Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inuyasha
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ghoul
Anime ir laba tikai nevelk atpakalj pie ekraana( ka to dara piem. FMA) un ja kaadam interesee pa RTL2 Inujashu atkal raada pulksten 16:45 ( DuelMasters vietaa)!!! smile.gif
Shinobi-sama
hmmmm esmu redzeejis 1 moviku un 2 epas... un man drausmiigi neiepatikaas char izziiimeejums.. visu laiku pavadiiju sajuta ka es esmu ievilkts sailor moon pasaulee, par cik man ir alergjija pret dazhiem anime stiliem tad nu es nespeeju skatiities visas 167 epas.. var jau buut ka man patraapiijaas taas suudiigaakas epas un moviks no visiem iespeejamiem huh.gif
Ghoul
Man tieshi patika taada klasiska un rupja animaacija ( kaadreiz biju Sailor moon fans) un chari nav tik suudiigi Inujasha izskataas jauki, skuji neslikti( Ranmaa labaaki laugh.gif ) tas vecis ar melno caurumu rokaa arii stiliigs!! wink.gif
Hikaru
Seriālā chari uzzīmēti daudz labāk nekā filmā. Izskatās, ka filmu zīmēja citi cilvēki.
Seriālā visi izskatās ļoti labi.
tostermaize
nu pirmaas seerijas japaanu valodaa ar angllu subviem briesmiigas kavalitaates bet supernovaa nokachaaju dazzas angllu bilde labaaka tik slikti iztuulkots
Hikaru
Man pirmās 66 sērijas ir japāņu valodā ļoti labā kvalitātē. (Super, var kaifot) Pārējos nesaglabāju...pagaidīsu, kad varēs dabūt labā kvalitātē. Bet nu, sākot kaut kur ar simto sēriju, sērijas ir labā kvalitātē.
Hikaru
Nu ko... ielikt vēl kaut ko nibudj... tongue.gif cool.gif

image
image
image
image
Hikaru
Šeit bildes no filmām. Redzams, ka chari ir uzzīmēti mazliet savādāk. Kaut kā nevisai labi. Pirmajā filmā tas ir vislabāk redzams.

Movie 1:
image
Movie2:
image
Movie3:
image

AnimaaCija
anime jau normaala shat tad paskatos pa rtl... a kur jus skataties tas citas animes? man gribetos zinat... biggrin.gif
deleted-ray
Taas citas animes mees ka4aajam vai dabuujam apmainjas celjaa - cd pret cd utt. ")
AnimaaCija
nu ja skaidrs... man ta nemainiities utt... un dc+ ari neka jedziga neesmu redzejis smile.gif
Hikaru
QUOTE(AnimaaCija @ Nov 28 2004, 02:39)
nu ja skaidrs... man ta nemainiities utt... un dc+ ari neka jedziga neesmu redzejis smile.gif
*

DC++ var atrast gandrīz visas animes (vismaz visas jaunas animes točno), tikai vajag ieiet pareizos hubos.
Piemēram, Internetā var ieiet www.hublist.org, uzrakstīt meklēšanā vārdu "anime" un tiks atrasti tie hubi, kuros var nokačāt anime.
AnimaaCija
a nu sk... es jau ta tikai pa lv hubiem parasti esmu smile.gif
tostermaize
nu es tik pa lv hubiem tuseejos nu taadas populaaraakas anime var jau arii latvju hubos dabuut
deleted-ray
Noskatiijos otro muuviku un rodas jautaajums - t muuviku darbiiba notiek starp kurajaam seerijaam?
Rob_X
Tie moviji po hodu ir not-related attieciibaa uz seerijaam... bet ceturtais buus taa kaa nosleedzoshais un tur buus related 100%
Hikaru
Movie 1 jāskatās pēc 54. sērijas. Ne agrāk.
Movie 2... nu aptuveni itkā kaut kur pēc 95. sērijas.
Movie 3 - kaut kur pēc 129. sērijas.
Movie 4 - laikam jau pēc seriāla. Vai tas būs noslēdzošais...? Kaut kā neesmu par to pārliecināts... Vai kaut kur ir informācija, ka Movie 4 būs noslēdzošais?
deleted-ray
QUOTE(Hikaru @ Dec 2 2004, 12:19)
Movie 1 jāskatās pēc 54. sērijas. Ne agrāk.
Movie 2... nu aptuveni itkā kaut kur pēc 95. sērijas.
Movie 3 - kaut kur pēc 129. sērijas.
Movie 4 - laikam jau pēc seriāla. Vai tas būs noslēdzošais...? Kaut kā neesmu par to pārliecināts... Vai kaut kur ir informācija, ka Movie 4 būs noslēdzošais?
*

