Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inuyasha
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Tigra2
Kikyo taču arī nomira
Bet pēctam atradās kautkāda veca babuška( to babušku sauca urasue) un viņu atdzīvināja huh.gif
bubu
Kagome nav gluži tas pats, kas Kikyo.
Tigra2
Ei, bet es taču neteicu ka kikyo ir tas pats kas kagome.
Hikaru
A varbūt nomirs Naraku, un visi pārējie paliks dzīvi. blink.gif KURŠ var iedomāties tādas beigas ??? Lai kaut ko tādu izdomātu vajag visu ļoti dziļi izanalizēt, pakonsultēties ar dažādu valstu prezidentu konsultantiem, un, izrēķinot sarežģītas formulas, varētu nonākt pie TĀDĀM beigām!!! biggrin.gif
Kagome
bet kas vispaar inuyasham buus taalaak, naaks veel kaadas seerijas vai nee? gribas jau redzeet kaaadas buus beigas.
xikes
Nez.. imo nebuus nemaz beigas.. Shitaadaa garaa, kaa liidz shim, to seriaalu tik vilks un vilks garumaa... Vai nu muus gaida veel 100+ seerijas, vai arii tas bija viss..
Hikaru
Esmu redzējis šādu tekstu:

I've been told from a few reliable sources (atleast, they better be), that the Inuyasha series will be ended with OVA's and Movies. Kinda like what they did for Rurouni Kenshin.
ShinChan
QUOTE(Hikaru @ Aug 24 2005, 15:42)
A varbūt nomirs Naraku, un visi pārējie paliks dzīvi. blink.gif KURŠ var iedomāties tādas beigas ??? Lai kaut ko tādu izdomātu vajag visu ļoti dziļi izanalizēt, pakonsultēties ar dažādu valstu prezidentu konsultantiem, un, izrēķinot sarežģītas formulas, varētu nonākt pie TĀDĀM beigām!!! biggrin.gif
*

Bet varbūt nomirs Inuyasha veidotāji (piemēram, zemestrīcas laikā), un visi šova fani veiktu sepuku (vienlaicīgi). Kā jums šāds sižeta pavērsiens? Kā jums šādas beigas? Lūk tas būtu kaut kas!
Kagome
ja nomirs Inuyasha veidotaaji, tad kaa mees uzzinaasim kaa beidzaas inuyasha? nu nee, taadas beigas gan negribas, tad jau labaak lai beidzas ar OVA un filmaam.
Tigra2
Kā to saprast "veiks sepuku"un Ko vispār nozīmē vārds - sepuks?(es tiešām nezinu)
Kikumi
Sepuku ir rituāla pašnāvība, kuru piekopj japāņi. Tas ir tā: paņem katanu un uzšķērd sev vēderu... Vai kaut kā tamlīdzīgi... Harakiri arī bija rituāla pašnāvība (ja atmiņa neviļ)...

Bet, principā nav ko spekulēt par to, kas būs! Ļaujieties pārsteigumam! rolleyes.gif ph34r.gif
lastguru
Principaa, Seppuku un Harakiri ir viens un tas pars, vnk Harakiri skaitaas vulgaars nosaukums tam pasham jeedzienam
Sigfa
haha, nu ljauzhi, juus dodat. Seppuku- japaaniskais nosaukums rituaalai pashnaaviibai, radies ap Oninu karu laiku Japaanaa (ja nemaldos 11. gs.) Harikiri- eiropeiskais nosaukums, radies deelj 'seppuku' nosaukum sarezhgjiitiibas, itkaa vienkaarshojums. Tieshi tas pats- ar Wakizashi (daisho iisais zobens) paargriezhot kungji. Sho rituaalu izmantoja, un veeljoprojaam ir gadiijumi, paarsvaraa biznesa neveiksmju deelj, par negoda celshanu savai dzimtai. Briivie ljauzhi to nedriiksteeja dariit, jo vinjiem jau no saakta gala nav pietiekami goda, lai to zaudeetu un arii tapeec, ka vispaar nedriiksteeja njemt rokaa wakizashi (samuraja ierocis).

