Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inuyasha
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Church
QUOTE(lastguru @ Jan 26 2006, 17:08)
.. ai nu gandriiz visaas animees ir daudz dumju un bezpaliidziigu meitenju, galiigi nav realistiski... varbuut kaadam taadas patiik, man gan nee. un par beernishkjiigumu... nu nez... ir, ir, mazliet bet ne vienmeer, dazhreiz
*

nepiekriitu. kaa reiz animeem raksturiigs indecisive male && tomboyish female combo.
jebkuraa gadiijumaa speeciigu sievieshu characteru pilns. to name some, eg. Yoko no Juuni Kokki (my favourite ;> ), Fay no Cowboy Bebop, Madoka Kimagure Orange Road-aa, Kamiya Kaoru no Kenshina, Hitomi no Escaflowne, Arcueid Tsukihimee, Tenjou Utenaa, Miyazawa no His and Her Circumstances, Ran no Kazemakase Tsukikage Ran, Chidori no FMP, Tazusa no Ginban Kaleidoscope, Haruka @ RahXephon, Nami/Vivi @ One Piece, Narusegava @ Love Hina, Eboshi no Mononoke .. kautgan wait .. vairums miyazaki/ghibli darbu features such chars .. un veel daudzas citas titles.
phh, veel Ranma's female form ;D
Namejs
QUOTE(lastguru @ Jan 26 2006, 18:08)
... ai nu gandriiz visaas animees ir daudz dumju un bezpaliidziigu meitenju, galiigi nav realistiski... varbuut kaadam taadas patiik, man gan nee. un par beernishkjiigumu... nu nez... ir, ir, mazliet bet ne vienmeer, dazhreiz
*

wisas winjas wienaadas :DDDD (jox)
Kaede
Sāku skatīties. Nu, man, ja godīgi, ne visai. Kaut kā nepiesaista. Kopumā jau izstās labi, bet es nezik tāslu n etiku, jo man bikīt apnika. Likās kaut kā...nu nez, ne priekš manis. Kaut kā...es pat īsti nezinu, kā. Nu, es saku- man nevisai. unsure.gif
Likās pārāk vienādi un līdzīgi jau kaut kam. Nekā pārlieku oriģināla.
harpy
QUOTE(lastguru @ Jan 26 2006, 18:08)
... ai nu gandriiz visaas animees ir daudz dumju un bezpaliidziigu meitenju, galiigi nav realistiski... varbuut kaadam taadas patiik, man gan nee.
*

es gan vairaak esmu pamaniijusi mazos neizleemiigos puikinjas, kurus visu laiku glaabj un paarsvaraa skukji....bet nu lab...

par inuyasha - shams man ir par garu un garlaiciigu un ta Kagome vienkaarshi ir neizturama. Gluzhi beernishkjiiga vinja naf. Vismaz, manupraat, lielakaoties vinja naf beernishkjiiga, lai arii tur protams ir beernishkjiibas iediiglji kaa lielaakajaa daljaagaaaaaro aniem seriaalu...AAA kagome mani tik taalu ir izvedusi no pacietiibas, ka es shamo i netaisos noskatiities liidz galam. Pietiks! Ir gana duadz labu anime ko noskatiities taa vietaa lai teereetu laiku uz sho...
Kirara
Esmu skatiijusies arii pa vaacu tv. Man liekas ka katras seerijas ir ljoti liidziigas savaa starpaa, no taa man liekas garlaiciigi skatiities. dry.gif
kahi
nu, nekas dižs jau tur tiešām nav - meklē viņi tikai tos lodītes gabaliņus, un viss vecais stāsts - tie tur samīlās, bet nespēj būt kopā, jo ir tādi idioti, lai atzītos viens otram mīlestībā. velk jau uz pokemonu pusi (jūs pat iedomāties nevarat, kā es par viņiem bērnībā fanoju). pietrūkst, ka kagomei nav iekšu, ka viņa ir tik atšķirīga no kikyou. tas arī tur tāds vienīgais izkritējs. ļoti patīk debilie dialogi, par kuriem, galvu nesāpēdama, varu ierēkt, un justies laimīga - nav stipri jādomā kā witch hunter robin, vai citās smaga rakstura animēs. inuyasha ir ļoti viegla, un nepiekrītu, ka tā domāta vecākajiem padsmitniekiem - to mierīgi uztvers, sapratīs un novērtēs visi sīkie, kuriem pašlaik interesē ķipa detektīvs konans, un tāda garā. piekrītu, ka sērijas ir līdzīgas, bet tāds jau ir mērķis -parādīt pēc iespējas vairāk ļaunos tēlus, kurus inuyasha tur priecīgs slaktē, tāpēc tās ir tik līdzīgas - katrā viņi dara vienu un to pašu.

bet pagaidām man ir interesanti skatīties, jo izlaižu vairākas sērijas, un tad man jāpiedomā - sanāk interesantāk!
minta
help! es tikko noskatiijos 168 episode un beidzaas...dzirdeeju ka ir paar 200 episodeem... kaa lai atrodu paareejaas episodes?

dievinu inuyasha!
anti
Inuyasham ir 167 epizodes un 4 filmas:

Inuyasha - Toki wo Koeru Omoi (2001)
Inuyasha - Kagami no Naka no Mugenjou (2002)
Inuyasha - Tenka Hadou no Ken (2003)
Inuyasha - Guren no Houraijima (2004)

ja vēlies uzzināt, kas notiek tālāk, lasi mangu.
Rika
man patika .... gandrīz viss...taču kaut kas nepamanīts man liek aizdomāties,ka tomēr kaut kas nav kārtībā.
Man patika visi varoņi,it sevišķi Inuyasha,Sango,Miroku,Sesshomaru(laikam atkal nepareizi uzrakstīju) nu un lielākā daļa ļauno... tongue.gif
Ļoti interesanti vērot viņu ķildas,romānus,ja tos tā var nosaukt un nepatikšanas.

