā), tad vel draud papildus sods par zoofīliskām izdarībām.
Nopietni... es nejokoju...

taaks... un tagad salīdzināsim "Ezīti miglā" ar šo šedevru (tb Inna-h-asha)... anyone?
tostermaize
inuyasham nav blondi mati vajag labaak apskatiit
ShinChan
QUOTE(tostermaize @ Sep 16 2004, 12:14)
inuyasham nav blondi mati vajag labāk apskatiit
*

Piedosjanu, pareiz viņam tak jau paari 60 un daudz stresa sadziivee, nav brīnums, ka sirms palicis...
ShinChan
taaks... un tagad salīdzināsim "Ezīti miglā" ar šo šedevru (tb Inna-h-aša)... anyone?

Joki, jokiem, bet man būtu kauns salīdzināt sjo Jurija Noršteina 1975. gada animācijas sjedevru (palūgsju nesmieties, ja dzīvība dārga) ar kaut kādu Inuyashu.

Protante
kads zina ka sauc inuyahas pirmo filmu otra ira castle behind looking glass starp citu inuyasham lamigas beias man ira viasas 168 serijas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.