Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inuyasha
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
tostermaize
apsveicu es tik rakstu vel 20 seeriju
deleted-ray
QUOTE(Protante @ Sep 22 2004, 04:42)
ira viasas 168 serijas
*

ir tikai 167 seerijas
Protante
vecit man ira 168 kaut ko busi izlaidis ka saucas pedeja serija tev ???
deleted-ray
Nekaa tu ieej te http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=144
tostermaize
vai nav vienalga cik tur seerijas???
Batou
QUOTE(tostermaize @ Sep 22 2004, 17:49)
vai nav vienalga cik tur seerijas???
*

tostermaize, ma-la-cis! beidzot tevī ierunājās veselais saprāts. un es jau domās no tevis biju atvadījies, jo tavi teksti priekš 16 gadīga cilvēka liecināja par milzu problēmām nākotnē personīgajā dzīvē. bet tagad viss ir kārtībā :thumbsup:
kaarleens
kau kad nakotnē varētu šito ar ievērtēt viens diezgan labi saprotošs cilvēks teica ka seriāls iekačājās ap 50 60 epu tikai un pēc tam paliek ritīgi rulz līdzīgi kā ir ar one piece intresanti paliek ka pamat čari ir dabūti komandā
deleted-ray
user posted image
Ramiel
laps seriaal , skatiijos to pa vacu kanaalu , bet ne visu.

patiik vecais labais ziimeeshanas stils
tostermaize
zzeel ka pa to vaacu kanaalu tagat neraada es a skatijos sad.gif
Ramiel
jap :/

paareejais jakacaa ^^

tostermaize
ar to kachaashanu i taa man nets vareeja buut arii atraaks es pa bishku vairaak kaa nedeellu esu ticis tikai liidz 21 seerijai sad.gif sad.gif sad.gif
Ramiel
eh cik ta tu noskatiijies pa TV ? 0.0
man likaas ka tur bija stipri paar pa 20 seerijaam
tostermaize
es no neta lādēju visu seriālu un esmu noskatijies stipri tālāk pa 20 sēriju bet līdz kurai neesmu skaitijis
Ramiel
ak tu dievs, cik tev liel cietais ir ?! un vai tev tur kas cits iznemot anime atrodas 0_0
tostermaize
cd diskiem neko neesi dzirdeejis un cietais man mazs ap 60gb
kaarleens
man uz pc ~apmeeram 100 gb aiznjem anime biggrin.gif
tostermaize
man uz pc anime 2gb:(
deleted-ray
Man 60gb no kuriem 30 ir InuYasha biggrin.gif
tostermaize
es te tā jūtu no topika tēmas novirzijāmies nu bet tas tā biggrin.gif
deleted-ray

Romaji Lyrics

I want to change the world
kaze wo kakenukete   nanimo osorezu ni
ima yuuki to   egao no KAKERA daite
Change my mind
jounetsu tayasazu ni   takanaru mirai e
te wo nobaseba   kagayakeru hazu sa
It's wonderland

hai-iro no sora no kanata   nanika oite kita
kimi wa   mayoi nagara
sagashi-tsudzukeru
kimi no kokoro furuete'ta   asu no mienai yo
nanimo shinjirarezu mimi wo fusagu
kimi ni deaeta toki   hontou no ibasho mitsuketa
nanigenai yasashisa ga   koko ni atte
bokura mezameru

nido to mayowanai   kimi to iru mirai
katachi doreba   doko made mo toberu sa
Change my mind
jounetsu tayasazu ni   shiranai ashita e
tsubasa hiroge   hanabatakeru hazu sa
It's wonderland

bokura wa onaji sekai wo   oyogi-tsudzukete'ru
tagai no negai e   todoku hi made
minna onaji fuan kakaete   sasaeaeru yo
tachidomaru shunkan ni   mitsumete'ru
kono basho ni iru

kono te hanasazu ni   mimamoru hitomi wo
uketometara   nandatte dekiru hazu
Change my mind
hitori ni sasenai   minna koko ni iru
donna koto mo   tsukinukete ikou
It's wonderland

kaze wo kakenukete   nanimo osorezu ni
ima yuuki to   egao no KAKERA daite
Change my mind
jounetsu tayasazu ni   takanaru mirai e
te wo nobaseba   kagayakeru hazu sa
It's wonderland
tostermaize
kaadam ieksh dc++ nav inuyasha shaaree un ja ir tad kaadaa hubaa varu sastapt
deleted-ray
Off-topics
Izsecinaaju ka 82 seerija pagaidaam reeciigaakaa bija no InuYashas episodeem. Te buus ieskats ")
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Hikaru
INUYASHA ir VISSUPERĪGĀKĀ anime!