Edited:

Damn...Ko es te saraxtīju?!Tagad jau esmu gandrīz pie beigām (iepriekšējais posts tika raxtīts tad,kad biju redzējusi ne vairāk par 50 epām)...Ko lai saka?Nu protams anime's varoņi ir lieliski,labi uzzīmēti,taču,jo vairāk iet uz beigām jo vairāk sāku apšaubīt,ka sižetu viņi labi izdomājuši.Damn,kas ar to Kikyo?!Jā miko viņa ir laba un blā blā,bet kāpēc viņai obligāti jātraucē Kagome un Inuyasha,viņiem jau tā nav viegli būt kopā?Nezinu,kkāda iemesla dēļ gribas skatīties uz romantiku starp Inuyasha-Kagome,Miroku-Sango...Ja es būtu Kagome vai tā pati Kikyo,tad es Inuyasha'm uztaisītu TĀDU skandālu...Kāpēc viņš ir TIK neapdomīgs?!Pilnīgi piekrītu-ja Kagome gribētu,viņa savāktu pati visus Jewel Shards un iespējams,ka uzveiktu Naraku(kaut gan par to neesmu tik droša).Un cik var tās bezjēdzīgās,ilgās cīņu scēnas?Pats labākais bija tad,kad Inuyasha pateica Kagome,ka viņš viņu aizsargās un blā blā,bet nākamajā epizodē un vēl dažās turpmākajās epizodēs viņam bija jāglābj viņa,jo viņa tika pie ienaidniekiem...Še tev nu bija vīra vārds...Cik jocīgi sanāk:kad Kagome'i pievērš uzmanību kāds puisis,Inuyasha'm spalvas gaisā,bet kad Inuyasha skrien pakaļ tai beigtajai Kikyo,kura vēl pie tam gribēja nogalināt Kagome,tad viss ir OK.

Man patiešām gribētos,lai beigtos ar kkādu happy ending'u.Nē,man patīk pafantazēt par to,kas tur būs utt.,bet gribas skaidri zināt,kas un kā!Atvainojos,ka tik gari visu izklāstiju!
sad_angel
Man personīgi patika, patiik un laikam arī patiks. Man visvairaak animee patiik momenti, kad InuYasha kljuust par cilveecisku buutni.... Tad vinsjj izskataas lidziigs Kagomei.... Vieniigi tieshaam truacee taa greizsardiiba un Kikyo. Ja vinjas nebuutu, tad varbuut viss beigtos savaadaak. Vieniigi nesaprotu, kaapeec InuYasha ir taads baka, ka neapjeedz to, ka vinjsj pret Kagomi kaut ko juut... Lai nu kaa, pashlaik esmu tikusi liidz 70.epam un man patiik ljoti, ljoti...
Misa
Inuyasha - superīga anime. Pirmā ko vispār redzēju. Man nežēlīgi patika. Miroku bija superīgs, un seshomaru arī. Tās attiecības starp Kagomi un Inuyashu ļoti aizraujošas. Vienīgais nepatika tās beigas, tādas ka ļoti prasās turpinājumu. Noskatītos vēl kādas 200 sērijas labprāt. smile.gif
Rika
QUOTE(MyLove @ Feb 9 2007, 14:36) *

Inuyasha - superīga anime. Pirmā ko vispār redzēju. Man nežēlīgi patika. Miroku bija superīgs, un seshomaru arī. Tās attiecības starp Kagomi un Inuyashu ļoti aizraujošas. Vienīgais nepatika tās beigas, tādas ka ļoti prasās turpinājumu. Noskatītos vēl kādas 200 sērijas labprāt. smile.gif

Ja tās turpmākās 200 epizodes visas būtu par to,ka tur vēl ir Kikyo,tad es neizvilktu...
Misa
Njā tā kikyo bija diezgan apnicīga. Kagome & Inuyasha just wanted to have happy love. Maita neļāva. Bet inuyashins jau pats arī nekādīgi nevarēja kagomei atziities.
Rika
QUOTE(MyLove @ Feb 9 2007, 22:26) *

Njā tā kikyo bija diezgan apnicīga. Kagome & Inuyasha just wanted to have happy love. Maita neļāva. Bet inuyashins jau pats arī nekādīgi nevarēja kagomei atziities.

yeah...tāpēc,ka ir ļoti neizlēmīgs...kurš vispār izdomāja,ka viņam ir drosme?!Pat nevar atzīties,kura viņam svarīgāka-meitene no pagātnes,kura ir mirusi,kura viņu "piesēja" pie koka,kura centās nogalināt Kagome vai meitene,kura atbrīvoja viņu no koka,vienmēr ir blakus viņam,vienmēr cenšas pasargāt viņu un draugus,kura gatava nomirt viņa dēļ,kura atdzīvināja (vēl pie tam divas reizes) Kikyo un nekad par to nav nožēlojusi....Lūk tas ir tas,kas man riebjas tajā pusdēmonā...
Skyfall
^ No otras puses - tās animes kur male lead ir izlēmīgs, visdrīzāk varētu saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.