Nu tad es neko iipashi nezaudeeju, jo skatos visus muuvikus peec 167. seerijas ")
Rob_X
QUOTE(Hikaru @ Dec 2 2004, 11:19)
*

kaut kur lasiiju ka jaa, bet 100% nevar buut nekad smile.gif
Kikyou
Filmaas, ja nekljuudos, vinji meegina ziimeeshanas stilu uztaisiit liidziigaaku mangas stilam :3
Hikaru
Inuyasha 2005 cool.gif
image
image
image
image
image
image
image
Dzonis
beidzot esmu ticis cauri shim serialaam un noskatoties peedeejo epu radaas jasutaajums: shim pasaakumam kaut kaads turpinaajums gaidaams vai arii (kaa tiku lasiijis) jaagaida filma (4aa, ja nemaldos), kuraa viss tiks salikts pa plauktiem? jo inu yasha beidzaas ar neko (ja 167 ir peedeejaa seerija)..
Hikaru
Man liekas, ka 4. filma būs vēl viens blakus Story (kā citas filmas), un ar to vēl viss nebeigsies. Visur, kur lasu, raksta, ka būs vēl OVA, un laikam tad ar to viss beigsies.
deleted-ray

MAn ar kautkur liekas, ka muuvijs buus ne pa teemu, bet gribas taas beigas aatraak ")
deleted-ray
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
deleted-ray
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
deleted-ray
image

image

image

image

image
sandzi
image
Righorn
ha baigie vālpeiperi vareeji kādu ar ssshoumaru atrast
Righorn
es domāju tās riktīgaas kaujas scēnas un vai kāds nezin kur var dabūt Angel Sanctuary mangu
deleted-ray
Vai tad tik gruuti pasham pamekleet caur www.google.lv???
Righorn
bet vienalga kaaa inuyasha bija nekas saliidzinaajumaa seshoumaru
Hikaru
Sugoii, Sugoii!! tongue.gif Tikko noskatījos 4. filmu. Man patika. Story neko īpaši jaunu neizdomāja. Nu un pie velna story, nav ko stiept garumā (tāpat jau viss zināms, skatoties seriālu un iepriekšējās filmas). Fighti, Fighti!! biggrin.gif biggrin.gif
Chufanzo
Pardon par manu ielauzhanos sarunaas, bet te ir manas domas, kuras veelos padaliit ar paareejiem, wallpaperi bija baigi smukinji (vismaz lielaaka dalja no tiem, kas bija te iepostoti). Par pashu seriaalu jaasaka, ka patiik teelu atiistiiba laika gaitaa. Garos seriaalos manupraat vissvariigaakais ir pashu teelu izaugsme nevis kaads tur plots...
Man nepatiik, ka visu laiku Inuyasha nav atklaats pret savaam juutaam, taapeec uzskatu, ka vinsh nav iists viirs wink.gif
bubu
QUOTE(Chufanzo @ Jul 12 2005, 23:04)
uzskatu, ka vinsh nav iists viirs wink.gif
*

Pareizi uzskati. Viņš taču ir pusvīrs, pusdēmons tak.
Saki Hanajima
Patīk animācija, tēli. reizēm interesants sižets.
nepatīk pārāk mazā saistība starp sērijām un principā sižeta atkārtošanās... nu ne gluži atkārtošanās, visu laiku jau ir kaut kas cits, bet ja skatās vairākas stundas pēc kārtas, liekas, ka lielos vilcienos un būtībā ir viens un tas pats... kaut kāda darbība, kaķis, skuķis, kautiņš... (tas gan daudziem seriāliem raksturīgi, bet gribētos kaut ko sižeta līnijās interesantāku)
Tador
skatos... 162 epu... patiik smile.gif
kaarleens
es gan apmeeram ap 60 iestreegu bet pieljauju ka noskatiishos intresanti kaa beigaas izveidosies vinju attieciibas
Hikaru
QUOTE(Tador @ Jul 13 2005, 08:57)
skatos... 162 epu... patiik smile.gif
*