Par inuyasha, jo aatraak beigsies, jo labaak. Tad arii domaaju noskatiities kaa viengabala anime.
lastguru
damn, kaads offtopic... iznest vai nodzeest laikam vajag smile.gif

un harakiri nav nekaads ekskluziivi eiropieshu termins. seppuku un harakiri ir rakstiiti ar vienaadiem kanji (tik otraadaa seciibaa), vnk seppuku ir on-yomi (izruna peec kjiinieshu valodas imitaacijas), bet harakiri ir kun-yomi (natiivaa izruna), liidz ar to harakiri skaitaas vulgaaraaks. tas _vareetu_ [murgs (to ko rakstu, es pats tikko izdomaaju, un tam nav nekaada veesturiskaa pamata) buut radies pateicoties kaadam eiropietim kas ir sajaucis kanji seciibu ja tie ir bijushi uzrakstiiti vertikaali bet vienaa rindaa, un tad samurgojis shaadu diivainu izrunu [end of murgs], bet termins kaa taads tiek arii lietots japaanaa. bet par izpildiijuma formu gan tev, Sigfa, ir taisniiba. klasiskajaa rituaalaa par par godu shim pasaakumam teejas ceremoniju riikoja smile.gif

bet es to IY skatos pamazaam, tiiri labi patiik, tik torrenti leeni velkas un formaats dazhiem ir tik diivains ka es balanseeju starp trim dazhaadiem videoplejieriem lai tos noskatiitos smile.gif
Kagome
QUOTE(lastguru @ Aug 26 2005, 01:43)
bet es to IY skatos pamazaam, tiiri labi patiik, tik torrenti leeni velkas un formaats dazhiem ir tik diivains ka es balanseeju starp trim dazhaadiem videoplejieriem lai tos noskatiitos smile.gif
*

lastguru vari luudzu pateikt kur tu dabuuji izuyasha torrentus, es vienkaarshi nevaru atrast pirmajaam seerijaam gandriiz nevienu torrentu.
bubu
Es velku no šejienes: http://tracker.majin2007.com:6969/index.ht...ilter=Inu+Yasha
Vēl jau ir arī anime-4ever, bet šie izlaiž lēnāk nekā Anime-HQ.
lastguru
QUOTE(Kagome @ Aug 26 2005, 07:11)
lastguru vari luudzu pateikt kur tu dabuuji izuyasha torrentus, es vienkaarshi nevaru atrast pirmajaam seerijaam gandriiz nevienu torrentu.

ja kaut ko nekur nevari atrast - ieskaties ieksh boxtorrents.com. dazhi torrenti ir nosaukti "Inu-Yasha", dazhi - "InuYasha"
Kagome
liels, liels paldies!! smile.gif
pinksakura
Ahhhhhhh tauta kā man patīk šīs animes atsevišķi ļaunie chari...teiksim...
Kagura
image
Kaguya
image
Sesshomaru(mhmm is he evil?)
image
and Kanna(ahhh a cute litle girl
rolleyes.gif )
image
Tigra2
Man liekas, ka ļauna no šiem tēliem ir tikai kaguja, jo kanna un kagura ir spiestas darīt to, ko naraku liek.
Sesshomaru nav ļauns, viņš taču spēl lietot Tenseigu, tātad viņā ir arī kaut kas labs. Sesshomaru vienkārši ir pofigists.
pinksakura
paldies kad mani izlabojāt....ar šito vispār es izgāzos ... biggrin.gif
maza piebilde Kanna dara visu no brīvas gribas bet Kagura gan nē...
Kagome
veel piebildiishu, ka ljaunasi teel ir ariii Naraku smile.gif
Kagome
taa, noskatiijos inuyasha 4 filmu (beidzot tongue.gif). ko varu pateikt sugoi, iespadiigi, *meklee kaadu tuksu matricu lai irakstiitu filmu tongue.gif*
Tigra2
Man liekas ka ceturtā moowie nav tik laba kā trešā. Bet tās jau tikai manas domas...
Kagome
nee nu filmas visas labas, bet 4. filmaa ir daudz action biggrin.gif , taapeec vien 4. filmu vien ir veerts noskatiities biggrin.gif
Kagome
plzzzz, visas inuyasha bildes likt sheit

Comment from lastguru: ieprieksheejo postu, kur bija tikai bildes paarvietoju. Aizraadiijumu no Kagome (jau otro shodien, paldies vinjai par to) atstaaju lai citi arii pamana, ka nav ko sheit likt postus kuru vieniigaa veertiiba ir bildes.
X_Kamui
Mdems es laikam esmu vieniigais otaku kurš nava noskatijis Inuyashu rolleyes.gif
visu laiku gribu nokachat un nesanaak ph34r.gif
Gutts
Ko jus tur murgojat paris lapas ieprieks ka Inu Yasha ir 67 gadus vecs. Vins ir daudz vecaks. Mazliet virs 150 gadiem
100 gadi lidz Kikyo satiksanai
~1 gads kuru pavadija kopa ar Kikyo
50 gadi iemidzinats pie koka stumbra
+Viss tas laiks ko vini tagad kopa ar Kagome pavada.