Esmu noskatījies 124 sērijas un pirmās 3 filmas. Es to skatos japāņu valodā ar angļu subtitriem.

Openingi un Endingi ir super (izņemot 1. Openingu - dziesma ne visai patīk). Vislabākā dziesma ir 1. Endings - My Will.

Balsis japāņu valodā ir ieskaņotas perfekti. Inuyasha jāskatās tikai japāņu valodā, jo šeit ir atskaņota gandrīz vai katra emocija un elpa.
Paskatījos mazliet angļu valodā dublēto versiju. Balsis ir briesmīgas, un vienkārši, nekvalitatīvi norunāts vai nobļauts teksts bez emocijām. Vispār citas valodas tikai bojā japāņu multfilmas.

Ja skatās Inuyasha angļu valodā (vai kādā citā valodā), tad anime liksies vienkārši normāla vai vidēji interesanta.
Bet, ja skatās japāņu valodā, tad rodas pavisam cits priekštats par šo anime. Tad labāk uztver katru momentu un emociju. Japāņu valodā šī anime ir super interesanta un aizraujoša.

Soundtracks arī ir super. Un Background mūziku vislabāk dzird, protams, japāņu versijā. Mūzika ir ļoti svarīgs anime elements. Ja to slikti dzird (kā angļu versijā un arī vācu), tad anime neliekas tik interesanta.

Inuyasha ir vienīgā anime, kur ir tik daudz sēriju, un visas ir interesantas. Piemēram, skatījos Ranmu un pēc 3. sezonas jau kļuva garlaicīgi. Dragon Ball Z dažas sērijas ir interesantas, dažas nē.

Skatos Inuyasha un jo tālāk, jo interesantāk.
Vecos garos seriālos animācija ir slikta, bet Inuyasha animācija ir ļoti laba (tik daudz sēriju, un visās ir laba animācija!!!).

Žēl, ka seriālu beidza zīmēt. Varētu būt vairāk sēriju.

Anime Festivālā varētu parādīt Inuyasha filmas.

Vispār man patīk anime, kur Fantasy ir apvienots ar mūsdienām un kur ir labs Action un pielikta klāt Comedy un Romance.
INUYASHA vislabāk atspoguļo šādu kombināciju.
Kikumi
Anime nav ne vainas. Tracina vācu sinhronizācija, bet tas ir vienīgais mīnuss. Ah, jā... Skatos pa RTL2! smile.gif
Un, ja runā par dziesmām, tad man ļoti patīk Yura Yura no vienas no filmām! wink.gif

P.S. Pašlaik pārtraucu skatīties. Iemesls nākamajā lapaspusē! laugh.gif
Hikaru
Pa RTL2 pēc katras Inuyashas sērijas uzreiz rāda nākošās sērijas preview, nevis endingu. Tas ir briesmīgi.

Vispār PREVIEW ir vissliktākais, kas var būt japāņu multfilmās. Ja apskatās preview, tad vairs nebūs interesanti skatīties nākošo sēriju, jo jau zinās, kas tajā notiks. Es preview nekad neskatos.

Vēl sliktāk ir tad, kad pirms sērijas rāda preview, kas tūlīt notiks. Vispār absurds.
Kikumi
Cik es zinu, tad oriģinālajās versijās tādu preview nemaz nav. Ir tikai review par to, kas notika iepriekšējā sērijā...
Hrmpfh, tieši dēļ tā, es pārtraucu Inuyasha skatīties. Pavisam! dry.gif Nepatīk arī tas, ka RTL2 tikai parāda pirmās divas sezonas un tad atkal rāda abu sezonu atkārtojumus. Tā tik tiešām var padarīt anime skatīšanos nebaudāmu. Pa VIVA tas pats, tikai to tik stipri neizjūt (vismaz es nē). wink.gif
Hikaru
Originālajās versijās ir preview pēc Endinga. To var viegli izgriezt.

Bet sākot ar ceturto sezonu, preview ir arī sākumā. To ir ļoti neērti izgriezt, jo to rāda, kad sākas Openings.

Review vēl var izturēt.
Kikumi
Vislabāk būt bez preview un bez review! wink.gif
Hikaru
Pilnīgi piekrītu.
Hikaru
Ļoti labi ir pagājušo gadu kalendāri.
Daži piemēri:

image
image
image
image
image
image
image
image

Interesanti, vai būs vēl 2005. gada tāda veida kalendārs?
Būtu forši, ja to varētu nopirkt Latvijā.

