Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alexa-chan art.
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Tenma
kas iekrita acīs - apakšžoklis. vietām izskatās, ka tas turpinās arī zem auss! skicē viss kārtībā, bet krāsotajā bildē, izskatās, ka līnija turpinās par tālu.
btw, man labāk patiktu, ja skatiens būtu ticis saglabāts kā skicē - uz priekšu. kgan citplanētietim tas varētu būt pieņemami. (fons acīmredzot nav Zeme)
Alexa De Šarlote
Paldies visiem.

Tenma, nu diemžēl nav.
Ah c'mon man jau galva tā ir caurums tagad pat nezinu pie kā sāk ķersties.
Nu meģināšu ievērot jūsu kritikas ta jau redzēs, kas būs.
Jāsaņemās un šodien, kas labs jāpadar.
vampiregirl
Alexa, man tev viens jautajums - ko tu pie velna dari user galerijās? nav ta ka sensejos jābūt? biggrin.gif
pēdejais darbs vnk super! manuprāt tik drusku pie tās laumiņas(?) vajadzētu piestrādāt, izskatās drusku nepabeigta, bet varbūt tā ir domāts?
Alexa De Šarlote
QUOTE(vampiregirl @ Sep 30 2008, 19:58) *

Alexa, man tev viens jautajums - ko tu pie velna dari user galerijās? nav ta ka sensejos jābūt? biggrin.gif
pēdejais darbs vnk super! manuprāt tik drusku pie tās laumiņas(?) vajadzētu piestrādāt, izskatās drusku nepabeigta, bet varbūt tā ir domāts?

Man jautri arī ir te pat.
Alexa De Šarlote
Dažas dienas pačakarējos un sanāca kaut, kas vairāk vai mazāk normāls.
Saku godīgi tas ir otrais digitālais portrets un kad paskatos uz pirmo darbu, pilnīgas šausmas.

IPB Image
FuschichO
Ļoti skaisti. Trūkst gan realitātes piegaršas (pārāk māksliniecisks un pārspīlēts ēnojums n tonalitātes), bet vai tā vispār ir vajadzīga?
Candyhunter
Ēnas uz sejas ļoti smukas, īpaši deguns, bet kāpēc pleci tik plakani? Un, ja uz sejas ir tas gaišais atspīdums, tad to kreklu gribētos baltu, vai vismaz kādu citu norādi par to, no kurienes tas baltums atspīd. Un mati parasti izskatās dabīgāk, ja tos nezīmē pa vienam matiņam, bet gan ar kaut kādu daudzpunktīgo otu. Tipa kā šeit, izskatās dabīgāk, bet nav pa vienam.

Bet vispār ir jau baigi labi, redzams progress, prasme, pacietība un tamlīdzīgi smile.gif
Arta
jesus effing christ. man patīk. x.x
super! gribu redzēt ko līdzīgu šim.. jā. skaisti. ^^
Kikyou
Glīti... Tie tetovējumi uz viņas sejas drusku bojā skatu, jo tās līnijas šķiet drusku par asu. Vai varbūt tā tik man liekās. Lai tur kā tie +/-, man šis patīk. Skaista meitene ar psihiem matiem. C:
zenofex
Me sajūsmā. Tas jau man sāk atgādināt profesionālus darbus. Dammit, ļoti pat atgādināt. Ar nepacietību gaidu nākamās zīmētgribas izpausmes.
Alexa De Šarlote
QUOTE(Candyhunter @ Oct 7 2008, 18:41) *

Ēnas uz sejas ļoti smukas, īpaši deguns, bet kāpēc pleci tik plakani? Un, ja uz sejas ir tas gaišais atspīdums, tad to kreklu gribētos baltu, vai vismaz kādu citu norādi par to, no kurienes tas baltums atspīd. Un mati parasti izskatās dabīgāk, ja tos nezīmē pa vienam matiņam, bet gan ar kaut kādu daudzpunktīgo otu. Tipa kā šeit, izskatās dabīgāk, bet nav pa vienam.

Bet vispār ir jau baigi labi, redzams progress, prasme, pacietība un tamlīdzīgi smile.gif

Par matiem nu jā man vienmēr visā portretā vis vairāk grūtības sagādā tieši mati. Bet es cenšos katru reizi uzlabot tehniku.

QUOTE(Kikyou @ Oct 7 2008, 21:05) *

Glīti... Tie tetovējumi uz viņas sejas drusku bojā skatu, jo tās līnijas šķiet drusku par asu. Vai varbūt tā tik man liekās. Lai tur kā tie +/-, man šis patīk. Skaista meitene ar psihiem matiem. C:

Paldies, man baigi iepatikās radīt tādus vaijprātīgus matu sakārtojumus.

QUOTE(zenofex @ Oct 7 2008, 21:11) *

Me sajūsmā. Tas jau man sāk atgādināt profesionālus darbus. Dammit, ļoti pat atgādināt. Ar nepacietību gaidu nākamās zīmētgribas izpausmes.

Paldiesiņ, es pacentīšos.

Saldajam ēdienam es uzbliezīšu w.i.p. ko noņēmu iepriekšejā lapusē.
Anyway sorry, ka tik mazs un kā jau pamanijāt es noņēmu laumiņu, tomēr pārdomāju.