Inu Yasha bija mana pirma anime ko es redzeju neskaitot pokemonus, digamonus un tada veiida drankus. Man patik story un nav iebildumu pret to ka tas ir izvikts jo to visu atsvaidzina visadi recigi gadijumi. Nepatik man dazas pedejas serijas, kuras bija viss koncentrets bija pa vienu varoni. Tas likas man garlaicigas galigi.... un ta dala par Dark miko tur ar bija mazliet parak gari viens un tas pats.
lastguru
Nu es nezinu no kurienes bija ceelushies murgi par 67 gadiem... it kaa vinjsh buutu cilveeks kaads... phe... Nezinu arii no kurienes tev ir info ka Inu Yasham ir tieshi 150 gadi. Manupraat vinjsh vareetu buut veel vecaaks, vareetu buut kaut kur ap 200-300 gadiem. A Sesshoumaru ta i virpaar ir kaadi 500-700 gadi, ja ne vairaak
Gutts
Mana info avoti
100 gadi lidz Kikyo satiksanai (tresa filma pie sakuma kad par vina tevu mazliet pastastija)
~1 gads kuru pavadija kopa ar Kikyo(Anime serijas par atminam tur var noverot paskatoties kopa visus gadalaikus ka apmeram gads tur pagajis)
50 gadi iemidzinats pie koka stumbra(Nu to Inu Yasha pats pie sakuma pasaka ka vins pie stumbra gulejis 50 gadus del kikyo)
+Viss tas laiks ko vini tagad kopa ar Kagome pavada.(te es domaju ir saprotams visas 167 serijas)
ShinChan
QUOTE(Gutts @ Nov 22 2005, 11:08)
Mana info avoti
100 gadi lidz Kikyo satiksanai (tresa filma pie sakuma kad par vina tevu mazliet pastastija)
~1 gads kuru pavadija kopa ar Kikyo(Anime serijas par atminam tur var noverot paskatoties kopa visus gadalaikus ka apmeram gads tur pagajis)
50 gadi iemidzinats pie koka stumbra(Nu to Inu Yasha pats pie sakuma pasaka ka vins pie stumbra gulejis 50 gadus del kikyo)
+Viss tas laiks ko vini tagad kopa ar Kagome pavada.(te es domaju ir saprotams visas 167 serijas)
*

blink.gif get a life
Gutts
blink.gif  get a life
*

My life is Anime/Manga so i don't need another life.
Righorn
IISTS KARSASINIGS FANAATSS/CILVEEKS KURU AR CIENU VAR SAUKT PAR OTAKU!!!!! tomeer man tas ir pa daudz! Tas ir nedaudz slimi....
Tigra2
Inuyashai ir 200 gadi, trešajā movie tas ir pateikts skaidri un gaiši. Sesshomaru varētu būt apmēram 300-400. Tā es domāju.
Ja nu kādam interesē.
NOAR
Šādi sarēķinot iznāk, ka viņš noveco apmēram 10 reizes lēnāk, kā mirstīgais, bet vaitad apkārt skraidīja un nogalināja sīciņš (apmēram kā Šipo) Inuyashins? Tēvs viņam nomira ātri un māte bija parasts cilvēks, nu nesanāk, ka viņš, kad sāka dzīvot patstāvīgi, ir izskatījies daudz vecāks par 6 gadiem.
Protams var gadīties (neesmu eksperts), ka viņš auga normāli un apstājās, kad izskatījās apmēram tā kā tagad.

Vai kāds zin precīzāk?
Minako
ph34r.gif vai šajā brīnumainajā biedru lokā ir arī kāds...kā teikt.... dry.gif ......ak, jā tā īpaši skaitā un īsti bīstamā dēmona Sesshoumaru vai tā hainjou(pusdēmona) Naraku fans? biggrin.gif Starp citu kurš ir redzējis pašas pēdējās UZŅEMTĀS sērijas?

Tad nu tā... ZIŅA JO ĪPAŠI Tigrai2. liec mierā Sesshoumaru vecumu. Trešajā filmā vispār nekas nav minēts par viņa vecumu, SKAIDRS?! Ak, jā... un pārējās filmās arī. Nu kā var nesaprast, ka Sesshoumaru ir noslēpumos tīts un tā tam jābūt?! cool.gif image[IMG]

tripple-posts merged by lastguru
later, removed a comment about how to write InuYasha in latvian
Hikaru
Inuyasha ir nodzīvojis ~200 gadus, bet fiziski viņš ir 17-gadīgs.
Inuyashas Age

Jā, Sīciņš Inuyasha skraidīja un nogalināja(nezinu cik daudz) apkārt... kas bija parādīts kaut kādās sērijās (varbūt arī kādā filmā) par viņa pagātni. Vispār par viņa pagātni ļoti maz rādīja.
Kikio
jāpiedomā pie tā, kā raksta personāžu vārdus, lai nesanāktu lieki pārpratumi. Un vēl kas - ja jau sākām runāt par svešvalodu vārdu iesaistīšanu latviešu tekstā, tad man būtu tev šis tas sakāms. Izlem, kurā valodā rakstīt kaut vai Inujašas vārdu - latviešu vai angļu, citādu sanāk tizli - pats vārds angliski, bet galotne latviski. Un vēl - Sesumaru ir Sesshoumaru latviskotā versija, kuru lietoju arī savos stāstos, lai nejauktu kopā divas valodas. Tas ir precīzākais tulkojums, kāds man pieejams. Pagaidām viss, bet es paturēšu tevi acīs.
Ar "mīlestību" - Kikio.
lastguru
1. par tiem komatiem - pietiek ar sho spamu! naakamais posts par sho teemu buus nodzeests kopaa ar visiem ieprieksheejiem. EDIT: done this, thanks to Minako...