Hikaru
QUOTE(ShinChan @ Sep 16 2004, 16:47)
QUOTE(tostermaize @ Sep 16 2004, 12:14)
inuyasham nav blondi mati vajag labāk apskatiit
*

Piedosjanu, pareiz viņam tak jau paari 60 un daudz stresa sadziivee, nav brīnums, ka sirms palicis...
*

Starp citu, ja kāds nezin, Inuyasham ir sudraba mati.
tostermaize
te kaadam ieksh dc nav inuyasha likvideeja to hubu tagat nezinu kur raut atradu tikai angllu valodaa
Hikaru
Ārzemju hubos var nokačāt visu:
piemēram:

KILLUA.STUDENT.UTWENTE.NL
flavored.otaku-anime.net:555
sanctuary.otaku-anime.net:555
deleted-ray
www.suprnova.org var atrast kaudzi at torrentiem ar smile.gif
Wiper
QUOTE(tostermaize @ Oct 28 2004, 09:21)
te kaadam ieksh dc nav inuyasha likvideeja to hubu tagat nezinu kur raut atradu tikai angllu valodaa
*

Japaneese audio, English subs (various fansubber groups).
tostermaize
ārzemes ārzeme visu tik no ārzemēm ta jau es inuyashu vel 3 gadus rakstīšu man ārzemes tik pēc 18:00 - 8:00 n brīvdienās ta jau es te nejautātu
p.s aizmirsu piebilst gribas dabūt japānnu valoodā
Wiper
Varu noshareet DC++...

tostermaize
kur tevi var satikt???
Wiper
animehub.dyndns.info:1606

Naktiis parasti.
tostermaize
nu es pa naktiim pie compja neseezhu jaaizgullas tak a ir
Hikaru
image
image
image
image
image
image
image
image
image
tostermaize
man uz googlēšanu nav ķeeriens sad.gif((((
Spectre
Es te biki papeetiiju un beigaas anyway neiebraucu CIK TAD MUUVIJI un Seerijas ir shim te briinumam. Es saaku domaat ka ar 480Gb jau buus pa maz, ja shito un veel paaris savas velmes nu tb ANIME savilkshu.
tostermaize
pagaidaam esu redzeejis dc tikai 167 seerijas
deleted-ray
167 ep + 3 muuviku + ceturto taisa = kopaa ap 40GB
Tomorrow_angel
Ja man patika Inuyasha....saku skatities, kad gaja pa RTL2. Visp'ar pat'ik. Man patik Kagume.......tada jauka meitene, bet kr'it uz nerviem Kikio.....
Ja runajam par mangu............Inuyashas pirmo mangas gramatinu vari izlasit superiga lapa(ja vel nezini) www.mangaproject.ru biggrin.gif
Hikaru
Es Inuyasha sāku skatīties daudz agrāk, pirms to sāka radīt pa RTL2, un vēl aizvien neesmu līdz galam noskatījies.
deleted-ray
Mans beidzot beidza skatiities sho epopeju uz 167 seerijaam plus 1 muuviku (zb bija vilkt dvd, jo parasto nevareeju atrast) un kopumaa varu teikt, ka garlaiciigi nebija. Nebija vienmuljiibas, bija diezgan interesants sizets ar pasparpinaajumseerijaam ne pa teemu (un taas bija taas reeciigaakaas). Neesmu no tiem kuri gari komentee, tapee teikshu ka nenozeeloju ka novilku un noskatiijos, tacju otro reizi gan skatiities netaisos smile.gif
Hikaru
Beidzot noskatījos visas 167 sērijas. Kopumā varu pateikt Inuyasha ir the BEST. 95% sēriju man super patika. Tad ir 5% normālas sērijas un 3 megasuper filmas. smile.gif

Tagad jāsagaida 4. filma.

Cik es sapratu pēc pēdējās sērijas, tad vēl būs turpinājums....
Dzirdēju baumas, ka Inuyasha beigsies vai nu ar filmu, vai ar OVA.

Jā, un jādabū DVD-rip sērijas, kuras ir ar labāku video un skaņas kvalitāti. 66 sērijas jau ir... Tagad jāgaida, kad iznāks nākošie DVD un kad varēs nokačāt.
Un skatīšos Inuyasha vēlreiz. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.