IPB Image

Arta
Ōo, interesanta doma ar tām vārnām/putniem un pērlītēm/cerukatāsirpērlītesvaikkastml, bet man liekas, ka tai `spīdošajai` bumbiņai šeit tuvāk jābūt lielākai.. tā salīdzinoši ar tām kas fōnā, vai arī fōna spīdoš`bumbiņām mazākām..vai putniem lielākiem. nē mazākiem. es pati vairs nezinu, bet gjau tu saprati manu domu. biggrin.gif
Tigra2
Jā, bez tās laumiņas liekas feināks. :3
Akmeņi arī foršāki.
Feini, ka piestrādā un papildini savus darbus, vairums no mums uzzīmē un atstāj - kā ir tā ir.
Alexa De Šarlote
Paldies Art`a un Tigra2 smile.gif uuuuu es ceru ka pabeigšu šo darbu.
Haikis
Tomēr zirneklīti ieliki...
Ayumi
Saku godīgi tas ir otrais digitālais portrets un kad paskatos uz pirmo darbu, pilnīgas šausmas

seja lieliski izstrādāta. PWNZ.
Cowman
vareni
Alexa De Šarlote
Paldies es ceru ka to darbu pabeigšu pēc brīvlaika, jo tagad veselā čupiņa darbu man ir kas parasās pēc pabeigšanas.

Te būs kaut, kas ko pārtaisiju. Orģinālo var atrast vai nu dA, vai iepriekšejā topica lapās.
Un sorry par dA watermark sūdu, kas iespējams bojā visu skatu.

IPB Image
Ayumi
džekam resnās kājas. īsti nesaprotu, kā viņš stāv, bet izskatās jau kruti!
Alexa De Šarlote
Zābaki vainīgi un man patīk masīvi apavi.
Tenma
njā, tās kājas izskatās visai amizanti biggrin.gif pie tam izskatās, ka viņš ir zeķubiksēs biggrin.gif
Alexa De Šarlote
Old school !!! ja saprotat par ko es te runāju.

IPB Image
Red Devil
Ir tīri tā neko, tomēr prasās mazliet vairāk ēnojuma, apmetnim trūkst kroku, savādāk izskatās ka tas ir papīrs pielīmēts pie maza apmetņa gabaliņa, turklāt man šķiet ka viņa kreisā roka ir īsāka nekā labā.
Toties ir izvēlēta ļoti laba krāsu gamma. biggrin.gif Tā turpināt!
Arts
Ā,tas ļaunais no kaut kādas Digimonu sērijas.
Priekš Tevis kkā viduvēji,krāsas jau smukas,bet attēls,backrounds s.cks,piedod. sad.gif
Alexa De Šarlote
Man fons vienkārši nesanāca, ja godīgi, bet es to radiju, kā speed work.
Tenma
priekš speed work ir Ok, bet man liekas, ka zeltaini medainie mati neiet īpaši kopā ar pelēcīgi vēso sejas toni (jebkura tumšuma LV pelēkie izskatītos dabiskāk), kaut gan priekš šīs bildes varētu pieņemt, ka viņš viņus izbalinājis un nokrāsojis, lai pieskaņotu tērpam smile.gif stils prasa upurus biggrin.gif
Candyhunter
Jaunais betmens, hi hi. Un plakanāks kā iepriekšējie tavi darbi, vēl mazliet un gribēsies vaicāt, vai tas ir līmēts no aplikāciju papīriem. Fons man patīk, tāds jauki sirreāls, bet pilnīgi nesaplūst/nesader ar priekšplānu. Varbūt tas vēl vairāk atšķiras tāpēc, ka tam ir tekstūra, bet betmenam nav, un tas atkal izskatās uzlīmēts.

Tavā vietā nākamreiz taisītu kaut ko, kam ir arī vidusplāns un perspektīva, nu, lai padarītu visu attēlu kā vienu veselu. Šis ir tāds... optiski pārāk mulsinošs.
Spectre
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Oct 18 2008, 10:28) *

Paldies es ceru ka to darbu pabeigšu pēc brīvlaika, jo tagad veselā čupiņa darbu man ir kas parasās pēc pabeigšanas.

Te būs kaut, kas ko pārtaisiju. Orģinālo var atrast vai nu dA, vai iepriekšejā topica lapās.

IPB Image

nezinu kapēc atgādina rammstein smile.gif
Alexa De Šarlote
QUOTE(Spectre @ Dec 9 2008, 16:20) *

QUOTE(Alexa De Šarlote @ Oct 18 2008, 10:28) *

IPB Image

nezinu kapēc atgādina rammstein smile.gif

Vov, nu, kas kuram.

Okkkkk.....
te būs, ai lai nu paliek es nezinu ko teikt...

IPB Image
FuschichO
auss pamats nepatīk. Tā jau jauki, be kaut kā neiedvesmo. Vismaz mani. Laikam tāpēc, ka pati visu laiku sejas vien zīmēju. Apnicis jau xD
Tenma
acis atgādina nevis acis (necauspīdīgas un apaļas bumbas), bet ar sarkanu, mazliet caurspīdīgu šķidrumu pielietus lēcveida maisiņus, kam virsū uzzīmēts melns ornaments.
Ayumi
pēdējais man patīk.
tiptops
Pēdējais izskatās baigi robusts.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.