2. kas attiecas uz Sesumaru - tas ir tik pat taalu no Sesshoumaru pareizaas izrunas, kaa vaards Jahve no vaarda Jeshua (pirmais ir tetragrammaton, otrais ir pentagrammaton). Pareizā transkripcija buutu "Sešomaru" vai pat "Sesšomaru". ceru ka shii diskusija arii liidz ar to ir sleegta.
Kriss
Nu es tā padomāju par to abu brāļu vecumu. Ja tā loģiski padomā, vai tad viņiem gadījumā nebija tikai viena māte un kā tad viņa varēja 100-200 gadus nodzīvot??? Es Inuyasha skatos pa RTL2. Man tā ne visai īstenībā patīk, ka no sākuma rāda vairākas reizes, bet var jau saprast, ka tik ātri jau nevar iztulkot un vēl viskko... bet man Inuyasha visvairāk patīk, jo tur ir visi tie notikumi un vēl man patīk šaut ar loku( wub.gif ) un tas tu ir diezgan daudz. Man arī baigi patīk Miroku un viņa gājieni art meitenēm biggrin.gif
lastguru
nee, nebija vinjiem viena maate. Sesshoumaru ir demons (youkai), kuram abi vecaaki ir demoni. Inu Yasha ir pusdemons (hanyou), kuram tikai viens no vecaakiem ir demons.
Kriss
tongue.gif Mana kļūda. Nu neesmu jau es tiik liels fans, lai daudz par Inuyasha zinātu. Es jau pamatīgi atpalieku no tiem, kas te ir piereģistrējušies.
Mei
man patīk šī animeun es skatos katru iespējamo sēriju pat vairākas reizes pēc kārtas biggrin.gif
Rika
O jaa...shis anime man shausmiigi patiik!Beernishkiigs,naivs,bet man super!
Mei
tagad man diezko vairs nesanāk paskatīties kad iet pa pokito jo brālis kad atnāk no skolas kad vien iespējams izmonto tv kā monitoru kompim
Mungo
Atbildēšu uz diskusiju saakušo jautājumu, neieslīgstot analīzē.
Patika: jo bija viena no pirmajām animēm, ko skatījos un likās, lai gan bērnišķīga, tomēr aizraujoša.
Nepatika: paarāk daudz sēriju, jo tālāk, jo stieptāks.
Hikaru
Bērnišķīga? blink.gif To es nesaprotu, kāpēc cilvēki saka bērnišķīga anime? Man pavisam tā neliekas.
Naruto ir bērnišķigs, un kas tur cits. Bet Inuyasha ir par līmeni augstāka anime - vairāk domāta vecākai publikai, kas vairs nav pirmās puses patsmitgadīgie, bet jau otrās puses patsmitgadīgie un uz augšu... es tā domāju.
deleted-ray
Ir ir makten bērnišķiga tongue.gif Taču man tas galīgi netraucē - skatos jo patīk. Diez kad būs fināla epas :/
Dead Star
Manā skatījumā Inuyasha tiešām ir interesanta , aizraujoša , un visādi citādi superīga anime ... smile.gif Bērnišķīga ... nu nez vai .. ir redzētas tiešām bērnišķīgas animes un Inuyasha , manuprāt, nav no tādām. Pašlaik esmu vēl tikai animes skatīšanās posmā , bet domāju, ka arī pēc noskatīšanās neko sliktu nevarēšu pateikt. Viennozīmīgi es ieteiktu noskatīties šo animi .. lai gan to jau ļoti daudzi ir redzējuši smile.gif
lastguru
kas mani tracina IY, ir Kagome... ar to visu "ai, InuYasha, glaabj mani!!!"... vinja ir speeciigaaka par to pashu sunjuku-pusdemonu ja gribeeetu visus pati uzvareetu... ai nu gandriiz visaas animees ir daudz dumju un bezpaliidziigu meitenju, galiigi nav realistiski... varbuut kaadam taadas patiik, man gan nee. un par beernishkjiigumu... nu nez... ir, ir, mazliet bet ne vienmeer, dazhreiz
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.