Paskatīsimies, ko tu teiksi pēc 167. sērijas, kura itkā ir pēdējā. biggrin.gif
Tsukino
Ko noziimee ITKAA??? rolleyes.gif
Kagome
QUOTE(Tsukino @ Jul 13 2005, 12:11)
Ko noziimee ITKAA??? rolleyes.gif
*

tas noziimee to, ka laikam buus veel divas seerijas(ja nemaldos).
Tsukino
Sapratu.....
pinksakura
mhmmm šī anime ir mans favorīts.....sižets ok...viss ok.....gribās redzēt 4 filmu.... wub.gif rolleyes.gif
Kikumi
Seriāls ir patīkams, lai gan notikumi ir sasodīti līdzīgi un skatoties liekas, ka nekas jauns nav noticis. Tēlu dizains ir labs. Nav vairs kur piesieties. Šausmīgi nepatīk tas mazais lapsēns (Shippo laikam). Krīt uz nerviem ar saviem Kagomes un Inuyashas samierināšanas padomiem. Par mūziku nevaru neko teikt, jo esmu ļoti maz dzirdējusi, pārsvarā OP un ED dziesmas, lai gan tās nav nemaz tik sliktas. Dodu seriālam 8 balles (un tas tikai tāpēc, ka notikumi ir ļoti līdzīgi! Vajag dažādību!).
xikes
NJaa..es ar skatos.. esmu ticis liidz 118 seerijai.. nez taa jau neko..Man pat tiiri vai patiik.. Gluzi kaa atslodze no NGE + Elfen Lied + Saikano.. smile.gif
Kas man nepatiik.. tas ir sizeta staaveeshaan uz vietas.. Nekas radikaals nenotiek, nemainaas. Kopsh 1. seerijas [SPOILER] , kad Kagome saskaidiija Shikon, sizets uz priekshu virzaas looti leeni.. Nu tad mees uzzinam visaadus nostaastus, ko galvenajiem varoniem pastaasta pa celam satiktie otraa plaana chari. Nostaastus, ka veel ne paaraak sen ir noticis shis un tas.. dazaadi notikumi ar diezgan iespaidiigu noziimi, bet par briinumu tieshi seriaala tagadnee nekas nenotiek..
Liidz kaut kaadai 80+ seerijai man veel pilniigi nebija skaidrs par Sessomaru dziives meerki.. Tad shamais ar savu komandu vienmeer kaut kur devaas.. nekaadi nedarot zinaamu tieshi uz kurieni un kaapeec, it kaa, netiishaam patraapoties celaa Inuyasha party.
Ak un veel.. Taa septinu viiru armija, ko Naraku bij uzceelis no mirushajiem (neatceros nosakumu tik preciizi, lai vareetu uzraxtiit) ir uzziimeeta veel labaak par Inuyasha galvenaijiem chariem.. tb, detalizeetaak, ar lielaaku izdomu.. smile.gif
Ak.. un anglu dub tulkojums (saakuma seerijaam) ir vienkaarshi shausmiigs. Shis bija pirmais gadiijums, kad izveeleejos skatiities jap+eng sub.
Bet nu, neskatoties uz manu kritiku, seriaalas man tiiri labi patiik, es tikai ceru, ka beigaas beidzot sizetaa kaut kas arii beigsies, nevis taa arii paliks.. karaajoties gaisaa..
7/10
Kagome
inuyasha esmu gandriiz pabeigusi skatiities, un teiksu ka man shii anime ljoti patika (pati miiljaakaa anime). dziesmas arii forshas, visvairaak man patiik (laikam OP) Angelus dziesma, interesanti skatiities taapeec, ka interesee kas notiks taalaak, jo notikumu ir tik daudz. niku njeemu no shiis animes.
9/10
-kumori-
Man patik tas, ka sizhets ir njemts no dzives. Kagomes un Inuyashas attiecibas. tas padara sho anime interesantaku pusaudziem. *hmm* ta ir sopene anime stila laugh.gif Mani tikai tracina tas, ka viss vinjiem briesmigi leni virzas uz priekshu. Patik ari komika... [ mazliet jau tur tas ir...]
Tigra2
Man šajā animē patīk viss, arī tas ka tai nav nobeiguma, jo tad taču nobeigumu var izdomāt pats. (Es cenšos sevi mierināt, domājot optimistiski)
Lai gan gribētos, lai būtu vairāk sēriju...
Un gribētos arī nobegumu...
Ja tu būtu šīs animes autors kā izbeigtos šī anime?
bubu
Izbeigtos tā, ka Inuyasha un Kagome nomirtu. Tad tiešām nekā vairs turpināt nevarētu.
Church
QUOTE(bubu @ Aug 22 2005, 22:52)
Izbeigtos tā, ka Inuyasha un Kagome nomirtu. Tad tiešām nekā vairs turpināt nevarētu.
*

maz esi skatiijies meksikaanju seriaalus. vienmeer ir iespeeja ka 'nomira nepaiistam' 'resurekteet' 'piepiit dazhaadas pakaapes augshup/lejup ejoshos radiniekus' ;D

Ljenjin umer. no djelo jevo budjet zhitj ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.